TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 19.09.2018
00:15
Fantomi
Triler
Izvirnik: Phantoms
Režija: Joe Chappelle
Igrajo: Peter O'Toole, Rose McGowan, Joanna Going, Liev Schreiber, Ben Affleck, Nicky Katt
Ocena IMDb: 5,4/10

50 mrtvih, 350 pogrešanih na mali gori v Koloradu. In to je šele začetek ...

Dr. Jennifer Pailey pripelje svojo sestro Liso v mestece pod ameriškim Skalnim gorovjem, kjer službuje kot zdravnica. Ne najdeta drugega kot nekaj trupel. Pridružita se šerifu Bryceu Hammondu in njegovima namestnikoma, britanskemu akademiku Flytu in preostanku enote komandosov. Skupaj odkrijejo podzemno obliko življenja – prepričani so, da gre za Satana. Flyte trdi, da je telo tega stvora identično nafti in da ga je mogoče ubiti le z bakterijo, s katero razgrajujejo fosilna goriva.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
02:05
Spartak: Kri in pesek: Vse pobij
Akcija, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Spartacus: Blood and sand: Kill them all
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,5/10

Epski boj Spartaka in gladiatorjev proti Batiatu in njegovih stražarjev.

Zgodba se vrti okrog zgodovinskega lika po imenu Spartak, trakijskega gladiatorja, katerega bitke in podvigi so tema številnih zgodb in pripovedk.

V nanizanki bomo spremljali Spartakovo življenje od zgodnejših let pa do velikega zgodovinskega dogodka, ko je vodil upor sužnjev proti Rimski republiki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
03:00
Spartak: Maščevanje: Begunci
Akcija, 2. sezona, 1. del
Izvirnik: Spartacus: Vengeance: Fugivitus
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,5/10

Gaj Klaudij Glaber pride v Kapuo zlomit upor osvobojenih sužnjev, ki jih vodi Spartak, preden naredijo še več škode. Spartak mora izbrati med maščevanjem možu, ki je njegovo soprogo obsodil na suženjstvo in smrt ter vodenjem vse večje vojske.

Zgodba se vrti okrog zgodovinskega lika po imenu Spartak, trakijskega gladiatorja, katerega bitke in podvigi so tema številnih zgodb in pripovedk.

V epilogu krvavega bega iz hiše Batiata – s čimer se je končala nadaljevanka Spartak: Kri in pesek – se upor gladiatorjev nadaljuje in začenja vlivati strah v kosti Rimske republike. Gaja Klavdija Glabra in njegove rimske čete pošljejo na Capuo, da bi strli vse številčnejšo Spartakovo vojsko osvobojenih sužnjev, preden bi bila škoda še večja. Spartak je pred odločitvijo, ali naj zadovolji lastno željo po maščevanju zoper moža, ki je njegovo ženo obsodil na suženjstvo in poznejšo smrt, ali pa naj sprejme nekatere višje potrebne žrtve, če naj njegova mlada vojska ostane trdna. S krvavo akcijo, eksotično čutnostjo ter junaštvom in podlostjo, ki so zaznamovali to serijo, se v vsem blišču nadaljuje pripoved o Spartaku.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
04:04
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Mesto na obali
Kriminalka
Izvirnik: City by the sea
Režija: Michael Caton-Jones
Igrajo: Robert De Niro, Frances McDormand, James Franco, Eliza Dushku, William Forsythe, Patti LuPone
Ocena IMDb: 6,1/10

Vincent LaMarca je detektiv na oddelku za umore v New York Cityju.

Vincent si je med svojo dolgoletno kariero ustvaril dobro ime in velja za nekoga, ki je predan svojemu delu. Toda ko je začel delati na zadnjem primeru, so se stvari začele zapletati; namreč vse kaže, da je v primer vpleten tudi njegov odtujeni sin. Z Joeyem sta se razšla pred leti, ko se je ločil od žene in zamenjal Long Island za kariero na Manhattnu.

Film je priredba časopisnega članka, ki ga je napisal novinar Mike McAlary in se je prvič pojavil v reviji Esquire.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
10:05
Priznanje
Drama
Izvirnik: The confession
Režija: David Hugh Jones
Igrajo: Ben Kingsley, Amy Irving, Ryan Marsini, Alec Baldwin, Boyd Gaines, Anne Twomey
Ocena IMDb: 6/10

Uspešni odvetnik je razpet je med željo po uspehu in moralno izbiro.

