TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 21.03.2018
01:45
Operacija Delta Force 2
Akcija
Izvirnik: Operation Delta Force 2: Mayday
Režija: Yossi Wein
Igrajo: Michael McGrady, John Simon Jones, Robert Patteri, Todd Jensen, Spencer Rochfort, Gavin Hood
Ocena IMDb: 3,8/10

Skupina mednarodnih teroristov z zloglasnim Lukashem na čelu ugrabi potniško ladjo s 3000 potniki in rusko jedrsko podmornico.

Če Lukash ne bo dobil zahtevanih 25 milijard dolarjev, namerava v ladjo izstreliti jedrsko raketo, ki bo umorila vse potnike in posadko. Oblasti na pomoč pokličejo posebno vojaško enoto Delta s poveljnikom Skipom Longom na čelu, ki naj bi ubila Lukasha in onesposobila načrt teroristov. Naključje hoče, da je kapitan ugrabljene potniške ladje odtujeni Skipov oče, zato je situacija še toliko bolj zapletena.

Jezik: Angleščina
Leto: 1997
03:39
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Lopov, ki je okradel lopova
Avantura
Izvirnik: Ladron que roba a ladron
Režija: Joe Menendez
Igrajo: Fernando Colunga, Miguel Varoni, Saúl Lisazo, Ivonne Montero, Oscar Torre, Ruben Garfias
Ocena IMDb: 6,8/10

Kolumbijski prevarant Emilio pride v Los Angeles z namenom, da bi na hitro obogatel. Mu bo uspelo izpeljati drzni načrt?

Emilio bi rad v dveh tednih uresničil drzni načrt za rop nekdanjega kolega Claudija Silvestrinija, ki je obogatel s TV prodajo lažnih izdelkov priseljencem, tudi čudežnega zdravila proti raku. Emilijev prijatelj Alejandro, ki prodaja piratske DVD-je, je zbral skupino amaterjev, ki bo po njegovih besedah neopazna ravno zato, ker so priseljenci. Ekipa bo morala neopazno vstopiti na Silvestrinijevo posest, ukrasti dve kartici za trezor in potem pobegniti z denarjem. V skupini sta oče in hčerka, nervozni kubanski igralec, tehnik, mišičnjak in Alejandro, ki osvaja Silvestrinijevo varuško. Jim bo uspelo?

Film je snemala angleškogovoreča ekipa, ki pa ni imela prevoda scenarija. Pravo vsebino so spoznali šele po zaključku snemanja filma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Španščina
Leto: 2007
09:55
Roka pravice: Vudu
Kriminalka, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: True justice: Vodoo man
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal , Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Kane s svojo enoto za posebne primere tekmuje s časom v iskanju dilerja s smrtonosnim ecstasyjem, zaradi katerega se kopičijo mlade žrtve in zaradi katerega se začasni član Kanove enote Gates (Kyle Cassie) bori za življenje.

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
10:40
Roka pravice: Zlo od znotraj
Kriminalka, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: True justice: Evil within
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal , Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Preiskava primera smrtonosnega ecstasyja teče gladko, dokler veljaki policije v Seattlu ne ukažejo Kanu (Steven Seagal), naj igra telesnega čuvaja ekscentričnemu režiserju dokumentarcev Savonu (Byron Mann), in to ravno v trenutku, ko se preiskava o ecstasyju zaplete.

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
11:45
Portal smrti
Triler
Izvirnik: Untraceable
Režija: Gregory Hoblit
Igrajo: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks, Joseph Cross, Mary Beth Hurt, Peter Gray Lewis
Ocena IMDb: 6,2/10

Agentka FBI Jennifer Marsh je specialistka za kibernetične zločine.

Cilj Jennifer Marsh je spraviti za rešetke okrutnega morilca, ki je začel svojo serijo umorov, hkrati pa vsem zainteresiranim omogočil, da lahko umore spremljajo v živo prek spletne strani. Z rastjo obiskov spletne strani postajajo tudi umori vedno bolj okrutni. S pomočjo kolega, agenta FBI Griffina Dowda, in detektiva Erica Boxa mora agentka Marsheva najti način za zaustavitev inteligentnega in premišljenega zločinca, ki je, vsaj tako se zdi, vedno korak pred zakonom. Pod vse večjim pritiskom morajo agenti kar najhitreje najti morilca, zdi pa se, da se le vrtijo v krogu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
13:45
Bandita
Komedija
Izvirnik: Bandits
Režija: Barry Levinson
Igrajo: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy Garity, Brían F. O'Byrne, Stacey Travis
Ocena IMDb: 6,5/10

Film o dveh roparjih z vzdevkom "lopova, ki prespita".

