TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 03.09.2019
01:25
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 37. del
Izvirnik: Black Sails
Ocena IMDb: 8,2/10

Flint in Silver bi se znala spreti zaradi načrta za reševanje. Max spozna pravo ceno svobode.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:20
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 38. del
Izvirnik: Black Sails
Ocena IMDb: 8,2/10

Flint in Silver bi se znala spreti zaradi načrta za reševanje. Max spozna pravo ceno svobode.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
03:39
Panorama programa
Izvirnik: KolaŽ Program

Jezik: Angleščina
08:00
Krona in zmaj
Avantura
Izvirnik: The Crown and the Dragon: The Paladin Cycle
Režija: Anne K. Black
Igrajo: Elizabeth Adams, Owen Barton, Lemuel Black, Angus Brown, Sam Burke, David Byrne
Ocena IMDb: 3,9/10

Starešine so od nekdaj govorili, da se bo spustila tema, senca, ki bo naščuvala brata proti bratu, pošast ognja in jekla.

Strašna pošast v podobi zmaja, ki ga lahko obvlada le ena oseba, mlada plemkinja, ki mora izpolniti svoje poslanstvo in postati prerokovani Paladin. S pomočjo svojega bojevnika svetlobe uspe premagati vse ovire do cilja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
09:45
Roka pravice: Prijatelj v stiski
Akcija, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: True Justice: A Friend in Need
Ocena IMDb: 4,7/10

Morilec, na videz povezan s črno magijo, mori nočne plesalke, ki po opisu srhljivo spominjajo na novo članico enote Sarah. Kane zato pošlje Sarah in Juliet (Meghan Ory) na nalogo pod krinko, da bi pritegnili morilca, vendar pa s tem resno ogrozi življenje deklet.

Najkrutejši zločinci v Seattlu prisilijo Elijaha Kana in njegovo prekaljeno enoto, da se dan in noč trudijo ujeti natančnega morilca.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
10:30
Roka pravice: Hollywood kliče
Kriminalka, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: True Justice: Hollywood Calls
Ocena IMDb: 4,7/10

Detektivi z vzhodne policijske postaje preiskujejo delovne metode Elijaha Kana (Steven Seagal), v tem času pa se pojavi tudi posnemovalec morilca, povezanega s črno magijo, ki ga morajo poiskati prej, preden nadaljuje svoj morilski pohod.

Elijah Kane, vodja elitne policijske enote, ki se nahaja v Seattlu, se ukvarja z nekonvencionalnimi metodami lovljenja kriminalcev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
11:30
Bližnja srečanja četrte vrste
Znanstvena fantastika
Izvirnik: The Fourth Kind
Režija: Olatunde Osunsanmi
Igrajo: Milla Jovovich, Will Patton, Hakeem Kae-Kazim, Corey Johnson, Enzo Cilenti, Elias Koteas
Ocena IMDb: 5,9/10

Film se dogaja v mestu Nome na Aljaski, kjer vsako leto izgine veliko število ljudi.

V oddaljenem koncu Aljaske prebivalci skrivnostno izginjajo že od 60. let dalje. Kljub preiskavi pri FBI niso nikoli odkrili resnice – do zdaj. Med terapevtskimi srečanji s prestrašenimi pacienti je dr. Abigail Tyler (Milla Jovovich) nehote posnela srhljiva razkritja o žrtvah, ki trdijo, da so jih obiskale nezemeljske figure; zgodbam so skupne številne grozljive podrobnosti. Na temelju resničnih psiholoških študij film uporablja še nikoli videne arhivske posnetke dr. Tylerjeve, sočasno z dramatičnimi zaigranimi prizori, ki uprizorijo srhljivo dokumentirana pričevanja v tistem, kar so kritiki poimenovali "osupljivo avtentičen in najbolj šokanten film o ugrabitvah Nezemljanov nasploh".

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
13:20
K-PAX
Drama
Režija: Iain Softley
Igrajo: Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack, Alfre Woodard, David Patrick Kelly, Saul Williams
Ocena IMDb: 7,4/10

V umobolnici pacient Prot trdi, da prihaja z oddaljenega planeta. Njegov psihiater mu skuša pomagati, vendar tudi njemu postane vse skupaj sumljivo.

Prot je v umobolnici povedal, da je svetloba na Zemlji zanj premočna in da na planetu K-Pax, s katerega prihaja, ni tako svetlo. Powell je v svoji karieri zdravil že veliko bolnikov s halucinacijami, zato se mu zdi le še vprašanje časa, kdaj se bo Prot zlomil in mu zaupal svoje prave težave.

Prot pove, da je njegova naloga zbirati podatke o Zemlji, in razloži, kakšne so razlike med Zemljo in njegovim planetom K-Paxom. Tu mu je sicer zelo všeč, vendar se mora domov vrniti še pred koncem poletja. Bolj ko se bliža datum njegovega odhoda, več bolnikov z oddelka želiti oditi z njim.

