TV sporedi

TV spored - Brio

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Brio
TV spored za Brio

spored za datum: 16.04.2016
21:50
Pod krinko!
Ker gre Molly preiskovanje in vohunjenje za drugimi dobro od rok, ji nekega dne pri FBI-ju ponudijo zahtevno nalogo. Pod krinko naj bi se vpisala na kolidž in popazila na najstniško hčerko moža, ki je na sodišču pripravljen pričati proti vplivnemu mafijcu. Molly se na kolidžu dobro znajde, toda bolj kot zahtevna naloga ji začnejo hitro presedati tamkajšnje razvajene študentke.
23:35
Huda učiteljica
Meredith izve, da v bližnji šoli iščejo novo učiteljico. Obupana ponaredi življenjepis in dobi službo. Prepričana je, da bo tako najhitreje našla novega partnerja med bogatimi ločenimi očeti svojih učencev.
00:00
Kako sem spoznal vajino mamo
Ko Barney izve, da je Ted svoje novo dekle spoznal prek interneta, takoj domneva, da je nora. Potem pa ženska še vztraja, da se z Tedom zlažeta, da sta se spoznala na tečaju kuhanja in postane ljubosumna na zgodbe drugih, o tem, kako so se spoznali. Takrat se seveda naglo povzpne po Barneyjevi lestvici seksi/norih mačk.
00:25
Kako sem spoznal vajino mamo
Ko začne Marshalla snubiti predstavnik velike odvetniške firme, ga razkošje, s katerim ga zasipa, tako očara, da začne razmišljati, da bi pustil svojo sanjsko službo, kjer rešuje planet. Barney pa odkrije film za odrasle, v katerem je glavna zvezda Ted Mosby! Ko Ted odkrije, da ima dvojnika, mu postane marsikaj jasno.
00:45
Diva za umret
Po Graysonovi smrti se Jane odloči soočiti s svojo žalostjo tako, da prevzame njegov zadnji primer. Penny Hobbs toži pijani voznik, ki je do smrti povozil njenega brata, saj ga je označila za morilca. Kim medtem zastopa ventrilokvista, ki so ga aretirali, ker ne želi leteti brez svoje lutke. Grayson se v nebesih sreča s Fredom, svojim angelom varuhom, in ga skuša prepričati, da se mu dovoli vrniti na Zemljo. Bo ugodil njegovi želji?
01:35
Seznam strank
Lacey okreva po splavu. Da bi čim prej pozabila na vse skupaj, ji Riley predlaga, naj pomaga Taylor Berkhalter organizirati obletnico mature. Medtem ko njegovi sošolci komaj čakajo na ponovno druženje, se Evan skuša izogniti bolečim spominom, ki bodo s tem priplavali na dan. Lacey prizna, da je bila v srednji šoli na skrivaj zaljubljena v Evana, Taylor pa sumi, da bo njen bivši mož obletnico izkoristil zato, da jo ponovno osvoji. Kyle se ponudi, da bo Linette pomagal pri boju z odvisnostjo.
02:15
Znanstveno nori
Veronica sumi, da skuša Ted prek svoje hčerke pridobiti pozornost in naklonjenost svojega vrhovnega šefa Cheta, kar pa Veronici ni prav nič všeč. Phil in Lem medtem ustvarita nov detektor laži, ki Lindi in njeni družini kmalu povzroči same nevšečnosti.
02:40
Znanstveno nori
Phil in Lem sta odločena na podlagi novega sistema pohval in nagrad pridobiti spoštovanje svojih kolegov. Jima bo uspelo? Ted in Linda sta medtem zaskrbljena zaradi govoric, da spita skupaj. Je takšne govorice sploh možno zatreti? Veronica pa se nerada odpravi na lov za zakladom, ki naj bi tičal nekje v stavbi podjetja.
03:00
Nočni program
06:00
Nočni program
07:20
Kako sem spoznal vajino mamo
Robin se ponovne zaplete s Simonom, ki jo je v preteklosti hudo prizadel. Čeprav vztraja, da bo tokrat previdna, se ob pogledu na rokerja takoj spremeni v hihitajočo se šolarko. Barney pa od Simona izve, da je Robin posnela še en glasbeni video, za katerega sploh niso vedeli. Seveda se zaobljubi, da ne bo počival, dokler ga ne najde.
