TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 18.08.2016
01:25
Hči zla
Janine hčere dve leti po mamini smrti posvoji par iz Londona. Najstarejša Grace se grdo obnaša do nove mame Tess Palmer, ki je pustila svojo službo, da bi bila z otroki. Grace pa je agresivna tudi do novega brata Charlieja in stare mame. Zaradi nemogočih razmer v družini, Tess odpelje Grace v Alberto, da bi raziskala temno preteklost hčere.
03:11
Filmske novosti
08:00
Po resničnih dogodkih
Odvisnico Sophie pošljejo v kamp za težavne najstnike doktorja Arthurja Haila. Toda to ni navaden kamp. Nahaja se na otoku Fiji, daleč stran od mest. Poleg tega je režim tam zelo strog. Sophijin fant Ben se pretvarja, da je tudi on odvisnik. Nikakor ne želi pustiti dekleta samega. Najstnika se torej odpravita v kamp, vendar kmalu začneta iskati način, kako bi pobegnila. Do takrat pa bosta izpostavljena težkim fizičnim pogojem in močnim pritiskom s strani doktorja Haila in njegovega pomočnika Logana.
10:00
Hči zla
Janine hčere dve leti po mamini smrti posvoji par iz Londona. Najstarejša Grace se grdo obnaša do nove mame Tess Palmer, ki je pustila svojo službo, da bi bila z otroki. Grace pa je agresivna tudi do novega brata Charlieja in stare mame. Zaradi nemogočih razmer v družini, Tess odpelje Grace v Alberto, da bi raziskala temno preteklost hčere.
12:00
To je Anglija
Anglija, poletne počitnice 1983. 12-letni Shaun osamljen tava po mestnih ulicah, na katerih srečuje pripadnike različnih subkultur, od novoromantikov do obritoglavcev. Potem ko spozna Woodyja in njegovo tolpo obritoglavcev, Shaun končno najde nekaj, za kar se splača živeti: punce, zabave, bele majice, bulerje in pobrite glave. Med obritoglavci se počuti varnega in dobrodošlega, toliko koliko časa bo trajala varljiva idila, ki jo lahko prej ali slej pokvarijo zunanji pritiski, kot so rasizem, ksenofobija, množična brezposelnost in vojna na Falklandih?
14:05
Na ledu
Po smrti prijatelja Qallija in Aivaaqa zgrabi panika, prestrašena sta, vendar lahko krivita le sama sebe, zato lažeta in njegovo smrt označita za tragično nesrečo.
16:00
V denar verujemo
Thomasov rop se ne posreči, saj je ukradeni denar žal označen, zaradi česar agent FBI-ja Mark Cornell (Val Kilmer) roparje hitro izsledi. A pokvarjenega agenta ne zanima njihova aretacija, pač pa želi priti do svojega deleža. Zato roparje prisili, da izvedejo še večji rop, tokrat na ladji, kjer je igralnica za petične goste.
18:00
Življenjsko razpotje
Sam Gold (Jesse Eisenberg iz Socialnega omrežja) nejevoljno sledi poti, ki mu jo je izbrala njegova družina - uči se namreč na rabina in čaka na dogovorjeno poroko znotraj brooklynske ortodoksne židovske skupnosti. Ko očarljivi sosed Yosef (Justin Bartha, Prekrokana noč) začuti, da si Sam ne želi takšne prihodnosti, ga prosi, naj pretihotapi zanj pošiljko "zdravil" iz Evrope v ZDA za prijatelja iz Izraela. Sam kmalu pokaže šefom svoje sposobnosti, ti pa ga z veseljem vpeljejo v nočno življenje Manhattna in Amsterdama. Sam tone vse globlje v svet zabav in lahko zasluženega denarja, začne poskušati droge in se zaljubi v čudovito Rachael (Ari Graynor, Skrivnostna reka). Ko pa se obseg posla poveča, začne Samovo dvojno življenje uničevati njegovo družino.
19:45
Kaliber .44
Ko plačanke pridejo v skoraj prazno okrepčevalnico ob cesti, jih ne čaka preprosta naloga, temveč začnejo na vse strani leteti krogle. Morda gre za ogromen vražji nesporazum ali pa je to smrtonosna past.
21:30
Solomon Kane
Solomon, oborožen s samokresi in gusarskimi meči, s svojo tolpo zadovoljuje slo po krvi med bojem Anglije na vseh celinah. Življenje pa se mu obrne, ko se Solomon sooči s hudičevim služabnikom iz samega pekla, ki hoče njegovo pokvarjeno dušo. Ko Kanu le uspe pobegniti, ve, da mora opustiti nasilje ter živeti mirno in pošteno. Vendar pa njegova duhovnost po več letih naleti na preizkušnjo, ko se odpravi na pot po Angliji, ki so jo opustošile peklenske tolpe. Ko Kanu ne uspe preprečiti krutega pokola puritanske družine, s katero potuje, priseže, da bo rešil njihovo hčer Meredith, ki jo je tolpa odpeljala v suženjstvo, čeprav bi s tem znova ogrozil svojo dušo, vendar s plemenitimi nameni.
23:30
Zarota Echelon
Max dobi anonimno darilo: prenosni telefon, ki prejema sporočila, ki omogočajo zmago v kazinu. Maxa kmalu po tem začnejo loviti morilci, varnostniki kazina in agent Cie. Kdo pošiljam Maxu sporočila? Osebe, ki so pred njim prejemale podobna darila, so umrle. Po nekajkratnih srečanji z ljudmi, ki ga lovijo, se Max zave, da je v nevarnosti in poskuša priti do dna zarote o ljudeh, ki imajo dostop do vseh varnostnih kamer po svetu, še preden sam postane naslednja žrtev. Kaj se mu dogaja in komu lahko zaupa?