Protovi opisi življenja na planetu, oddaljenem tisoč svetlobnih let od Zemlje, prebudijo v njih žarek upanja v lepše življenje. O Protu pa dvomi edino dr. Powell, ki je do nenadnega izboljšanja duševnega zdravja svojih bolnikov precej skeptičen. Odloči se, da bo uporabil vsa sredstva in razkrinkal Prota, preden bo prepozno. Toda kmalu začne dvomiti vase in v svoje znanje. Njegovi dvomi pa se le še poglobijo, ko Prota spozna skupina astronomov in se nad njim zelo navdušijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
15:35
Veliki nasilnež
Komedija
Izvirnik: Big Bully
Režija: Steve Miner
Igrajo: Rick Moranis, Tom Arnold, Julianne Phillips, Carol Kane, Jeffrey Tambor, Curtis Armstrong
Ocena IMDb: 4,6/10

Ni David malce prestar, da bi šel k ravnatelju in mu potožil, da mu Rosco teži?

Davida Learyja je v osnovni šoli ves čas trpinčil Rosco. Toda maščeval se mu je tistega dne, ko so se mu starši odselili iz mesta. Zdaj, 20 let pozneje, prejme David, ki je uspešen pisatelj, vabilo, naj pride poučevati v svoje rodno mesto. Vse je v redu, dokler ga ne prepozna Rosco, ki še vedno živi tam. Naenkrat se začnejo neslane šale.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
17:20
Igričar
Akcija
Izvirnik: Gamer
Režija: Mark Neveldine
Igrajo: Gerard Butler, Amber Valletta, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Logan Lerman, Alison Lohman
Ocena IMDb: 5,8/10

Triler je postavljen v bližnjo prihodnost, kjer so igre in zabava prerasli na povsem novo raven: v spletnih igrah lahko igričarji vodijo žive ljudi.

Tehnologija nadziranja uma se je razširila, zahvaljujoč multimilijarderju Castlu (Michael C. Hall), čigar najnovejša igra »Klavci« omogoča milijonom, da uresničijo svoje divje fantazije z vodenjem pravih zapornikov kot like v igrici, kjer se borijo do smrti. Zapornik Kable (Gerard Butler) je obsojen na smrt, ločen od svoje družine, in se je prisiljen boriti v igri, medtem ko ga nadzira 17-letni igričar Simon. Kable mora preživeti dovolj dolgo, da bi lahko pobegnil in rešil svet pred Castlovo smrtonosno tehnologijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
19:10
V dobro drugih
Triler
Izvirnik: For the Good of Others (aka El mal ajeno)
Režija: Oskar Santos
Igrajo: Eduardo Noriega, Belén Rueda, Angie Cepeda, Cristina Plazas, Clara Lago, Marcel Borràs
Ocena IMDb: 6,3/10

Diego je zdravnik, ki je po zaslugi dolgoletnega dela z zelo bolnimi pacienti, izgubil čut za sočloveka in postal imun na bolečino drugih.

Diego svoje delo opravlja povsem mehansko, doma pa je vse prej kot sočuten mož, oče in sin. Ko ga nekega dne ustreli mož njegove pacientke, Diego napad preživi, toda ko se zbudi iz kome, se njegovo življenje zdi povsem drugačno, kot je bilo.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2010
21:00
Spisek za odstrel
Grozljivka
Izvirnik: Kill List
Režija: Ben Wheatley
Igrajo: Neil Maskell, MyAnna Buring, Harry Simpson, Michael Smiley, Emma Fryer, Struan Rodger
Ocena IMDb: 6,4/10

Zgodba spremlja nekdanjega vojaka, zdaj morilca po naročilu, ki se znajde v vrtincu človeške temačnosti.

Osem mesecev po katastrofalno neuspešni nalogi v Kijevu, ki ga je umsko in telesno izčrpala, Jaya (Neil Maskell) njegov sodelavec Gal (Michael Smiley) prepriča, da sprejme nov posel. Medtem ko se čedalje bolj pogrezata v čudaško izkrivljeni svet naročenih umorov, se spiralno razkraja tudi Jayev lastni svet, dokler ga strah in preganjavica ne potisneta na grozljivo točko brez vrnitve.

Režiser Ben Wheatley v napetem žanru prinaša zgodbo, ki so jo imenovali celo najboljša grozljivka leta. Briljantna mešanica družinske drame, akcijskega trilerja o naročenih umorih in psihološke srhljivke.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
22:45
Šanghaj
Drama
Izvirnik: Shanghai
Režija: Mikael Håfström
Igrajo: John Cusack, Li Gong, Yun-Fat Chow, David Morse, Ken Watanabe, Franka Potente
Ocena IMDb: 6,4/10

Američan se zaradi smrti prijatelja vrne v Šanghaj.

Ameriški častnik mornariške obveščevalne službe odpotuje v skorumpirani Šanghaj pod japonsko oblastjo tik pred napadom na Pearl Harbor; potem ko so tam ubili njegovega prijatelja. Odločen je preiskati umor in najti storilca. Med preiskavo se zaljubi in odkrije, da se je njegov prijatelj zapletel v mrežo skrivnostne politične zarote, ki jo skuša prikriti tudi vlada.

Zgodovinska drama spremlja ameriškega izseljenca, ki se zaradi preiskave smrti prijatelja vrne v Šanghaj tik pred napadom na Pearl Harbor.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010