07:40
Dva moža in pol
Marty zasnubi Evelyn in prosi Waldna, naj mu gre za poročno pričo. Walden bodočemu ženinu zato organizira fantovščino, na katero Alan povabi tudi dve striptizeti. Toda zabavanje z njima Martyja prepriča, da poroka z Evelyn ni dobra ideja in poroko odpove. Ga bosta Alan in Walden lahko prepričala, da si premisli?
08:05
Dva moža in pol
Alan od Larryja izve, da sta se z Lyndsey razšla pred dvema tednoma. Je morda zdaj napočil pravi čas, da jo zasnubi? Jenny in Brooke menita, da Walden ni pravi dedec, ker ne zna zamenjati avtomobilske gume, zato se ta prelevi v pravega hišnega mojstra. Toda kako kakovostna so njegova hišna popravila?
08:30
Glee
Will in ostali se še vedno pripravljajo na nastop na državnem tekmovanju. Mercedes zaradi zastrupitve s hrano obleži v postelji, zato se Will odloči, da bosta namesto nje na oder stopili Tina in Quinn. Will je ves paničen in se boji, da bodo njegovi dijaki spet razočarani. Obenem dvomi v delo, ki ga je v teh treh letih vložil v glasbeni klub. Puck je bolj obremenjen s testom iz geografije kot pa z nastopom, zato se sporeče s Samom. Rachel medtem še vedno upa, da se ji bo uspelo vpisati na želeni kolidž.
09:15
Glee
Šolskega leta je konec in dijaki se še zadnjič zberejo v glasbenem razredu in prepevajo pesmi ob slovesu. Kurt se spominja svojih srednješolskih dni in upa, da je kateremu izmed drugih gejev na šoli dal priložnost, da iskreno pokaže, kdo je. Oče Burt mu ob maturi podari darilo, Blaine pa se sprašuje, kaj se bo zgodilo z njunim odnosom, glede na to, da se Kurt seli v New York. Mercedes je medtem dobila priložnost, da postane poklicna pevka v ozadju, Quinn pa pove Pucku, da ga ljubi.
10:00
Pod krinko!
Ker gre Molly preiskovanje in vohunjenje za drugimi dobro od rok, ji nekega dne pri FBI-ju ponudijo zahtevno nalogo. Pod krinko naj bi se vpisala na kolidž in popazila na najstniško hčerko moža, ki je na sodišču pripravljen pričati proti vplivnemu mafijcu. Molly se na kolidžu dobro znajde, toda bolj kot zahtevna naloga ji začnejo hitro presedati tamkajšnje razvajene študentke.
11:35
Zadnja priložnost
Tru se mora tokrat zanesti na Harrisonovo pomoč. Pomagati mora namreč mrtvecema, ki so ju istočasno pripeljali v mrtvašnico. Eden je obetavni študent, drugi je poslovnež, ki se je znašel v velikih dolgovih. Toda žal se Tru vrne v preteklost le za enega izmed njiju. Kako naj potem reši življenje drugemu? Jack medtem skuša razkriti Harrisonovo preteklost, o kateri Harrison ni povedal nikomur.
12:20
Mozart v džungli
Pred velikim večerom ima Hailey slab dan. Začne se spraševati, ali naj vztraja s svojo glasbeno kariero in ali se je pravilno odločila. Bo dokončno obupala nad svojimi sanjami? Medtem Anna Maria povzroča preglavice Rodrigu, ki bo moral sprejeti težko odločitev. Nepričakova se vrne Thomas. Tik pred nastopom pa Betty izgine neznano kam in nihče v orkestru ni pripravljen na tisto, kar sledi ...
12:55
Novo dekle
Nick si med športnim udejstvovanjem s fanti poškoduje hrbet. Glede na to, da komaj hodi, ga namerava Jess odpeljati v bolnišnico, toda kaj, ko Nick nima urejenega zdravstvenega zavarovanja. Ne preostane ji drugega, kot da ga odpelje k svoji prijateljici Sadie, ki je sicer ginekologinja, a mu bo gotovo znala pomagati. Nick je zgrožen, a vseeno privoli. Zaplete se, ko Sadie med pregledom opazi nenavadno bulo.
13:20
Novo dekle
Jess bi rada v stanovanje prinesla svoj kos pohištva, kar pa ji Schmidt prepove. Glede na to, da je edini v stanovanju, ki kuha in pospravlja, ima tudi pravico povedati, kakšno pohištvo bodo imeli doma. Jess s tem ni zadovoljna, zato vztraja pri svojem, s tem pa močno načne že tako krhke bivalne razmere na podstrešju. Nick pa je po igri pokra Winstonu dolžan veliko denarja.
