TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 09.06.2018
00:05
Spisek za odstrel
Grozljivka
Izvirnik: Kill list
Režija: Ben Wheatley
Igrajo: Neil Maskell, MyAnna Buring, Harry Simpson, Michael Smiley, Emma Fryer, Struan Rodger
Ocena IMDb: 6,4/10

Zgodba spremlja nekdanjega vojaka, zdaj morilca po naročilu, ki se znajde v vrtincu človeške temačnosti.

Osem mesecev po katastrofalno neuspešni nalogi v Kijevu, ki ga je umsko in telesno izčrpala, Jaya (Neil Maskell) njegov sodelavec Gal (Michael Smiley) prepriča, da sprejme nov posel. Medtem ko se čedalje bolj pogrezata v čudaško izkrivljeni svet naročenih umorov, se spiralno razkraja tudi Jayev lastni svet, dokler ga strah in preganjavica ne potisneta na grozljivo točko brez vrnitve.

Režiser Ben Wheatley v napetem žanru prinaša zgodbo, ki so jo imenovali celo najboljša grozljivka leta. Briljantna mešanica družinske drame, akcijskega trilerja o naročenih umorih in psihološke srhljivke.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
01:55
Paradiž
Triler
Izvirnik: Eden
Režija: Shyam Madiraju
Igrajo: Jessica Lowndes, James Remar, Diego Boneta, Nate Parker, Ethan Peck, Mario Casas
Ocena IMDb: 4,7/10

Sodobna različica Gospodarja muh.

Potem ko njihovo letalo strmoglavi na osamljen pacifiški otok, se preživeli člani ameriške nogometne ekipe znajdejo sredi boja za preživetje. Brez vode, hrane in upanja na pomoč se med sicer složnimi člani moštva začnejo pojavljati razprtije in ločevanje na dve skupini: nasilno skupino vodi nepredvidljivi Andreas (Ethan Peck), sočutno skupino pa nesebični Slim (Nate Parker).

Jezik: Angleščina
Leto: 2015
03:38
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Nesmrtni
Akcija
Izvirnik: Immortel (ad vitam)
Režija: Enki Bilal
Igrajo: Linda Hardy, Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling, Yann Collette, Frédéric Pierrot, Thomas M. Pollard
Ocena IMDb: 6/10

New York, leto 2095. Na Zemlji poleg običajnih ljudi živijo tudi genetsko spremenjeni mutanti.

Ko eno izmed mutantk aretirajo, znanstvenica dr. Elma Turner ugotovi, da je njena telesna zgradba popolnoma drugačna od naše, za nameček pa se mlada Jill ponaša s posebnimi močmi. Medtem v piramidi, ki se je pojavila nad mestom, egipčanski bogovi boga Horusa obsodijo na nesmrtnost in mu dodelijo določen čas, ki ga lahko preživi med ljudmi in poskrbi, da spočne svojega dediča. Med iskanjem primerne družice Horus sreča upornika Nikopola, obsojenega na 30 let zamrznitve, ki mu je zaradi mehanske napake uspelo pobegniti iz zapora.

Jezik: Francoščina
Leto: 2004
10:00
Divja Amerika
Komedija
Izvirnik: Wild America
Režija: William Dear
Igrajo: Jonathan Taylor Thomas, Devon Sawa, Scott Bairstow, Frances Fisher, Jamey Sheridan, Tracey Walter
Ocena IMDb: 6,3/10

Bratje se skupaj soočajo s čudovitimi, a kdaj pa kdaj tudi nevarnimi avanturami, ki se vrstijo na njihovem popotovanju.

Trije bratje, Marshall, Marty in Mark, sanjajo o tem, da postanejo naravoslovci in prikažejo živalski svet Amerike. Nekega poletja se jim uresničijo sanje. S dovoljenjem staršev se odpravijo na popotovanje skozi Ameriko in snemajo aligatorje, medvede in severne jelene.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
12:05
Neusmiljeni morilec
Akcija
Izvirnik: Rogue assassin
Režija: Philip G. Atwell
Igrajo: Jet Li, Jason Statham, John Lone, Devon Aoki, Luis Guzmán, Saul Rubinek
Ocena IMDb: 6,3/10

Borilnih veščin poln akcijski triler Neusmiljeni morilec Jetom Lijem in Jasonom Stathamom v vlogi nasprotnikov v nasilnem obračunu azijskih tolp.

Po krutem umoru partnerja, ki naj bi ga ubil zloglasni plačanec Rogue (Jet Li) agent FBI-ja Jack Crawford (Jason Statham) priseže, da bo našel izmikajočega se morilca in maščeval prijateljevo smrt. Toda Rogueja ni mogoče izslediti, dokler se tri leta pozneje ne prikaže sredi krvavega obračuna med vodjem kitajske mafije Changom (John Lone) in šefom japonskih jakuz Shirom (Ryo Ishibashi). Da bi enkrat za vselej ujel Rogueja, se Crawford s posebno enoto vmeša v spopad. Toda želja po maščevanju ogrozi njegovo presojo in nasilje postaja vse hujše, dokler se končno ne sooči s svojim sovražnikom in odkrije, da nič v zvezi z Roguejem ali njegovim načrtom ni tako, kot se zdi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
14:05
Luknja groze
Triler
Izvirnik: The hole
Režija: Joe Dante
Igrajo: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Teri Polo, Bruce Dern, Quinn Lord
Ocena IMDb: 5,7/10

"Ne bi moglo biti slabše," si mislita 17-letni Dane in njegov 10-letni brat, ko se z materjo samohranilko preselita v podeželsko mestece Bensonville.

