TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 13.09.2019
01:05
Izgubljeni čas
Grozljivka
Izvirnik: Lost Time
Režija: Christian Sesma
Igrajo: Rochelle Vallese, Luke Goss, Robert Davi, Derek Mears, Lin Shaye, Jenni Blong
Ocena IMDb: 2,9/10

Valerie s svojo sestro Melisso zapusti ordinacijo, potem ko jima je zdravnica razkrila strašno diagnozo.

Valerie ima raka v zadnjem stadiju, in tudi kemoterapija ji ne more pomagati. Na poti domov njun avto nenadoma obstane, in obsije ju zaslepljujoča svetloba. Valerie izgubi zavest; ko pride k sebi, njene sestre ni nikjer. Izginila je brez sledu. Nekaj mesecev pozneje o Melissi še vedno ni ne duha ne sluha, toda Veleriejin rak je povsem izginil. Zdravnica je nejeverno osupla. Valerie se odloči najti Melisso s pomočjo svojega fanta policista. Verjeti je pripravljena vse – le tega ne, da so njeno sestro ugrabili Nezemljani.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:44
Panorama programa
Izvirnik: KolaŽ Program

Jezik: Angleščina
08:00
Gromska strela
Akcija
Izvirnik: Thunderbolt
Režija: Gordon Chan
Igrajo: Jackie Chan, Anita Yuen, Michael Wong, Thorsten Nickel, Yuen Chor, Hoi-Yan Wu
Ocena IMDb: 6,4/10

Mehanik Foh mora rešiti svoji sestri iz krempljev zloglasnega Cougarja.

Foh je mehanik, ki se je vrnil z Japonske, kjer je obiskal tečaj pri Mitsubishi Motors. Je lastnik malega podjetja v Hongkongu in živi skupaj z očetom in dvema sestrama. V prostem času pomaga policiji pregledovati avtomobile, ki so nelegalno predelani.

Neke noči cestni dirkač Warner »Cougar« Kaugman prehiti Foha in policiste. Foh se usede v avto in zaustavi Cougarja, ki ga spravijo za zapahe. Ko Cougarja izpustijo, ugrabi njegovi sestri in uniči podjetje ...

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hongkong
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
10:05
Zmajevski bojevniki
Akcija
Izvirnik: Dragon Warrior
Režija: Maclain Nelson
Igrajo: Maclain Nelson, James Marsters, Kaitlin Doubleday, Luke Perry, Adam Johnson, Clare Niederpruem
Ocena IMDb: 4,6/10

Mladi bojevnik v humorni fantazijski pustolovščini prosi brata za pomoč v boju z zlobnim čarodejem in njegovim zmajem, ki bruha ogenj.

Zloben čarovnik Lord Tensley se hoče poročiti z lepo princeso Lady Ennogard. Ker ga ona zavrne, jo zapre in v deželo izpusti zmaja, ki bo preganjal prebivalce. Priseže, da bo tako, dokler ga princesa ne sprejme. Princesa medtem kačjega pastirja prosi, da najde pravega bojevnika, ki jo bo rešil.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
12:10
Ost puščice
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Arrowhead
Režija: Jesse O'Brien
Igrajo: Dan Mor, Aleisha Rose, Shaun Micallef, Mark Redpath, Christopher Kirby, Jamie Foster
Ocena IMDb: 4,5/10

Kye, vojni ujetnik, ujet med dvema vojskama, ne zaupa ne eni ne drugi.

Ko Kyu ponudijo priložnost za svobodo, se poda na poslednjo reševalno nalogo. Pri tem se znajde na zapuščenem mesecu, na katerega trešči njegovo plovilo, krščeno Ost puščice. Kylu kmalu dojame, da je najbolj smrtonosno bitje na planetu on sam.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
14:00
Slutnja konca
Drama
Izvirnik: Afterwards
Režija: Gilles Bourdos
Igrajo: Romain Duris, John Malkovich, Evangeline Lilly, Pascale Bussières, Sara Waisglass, Reece Thompson
Ocena IMDb: 5,8/10

Nathan, izjemen newyorški odvetnik, je poslovno izjemno uspešen, zasebno pa je žalosten zaradi ločitve od Claire, njegove edine ljubezni.

Nathan spozna dr. Kaya, skrivnostnega zdravnika, ki se predstavi kot "Sel". Trdi, da čuti, kdaj bodo določeni ljudje umrli, in da je poslan tem ljudem kot pomoč, da uredijo svoje življenje, preden bo prepozno. Nathan mu ne verjame niti besedice, kmalu pa je priča nekaj prizorom, ki potrjujejo zdravnikove trditve.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
16:00
Eva
Drama
Režija: Kike Maíllo
Igrajo: Daniel Brühl, Marta Etura, Alberto Ammann, Claudia Vega, Anne Canovas, Lluís Homar
Ocena IMDb: 6,7/10

Film se odvija leta 2041.