13:45
Zakon in red: Zločinski naklep
Ben Langston je izredno premožni dobrodelnik, ki je pravkar oznanil svojega najnovejšega štipendista s področja medicine, ki bo za svojo inovativno raziskavo prejel 20 milijonov dolarjev. Ko Langstona najdejo mrtvega, se Goren in Eamesova sprašujeta, če je navidezni dobrotnik morda prikrival kakšno skrivnost, zaradi katere je moral umreti. Ko se poglobita v preiskavo, pa se pred njima razkrije izredno tekmovalni svet medicine, v katerem ni vse tako, kot bi moralo biti.
14:35
Zakon in red: Zločinski naklep
Goren in Eamesova preiskujeta smrt televizijskega komika Marca Landryja, ki se je ponesrečil med vajami za broadwaysko predstavo. Njegovi soigralci hitro pokažejo prave karte, saj so bili vsi po vrsti zavistni nenadarjenemu televizijskemu igralcu, ki je zavoljo svojega slavnega imena dobil glavno vlogo v muzikalu, medtem ko njegovi veliko bolj nadarjeni soigralci že leta garajo za slavo. Goren in Eamesova morata ugotoviti, kateri izmed njih je morilec.
15:20
Mentalist
V turističnem mestecu, kjer je vse opremljeno v stilu divjega zahoda, nekdo umori Hollisa Percyja. Patrick se odloči pod krinko poiskati njegovega morilca, pri tem pa naleti na stare družinske skrivnosti, ki so morda pripeljale do Hollisovega umora. Kirkland medtem s pomočjo svojih agentov vdre na Patrickovo podstrešje in fotografira vse njegove dokaze proti Red Johnu. Rigsby za dobrodošlico pokloni Grace črno orhidejo. Cho ga sili, da ji pove, kaj čuti do nje.
16:05
Mentalist
Lisbonova, Patrick in ostali preiskujejo smrt Missy Roberts, ki je s svojim možem Kipom obiskovala terapije pri radijskem voditelju in zakonskem svetovalcu Buddyju Henningsu. Kip prizna, da je ženo varal, toda to še ni dokaz, da jo je umoril. V okviru preiskave se morata Grace in Wayne izdajati za zakonca, ki bi svoje težave rada razrešila s Henningsovo pomočjo.
16:55
Mentalist
J.J. LaRoche prosi Patricka za pomoč pri iskanju ukradene skrinjice, ki so jo neznanci odnesli iz njegovega sefa. Preiskava pokaže, da je bila LaRocheva mati pred devetimi leti posiljena in pretepena, kasneje pa je zato naredila samomor. Sledi vodijo do Brende, ovaduhinje v oddelku za umore, pri kateri najdejo tudi LaRochevo skrinjico. Lisbonova skuša medtem izslediti moža, ki je napadel LaRochevo mamo in ki so ga pred kratkim izpustili iz zapora.
17:40
Od zaroke do poroke
Po prekrokani noči se Annie in Jake vrneta domov, kjer ob dvigalu zagledata plakat za likovno razstavo v njuni zgradbi. Odločita se, da bosta ušpičila potegavščino in se ponorčevala iz napisa. Naslednji dan izvesta, da njuna soseda Julie zahteva, da se odkrije krivce za neslano šalo in jih izseli iz stanovanja. Se bosta morala odseliti?
18:05
Od zaroke do poroke
Annie in Jake ugotovita, da imata vsak svojo nadležno razvado, zato prosita Kay, da jima pomaga. Jakeu najprej ni všeč, da njegova zaročenka rajši upošteva nasvete svoje prijateljice kot njegove, zatem pa se odloči, da bo situacijo obrnil v svojo korist. Kdo bo potegnil krajši konec? Gil in Dennah se medtem ogrejeta za privlačnega gasilca Petra.
