TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 09.08.2018
01:30
Volčji deček
Avantura
Izvirnik: Welp
Režija: Jonas Govaerts
Igrajo: Maurice Luijten, Evelien Bosmans, Titus De Voogdt, Stef Aerts, Jan Hammenecker, Gill Eeckelaert
Ocena IMDb: 5,9/10

Sam je 12-letnik z bujno domišljijo, ki se s skupino skavtov odpravi na taborjenje v gozd, v kateri naj bi po govoricah strašil volčji deček Kai.

Potem ko Sam po naključju odkrije hišico na drevesu in sreča divjega dečka z masko, poskuša voditelja tabora opozoriti na nevarnost, a kaj, ko mu ta ne verjame. Toda dogodki, ki sledijo, jasno kažejo na to, da v gozdu živi neusmiljeni psihopat.

Država: Belgija
Jezik: Nizozemščina
Leto: 2014
03:02
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Ubijte Downa
Triler
Izvirnik: Killing Down
Režija: Blake Calhoun
Igrajo: Sheree J. Wilson, Matthew Tompkins, Natalie Raitano, Burton Gilliam, Julio Cedillo, Oliver Tull
Ocena IMDb: 4,2/10

Nekdanji vojni veteran se v iskanju resnice sooči s človekom, ki ga je mučil v ujetništvu pred sedmimi leti.

Steve je paranoičen, zmeden človek. Na vsak način hoče priti do resnice. In kakšna je resnica? Prepričan je, da so ga pred sedmimi leti v Nikaragvi mučili. Zdaj je našel človeka, ki naj bi to storil? Pa je to res on? Se je vse to sploh zgodilo? Je vse to plod Downove domišljije?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
10:10
Majhen umor
Drama
Izvirnik: Little murder
Režija: Predrag Antonijevic
Igrajo: Josh Lucas, Terrence Howard, Lake Bell, Deborah Ann Woll, Bokeem Woodbine, Noah Bean
Ocena IMDb: 4,8/10

Majhen umor je izvirna zgodba o nadnaravnem, postavljena v New Orleans po orkanu Katrina.

Mesto pretresa vrsta srhljivih umorov, kjer morilec obleče žrtve v karnevalske maske, nato pa jih brutalno zadavi. Spremljanje dežurnega osumljenca Hammermana (Terrence Howard) je zadnja priložnost za težavnega detektiva Bena Chaneyja (Josh Lucas), da zamenja pijančevanje in izgubo časa z nečim koristnim in obdrži službo. Hammerman ve, da ga nadzorujejo iz zapuščene hiše čez cesto in celo naveže stik z Benom, toda dogajanje se nepričakovano zaplete, ko se Ben sreča z bitjem iz onostranstva, ki pa mu da nov smisel.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:05
11,6
Drama
Izvirnik: 11.6
Ocena IMDb: 5,8/10

Toni Musulin že deset let dela kot varnostnik oklepnega kombija.

Toni se je nekega dne med prevozom 11,6 milijonov evrov samo odpeljal brez svojih sodelavcev in tako zagrešil rop stoletja. Po letu dni načrtovanja ropa je Toni izkoristil vse majhne napake, ki jih pozna v sistemu. Zapustil je ženo in edinega prijatelja ter izginil z denarjem, da bi se maščeval domišljavemu šefu, ki ga je poniževal.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
14:05
Luknja groze
Triler
Izvirnik: The hole
Režija: Joe Dante
Igrajo: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Teri Polo, Bruce Dern, Quinn Lord
Ocena IMDb: 5,7/10

"Ne bi moglo biti slabše," si mislita 17-letni Dane in njegov 10-letni brat, ko se z materjo samohranilko preselita v podeželsko mestece Bensonville.

Za Dana je edina zanimiva stvar njihova nova čedna soseda Julie. Mati Susan preživlja čedalje več časa v službi, Dane in Lucas pa sama raziskujeta njihov zlovešči novi dom. Dane je pozoren zlasti na Julie in ima manj časa ter potrpljenja od mlajšega brata. Vse se spremeni, ko odkrijeta grozljivo odprtino pod zaklenjeno loputo v tleh kleti. Izkaže se, da luknja navidez sploh nima dna; vanjo odvrženi kovanci nikoli ne padejo na trdno dno, prižgano ročno svetilko pa pogoltne tema. Dane in Lucas, ki se zanimata za preteklost stare hiše, k raziskovanju kmalu pritegneta še Julie. A ko enkrat odprejo luknjo, iz nje uide zlo: čudne sence prežijo po kotih in nočne more oživijo, trojica pa se bo morala soočiti s svojimi največjimi strahovi, da bi za vselej zaprli srhljivo luknjo.