Alex Gare, znani robotski programer, se vrne v rojstni kraj, kjer želi ponovno poučevati na univerzi. Prijateljica Julia mu da nalogo, da izdela novo serijo otroških robotov.

V mestu se Alex ponovno sreča z bratom Davidom, svojim bivšim dekletom Lano, ki je sedanja Davidova žena in Evo, desetletno nečakinjo. V iskanju navdiha Alex poprosi Evo za pomoč pri izdelavi robota. Tako proučuje njeno obnašanje v času, ki ga preživita skupaj, saj želi izdelati robota, ki ji bo podoben. A kmalu začne sumiti, da Lana skriva nekaj, kar je povezano z njim.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2011
17:50
Naj bo pravica
Drama
Izvirnik: Heavens Fall
Režija: Terry Green
Igrajo: Timothy Hutton, David Strathairn, Leelee Sobieski, Anthony Mackie, Bill Sage, Azura Skye
Ocena IMDb: 6,7/10

Tragična resnična zgodba, ki se je začela poleti leta 1931.

Devet temnopoltih fantov so zvlekli s tovornega vlaka v Alabami in jih obtožili posilstva dveh mladih belk. Fante so hitro obsodili na smrt na električnem stolu.

Novica o njihovi obsodbi je kot blisk preplavila Združene države, nakar je sledila pritožba Vrhovnemu sodišču ZDA. Newyorški odvetnik Sam Leibowitz je leta 1933, v času rasne segregacije, odpotoval v Alabamo, da bi branil devet fantov, s čimer je začel pravni boj, ki je na koncu spremenil življenje vseh udeleženih, pa tudi celotnega ameriškega pravnega sistema.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
19:45
Trije mušketirji
Akcija
Izvirnik: The Three Musketeers
Režija: Paul W.S. Anderson
Igrajo: Matthew Macfadyen, Milla Jovovich, Helen George, Christian Oliver, Luke Evans, Ray Stevenson
Ocena IMDb: 5,7/10

Mladi D'Artagnan in trije izmed francoskih najbolj elitnih kraljevih gardistov se podijo po vsej Evropi, da bi pred zaroto rešili kralja in državo.

Pogumni mladenič D'Artagnan (Logan Lerman) želi slediti očetovemu vzoru in postati mušketir, toda dvolični kardinal Richelieu (Christoph Waltz) je razpustil kraljevo vojsko in s pomočjo svoje armade ustrahuje Francijo.

V boju za pravico in kralja se D'Artagnan pridruži slavni trojici mušketirjev, Porthosu, Aramisu in Athosu (Ray Stevenson, Luke Evans in Matthew Macfadyen), ki skušajo razkrinkati spletke kardinala Richelieuja. Med glavnimi osumljenci je zvita in privlačna zapeljivka De Winter (Milla Jovovich), ki je ukradla da Vincijev načrt novega orožja in ga izročila samovšečnemu angleškemu vojvodi (Orlando Bloom). Toda mušketirji se ne ustrašijo izziva, temveč se z dvignjenimi meči spustijo v novo vratolomno pustolovščino.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
21:45
Grozna smrt
Izvirnik: A Horrible Way to Die
Režija: Adam Wingard
Igrajo: AJ Bowen, Amy Seimetz, Joe Swanberg, Brandon Carroll, Lane Hughes, Holly Voges
Ocena IMDb: 5,2/10

Na podeželju Missourija serijski morilec Garrick Turrell pobegne policiji in takoj ubije neke neznance, ko išče svoje nekdanje dekle Sarah.

Medtem pa se po srečanju na skupinski terapiji zdravljenih alkoholikov med Sarah (Amy Seimetz) in Kevinom (Joe Swanberg) začne spletati znanstvo. Število mrtvih raste in ravno, ko se že zdi, da je Sarah svoje življenje spravila v red, Turrell izve, kje je.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:20
Teksaški pokol z motorko
Grozljivka
Izvirnik: Texas Chainsaw Massacre
Režija: John Luessenhop
Igrajo: Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz, Scott Eastwood, Tania Raymonde, Shaun Sipos
Ocena IMDb: 4,8/10

Po prvem pokolu leta 1974 so meščani obdolžili družino Sawyer.

Maščevalno krdelo besnih domačinov je obkolila njihovo hišo, jo zažgalo do temeljev in pobilo družino. Dve desetletji pozneje pa Heather izve, da je od babice podedovala posestvo v Teksasu. Odloči se odpotovati s prijatelji tja na izlet in raziskati, za kaj gre. Izve, da je podedovala vilo, toda kmalu ji postane jasno, kakšna groza preži v kleti pod njo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013