TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 19.05.2018
00:50
Ukaz za ubijanje
Akcija
Izvirnik: Kill command
Režija: Steven Gomez
Igrajo: Vanessa Kirby, David Ajala, Mike Noble, Bentley Kalu, Tom McKay, Kelly Gough
Ocena IMDb: 5,7/10

Akcijski znanstvenofantastični triler se odvija v družbi bližnje prihodnosti, ki se zanaša na tehnologijo in vojake nadomešča z ubijalskimi stroji.

Elitni vod s helikopterjem pošljejo na odmaknjeno vadbišče na izoliranem otoku, da bi preizkusili učinkovitost tamkajšnjih stražarskih robotov. Kar se za stotnika Bukesa in njegovo izurjeno enoto začne kot preprosta vojaška vaja, se hitro sprevrže v grozljiv boj na življenje in smrt: marinci odkrijejo, da je otok prevzel sovražnik, čigar razumevanje nasprotnika presega običajne človekove predstave o zlu.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
02:40
Travma
Grozljivka
Izvirnik: Trauma
Režija: Marc Evans
Igrajo: Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth, Dermot Murnaghan, Jamie Owen
Ocena IMDb: 4,8/10

Po prebuditvi iz kome Ben izve, da je soproga umrla v prometni nesreči in njegov svet se sesuje.

Ben se po hudi prometni nesreči v bolnišnici prebudi iz kome. Pri tem izve, da je v nesreči izgubil ženo. Seveda je to zanj še dodaten šok. Po nesreči se poskuša postaviti na noge in ponovno zgraditi svoje življenje. Spoprijatelji se s privlačno Charlotte, obenem pa vsepovsod vidi le svojo mrtvo ženo. Benovo življenje je znova postavljeno na glavo, ko ga obišče policija z novico, da je osumljen umora.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
04:20
Filmske novosti
Informativni
Izvirnik: Filmski noviteti

Jezik: Hrvaščina
08:00
Karakter
Kriminalka
Izvirnik: Character
Režija: Mike van Diem
Igrajo: Jan Decleir, Fedja van Huêt, Betty Schuurman, Tamar van den Dop, Victor Löw, Hans Kesting
Ocena IMDb: 7,8/10

J. W. Katadreuffe je sin Jobe Katadreuffa in A. B. Drevenhaven.

Čeprav ga Joba povsem zanemarja, Dreverhavnova sinu omogoča uspešno kariero. Bolj ali manj skrivaj – četudi sina nekajkrat toži prek sodišč. J.W.-ju na koncu uspe, a ta uspeh ima zanj visoko ceno.

Država: Nizozemska
Jezik: Nizozemščina
Leto: 1997
10:15
Škandal
Kriminalka
Izvirnik: People I know
Režija: Daniel Algrant
Igrajo: Al Pacino, Kim Basinger, Ryan O'Neal, Téa Leoni, Richard Schiff, Bill Nunn
Ocena IMDb: 5,5/10

Eli Wurman je zelo inteligenten in iznajdljiv novinar, ki zna lepo urejati publicistično življenje bogatim, slavnim in vplivnim, skozi svojo kariero.

Eli trenutno deluje kot promotor družabnih dogodkov afroameriške skupnosti v New Yorku. Čeprav je bil Eli nekoč idealist in borec za človekove pravice, je sedaj, v konservativnem New Yorku, vse prej kot to; sicer še vedno organizira dobrodelne prireditve, ki naj bi ga spominjale na stare čase, toda pravzaprav deluje kot kurir pomembnih, predvsem slavnih osebnosti. Med njimi se giblje sproščeno, jim dela usluge in se jim dobrika. Tako je tudi tistega dne, ko je na vrsti dobrodelna prireditev. Tedaj Eli izve za skrivnosti, ki bodo pretresle vplivne ljudi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
12:10
Nikita
Triler
Režija: Luc Besson
Igrajo: Anne Parillaud, Marc Duret, Patrick Fontana, Alain Lathière, Laura Chéron, Jacques Boudet
Ocena IMDb: 7,4/10

Kultna srhljivka o 20-letni narkomanki, ki postane hladnokrvna morilka.

Nikita je mlado, dvajsetletno dekle, ki je krenilo na kriva pota. Druži se s fanti, ki so tako kot ona sama narkomani. Ko jim nekega dne zmanjka mamil, se odločijo oropati bližnjo lekarno. A rop ne uspe, Nikita pa je zaradi uboja policista obsojena na smrt. Tik pred izvršitvijo kazni pa jo v roke vzame tajna policija in ji ponudi novo priložnost: če bi postala posebna agentka in se jim pridružila ter zanje opravljala najbolj umazane posle, bi ji pustili živeti. Nikita ponudbo sprejme in tako se prične uvajanje, med katerim pa se ne nauči le cele vrste načinov, kako ubiti nasprotnika, zbežati iz najbolj nemogočih položajev ali se znajti, ko se zdi, da ni več rešitve. Agenti Nikito naučijo tudi to, kako se mora vesti kot prava dama, ki zna v svojo korist uporabljati vse svoje ženske čare in tako zapeljati tudi najbolj zadrgnjene moške. Tako se Nikita pod vodstvom posebnega agenta Boba iz upornice spremeni v poklicno morilko, sposobno hladnokrvno izvesti najtežje umore. Ko ji omogočijo, da se vrne v normalno življenje, pa se Nikita zaljubi. A kmalu ugotovi, da je ljubezensko življenje nadvse težko uskladiti s poklicem profesionalne morilke.

