TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 10.05.2019
01:00
Sprijenost
Kriminalka
Izvirnik: Vice
Režija: Raul Inglis
Igrajo: Michael Madsen, Justine Warrington, Mykelti Williamson, Emy Aneke, Benjamin Easterday, Kurupt
Ocena IMDb: 5/10

Policijska akcija se ponesreči, pri tem izgine 40 kilogramov heroina, vpleteni policisti pa začnejo umirati.

Detektiv Walker (Michael Madsen – Reservoir Dogs, Sin City) je policaj z načeli, ki jih nima nihče. Njegova enako groba partnerka Salt (Daryl Hannah – Kill Bill) in ostanek njegove policijske ekipe morajo braniti zakon in se boriti proti izrojenemu podzemlju droge. Po propadu posla z narkotiki, ko njegove policaje odstranijo enega za drugim, se Walker zave, kako je tanka meja med pravico in krivico, zato se odloči vsiliti lastno pravico. Za vsako ceno. Ta napeta akcija bo dosegla vrhunec v šokantnem obratu, ki ga ne boste pozabili!

Michael Madsen se bo v filmu režiserja Raula Inglisa spoprijel s kriminalno združbo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
02:45
Panorama programa
Izvirnik: KolaŽ Program

Jezik: Angleščina
08:00
Krona in zmaj
Avantura
Izvirnik: The Crown And The Dragon: The Paladin Cycle
Ocena IMDb: 3,9/10

Starešine so od nekdaj govorili, da se bo spustila tema, senca, ki bo naščuvala brata proti bratu, pošast ognja in jekla.

Strašna pošast v podobi zmaja, ki ga lahko obvlada le ena oseba, mlada plemkinja, ki mora izpolniti svoje poslanstvo in postati prerokovani Paladin. S pomočjo svojega bojevnika svetlobe uspe premagati vse ovire do cilja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
09:50
Umor v mestecu
Drama
Izvirnik: Murder in a small town
Režija: John Stimpson
Igrajo: Gail O'Grady, Chris Gartin, James McDaniel, Taylor Cole, Bree Williamson, Bates Wilder
Ocena IMDb: 5,5/10

Mati je odločena, da dokaže, da je njeno hčerko umoril njen mož in da ne gre za samomor, kot je sprva videti.

Ko ljubljena Debbie Martin naredi samomor, žaluje za njo njen mož Andrew, tako kot tudi celo mestece, posebej pa njena mama Susan. Toda na videlo začnejo prihajati zdavnaj pozabljene zgodbe in prigode o Andrewevem nenavadnem vedenju. Najprej Susan ne želi verjeti vanje, ko pa ne more več zanikati dokazov, mora priznati, da verjame, da je Andrew ubil Debbie in namerava to dokazati. Tako se začne boj, ki na koncu razdeli mestece.

Film je posnet po resnični zgodbi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
11:35
Povratek bojevnika
Akcija
Izvirnik: The Veil
Režija: Brent Ryan Green
Igrajo: Serinda Swan, William Moseley, Nick E. Tarabay, William Levy, Adam Gregory, Owen Joyner
Ocena IMDb: 3,5/10

V deželi, v kateri divja vojna in plemena živijo v strahu za svoj obstoj, se mogočni bojevnik podaja na uničujoče vojne pohode.

Mogočnega bojevnika člani njegovega plemena izdajo in zapustijo, prepričani, da ne uide smrti, ga reši in ozdravi princesa skrivnostnega plemena, ki je prepričano, da je prav on izbranec, ki jih bo povedel v poslednji boj.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2017
13:15
Prekleta hči
Grozljivka
Izvirnik: The new daughter
Režija: Luiso Berdejo
Igrajo: Kevin Costner, Ivana Baquero, Samantha Mathis, Gattlin Griffith, Erik Palladino, Noah Taylor
Ocena IMDb: 5,3/10

Do kam bi šel oče, da bi hči zaščitil pred starodavnim zlom, ki jo prevzema?

Kevin Costner igra pisatelja Johna Jamesa, ki se po težki ločitvi s svojima otrokoma preseli na podeželje v Južni Karolini. Med raziskovanjem nove posesti najde trojica skrivnostno gomilo. Johnova hči Louisa je očarana. Ves čas se igra na njej in njeno vedenje postaja vse bolj čudaško.

Luis Berdejo, eden najvznemirljivejših novih španskih filmarjev, nam prinaša nadnaravni triler Prekleta hči. Film je posnet po istoimenski kratki zgodbi Johna Connollyja. Glavni vlogi imata dvakratni oskarjevec Kevin Costner in Ivana Baquero (Panov labirint), za katero je to prva igralska stvaritev v angleškem jeziku.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:20
Gospod in gospa Smith
Akcija
Izvirnik: Mr. & Mrs. Smith
Režija: Doug Liman
Igrajo: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David
Ocena IMDb: 6,5/10

Brad Pitt in Angelina Jolie v komično-akcijskem spektaklu o poročenih poklicnih morilcih, ki dobita nalogo, da likvidirata drug drugega.

