TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 01.07.2016
00:45
Noč morskih psov
Druščina se na dopustu hitro preobleče v kopalke, da bi preživela vikend na soncu. Ko pa nogometni zvezdnik Malik (Sinqua Walls) iz jezera komaj reši živo glavo, ker mu odtrga roko, je konec zabave, saj ga morajo čim prej spraviti v bolnišnico na drugi konec jezera. Na majhnem gliserju se prijateljem le posveti, da je jezero polno ogromnih ljudožerskih morskih psov. Gliser se na pol poti pokvari, nimajo zdravniške pomoči niti ne morejo poklicati na pomoč. V šoku dojamejo, da gre za namerno sabotažo. Napadi so vse hujši in v grozi se zavedo, da jih želi nekdo pobiti. Sara se s prijatelji bori, da bi pregnali morske pse, poklicali pomoč in preživeli dovolj dolgo, da pridejo na varno kopno.
02:30
Hiša strahov
Ekscentrični bogataš Steven Price je za rojstni dan svoje soproge organiziral nenavadno zabavo – noč v zakleti hiši. Nekdanjo umobolnico preuredijo v hišo strahov, povabljence, ki o hiši ne vedno ničesar, pa pritegne denarna nagrada. Kaj pa, ko hiša oživi in začne goltati goste?
04:11
Filmske novosti
08:00
Frankenstein
09:50
Frankenstein
11:40
Mrtvo dekle
Življenje osamljene strežnice (Toni Collette) se postavi na glavo, ko odkrije truplo umorjenega dekleta. Odkritje bi lahko pomenilo zaključek za študentko forenzike (Rose Byrne), kateri je v otroštvu izginila sestra. Gospodinja (Mary Beth Hurt) najde vznemirljivo povezavo med umorjenko in svojim možem (Nick Searcy), kar jo privede do mračnega in odločilnega dejanja. Mati (Marcia Gay Harden) obupano išče odgovore o življenju pobegle hčere in jih najde pri eni od njenih težavnih prijateljic (Kerry Washington). Živahna mlada ženska (Brittany Murphy) se odpravi na potovanje, da bi hčerkici kupila darilo. Vse zgodbe skupaj slikajo čudovit portret sedmih žensk, ki jih poveže eno nasilno dejanje in želja po spremembi.
13:35
22 krogel
Charly Mattei (Jean Reno) zadnja tri leta živi umirjeno življenje z ženo in dvema otrokoma, potem ko se je odpovedal zločinski karieri vodje marsejske mafije in predal posle svojemu prijatelju iz otroštva Tonyju Zacchiji (Kad Merad). Nekega zimskega jutra pa na nekem parkirišču Charlyja hladnokrvno ustrelijo 22-krat in pustijo umreti. Čudežno preživi napad in ko okreva, se odloči poiskati krivce. Film so navdihnili nekateri resnični dogodki v zločinskem podzemlju Marseilla.
15:50
Karakter
Čeprav ga Joba povsem zanemarja, Dreverhavnova sinu omogoča uspešno kariero. Bolj ali manj skrivaj – četudi sina nekajkrat toži prek sodišč. J.W.-ju na koncu uspe, a ta uspeh ima zanj visoko ceno.
18:10
Vojna zmajev
Iz našega sveta so napravili bojišče. Zmajem podobna bitja iz starodavne legende se pojavijo v Los Angelesu; plezajo po stavbah, prevračajo avtomobile in ustrahujejo mesto, češ da iščejo dekle po imenu Sarah. Televizijski poročevalec Ethan, ki poroča z enega od opustošenih prizorišč, najde košček črepinje, ki ga neposredno poveže z legendo. Spoznati mora, kakšna je njegova usoda; v bistvu je starodavni vojak, ki se je ponovno rodil, da bi Sarah zaščitil pred zlobnimi zmaji in mesto ubranil pred popolnim uničenjem.
20:00
Inšpektor Bellamy
Na dopustu inšpektorja Paula Bellymija v Nimesu se nenajavljen prikaže tudi Paulov brat Jacques, kar ni preveč dobra novica, glede na to, da je Jacques alkoholik. Še bolj zoprn pa je neznanec, ki Paula prosi za zaščito. Vse kaže, da se lahko Bellamy poslovi od mirnih in ležernih počitnic.
22:00
Poslednje izganjanje hudiča
Ko prispe na zakotno kmetijo Louisa Sweetzerja na podeželju Louisiane, pastor Cotton Marcus pričakuje še en zaigrani in lažni eksorcizem, uprizorjen na motenem verskem fanatiku. Sweetzer je goreč vernik in je karizmatičnega pastorja prosil za pomoč kot zadnjo možnost - v iskrenem prepričanju, da je njegovo najstniško hčer Nell obsedel demon, ki ga je treba izgnati, preden se zgodi nepredstavljiva tragedija. Pod težo slabe vesti po več letih prevar obupanih vernikov z zaigranimi in lažnimi eksorcizmi za denar naj bi Cotton in snemalna ekipa kot priznanje posnela še dokumentarec zadnjega obreda "izganjanja hudiča". A ko pridejo do kmetije, oblite s krvjo, je jasno, da jih nič ne more pripraviti na resnično zlo, ki se tam pripravlja. Prepozno je, da bi se vrnili, in osebna vera pastorja Marcusa je na resni preizkušnji; ugotoviti morajo, kako pomagati Nell in samim sebi, preden bo prepozno.
23:40
V žrelu zveri
Jake se ravno namerava upokojiti, ko izve strašno novico. Njegovo hčerko Jessico je na počitnicah ugrabila teroristična skupina. Cia sicer načrtuje posebno operacijo, da bi jo rešili, toda Hopper ne namerava sedeti križem rok. Da bi rešil hčerko, stvari vzame v svoje roke.