Kultna srhljivka velikega maga francoskega filma, Luca Bessona, preko katere je zaslovela nekdanja pornografska igralka Anne Parillaud.

Jezik: Francoščina
Leto: 1990
14:20
Rdeči repi
Akcija
Izvirnik: Red tails
Režija: Anthony Hemingway
Igrajo: Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds, Ne-Yo
Ocena IMDb: 5,9/10

332. četa je bila sestavljena v času 2. svetovne vojne iz črncev in najboljših vojnih pilotov - spremljevalcev bombnikov, znanih tudi kot Rdeči repi.

Rdeči repi se borijo z rasizmom zmagovalcev kot tudi z nacisti v tem z akcijo nabitem filmu, posnetem po resnični zgodbi o pilotih iz Tuskegeeja. Razen spektakularnih akcij v zraku spoznamo tudi človeško plat pilotov, njihovo moč, slabosti in sanje. Sprva se znajdejo daleč proč od akcije in vojaške nevarnosti in letijo z letali za odpisu Skozi naloge pa se dokazujejo in sodelujejo v vedno pomembnejših akcijah.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
16:35
Morilec mehkega srca
Komedija
Izvirnik: The whole nine yards
Režija: Jonathan Lynn
Igrajo: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge, Amanda Peet
Ocena IMDb: 6,7/10

V osrčje predmestja se preseli morilec mehkega srca.

Oz Oseransky (Matthew Perry) je zobozdravnik, ki poplačuje dolgove, da bi se lahko končno ločil od svoje žene Sophie (Rosanna Arquette), s katero se že dolgo ne prenašata več. Sophie nekega dne izve, da je njun novi sosed Jimmy (Bruce Willis) poklicni morilec, ki se skriva pred nevarno čikaško mafijsko družino. Ta je za podatke o tem, kje se skriva, razpisala bogato denarno nagrado. Sophie pošlje Oza v Čikago, da bi mafijskemu šefu Janniju razkril, kje zdaj živi Jimmy, in tako pobral zajetno vsoto denarja. Ker pa si nagrado želi predvsem zase, za Ozom pošlje plačanega morilca. Že tako kaotični položaj pa se še dodatno zaplete, ko Oz v Chicagu spozna Jimmyjevo ženo in se vanjo zaljubi ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
18:25
Zarota vojne
Akcija
Izvirnik: The way of war
Režija: John Carter
Igrajo: Cuba Gooding Jr., Clarence Williams III, John Terry, Jaclyn DeSantis, Lance Reddick, Jayson Warner Smith
Ocena IMDb: 3,3/10

Specialec David Wolfe je izurjen, neusmiljen morilec, ki ima s svojo enoto nalogo odstraniti nevarnega terorista na Bližnjem vzhodu.

Wolfe služi na Bližnjem vzhodu s svojim prijateljem in narednikom Mitchellom v vojni proti terorizmu. Ko posumi o pravih motivih za ukazi svojih nadrejenih, naleti na zaroto, ki neposredno grozi ameriškemu ljudstvu. Grozljiva resnica globoko pretrese Davida, ki podvomi o osnovnih načelih svoje večletne vojaške službe. Ko pripadniki vlade odkrijejo njegovo razkritje, nekdo surovo posili in umori njegovo zaročenko. V maščevalnem besu in bitki s časom se loti povračilne misije, da bi razkril temačne skrivnosti oblastnikov in zadostil pravici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
20:10
Neumrljivi
Triler
Izvirnik: L'Immortel
Režija: Richard Berry
Igrajo: Richard Berry, Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Marina Foïs, Joey Starr
Ocena IMDb: 6,7/10

Kljub 22 nabojem, ki jih je prejel, mož (Jean Reno) ne umre.

Charly Mattei (Jean Reno) zadnja tri leta živi umirjeno življenje z ženo in dvema otrokoma, potem ko se je odpovedal zločinski karieri vodje marsejske mafije in predal posle svojemu prijatelju iz otroštva Tonyju Zacchiji (Kad Merad). Nekega zimskega jutra pa na nekem parkirišču Charlyja hladnokrvno ustrelijo 22-krat in pustijo umreti. Čudežno preživi napad in ko okreva, se odloči poiskati krivce. Film so navdihnili nekateri resnični dogodki v zločinskem podzemlju Marseilla.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
22:20
Možje s severa: Vikinška saga
Akcija
Izvirnik: Northmen: A viking saga
Režija: Claudio Fäh
Igrajo: Ed Skrein, James Norton, Ryan Kwanten, Tom Hopper, Ken Duken, Charlie Murphy
Ocena IMDb: 5,4/10

Zgodovinski spektakel, poln napetih prizorov bojev, ki se dogaja v nevarnem srednjem veku.

Ko se skupinica Vikingov znajde na sovražnih tleh, se začne njihov boj za preživetje, v katerem bodo morali združiti moči in dati vse od seve, da bi pobegnili številčno močnejšemu sovražniku in – preživeli.

Država: Nemčija
Jezik: Angleščina
Leto: 2014