TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 11.09.2019
01:00
Bele peščine
Akcija
Izvirnik: White Sands
Režija: Roger Donaldson
Igrajo: Willem Dafoe, Mary Elizabeth Mastrantonio, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, M. Emmet Walsh, James Rebhorn
Ocena IMDb: 6/10

Šerif Ray prevzame identiteto mrtvega Indijanca, da bi prišel na sled pravemu morilcu.

Zgodba se začne v puščavi v Novi Mehiki. Tam ob truplu nekega Indijanca najdejo pol milijona dolarjev. Preiskavo umora zaupajo krajevnemu šerifu Rayu Dolezalu. Ker se mu primer zdi zelo zapleten in sumljiv, se odloči prevzeti mrtvečevo identiteto in priti stvari do dna. Pot mu prekrižata tihotapec orožja Gorman Lennox in skrivnostna Lane Bodine, za katero Ray ni čisto prepričan, na kateri strani zakona je. Ko se v njegovo preiskavo vmeša še FBI, se kmalu znajde sredi grdih spletk.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
02:47
Panorama programa
Izvirnik: KolaŽ Program

Jezik: Angleščina
08:00
Varuh časa
Akcija
Izvirnik: Timecop
Režija: Peter Hyams
Igrajo: Jean-Claude Van Damme, Mia Sara, Ron Silver, Bruce McGill, Gloria Reuben, Scott Bellis
Ocena IMDb: 5,9/10

Maxu so pred 10 leti ubili ženo, zdaj pa se bori proti zvitim kriminalcem.

V prihodnosti potovanja med različnimi časovnimi obdobji postanejo resničnost, ki med ljudi prinese novo vrsto kriminala. Nenadoma je možno spreminjati zgodovino, nadzorovati denarne trge, celo uničevati države in iztrebljati narode.

Da bi se izognili tovrstnim zločinom, vlada ustanovi posebno policijsko enoto, ki naj bi preprečevala zlorabe časa. Max Walker je eden od policistov, ki se borijo proti zločincem nove dobe. Max se mora zoperstaviti pokvarjenemu senatorju, preprečiti mora umor ljubljene žene in pravočasno rešiti tudi sebe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
09:50
Roka pravice: Maščevanje
Kriminalka, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: True Justice: Payback
Ocena IMDb: 4,9/10

Eliah Kane pripravlja svojo posebno enoto na sojenje Nikoliju Putinu, čigar možje so jih napadli.

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
10:35
Roka pravice: Maščevalec
Kriminalka, 2. sezona, 1. del
Izvirnik: True Justice: Vengeance Is Mine
Ocena IMDb: 4,7/10

Po napadu na postajo Kane pokoplje svoje prijatelje in se posveti načrtu, kako maščevati njihovo smrt. Zbere novo ekipo.

Elijah Kane, vodja elitne policijske enote, ki se nahaja v Seattlu, se ukvarja z nekonvencionalnimi metodami lovljenja kriminalcev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
11:35
Zrak, ki ga diham
Kriminalka
Izvirnik: The Air I Breathe
Režija: Jieho Lee
Igrajo: Kevin Bacon, Julie Delpy, Brendan Fraser, Andy Garcia, Sarah Michelle Gellar, Clark Gregg
Ocena IMDb: 6,9/10

Film sestavljajo štiri kratke zgodbe, v katerih se liki soočajo z usodo in sami s sabo.

Navdihnil ga je star kitajski pregovor, ki pravi, da sestavljajo življenje štiri čustvene prelomnice - sreča, žalost, veselje in ljubezen. Sreča - Forest Whitaker, bančnik, ki vloži ves svoj denar na "zagotovljen dobitek" – konjske dirke. Žalost - Sarah Michelle Gellar, pop zvezda, katere pogodba se nahaja v rokah neusmiljenega zločinca (Andy Garcia) in njegovega pokvarjenega sorodnika (Emile Hirsch). Veselje - Brendan Fraser, človek, ki lahko vidi prihodnost vsakega človeka, le svoje lastne ne. Ljubezen - Kevin Bacon, doktor, ki hrepeni po ženski, ki je ne more imeti (Julie Delpy) in ima na koncu njeno življenje v svojih rokah.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
13:25
Rop
Akcija
Izvirnik: Heist
Režija: David Mamet
Igrajo: Gene Hackman, Danny DeVito, Delroy Lindo, Sam Rockwell, Rebecca Pidgeon, Ricky Jay
Ocena IMDb: 6,5/10

Joe Moore (Gene Hackman) vodi skupino profesionalnih tatov, vendar se želi upokojiti.

Krasti? Mačji kašelj! Kaj pa pobrisati jo po ropu? Veteran med roparji Joe Moore ve, da je to vedno najtežji del načrta. A kmalu odkrije, da je vseeno najtežje od vsega pobegniti o življenja, posvečenega zločinu. Gene Hackman igra Joea, Delroy Lindo njegovega dolgoletnega pomočnika, Danny DeVito pa manipulativnega možakarja, ki Joeju naloži poslednji, težki podvig.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
15:25
Morilec mehkega srca
Komedija
Izvirnik: The Whole Nine Yards
Režija: Jonathan Lynn
Igrajo: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge, Amanda Peet
Ocena IMDb: 6,7/10

V osrčje predmestja se preseli morilec mehkega srca.