John (Pitt) in Jane Smith (Jolie) sta zakonca iz predmestja, ki živita na videz precej dolgočasno življenje. Toda vsak od njiju ima veliko skrivnost: gospod in gospa Smith sta v resnici dobro plačana in izjemno učinkovita plačana morilca, ki delata za konkurenčni agenciji. Gospod in gospa Smith odkrijeta novo iskro v svojem življenju, ko ju najamejo, da se znebita drug drugega. Takrat se začne prava zabava. Rezultat je vrhunski akcijski spektakel, v katerem bosta gospod in gospa Smith postavila na preizkušnjo svoje veščine in svoj zakon, obljuba 'dokler naju smrt ne loči' pa bo dobila povsem nov pomen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
17:35
Državni sovražnik št. 1
Akcija, 1. del
Izvirnik: L'ennemi public n°1 (Aka. Public Enemy No. 1)
Režija: Jean-François Richet
Igrajo: Vincent Cassel, Ludivine Sagnier, Mathieu Amalric, Samuel Le Bihan, Gérard Lanvin, Olivier Gourmet
Ocena IMDb: 7,5/10

V novi visokoproračunski francoski akcijski uspešnici igrajo Vicent Cassel, Gerard Depardieu in Olivier Gourmet. Prvi od obeh delov biografske drame o Jacquesu Mesrinu (1936–1979) prinaša viharni vpogled v življenje karizmatičnega kriminalca, dobro znanega francoskim oblastem. Kljub odsekanemu slogu pripovedi se epizode Mesrinovega življenja odvrtijo dovolj tekoče, da dajo vtis povezane celote. Vincent Cassel, ki je zaradi zahtev vloge dobil in spet izgubil 20 kilogramov, da bi bil podoben Mesrinu v času dveh desetletij, je odličen v službi akcijske pripovedi ter svojega nasilnega in odločnega lika. Prvi del filma prinaša neizprosen prikaz Mesrina v njegovem zgodnjem obdobju, ko se zaplete v politične motive in se vdaja uživaškemu življenju, ki ga vleče neizogibni usodi nasproti. Krvavi strelski obračuni, drzni pobegi (iz sodne dvorane sredi zaslišanja, iz zapora ter pred neusmiljenimi preganjalci) in nastopaštvo pred novinarji dokazujejo Mesrinovo samozavest in objestnost.

Zgodba o zloglasnem francoskem državnem sovražniku v sedemdesetih, Jacquesu Mesrinu.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2008
19:45
Ugrabljena
Triler
Izvirnik: Taken
Režija: Pierre Morel
Igrajo: Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky, Holly Valance
Ocena IMDb: 7,8/10

Akcijski kriminalni triler z Liamom Neesonom v vlogi nekdanjega agenta CIE, ki mora rešiti svojo hčer iz rok albanskih preprodajalcev z belim blagom.

Bryan Mills je nekdanji tajni agent, ki živi v Ameriki. Je ločen in ima 17-letno hčer Kim, ki živi z mamo in njenim novim možem. Med počitnicami želi Kim s prijateljico na izlet po Evropi. Ker se boji, da ji preveč zaščitniški oče ne bo dovolil iti, mu reče, da gre samo v Pariz. A žal dekleti nimata sreče, saj ju ob prihodu v Pariz ugrabijo albanski preprodajalci z belim blagom. Brian ima na voljo 96 ur, da reši svojo hčer in obračuna s kriminalci ...

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:30
Pogrešane
Vestern
Izvirnik: The Missing
Režija: Ron Howard
Igrajo: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood, Jenna Boyd, Aaron Eckhart, Val Kilmer
Ocena IMDb: 6,5/10

Maggie in njen odtujeni oče združita moči, da bi našla njeno ugrabljeno hčerko.

Zgodba se dogaja v 19. stoletju v Novi Mehiki. Maggie Gilkeson se življenje obrne na glavo, ko ji ugrabijo eno od hčerk. Prav takrat se v njenem življenju nenadoma pojavi njen odtujeni oče Samuel Jones, ki ga že dolga leta ni videla. Maggie je prisiljena požreti svoj ponos in sprejeti njegovo pomoč, če hoče še kdaj videti svojo hčerko.

V filmu režiserja Rona Howarda igrata oskarjevca Tommy Lee Jones in Cate Blanchett.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
23:55
Stari
Drama
Izvirnik: Oldeuboi (Oldboy)
Režija: Chan-wook Park
Igrajo: Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang, Dae-han Ji, Dal-su Oh, Byeong-ok Kim
Ocena IMDb: 8,4/10

Po še eni noči razvratnega popivanja se Oh Dae-su zbudi zaprt v majhni sobi.

G. Oh Dae-Su, ki ga ugrabijo neke deževne noči leta 1988, se zbudi zaprt v zanemarjeni hotelski sobi brez oken, ne vedoč, zakaj. Njegovi nevidni in neusmiljeni ugrabitelji ga hranijo, oblačijo in mu dajejo pomirjevala, da ne bi storil samomora. Njegova edina družba in okno v svet je televizija. Po 15 letih zapora ga izpustijo in zapornik želi poiskati svojega mučitelja ter se mu maščevati. In to v petih dneh.

Država: Južna Koreja
Jezik: Korejščina
Leto: 2003