TV sporedi

TV spored - Cinestar action

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar action
TV spored za Cinestar action

spored za datum: 24.05.2016
02:00
Podnajemnika
Medtem ko poskušata dokončati vsak svoj roman, se v zapuščeni stanovanjski zgradbi spoprijateljita afriško-ameriški militantni pisec in judovski romanopisec. Toda v njun odnos se kmalu prikradejo napetosti.
03:45
Filmske novosti
08:00
Maskirani mafijci
Od majhnih tatov v parkih Bellevilla do medijsko napihnjenih ropov velikih pariških bank se spektakularno povzpnejo Simon (Vincent Elbaz) in njegova zločinska tolpa. Celo vrsto trezorjev lahko izpraznijo prav pred nosom policistov, osuplim nad mirno predrznostjo spretnih tatov. A kako dolgo se bo še neločljiva tolpa lahko izognila prelivanju krvi, vztrajala pri begu pred oblastmi v tropske kraje in bila nenehno na preži pred policijo? To je postala zahtevna naloga, saj se zdaj soočijo z Milanom (Gilles Lellouche), odločenim policistom, ki je prisegel, da jih bo premagal – že po njihovih prvih zločinskih podvigih v domači soseski. Z roparsko tolpo obsedeni Milan se z vsemi silami trudi predvsem ujeti vodjo kriminalcev.
10:15
Podnajemnika
Medtem ko poskušata dokončati vsak svoj roman, se v zapuščeni stanovanjski zgradbi spoprijateljita afriško-ameriški militantni pisec in judovski romanopisec. Toda v njun odnos se kmalu prikradejo napetosti.
12:05
Cmok cmok (Bang bang)
Felix je nekdanji plačani morilec, ki je svojo službo obesil na klin, zdaj pa si kruh služi kot varuh bogataševega odraslega sina.
14:00
Centurion
V severni provinci Britaniji se staroselska plemena vse bolj upirajo zavojevalcem, med njimi najbolj divji in neustrašni bojevniki Pikti. Kvintus Dias (Michael Fassbender), edini preživeli po njihovem napadu na rimsko postojanko, se poda na sever v spremstvu 9. legije slavnega generala Virilusa (Dominic West), da bi porazil Pikte in uničil njihovega vodjo Gorlacona. Vendar legijo napadejo iz zasede in ugrabijo Virilusa, Kvintus pa se obupano bori za življenje svojega voda izza sovražnikove črte in se ogiba piktovskih zasledovalcev. Vojščaki se odločijo rešiti ujetega generala in ga odpeljati na varno rimsko ozemlje.
15:50
Izginjanje
Trevor Reznik je človek, ki ne ve, če sploh še obstaja ali ne. Spal ni že več kot leto dni in tako je že koščen, da dobesedno izginja. Ve da pred nekom beži, a ne more dojeti pred kom. Prepričan je, da je žrtev zlobne zarote, zato ne verjame nikomur več. Edina svetla točka v njegovem življenju je prostitutka, ki je zaljubljena vanj. Ko najde v stanovanju skrivnostna sporočila in ga začne preganjati skrivnostni kolega, ki ga vidi le on, se Trevor odpravi poiskati resnico.
17:45
Banket
V enem od kraljestev Li (Ge You) ubije svojega brata vladarja in prevzame prestol. Zaželi si tudi bratovo mlado vdovo Wan (Zhang Ziyi), a ta je zaljubljena v svojega polbrata Wu Luana (Daniel Wu). Li nadenj pošlje vojake, toda Wu Luan jih porazi in se poda na pot maščevanja.
20:05
Poslednje izganjanje hudiča
Ko prispe na zakotno kmetijo Louisa Sweetzerja na podeželju Louisiane, pastor Cotton Marcus pričakuje še en zaigrani in lažni eksorcizem, uprizorjen na motenem verskem fanatiku. Sweetzer je goreč vernik in je karizmatičnega pastorja prosil za pomoč kot zadnjo možnost - v iskrenem prepričanju, da je njegovo najstniško hčer Nell obsedel demon, ki ga je treba izgnati, preden se zgodi nepredstavljiva tragedija. Pod težo slabe vesti po več letih prevar obupanih vernikov z zaigranimi in lažnimi eksorcizmi za denar naj bi Cotton in snemalna ekipa kot priznanje posnela še dokumentarec zadnjega obreda "izganjanja hudiča". A ko pridejo do kmetije, oblite s krvjo, je jasno, da jih nič ne more pripraviti na resnično zlo, ki se tam pripravlja. Prepozno je, da bi se vrnili, in osebna vera pastorja Marcusa je na resni preizkušnji; ugotoviti morajo, kako pomagati Nell in samim sebi, preden bo prepozno.
21:45
Nancy želi umreti
Gospodinja Nancy je že sita svojega dolgočasnega in neizpolnjenega življenja, zato razmišlja o samomoru. Raje, kot da bi se ubila, Nancy prek spleta najame neznanca, ki naj bi to opravil namesto nje. Ko sreča svojega morilca, se Nancy nepričakovano vanj zaljubi.
23:45
Karakter
Čeprav ga Joba povsem zanemarja, Dreverhavnova sinu omogoča uspešno kariero. Bolj ali manj skrivaj – četudi sina nekajkrat toži prek sodišč. J.W.-ju na koncu uspe, a ta uspeh ima zanj visoko ceno.