Oz Oseransky (Matthew Perry) je zobozdravnik, ki poplačuje dolgove, da bi se lahko končno ločil od svoje žene Sophie (Rosanna Arquette), s katero se že dolgo ne prenašata več. Sophie nekega dne izve, da je njun novi sosed Jimmy (Bruce Willis) poklicni morilec, ki se skriva pred nevarno čikaško mafijsko družino.

Ta je za podatke o tem, kje se skriva, razpisala bogato denarno nagrado. Sophie pošlje Oza v Čikago, da bi mafijskemu šefu Janniju razkril, kje zdaj živi Jimmy, in tako pobral zajetno vsoto denarja. Ker pa si nagrado želi predvsem zase, za Ozom pošlje plačanega morilca. Že tako kaotični položaj pa se še dodatno zaplete, ko Oz v Chicagu spozna Jimmyjevo ženo in se vanjo zaljubi ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
17:15
Starsky in Hutch
Akcija
Izvirnik: Starsky & Hutch
Režija: Todd Phillips
Igrajo: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn, Juliette Lewis
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba se odvija v sedemdesetih letih v kalifornijskem velemestu Bay City in spremlja policijska sodelavca, ki ne bi mogla biti bolj različna.

Detektiv David Starsky (Ben Stiller) je eden izmed najbolj predanih policistov pod krinko v kalifornijskem mestu Bay City, ki poskrbi, da ujamejo vsakega zločinca in ga primerno kaznujejo. Njegov zgled je mama, legendarna policistka Bay Cityja (kar mu načelnik omeni ob vsaki priložnosti). A če je njegova pokojna mati imela ves čas le enega partnerja, jih Starsky menja kot po tekočem traku oziroma hitreje, kot potegne njegov priljubljeni Gran Torino.

Detektiv Ken "Hutch" Hutchinson (Owen Wilson) je iz povsem drugega testa. Njegovo geslo je: "Če jih ne moreš premagati, se jim pridruži." Njegova ležernost in želja po hitrem zaslužku pripomoreta, da se mu kateri od zločincev kdaj tudi izmuzne iz rok. Ima odličen instinkt, a bi pri delu potreboval nekoga, ki bi mu pomagal ostati na pravi, četudi manj donosni strani zakona.

Načelnik policije Dobey (Fred Williamson) ima pravo rešitev: Starsky in Hutch bosta postala policijska partnerja. A najprej bosta morala premagati medsebojne razlike.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
19:05
Skrivnost bratov Grimm
Avantura
Izvirnik: The Brothers Grimm
Režija: Terry Gilliam
Igrajo: Matt Damon, Heath Ledger, Monica Bellucci, Petr Ratimec, Barbora Lukesová, Anna Rust
Ocena IMDb: 5,9/10

Brata Grimm bomo tokrat spoznali kot prevaranta, ki se v začetku 19. stoletja preživljata z navideznim izganjanjem duhov in pravljičnih bitij.

Film spremlja brata Grimm na čarobni pustolovščini, ki se odvija v svetu junakov in hudobcev, čarovnic in škratov, neuničljivega zla in resnične ljubezni, v kraljestvu, za katerega sta pripovednika menila, da je le pravljica ... dokler ni vdrlo v njun svet. Zdaj se morata brata Grimm, ujeta v epsko bitko med fantazijo in resničnostjo, soočiti z vsem, kar je oživila njuna domišljija.

Matt Damon in Heath Ledger igrata Wilhelma in Jacoba Grimma, legendarna brata, ki sta nam dala naše najljubše pravljice. V filmu igrajo še Lena Headly, Monica Belluci, Peter Stormare, Jonathan Pryce, Richard Ridings in Mackenzie Crook.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
21:15
Blizu teme
Grozljivka
Izvirnik: Near Dark
Režija: Kathryn Bigelow
Igrajo: Adrian Pasdar, Jenny Wright, Lance Henriksen, Bill Paxton, Jenette Goldstein, Tim Thomerson
Ocena IMDb: 7/10

Vampirji vas lahko ubijejo le enkrat, strašijo pa vas lahko vse življenje.

Kmet s Srednjega Zahoda Farmer neprostovoljno postane člane ne-mrtvih. Dekle, ki jo spozna, je del skupine južnjaških vampirjev, ki v ukradenih avtomobilih pustošijo po avtocestah. Da bi zares postal del skupine, mora opraviti iniciacijo, ki vključuje krvavi napad na bar.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1987
23:00
Turista
Avantura
Izvirnik: Sightseers
Režija: Ben Wheatley
Igrajo: Alice Lowe, Eileen Davies, Steve Oram, Roger Michael, Tony Way, Seamus O'Neill
Ocena IMDb: 6,5/10

Chris želi pokazati svoji izvoljenki svet ljubiteljev počitniških prikolic, toda načrti se sfižijo in njun dopust zaide na nepričakovano pot.

Morilci niso bili še nikoli tako povprečni.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2012