TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 09.06.2016
01:20
Mesto na obali
Vincent si je med svojo dolgoletno kariero ustvaril dobro ime in velja za nekoga, ki je predan svojemu delu. Toda ko je začel delati na zadnjem primeru, so se stvari začele zapletati; namreč vse kaže, da je v primer vpleten tudi njegov odtujeni sin. Z Joeyem sta se razšla pred leti, ko se je ločil od žene in zamenjal Long Island za kariero na Manhattnu.
03:16
Filmske novosti
08:00
Neizbežni trk
Kate Parks se po letu dni promocijske turneje, na kateri je promovirala svojo knjigo o prikrivanju smrti svojega moža, ki naj bi umrl v letalski nesreči, vrača domov. Medtem ko se veseli ponovnega snidenja s svojo 15-letno hčerko Samantho, pa se letalo, na katerem potuje, zaradi močnega sončevega izbruha znajde v velikih težavah. Pilot in kopilot letala namreč zaradi eksplozije umreta, obenem pa se pokvari celoten elektronski sistem na letalu. Med potniki zavlada panika, Kate pa s pogumnim stevardom Jakom poskuša narediti vse, da bi letalo varno pristalo.
09:50
Mesto na obali
Vincent si je med svojo dolgoletno kariero ustvaril dobro ime in velja za nekoga, ki je predan svojemu delu. Toda ko je začel delati na zadnjem primeru, so se stvari začele zapletati; namreč vse kaže, da je v primer vpleten tudi njegov odtujeni sin. Z Joeyem sta se razšla pred leti, ko se je ločil od žene in zamenjal Long Island za kariero na Manhattnu.
12:00
Izgnani
Macau, 1998. Nekdanji član mafijske združbe Wo živi z ženo in otrokom. Pred kratkim je obrnil nov list v življenju. Šef mafijske združbe Fay pa ima z njim še neporavnane račune. Najel je dva morilca in jima naročil, naj Woja umorita. Toda Blaze in Fat naletita na težave: Woja varujeta Tai in Cat. Po prvih bojih se moški odločijo za premirje. Gre namreč za stare prijatelje. Sklenejo, da se bodo ponovno povezali in poiskali novo delo.
14:00
Favnov labirint
Sicer je že pet let od uradnega konca državljanske vojne, vendar se skupina upornikov še vedno bojuje v severnem gorovju Navarra. 13-letna Ofelija se, skupaj z nosečo materjo Carmen, preseli v odmaknjeno kmečko hišo na sever Španije. Tukaj sredi temnega gozda je njen nov očim Vidal, ki je vojaški poveljnik, postavil bazo za vodenje operacij proti upornikom. Svoji pastorki ne posveča nobene pozornosti, saj je sin, ki ga Carmen nosi, vse, kar hoče. Tako osamljena Ofelija, ki je navdušena nad pravljicami, za hišo odkrije zaraščen in razpadajoč labirint, znotraj katerega sreča Favna, ki ji razkrije njeno pravo identiteto ter skrivnostno usodo. Je princesa, dolgo izgubljena hči kralja pravljic. Favn ji ponudi priložnost, da se spet vrne v podzemlje, kjer bi vodila očetovo magično kraljestvo. Ampak še pred polno luno mora za to izpolniti tri naloge, za katere ne sme nihče izvedeti. Med tem se mami pojavijo zapleti pri nosečnosti ... Ofelija vestno izpolnjuje zadane naloge ter se vrača v labirint, ki je njeno zatočišče pred žalostjo in samoto resničnega sveta ...
16:10
Kitajsko dekle
Tony (Richard Panebianco) živi s svojim starejšim bratom gangsterjem Albyjem (James Russo) v italijanski četrti. Nato pa v njihovi ulici odprejo kitajsko restavracijo, kar povzroči odpor prebivalcev. Italijani niso niti malo srečni zaradi tega, saj vsak dan opazujejo, kako tradicionalno italijanske četrti izginjajo zaradi vse večje prevlade Kitajcev.
18:00
Mladi revolveraši
Kljub njegovim dobrim namenom pa Johna Tunstalla nimajo vsi radi. Trn v peti je predvsem za bogatega lastnika sosednjega ranča Murphyja, ki tako kot on goji in prodaja živino, s tem pa zanj predstavlja konkurenco. Nekega dne ga ustreli eden izmed Murphyjevih mož. Sodnik Wilson ima zavezane roke, saj je tudi šerif Brady eden izmed Murphyjevih mož. Toda javni tožilec Alex ga pregovori, da Tunstallove mlade prijatelje proglasi za šerifove namestnike in jim da pravico, da aretirajo morilce. A eden izmed teh, William Bonney, se odloči drugače: morilce pobije. Kmalu peterica fantov, ki so delali za Tunstalla, med ljudmi postane nadvse priljubljena, Williamu pa namenijo vzdevek "Billy the Kid". Toda to ne zaustavi Murphyjevih ljudi, ki jih v sodelovanju z vojsko prično preganjati. Ne glede na to pa jih ljudje še vedno častijo in nanje gledajo kot na borce za pravico.
20:00
Pošasti
Sondo, ki jo je Nasa poslala v vesolje, da bi zbrala vzorce in dokazala njihovo tezo, je razneslo ob ponovnem vstopu v atmosfero nad Srednjo Ameriko. Kmalu zatem se začnejo pojavljati nove oblike življenja, zaradi česar se polovica prebivalcev z 'okuženega področja' Mehike znajde v karanteni. Ameriška in mehiška vojska se danes še vedno borita proti množičnemu širjenju ‘bitij’ … Filmska zgodba se začne z ameriškim novinarjem, ki privoli, da bo pretresenega ameriškega turista spremil prek okuženega območja v Mehiki na varno do ameriške meje.
21:45
Hazarder
Bob živi v območju somraka v podzemlju Nice sredi mamil in iger na srečo. Je stalni obiskovalec nezakonite igralnice, ki jo vodi lokalni zvodnik Remi. Izgublja, kot je izgubljal že mesece. Spozna Anno, dekle iz Vzhodne Evrope, ki jo je Remi ugrabil, ki pa ga očara s svojo lepoto, posebej z živimi očmi. Ko Bob izgubi še zadnji denar s stavami na konje, se pridruži spektakularnemu ropu, ki ga bodo izvedli v Monte Carlu. Zbere staro ekipo in s pomočjo Vladimirja, ki je genij za varnostne rešitve, namerava vdreti v igralnico Riviera, vendar ne v sef, temveč v trezor, kjer so spravljena umetniška dela neprecenljive vrednosti.
23:45
Tekma s časom
Tony je uspešni poslovnež in glavni svetovalec v farmacevtski korporaciji, pred katerim je izredno pomembna združitev, vredna 75 bilijonov dolarjev. Tonyjeva žena Sofia raje videla, da ostane doma, zato on pozabi na svojo odgovornost in ustreže svoji muhasti ženi. Zaplete se, ko se Sofia znajde v rokah ugrabiteljev, ki od Tonyja zahtevajo denar. Tony ima na voljo zelo malo časa, da pride do denarja in reši svojo ženo, pri tem pa mu pomagajo njegov sosed Sumner, ki je računalniški programer, šef Edward in tajnica Janet.