TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 18.04.2018
00:05
Na robu razuma
Triler
Izvirnik: Breaking at the edge
Režija: Predrag Antonijevic
Igrajo: Rebecca Da Costa, Milo Ventimiglia, Andie MacDowell, Johnathon Schaech, Logan Browning, Brianne Davis
Ocena IMDb: 4,5/10

Srečna zakonca pričakujeta prvega otroka.

Žena zaradi težav s halucinacijami pije zdravilo, a se boji, da bo to škodovalo zarodku. Soprog jo spodbuja, naj zdravilo le jemlje in naj jo ne skrbi, saj bo vse v redu. Potem pa ona sanja o moževih pregrehah; on vse zanika in krivdo vali na ženine halucinacije, ki se začno z nenadno pojavo mladenke z nadvse pomembnim sporočilom o sebi in moževi družini. Soproga se začne spraševati, ali je zaradi vsega že na robu razuma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
01:45
Zlovešči mesec
Grozljivka
Izvirnik: Bad moon
Režija: Eric Red
Igrajo: Mariel Hemingway, Michael Paré, Mason Gamble, Ken Pogue, Hrothgar Mathews, Johanna Marlowe
Ocena IMDb: 5,8/10

Teda in njegovo dekle brutalno napade zlobna zverina.

Boj moža, da skrije prekletstvo, ki ga taji v sebi in njegov zadnji poskus, da se ga znebi, je ljubezen njegove družine. Ko se zdi, da izgublja bitko, je njegov ljubi družinski pes Thor zadnje upanje, da njegova družina preživi in konča to prekletstvo volkodlaka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
03:12
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Hazarder
Kriminalka
Izvirnik: The good thief
Režija: Neil Jordan
Igrajo: Nutsa Kukhianidze, Ouassini Embarek, Tchéky Karyo, Marc Lavoine, Nick Nolte, Gérard Darmon
Ocena IMDb: 6,6/10

Ameriškega hazarderja in tatu Boba Montagneta zapusti sreča.

Bob živi v območju somraka v podzemlju Nice sredi mamil in iger na srečo. Je stalni obiskovalec nezakonite igralnice, ki jo vodi lokalni zvodnik Remi. Izgublja, kot je izgubljal že mesece. Spozna Anno, dekle iz Vzhodne Evrope, ki jo je Remi ugrabil, ki pa ga očara s svojo lepoto, posebej z živimi očmi. Ko Bob izgubi še zadnji denar s stavami na konje, se pridruži spektakularnemu ropu, ki ga bodo izvedli v Monte Carlu. Zbere staro ekipo in s pomočjo Vladimirja, ki je genij za varnostne rešitve, namerava vdreti v igralnico Riviera, vendar ne v sef, temveč v trezor, kjer so spravljena umetniška dela neprecenljive vrednosti.

Jezik: Angleščina
Leto: 2002
10:05
Peklenske zadeve 3
Kriminalka
Izvirnik: Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan
Režija: Wai-Keung Lau
Igrajo: Tony Chiu Wai Leung, Andy Lau, Leon Lai, Daoming Chen, Kelly Chen, Anthony Chau-Sang Wong
Ocena IMDb: 7/10

Ming se ponovno vrne na policijo, vendar na njegovo presenečenje igre kdo bo koga še ni konec.

Minga oprostijo vseh obtožb glede Yanove smrti in ga celo sprejmejo v oddelek za notranje zadeve. Ming kmalu odkrije, da je še en policist, Yeung, ki se je nadvse hitro prebil po hierarhični lestvici znotraj oddelka, skrivnostno povezan s Shenom. Za slednjega pa se je zdelo, da opravlja vlogo Samove vezi s podzemljem celinske Kitajske. Zato je Ming skoraj prepričan, da je Yeung še eden izmed Samovih mož, ki se je infiltriral med policiste. Odločen je, da ga bo razkril, a ve, da mora pri tem paziti, da ne opozori na svoje vezi s Samom. A naloga, ki si jo je zadal, ne bo prav lahka, saj se zdi, da Yeung prav tako sumi Minga in da ima identične namene. S pomočjo zdravnice Lee, Yanove psihiatrinje, Ming dobi vpogled v zadnje dni njegovega življenja. Sledijo si spominske podobe, ki kažejo policista, ki je deloval pod krinko in imel opraviti tako z Yeungom kot tudi s Shenom. Kmalu zatem Ming naleti na posnetek, na katerem je slišati Sama, ki se pogovarja s svojim vohunom. Takrat se Ming odloči, da se bo končno neposredno soočil z Yeungom.

Država: Kitajska
Jezik: Kitajščina
Leto: 2003
12:15
Družinske vezi
Komedija
Izvirnik: The in-laws
Režija: Andrew Fleming
Igrajo: Michael Douglas, Michael Bodnar, Vladimir Radian, Robin Tunney, Albert Brooks, Boyd Banks
Ocena IMDb: 5,7/10

Ko se prvič srečata starša bodočih mladoporočencev, nastane norišnica.

