TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 18.07.2016
00:25
Apollo 18
Decembra 1974 so poslali na Luno s tajno odpravo, ki jo je financiralo obrambno ministrstvo, še dva astronavta. Videli boste resnične posnetke, ki sta jih naredila med to odpravo. Nasa zanika njihovo avtentičnost, drugi pa pravijo, da prikazujejo pravi vzrok, zakaj se nismo več vrnili na Luno.
02:05
Dnevnik živih mrtvecev
Jason Creed s skupino študentov filmske umetnosti snema nizkoproračunsko grozljivko v pennsylvanijskih gozdovih, kjer nenadoma izvejo grozljivo novico o mrtvih, ki oživijo. Prestrašeni skušajo priti na edini varni kraj, ki ga poznajo - svoj dom. Toda iz pekla ni izhoda, tako kot tudi ni več njihovih hiš. Vse je izginilo pod poplavo živih mrtvecev. Jason se odloči dokumentirati resnično grozo in srečanja z zombiji. Kamere snemajo in beležijo vsako podrobnost za bodoče generacije - če bo sploh kdo preživel. Oblast obljublja, da bo rešila nastalo situacijo, vendar ji žal ne uspe. Stik z ostalim svetom ni mogoč. Jason je s preostankom svoje ekipe prepuščen sam sebi. Peščica srečno preživelih, ki so odvisni drug od drugega.
03:49
Filmske novosti
08:00
Kategorija 8
Znanstvenik Mitchell je pred leti opustil svoj prvotni projekt. Jane ve, da jim lahko pomaga le on. Soočata pa se z nepremostljivimi ovirami. Velikanska količina vrele Sončeve plazme, štirikrat večja od Zemlje, se približuje našemu planetu. V le nekaj urah se bo ozračje vžgalo. Četudi Michaelu uspe odvrniti bližajočo se grožnjo, niti on ne more predvideti posledic. Ko po vsem svetu izbruhne kaos in vlade priznajo, da so nemočne, se začne odštevanje do konca sveta.
09:40
Kategorija 8
Znanstvenik Mitchell je pred leti opustil svoj prvotni projekt. Jane ve, da jim lahko pomaga le on. Soočata pa se z nepremostljivimi ovirami. Velikanska količina vrele Sončeve plazme, štirikrat večja od Zemlje, se približuje našemu planetu. V le nekaj urah se bo ozračje vžgalo. Četudi Michaelu uspe odvrniti bližajočo se grožnjo, niti on ne more predvideti posledic. Ko po vsem svetu izbruhne kaos in vlade priznajo, da so nemočne, se začne odštevanje do konca sveta.
11:20
Na križišču zločina
Tommy je v vojski prekršil nekaj pravil, zato mu grozi zapor. Agent FBI mu ponudi rešitev: odide naj v domač kraj in izve čimveč informacij o lokalnem preprodajalcu mamil. V zameno za to uslugo, bo oproščen vseh obtožb. Prav tako pa bodo izpustili tudi njegovega brata in bratranca. V domačem kraju se zopet sreča s šefom mafije, ki je bil ključna oseba, da je postal vojak. Tommy je zdaj pred odločitvijo, ali naj pomaga policiji in družini, ali naj bo zvest ulici in starim prijateljem. Bo lahko sprejel tako pomembno odločitev?
13:20
Zatoiči
“Zatoiči” je klasičen samurajski ep, v katerem si slepi mečevalec prizadeva, da bi se njegovo obnašanje vklopilo v strogi samurajski kodeks. Zatoiči je klateški bojevnik, ki se bori za pravice navadnih ljudi proti zločinskim posestnikom. Preživlja se s kockanjem in maserstvom, toda za skromnim obrazom se skriva mojster mečevanja, obdarjen z bliskovito hitrostjo in z občudovanjem vredno natančnostjo. Po prihodu v mesto, ki mu vladajo tolpe in mogočni samuraj, Zatoiči sreča gejši, ki maščujeta umor svojih staršev in prisiljen je stopiti v boj.