Roy Bleaky je vpliven newyorški odvetnik, ki mu je pred kratkim umrl sin. Nekega dne se znajde pred veliko moralno dilemo. Na sodišču mora zastopati človeka, ki je ubil morilca svojega sina. Ker je Roy glede sodnega procesa vse prej kot objektiven, ni prepričan, kaj naj stori. Naj prisluhne svojemu klientu in pove resnico ali naj se raje umakne?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
12:15
Izginuli
Drama
Izvirnik: Gone missing
Režija: Tara Miele
Igrajo: Daphne Zuniga, Lauren Bowles, Brigette Davidovici, Gage Golightly, Nicholas R. Grava, James Martin Kelly
Ocena IMDb: 5,5/10

Dve študentki in najboljši prijateljici med pomladanskimi počitnicami izgineta neznano kam.

Osemnajstletna Renejina hči Kaitlin in njena najboljša prijateljica Matty izgineta. Rene mora zaupati lastnim občutkom, da ju reši, preden bo prepozno. Nič je ne zaustavi, da najde hčer – pa tudi če to pomeni, da mora preiskavo začeti sama. S pomočjo svojega sina Kennedyja in Mattyjine mame Lise se poda na iskanje in odkrije nekaj dejstev o Kaitlininem skrivnem življenju. Ura neusmiljeno tiktaka, Rene pa je vse bliže resnici o hčerinem izginotju. Jo bo uspela rešiti še pravi čas?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
14:00
Smrtonosni val
Akcija
Izvirnik: Point break
Režija: Kathryn Bigelow
Igrajo: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey, Lori Petty, John C. McGinley, James Le Gros
Ocena IMDb: 7,2/10

Keanu Reeves igra Johnnyja Utaha, agenta FBI začetnika, ki mu dodelijo primer tolpe roparjev, ki deluje v Južni Kaliforniji.

Ker je Johnnyjev bodoči partner (Gary Busey) prepričan, da so roparji deskarji, se Johnny odloči vtihotapiti v njihovo druščino. Kmalu spozna Bodhija (Patrick Swayze), karizmatičnega adrenalinskega odvisnika, ki je za malo vznemirljive akcije pripravljen narediti vse, mogoče celo ropati banke. Sčasoma Bodhi vse bolj vpliva na Johnnyja, ki postane zasvojen s svetom deskanja in zabav ter celo stopi v zvezo z Bodhijevim nekdanjim dekletom (Lori Petty). Vse bliže rešitvi primera Johnny izve resnico o Bodhijevi največji lekciji – za dobro akcijo moraš biti pripravljen plačati visoko ceno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
16:15
Pokvarjeni poročnik
Kriminalka
Izvirnik: Bad lieutenant
Režija: Abel Ferrara
Igrajo: Harvey Keitel, Victor Argo, Paul Calderon, Leonard L. Thomas, Robin Burrows, Frankie Thorn
Ocena IMDb: 7,1/10

Harvey Keitel igra newyorškega policista, ki je odvisen od drog, seksa in iger na srečo.

Medtem ko policist obiskuje prizorišča zločinov, mu hodijo po glavi zgolj njegove odvisnosti in stave s kolegi policisti glede športnih rezultatov. Čeprav se zdi, da zanj ni rešitve, se vse spremeni, ko začne preiskovati umor nune in v cerkvi doživi popoln duhovni zlom. Bo s pomočjo Jezusa lahko našel pot do odrešitve?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
18:10
Ameriški izobčenci
Vestern
Izvirnik: American outlaws
Režija: Les Mayfield
Igrajo: Colin Farrell, Scott Caan, Ali Larter, Gabriel Macht, Gregory Smith, Harris Yulin
Ocena IMDb: 6/10

Zgodba o popravljanju krivic.

Ko v mestecu izvedo, da se je podkupljivi lastnik železnice brez njihove vednosti odločil zapleniti pogodbe o njihovem lastništvu posesti, se skupina mladih rančarjev odloči združiti moči, da bi vrnili, kar je njihovo. Med svojim maščevalnim pohodom postanejo najbolj iskani možje v zgodovini Divjega zahoda in kot raste njihova slava, raste tudi legenda o njihovem vodji, mladem izobčencu Jesseju Jamesu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
20:00
Pustolovščine Adele Blanc-Sec
Fantazijski
Izvirnik: Les aventures extraordinaires d'Adele Blanc-Sec
Režija: Luc Besson
Igrajo: Louise Bourgoin, Mathieu Amalric, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Jacky Nercessian, Philippe Nahon
Ocena IMDb: 6,3/10

Piše se leto 1912. Pariz zajame panika. Iz 136 milijonov let starega pterodaktilovega jajca se nenadoma izvali mladič dinozavra.