Dr. Peyser je zadržan zdravnik z dobro organiziranim življenjem, da se res čim bolj izogne stresu. Agent Cie, Steve Tobias, pa je njegovo popolno nasprotje. V življenju se namreč ukvarja z izmikanjem kroglam, s krajami zasebnih letal ter pogajanji z mednarodnimi tihotapci. Zato dr. Peyserja skrbi, da bo poroka njegove hčerke prava polomija. Vendar pa se, še preden jo uspe odpovedati, znajde sredi kaosa, ki ga je povzročil Steve, zato mu je prisiljen slediti iz ene nevarne pustolovščine v drugo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
14:05
Državni sovražnik št. 1
Akcija, 1. del
Izvirnik: L'instinct de mort
Režija: Jean-François Richet
Igrajo: Vincent Cassel, Cécile De France, Gérard Depardieu, Gilles Lellouche, Roy Dupuis, Elena Anaya
Ocena IMDb: 7,6/10

Prvi od obeh delov biografske drame o Jacquesu Mesrinu (1936–1979) prinaša viharni vpogled v življenje karizmatičnega kriminalca, dobro znanega francoskim oblastem. Kljub odsekanemu slogu pripovedi se epizode Mesrinovega življenja odvrtijo dovolj tekoče, da dajo vtis povezane celote. Vincent Cassel, ki je zaradi zahtev vloge dobil in spet izgubil 20 kilogramov, da bi bil podoben Mesrinu v času dveh desetletij, je odličen v službi akcijske pripovedi ter svojega nasilnega in odločnega lika. Prvi del filma prinaša neizprosen prikaz Mesrina v njegovem zgodnjem obdobju, ko se zaplete v politične motive in se vdaja uživaškemu življenju, ki ga vleče neizogibni usodi nasproti. Krvavi strelski obračuni, drzni pobegi (iz sodne dvorane sredi zaslišanja, iz zapora ter pred neusmiljenimi preganjalci) in nastopaštvo pred novinarji dokazujejo Mesrinovo samozavest in objestnost.

Zgodba o zloglasnem francoskem državnem sovražniku v sedemdesetih, Jacquesu Mesrinu.

V visokoproračunski francoski akcijski uspešnici igrajo Vicent Cassel, Gerard Depardieu in Olivier Gourmet.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
16:15
Modro jeklo
Triler
Izvirnik: Blue steel
Režija: Kathryn Bigelow
Igrajo: Jamie Lee Curtis, Ron Silver, Clancy Brown, Elizabeth Peña, Louise Fletcher, Philip Bosco
Ocena IMDb: 5,6/10

Megan Turner je pravkar končala šolanje na policijski akademiji.

Megan Turner je mlada policistka, ki se zaljubi v popolnega moškega in prepozno spozna, da ima opravka s psihopatom in morilcem. Moškega, pri katerem je iskala ljubezen, zdaj išče zaradi umora. V svojem trudu, da bi ga ujela, ne dojame, da jo vse globlje vpleta v svojo perverzno igro, v kateri je lahko zmagovalec le eden.

Jamie Lee Curtis je mlada policistka Megan Turner.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
18:15
Zarota vojne
Akcija
Izvirnik: The way of war
Režija: John Carter
Igrajo: Cuba Gooding Jr., Clarence Williams III, John Terry, Jaclyn DeSantis, Lance Reddick, Jayson Warner Smith
Ocena IMDb: 3,3/10

Specialec David Wolfe je izurjen, neusmiljen morilec, ki ima s svojo enoto nalogo odstraniti nevarnega terorista na Bližnjem vzhodu.

Wolfe služi na Bližnjem vzhodu s svojim prijateljem in narednikom Mitchellom v vojni proti terorizmu. Ko posumi o pravih motivih za ukazi svojih nadrejenih, naleti na zaroto, ki neposredno grozi ameriškemu ljudstvu. Grozljiva resnica globoko pretrese Davida, ki podvomi o osnovnih načelih svoje večletne vojaške službe. Ko pripadniki vlade odkrijejo njegovo razkritje, nekdo surovo posili in umori njegovo zaročenko. V maščevalnem besu in bitki s časom se loti povračilne misije, da bi razkril temačne skrivnosti oblastnikov in zadostil pravici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
20:00
Državni sovražnik št. 1
Akcija, 2. del
Izvirnik: L'instinct de mort
Režija: Jean-François Richet
Igrajo: Vincent Cassel, Ludivine Sagnier, Mathieu Amalric, Samuel Le Bihan, Gérard Lanvin, Olivier Gourmet
Ocena IMDb: 7,5/10

Nadaljevanje biografskega trilerja o največjem gangsterju vseh časov. Začasa življenja je bil Jacques Mesrine proglašen za državnega sovražnika številka ena. Ne zamudite drugega dela zgodbe o človeku s tisoč obrazi, ki nadaljuje svoje neverjetno zločinsko življenje z manipulacijo medijev, vlade in policije. Predvsem je ljubil ženske, orožje in slavo. Ker bi rad zapustil Francijo, načrtuje svoj zadnji in največji beg, tudi od podobe, ki jo je ustvaril sam.

Zgodba o zloglasnem francoskem državnem sovražniku v sedemdesetih, Jacquesu Mesrinu.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2008
22:25
Tekken
Akcija
Režija: Dwight H. Little
Igrajo: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ian Anthony Dale, Cung Le, Darrin Dewitt Henson
Ocena IMDb: 4,8/10

Iz pepela uničene civilizacije je gladiatorski boj zamenjal vojno, neusmiljeni borci pa se borijo za globalno prevlado.

Film se dogaja leta 2039, ko svetu ne vladajo več vlade, temveč vplivne korporacije. Najvplivnejša med njimi je Tekken. Iz porušene družbene ureditve pa vstane mlad bojevnik, ki želi sodelovati na turnirju, da bi maščeval materino smrt. Turnir na izključevanje se konča le, ko ostane le še en borec, to leto pa se odvija na območju korporacije Tekken. Mladi upornik bo skušal uresničiti svojo usodo in zrušiti vodjo Jeklenih pesti.

Film je posnet po priljubljeni istoimenski video igrici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010