Za Dana je edina zanimiva stvar njihova nova čedna soseda Julie. Mati Susan preživlja čedalje več časa v službi, Dane in Lucas pa sama raziskujeta njihov zlovešči novi dom. Dane je pozoren zlasti na Julie in ima manj časa ter potrpljenja od mlajšega brata. Vse se spremeni, ko odkrijeta grozljivo odprtino pod zaklenjeno loputo v tleh kleti. Izkaže se, da luknja navidez sploh nima dna; vanjo odvrženi kovanci nikoli ne padejo na trdno dno, prižgano ročno svetilko pa pogoltne tema. Dane in Lucas, ki se zanimata za preteklost stare hiše, k raziskovanju kmalu pritegneta še Julie. A ko enkrat odprejo luknjo, iz nje uide zlo: čudne sence prežijo po kotih in nočne more oživijo, trojica pa se bo morala soočiti s svojimi največjimi strahovi, da bi za vselej zaprli srhljivo luknjo.

Vizionarski režiser Joe Dante (Gremlini) predstavlja novi napeti 3D triler, v katerem raziskuje najgloblje strahove in skrivnosti človeškega uma!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:55
Mladi revolveraši
Vestern
Izvirnik: Young guns
Režija: Christopher Cain
Igrajo: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Charlie Sheen, Dermot Mulroney, Casey Siemaszko
Ocena IMDb: 6,8/10

John s ceste pobere skupino revolverašev, jih zaposli na svojem ranču in nauči pisati.

Kljub njegovim dobrim namenom Johna Tunstalla nimajo vsi radi. Trn v peti je predvsem za bogatega lastnika sosednjega ranča Murphyja, ki tako kot on goji in prodaja živino, s tem pa zanj predstavlja konkurenco. Nekega dne ga ustreli eden izmed Murphyjevih mož. Sodnik Wilson ima zavezane roke, saj je tudi šerif Brady eden izmed Murphyjevih mož. Toda javni tožilec Alex ga pregovori, da Tunstallove mlade prijatelje proglasi za šerifove namestnike in jim da pravico, da aretirajo morilce. A eden izmed teh, William Bonney, se odloči drugače: morilce pobije. Kmalu peterica fantov, ki so delali za Tunstalla, med ljudmi postane nadvse priljubljena, Williamu pa namenijo vzdevek "Billy the Kid". Toda to ne zaustavi Murphyjevih ljudi, ki jih v sodelovanju z vojsko prično preganjati. Ne glede na to pa jih ljudje še vedno častijo in nanje gledajo kot na borce za pravico.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1988
17:55
Slutnja
Triler
Izvirnik: Premonition
Režija: Mennan Yapo
Igrajo: Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure, Courtney Taylor Burness, Nia Long, Marc Macaulay
Ocena IMDb: 5,9/10

Običajno življenje gospodinje Linde pretrga tragična smrt moža, a še večji šok sledi naslednje jutro, ko se znova zbudi ob njem.

Ker nihče ničesar ne ve o usodni nesreči, Linda domneva, da so bile to le sanje. Že naslednji dan se spet znajde v času moževega pogreba. Zaradi njenega neobičajnega obnašanja so vsi prepričani, da je doživela živčni zlom, toda Linda se odloči skrivnosti priti do dna in spraviti potek dogodkov v časovno logično sosledje. A njeni poskusi imajo kmalu usodne posledice.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
19:45
Opazovalec
Triler
Izvirnik: The resident
Režija: Antti Jokinen
Igrajo: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee, Aunjanue Ellis, Sean Rosales
Ocena IMDb: 5,3/10

Psihološki triler o mladi zdravnici dr. Juliet Devereau, ki je zapustila moža in si našla novo stanovanje.

Opazovalec je privlačen, sramežljiv moški, Max, ki skrbi za ostarelega deda. Juliet pa kmalu začenja čutiti, da v stanovanju ni sama, da jo ves čas nekdo nadzoruje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
21:30
Cena resnice
Kriminalka
Izvirnik: The Lincoln lawyer
Režija: Brad Furman
Igrajo: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, Josh Lucas, John Leguizamo
Ocena IMDb: 7,3/10

Mick Haller je odvetnik, ki je vso kariero branil različne zločince, potem pa naleti na poseben primer.

Mick je prebrisan in karizmatičen odvetnik, čigar pisarna je v njegovem lincolnu. Večji del kariere je preživel kot odvetnik raznih zločincev, nenadoma pa dobi primer, od katerega bo odvisna njegova kariera: kot odvetnika ga najame bogati plejboj z Beverly Hillsa (Ryan Phillippe), ki je obtožen poskusa umora. Toda preprost in dobičkonosen primer se prelevi v smrtonosni spopad dveh mojstrov manipulacije in v trkanje slabe vesti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:40
Plačanci
Akcija
Izvirnik: Mercenary for justice
Režija: Don E. FauntLeRoy
Igrajo: Steven Seagal, Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith, Luke Goss, Michael Kenneth Williams, Adrian Galley
Ocena IMDb: 4,2/10

Plačanec John Seeger je najboljši v svoji panogi - v pretepanju.

Vsak plačanec mora biti vedno pripravljen na žrtve in kar se tiče Seegerja, ni noben posel neizvedljiv. Tudi ko mora pod prisilo sodelovati pri vlomu v južnoafriški zapor. Namen akcije naj bi bila osvoboditev sina grškega trgovca z orožjem, toda ko Seeger ugotovi, da gre za prevaro, je jasno, da bo moral za to nekdo plačati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006