Vizionarski režiser Joe Dante (Gremlini) predstavlja novi napeti 3D triler, v katerem raziskuje najgloblje strahove in skrivnosti človeškega uma!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:55
Naj bo pravica
Drama
Izvirnik: Heavens fall
Režija: Terry Green
Igrajo: Timothy Hutton, David Strathairn, Leelee Sobieski, Anthony Mackie, Bill Sage, Azura Skye
Ocena IMDb: 6,7/10

Tragična resnična zgodba, ki se je začela poleti leta 1931.

Devet temnopoltih fantov so zvlekli s tovornega vlaka v Alabami in jih obtožili posilstva dveh mladih belk. Fante so hitro obsodili na smrt na električnem stolu. Novica o njihovi obsodbi je kot blisk preplavila Združene države, nakar je sledila pritožba Vrhovnemu sodišču ZDA. Newyorški odvetnik Sam Leibowitz je leta 1933, v času rasne segregacije, odpotoval v Alabamo, da bi branil devet fantov, s čimer je začel pravni boj, ki je na koncu spremenil življenje vseh udeleženih, pa tudi celotnega ameriškega pravnega sistema.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
17:55
Stara tolpa, novi načrt
Drama
Izvirnik: The lonely maiden
Režija: Peter Hewitt
Igrajo: Christopher Walken, Joseph McKenna, Wynn Everett, Patricia B. Till, Marcia Gay Harden, Bhavesh Patel
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba komedije Stara tolpa, novi načrt se vrti okoli trojice muzejskih paznikov srednjih let, ki izvedo, da je muzej eno od razstav prodal Dancem.

Ker so v prodani razstavi najljubša umetniška dela treh paznikov, brez katerih si ne predstavljajo življenja, skujejojo pazniki načrt, kako bodo pred vkrcanjem tovora na letalo ukradli tri umetnine. Zadeva pa se še dodatno zaplete, ko Rogerjeva žena (Marcia Gay Harden), ki že mesece varčuje za izlet na Florido, za dan odhoda izbere davno dan kraje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
19:45
Gospod in gospa Smith
Akcija
Izvirnik: Mr. & Mrs. Smith
Režija: Doug Liman
Igrajo: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David
Ocena IMDb: 6,5/10

Brad Pitt in Angelina Jolie v komično-akcijskem spektaklu o poročenih poklicnih morilcih, ki dobita nalogo, da likvidirata drug drugega.

John (Pitt) in Jane Smith (Jolie) sta zakonca iz predmestja, ki živita na videz precej dolgočasno življenje. Toda vsak od njiju ima veliko skrivnost: gospod in gospa Smith sta v resnici dobro plačana in izjemno učinkovita plačana morilca, ki delata za konkurenčni agenciji. Gospod in gospa Smith odkrijeta novo iskro v svojem življenju, ko ju najamejo, da se znebita drug drugega. Takrat se začne prava zabava. Rezultat je vrhunski akcijski spektakel, v katerem bosta gospod in gospa Smith postavila na preizkušnjo svoje veščine in svoj zakon, obljuba 'dokler naju smrt ne loči' pa bo dobila povsem nov pomen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
21:55
Zatišje pred viharjem
Triler
Izvirnik: Pacific heights
Režija: John Schlesinger
Igrajo: Melanie Griffith, Matthew Modine, Michael Keaton, Mako, Nobu McCarthy, Laurie Metcalf
Ocena IMDb: 6,4/10

Patty in Drake postaneta tarči Carterjevih psiholoških igric.

Mladi je par kupil veliko hišo v ekskluzivni četrti v San Franciscu. Preuredita jo in v njej želita oddajati dve stanovanji v prvem nadstropju, da bi pokrila stroške. Vseli se na videz uspešen moški, vendar ni ravno dober podnajemnik. Ne plačuje najemnine, pregnal je druge podnajemnike ter postopom uničil življenje svojima stanodajalcema.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
23:50
Smrtonosna prisega
Grozljivka
Izvirnik: The haunting of sorority row
Režija: Bert Kish
Igrajo: Leighton Meester, Kailin See, Lisa Marie Caruk, Agam Darshi, Meghan Ory, Adrian Petriw
Ocena IMDb: 4,9/10

Študentka prvega letnika Samantha Willows sumi, da ugledno sestrstvo skriva nekaj zloveščega.

Samantha Willows se odloči do konca izkoristiti svoje študijske dni, zato se pridruži sestrstvu Delta Phi Thet, ki sodi med najprestižnejše v državi. Za sprejetje je pripravljena narediti vse, tudi zapustiti svoje stare prijatelje. Sprejmejo jo in kot novinka mora preživeti Peklenski teden, kjer opravlja razne naloge, od vstajanja ob petih, pranja perila predsednici, ne sme se pogovarjati z nikomer zunaj hiše, imeti mora najboljše ocene. Sestrstvo vlada njenemu življenju, sama pa dojame, da je nekaj narobe s to organizacijo. njeni sumi rastejo iz dneva v dan, vse do smrti.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2007