15:25
Ime rože
Sean Connery poskuša razrešiti skrivnostne umore. Ti so delo hudiča! Mnogi so takega mnenja potem, ko se v samostanu iz 14. stoletja začno dogajati nenavadni umori. Drugi pa povezujejo umore z Apokalipso. Toda brat William misli drugače. Želi razrešiti primere v nasprotju z verovanjem, zgolj temelječ na dejstvih in logiki.
17:45
Volk
Čas baskovskega boja za neodvisnost in mnoštva terorističnih akcij baskovske ETA-e. Junak filma je resnična osebna, gradbeni delavec Txema, ki so ga aretirali zaradi povezav s skupino, ki je nekoga umorila. Za špansko tajno službo je bil možakar zelo primeren, da se vrine med člane ETE in vohuni za policijo. Za to mu ponudijo denar. Txema ponudbo najprej zavrne, toda ko se njegovo finančno stanje poslabša, mu ne preostane drugega kot da jo sprejme. In res se mu uspe vriniti v tajno organizacijo, njegovo tajno ime je El lobo – Volk in kaj kmalu si pridobi toliko zaupanja, da spozna tudi vodilne v organizaciji in pridobi njihovo polno zaupanje. Volk spozna, da v organizaciji prevladujeta dve struji, ena bi se hotela odpovedati terorizmu in bi radi postali legalna politična stranka, medtem ko je druga skupina ekstremistična in hoče nadaljevati z nasilnimi akcijami dokler Baskija ne doseže neodvisnosti. Nemalokrat se nesoglasja med strujama končajo celo nasilno in razdvojenost se tako samo še povečuje. Ko pa ETA v atentatu ubije predsednika vlade Carrera Blanca, vodstvu vojske prekipi. Takoj hočejo obračunati z ETO, medtem ko pa bi vodja obveščevalne službe Ricardo počakal, da Volk svojo misijo dokonča. Tako se Volk znajde v križišču nasilja med pripadniki ETE, vojske in tajne policije in mora sam poskrbeti, da iz tega odnese celo glavo.
20:00
Poštena igra
Valerie Plame, katere kariera je uničena, zakon pa se znajde tik pred razpadom, ko nekdo iz Bele hiše razkrije njeno tajno identiteto. Valerie odkrije, da Irak nima aktivnega programa za razvoj jedrskega orožja, kar je v nasprotju z mnenjem mnogih v ameriški vladi. Zunanje ministrstvo medtem pošlje njenega moža, nekdanjega veleposlanika v Nigru, v Afriko, da bi preveril govorice o možnosti prodaje obogatenega urana Iraku. Ko se Bela hiša ne zmeni za njegovo poročilo, da do te prodaje ni nikoli prišlo, in napove vojno Iraku, napiše Joe članek za The New York Times, v katerem argumentira svoje zaključke ter tako spodbudi pravi vihar spornih vladnih odločitev.
22:00
Glasba smrti
Pri preiskavi enega izmed navadnih vlomov Ray ujame znanstvenico Claire Manning, članico teroristične organizacije, ki ji poveljuje Swan. Ta nato začne groziti, da bo v mestu nastavil več bomb, če znanstvenice ne izpustijo. Ker zahtevi ne more ugoditi, Nattles pokliče strokovnjaka za bombe Franka Glassa.
23:45
Lomljivo
Otroška bolnišnica Mercy Falls bo v kratkem za vedno zaprla svoja vrata. Toda postopek zaprtja traja dlje, kot so pričakovali, saj v bolnišnico pripeljejo žrtve železniške nesreče, ko v okoliških bolnišnicah zmanjka postelj. Na pomoč prihiti tudi medicinska sestra Amy Nicholls, ki hitro ugotovi, da je otroke v tej bolnišnici strah. Kmalu ji je jasno, zakaj. Bolnišnica ima strašno skrivnost. Amy je odločena, da bo otroke zaščitila, čeprav se bo morala zanje boriti sama, saj ji drugi uslužbenci ne verjamejo.