18:30
Recept za romanco
Marcova mama želi, da bi se fant poročil in si ustvaril družino. Ko Marco izve, da namerava njegov stric prodati družinsko pekarno, se zdi, da je z njegovimi sanjami o kuharski karieri konec. Potem pa vse spremeni kos čokoladne torte, ki Marcu skoraj spodnese tla pod nogami. Torta je tako popolna, da je v bistvu prava umetnina. A še bolj popolna je kuharica, ki jo je spekla. To je temperamentna Grace, ki pristane, da se bo z Marcom udeležila pomembnega kuharskega tekmovanja. Kljub hudi konkurenci sta odločena, da bosta spekla najboljšo torto in zmagala. Ker pa gre ljubezen tudi skozi želodec, se Marco in Grace zaljubita. Čustva oba precej presenetijo, še posebej njo, ki že ima zaročenca.
20:05
Diva za umret
Čeprav je Jane zapustila odvetniško pisarno, bo tokrat zastopala stranki, ki ju toži skupina lovcev na kite. Kmalu jo šokira vest, da se bo na sodišču morala spopasti z Owenom, ki zastopa krute lovce. Se bosta pobotala pred poroko? Ian odkrije, da imata s Teri neporavnane račune iz preteklosti, o čemer do sedaj ni vedel ničesar. Ko napoči veliki dan, Stacy z Owenom namesto pred oltarjem pristane v porodnišnici. Jane preseneti Iana s posebnim darilom.
21:00
Muzikal
Po uspešno zaključeni turneji v Bostonu so Eileen, Julia in Tom popolnoma zaslepljeni z idejo, da bi svoj muzikal pripeljali na Broadway. Karen se pogovori s svojo novo mentorico, broadwaysko zvezdnico Veronico Moore, saj vse kaže, da bo njena kariera končno doživela težko pričakovani uspeh, toda žal na Ivyjin račun. Derek se medtem sooča s prav nič prijetnimi obtožbami.
21:50
Muzikal
Karen je jezna na Dannyja, ki je ne jemlje resno. Čeprav ga njegov prijatelj opozori, da bi z njeno pomočjo lahko uspela v svetu zabave, Danny meni, da lahko to storita brez nje. Toda Eileen zagotovi Tomu in Dereku, da se še vedno dogovarja z oblastmi glede njihovega muzikala in da naj zato ne sprejemata nobenih novih projektov. Derek medtem izve, da se je oglasilo še več žensk, ki ga obtožujejo spolnega nadlegovanja.
22:35
Mentalist
V turističnem mestecu, kjer je vse opremljeno v stilu divjega zahoda, nekdo umori Hollisa Percyja. Patrick se odloči pod krinko poiskati njegovega morilca, pri tem pa naleti na stare družinske skrivnosti, ki so morda pripeljale do Hollisovega umora. Kirkland medtem s pomočjo svojih agentov vdre na Patrickovo podstrešje in fotografira vse njegove dokaze proti Red Johnu. Rigsby za dobrodošlico pokloni Grace črno orhidejo. Cho ga sili, da ji pove, kaj čuti do nje.
23:25
Mentalist
Lisbonova, Patrick in ostali preiskujejo smrt Missy Roberts, ki je s svojim možem Kipom obiskovala terapije pri radijskem voditelju in zakonskem svetovalcu Buddyju Henningsu. Kip prizna, da je ženo varal, toda to še ni dokaz, da jo je umoril. V okviru preiskave se morata Grace in Wayne izdajati za zakonca, ki bi svoje težave rada razrešila s Henningsovo pomočjo.
00:10
Mentalist
J.J. LaRoche prosi Patricka za pomoč pri iskanju ukradene skrinjice, ki so jo neznanci odnesli iz njegovega sefa. Preiskava pokaže, da je bila LaRocheva mati pred devetimi leti posiljena in pretepena, kasneje pa je zato naredila samomor. Sledi vodijo do Brende, ovaduhinje v oddelku za umore, pri kateri najdejo tudi LaRochevo skrinjico. Lisbonova skuša medtem izslediti moža, ki je napadel LaRochevo mamo in ki so ga pred kratkim izpustili iz zapora.
00:55
Zakon in red: Zločinski naklep
Ben Langston je izredno premožni dobrodelnik, ki je pravkar oznanil svojega najnovejšega štipendista s področja medicine, ki bo za svojo inovativno raziskavo prejel 20 milijonov dolarjev. Ko Langstona najdejo mrtvega, se Goren in Eamesova sprašujeta, če je navidezni dobrotnik morda prikrival kakšno skrivnost, zaradi katere je moral umreti. Ko se poglobita v preiskavo, pa se pred njima razkrije izredno tekmovalni svet medicine, v katerem ni vse tako, kot bi moralo biti.