Joe Blake (Bruce Willis) je mačistični ženskar. Terry Collins (Billy Bob Thornton) je občutljivi hipohonder. Skupaj pobegneta iz zapora v Oregonu in postaneta najslavnejši roparski par v Ameriki ter partnerja v uresničitvi njunih sanj - "upokojitvi nekje južno od meje". Klasičnemu bančnemu ropu sta dodala manjšo novost - ugrabitev. Večer pred ropom vzameta za talca direktorja banke, pri njem povečerjata in prespita, zjutraj pa gresta pred začetkom z njim v banko, da jima ne bi bilo treba narediti česa preveč nasilnega. Na njunem pohodu od Oregona do Kalifornije jima pomaga tudi Joejev nečak Harvey, nadebudni mladi kaskader. Nekega dne pa srečata Kate Wheeler (Cate Blanchett), gospodinjo, ki živi dolgočasno življenje. Pridruži se jima, Joe in Terry pa se zaljubita v njo. Njuno prijateljstvo je na veliki preizkušnji. Kate vrača ljubezen obema, saj je mnenja, da sta samo skupaj popoln moški.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:05
Mladi revolveraši 2
Vestern
Izvirnik: Young guns 2
Režija: Geoff Murphy
Igrajo: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Christian Slater, William Petersen, Alan Ruck
Ocena IMDb: 6,5/10

Razbojnik Billy in njegova tolpa se po porazu v zadnji veliki bitki odločijo za ponovno združitev.

Oblasti iščejo Billyja "The Kida" in njegovo tolpo. Ko ujamejo „Doca" Scurlocka in Chaveza, ju mora Billy rešiti. Uspe jim pobegniti, nato pa se odpravijo v Mehiko. "Najemimo lopova, da ujamemo," je rekel John S. Chisum in je plačal Patu Garrettu, enemu Billyjevih nekdanjih pajdašev, 1000 $ da, ubije Williama H. Bonneyja, znanega kot Billy "The Kid".

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
18:05
Turnir smrti
Akcija
Izvirnik: The tournament
Režija: Scott Mann
Igrajo: Robert Carlyle, Kelly Hu, Ian Somerhalder, Liam Cunningham, Ving Rhames, Sebastien Foucan
Ocena IMDb: 6,1/10

Vsakih sedem let se v mestu na skrivnostnem turnirju zberejo največji morilci na svetu.

Trideset najbolj zloglasnih poklicnih ubijalcev se spopade med seboj in pravilo je eno samo: ubij ali umri. Zmagovalec prejme nagrado 10 milijonov dolarjev v gotovini in naziv "številka ena". Boje spremljajo s kamerami 24 ur na dan in predvajajo pred občinstvom milijarderjev, ki visoko stavijo na svoje favorite.

Surov in večplastni akcijski triler združi mednarodne morilce iz vseh mogočih disciplin v krvavem boju do zadnjega moža. Robert Carlyle je zapiti duhovnik, ki nehote postane udeleženec bitke; spremljamo pa tudi stranske zgodbe o ljubezni, izdaji, maščevanju in odrešitvi, kjer se nazadnje izkaže resnična vrednota življenja.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
20:00
Zakonsko življenje
Drama
Izvirnik: Married life
Režija: Ira Sachs
Igrajo: Chris Cooper, Annabel Kershaw, Pierce Brosnan, Patricia Clarkson, Rachel McAdams, Sheila Paterson
Ocena IMDb: 6,3/10

Amerika v štiridesetih letih minulega stoletja.

Zakonca Harry in Pat živita v trdnem in skladnem partnerstvu. Toda ko se Harry zaljubi v veliko mlajšo Kay, bi svojo ženo raje umoril, kot pa prizadel z ločitvijo. Harry ne ve, da ima tekmeca. Tudi njegov prijatelj Richard je zaljubljen v Kay in bi jo imel rad zase. Toda tudi Pat se je zaljubila v drugega, a se prav tako boji, da bo Harryja preveč prizadela. Richard ve za njeno skrivnost. Naj razkrije njeno in Harryjevo razmerje in s tem tvega, da bo ostal brez Kay? Harry pa se medtem dokončno odloči, da bo ubil svojo ženo.

Film je učinkovita mešanica črnega humorja, romantike in melodrame.

Jezik: Angleščina
Leto: 2007
21:45
Templjar
Akcija
Izvirnik: Ironclad
Režija: Jonathan English
Igrajo: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance
Ocena IMDb: 6,2/10

Zgodba tega zgodovinskega akcijskega filma se odvija leta 1215.

Angleški baroni so se uprli osovraženemu kralju Ivanu in ga prisilili, da podpiše Veliko listino svoboščin, ki določa, da so vsi državljani svobodni. Kljub temu pa mesec dni po podpisu Listine kralj potepta svojo besedo in zbere vojsko danskih plačancev z namenom, da se maščuje baronom in znova vzpostavi tiranijo. Na poti mu je utrdba v Rochesterju, ki je postala simbol zgodovinskega boja upornikov za pravico in svobodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011