TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 19.08.2016
01:25
Smrtonosno ujetništvo
Morilci ždijo v bunkerju, opremljenem z napredno tehnologijo, znanem kot komora za ubijanje. Da bi se rešili iz ujetništva, se morajo dvobojevati med seboj ter proti morilskim ninjam in zamaskiranim obsedencem. Če bodo preživeli, se bodo na koncu primorani spopasti s Kačjo glavo, pobesnelim in ponorelim bojevnikom, ki bo naredil vse za to, da jih vse pobije.
03:00
Filmske novosti
08:00
V denar verujemo
Thomasov rop se ne posreči, saj je ukradeni denar žal označen, zaradi česar agent FBI-ja Mark Cornell (Val Kilmer) roparje hitro izsledi. A pokvarjenega agenta ne zanima njihova aretacija, pač pa želi priti do svojega deleža. Zato roparje prisili, da izvedejo še večji rop, tokrat na ladji, kjer je igralnica za petične goste.
10:00
Zarota Echelon
Max dobi anonimno darilo: prenosni telefon, ki prejema sporočila, ki omogočajo zmago v kazinu. Maxa kmalu po tem začnejo loviti morilci, varnostniki kazina in agent Cie. Kdo pošiljam Maxu sporočila? Osebe, ki so pred njim prejemale podobna darila, so umrle. Po nekajkratnih srečanji z ljudmi, ki ga lovijo, se Max zave, da je v nevarnosti in poskuša priti do dna zarote o ljudeh, ki imajo dostop do vseh varnostnih kamer po svetu, še preden sam postane naslednja žrtev. Kaj se mu dogaja in komu lahko zaupa?
12:05
Življenjsko razpotje
Sam Gold (Jesse Eisenberg iz Socialnega omrežja) nejevoljno sledi poti, ki mu jo je izbrala njegova družina - uči se namreč na rabina in čaka na dogovorjeno poroko znotraj brooklynske ortodoksne židovske skupnosti. Ko očarljivi sosed Yosef (Justin Bartha, Prekrokana noč) začuti, da si Sam ne želi takšne prihodnosti, ga prosi, naj pretihotapi zanj pošiljko "zdravil" iz Evrope v ZDA za prijatelja iz Izraela. Sam kmalu pokaže šefom svoje sposobnosti, ti pa ga z veseljem vpeljejo v nočno življenje Manhattna in Amsterdama. Sam tone vse globlje v svet zabav in lahko zasluženega denarja, začne poskušati droge in se zaljubi v čudovito Rachael (Ari Graynor, Skrivnostna reka). Ko pa se obseg posla poveča, začne Samovo dvojno življenje uničevati njegovo družino.
13:55
Kaliber .44
Ko plačanke pridejo v skoraj prazno okrepčevalnico ob cesti, jih ne čaka preprosta naloga, temveč začnejo na vse strani leteti krogle. Morda gre za ogromen vražji nesporazum ali pa je to smrtonosna past.
15:50
Solomon Kane
Solomon, oborožen s samokresi in gusarskimi meči, s svojo tolpo zadovoljuje slo po krvi med bojem Anglije na vseh celinah. Življenje pa se mu obrne, ko se Solomon sooči s hudičevim služabnikom iz samega pekla, ki hoče njegovo pokvarjeno dušo. Ko Kanu le uspe pobegniti, ve, da mora opustiti nasilje ter živeti mirno in pošteno. Vendar pa njegova duhovnost po več letih naleti na preizkušnjo, ko se odpravi na pot po Angliji, ki so jo opustošile peklenske tolpe. Ko Kanu ne uspe preprečiti krutega pokola puritanske družine, s katero potuje, priseže, da bo rešil njihovo hčer Meredith, ki jo je tolpa odpeljala v suženjstvo, čeprav bi s tem znova ogrozil svojo dušo, vendar s plemenitimi nameni.
17:55
Grozeče obzorje
Obisk Jarroda in Elaine v južni Kaliforniji naj bi bil preprost konec tedna pri Jarrodovem najboljšem prijatelju Terryju in njegovemu dekletu Candice za njegov rojstni dan. Vendar luč dneva pride dve uri prezgodaj, v obliki strašljive svetlobe iz neznanega vira, in običajnega življenja je v trenutku konec. Medtem ko z grozo opazujejo skozi okna Terryjevega stanovanja na vrhu stavbe, ljudi po vsem mestu iz stavb vleče neznana sila in pogoltnejo jih orjaške vesoljske ladje, ki so prekrile obzorje Los Angelesa. Potrebovali bodo močan nagon po preživetju, da bi se izognili tisočim pošastnih bitij, ki prečesavajo mesto v iskanju ljudi. Od oklepnih vozil in izvidniških plovil do hobotnicam podobnih nezemljanov so vesoljci navidez nepremagljivi. Napočil je konec sveta ... tik pred vašim oknom.
19:45
Bandita
Roparja z ugrabljeno žensko vlomita v dom TV voditelja oddaje "Zaustavimo zločin" in ga prisilita, da poroča o ugrabitvi. Medtem se roparja zaljubita v svojo žrtev in se borita za njeno srce.
22:00
Past za ubijanje
Natakarica Noreen in šest strank izvedo za ubijalski pohod v okolici, ki je povezan s skrivnostnim neznancem, ki je pravkar vstopil skozi vrata. Ta jih takoj vzame za talce in pri tem pride do velikega nasilja. Še več, izvedo za skrivnosti, katere ni mogel pričakovati nihče.
23:40
Obsedena
Clyde (Jeffrey Dean Morgan) in Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) nista ravno navdušena, ko njuno mlado hčer Em nenavadno obsede stara lesena škatla, ki so jo kupili na dvoriščni razprodaji. Toda Emino vedenje je vse bolj muhasto in par se boji, da jo obseda zlonamerna sila ter odkrijeta, da je škatla narejena kot ječa dibuka, duha, ki prevzame in razžira svojega človeškega gostitelja.