Mesojedi ptič v iskanju hrane straši Parižane. Izkaže se, da je nenavadni primer, ki ga na ukaz predsednika Francije začne raziskovati policija na čelu z nerodnim Inšpektorjem Albertom Calponijem, plod eksperimentov s telepatskimi tehnikami Profesorja Espérandieuja. Adele Blanc-Sec, neustrašna pustolovska publicistka, prispe iz Egipta, kjer je neutrudno prekopavala zemljo v iskanju mumije čudodelnega zdravnika Ramzesa II. Z Espérandieujevo pomočjo želi oživeti mumijo, da bi svojo katatonično sestro odrešila muk in ji povrnila staro življenje. Ko policija Profesorja Espérandieuja zaradi ogrožanja življenj Parižanov obsodi na smrtno kazen, se k Adelinim prizadevanjem pridruži vanjo zaljubljeni znanstvenik in velik oboževalec njenih knjig Andrej Zborowski. Zdravnikovo mumijo uspeta obuditi k življenju, a ko ta sestri ne more pomagati, se druščina odpelje v Louvrov muzej, kjer prebudijo mumijske artefakte vključno s faraonom. Naposled s skupnimi močmi uspejo rešiti bolnico, profesorja in dinozavra.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
22:00
Čarobno mesto: Gradovi v oblakih
Kriminalka, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: Magic City: Castles Made of Sand
Režija: Ed Bianchi
Igrajo: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais, Christian Cooke, Elena Satine
Ocena IMDb: 7,6/10

Ike se trudi podkupiti uradnike, da bi legalizirali hazardiranje v igralnici. Vero obišče stari prijatelj, zato se Ben sprašuje, ali mu je soproga zvesta. Ike prosi nekdanjo bogato svakinjo za uslugo.

Medtem ko Ikovemu svetu grozi propad, se bori za svojo družino in Miramar Playo v Čarobnem mestu.

V Miamiju so nemirni časi, a to je izredno priljubljen kraj. Tam se zadržujejo Kennedyjevi, mafija in Cia. Ike pa je zvezda svojega hotela. Toda vse ima svojo ceno. Da bi lahko financiral svoje sanje, je prodal dušo mafijskemu šefu Benu "Mesarju" Diamondu. Ikova žena Vera, nekdanja plesalka, in njegovi trije otroci mislijo, da je poštenjak, toda on ne more razdreti pogodbe s hudičem. Njegovo življenje je le fasada. V hotelu Miramar Playa v resnici nič ni tako, kot se zdi. Čez dan se gosti zabavajo s klovni in se učijo plesati čačača. Ponoči se poročeni moški na skrivaj dobivajo s prostitutkami v družinskih hišicah, miamijski mafijci in možje postave pa skupaj obiskujejo nastope pevcev, glasbenikov in komikov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
22:55
Incident v Šinjukuju
Kriminalka
Izvirnik: Shinjuku incident
Režija: Tung-Shing Yee
Igrajo: Jackie Chan, Naoto Takenaka, Daniel Wu, Jinglei Xu, Masaya Katô, Bingbing Fan
Ocena IMDb: 7,1/10

Priseljenec s Kitajske se postavi po robu eni najnevarnejših kriminalnih združb na svetu.

Kitajski migranti v Tokiu živijo v senci. Japonci jih ne priznajo in tudi dobrodošli niso. Izogibajo se jim, jakuze jih lovijo, živijo v strahu, da jih bodo odkrili in vrnili v domovino. Za Steelheada je to tuj svet. Je pošten, marljiv serviser traktorjev iz Heilongijana na severu Kitajske. V Tokio je prišel, ko je izgubil stik z nekdanjim dekletom, ki je že prej prišla sem. Rad bi jo našel. Ugotovi, da morajo migranti držati skupaj, če želijo živeti brez strahu pred japonskim podzemljem in tolpami. Med iskanjem dekleta ga napadejo jakuze. Izve, da je njegovo dekle dobilo japonsko državljanstvo in da se je poročila z Egučijem, ambicioznim vodjem jakuz. Zato pridobi njegovo spoštovanje in prikrade se dvom.

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hongkong
Jezik: Kitajščina
Leto: 2009