TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 30.03.2017
01:44
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil božične praznike
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas Vacation
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Gary Valentine, Dean Cain, Paris Hilton, Mario Lopez, Elisa Donovan, Casper Van Dien
Ocena IMDb: 4,2/10

Družini Bannister in njihovemu zvestemu psu Zevsu se obeta nova pustolovščina.

Med božičnimi prazniki jih Bannisterjeve obišče predrzni stric Randy s svojim muhastim kodrom Belle, tu pa sta tudi stara znanca, kradljivca nakita, ki sta očitno odločena, da Bannistrovim pokvarita božič. Lahko Zevs v božičnem času razreši zločin, reši Belle in se za nameček odpravi še na smučanje?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
11:00
Dober pogreb
Drama
Izvirnik: A Good Funeral
Režija: David Moreton
Igrajo: Gary Cole, Jennifer Coolidge, Agnes Bruckner, Tina Holmes, Josh Randall, Jordan Bridges
Ocena IMDb: 4,6/10

Junior Talmadge se na očetovem pogrebu spominja, kako ga je zadnjič videla pred 30 leti, poleti 1979.

Junior je diplomirala in se ravno zaročila. Oče je presenetil družino, ko je prišel z novo kamp prikolico. Otroke je prepričeval, naj si privoščijo že zadnje skupno počitnikovanje na edini način, ki se mu zdi izvedljiv: reče jim, da ima raka. Družina se odpravi na pot proti Kaliforniji. Biti želijo prava ameriška družina na staromodni način in se prijavijo na televizijski kviz. Družina pride v Los Angeles na avdicijo. Na plan pridejo razne skrivnosti o njihovem očetu, ki prisilijo Junior in njuna brata, da se soočijo z resnico o njem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
12:50
Mlada Viktorija
Drama
Izvirnik: The Young Victoria
Režija: Jean-Marc Vallée
Igrajo: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson, Jim Broadbent, Thomas Kretschmann
Ocena IMDb: 7,3/10

Piše se leto 1837. Kralj William, Viktorijin stric, leži na smrtni postelji.

Naslednica kralja Williama je po krvni liniji samo mlado, še ne polnoletno dekle, protagonistka nocojšnjega filma. Z vseh strani se nanjo kar naenkrat zgrinjajo ´prijatelji´ in ´zavezniki´. Med njimi prednjači njena spletkarska mati s svojim svetovalcem. Poleg tega se v vrsto postavljajo tudi snubci. Vsak mladec bi rad sedel na tronu poleg kraljice. Viktorijina mati neumorno spletkari in jih kot potencialnega moža pripelje privlačnega bratranca, nemškega princa Alberta. Mladinca sprva nista navdušena nad dogovorjeno poroko, sčasoma pa se le bolje spoznata, se navežeta drug na drugega in skupaj zavladata v najbolj bleščečem obdobju angleške zgodovine. Obdobju, v katerem je Velika Britanija postala imperij in ki se je v zgodovinske čitanke zapisalo kot viktorijanska doba.

Razkošen biografski film, dobitnik Oskarja za kostumografijo leta 2010, obravnava mlada leta slovite britanske kraljice Viktorije, ki je zaznamovala drugo polovico devetnajstega stoletja. Zanimiv in privlačen film, ki ga krasi cvet britanskih igralk in igralcev z Emily Blunt v naslovni vlogi, je produciral eden od velikanov svetovnega filma – Martin Scorsese.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:55
Novo življenje
Triler
Izvirnik: Hidden away
Režija: Peter Sullivan
Igrajo: Emmanuelle Vaugier, Ivan Sergei, Sean Patrick Flanery, Allie Gonino, Elisabeth Röhm, Thomas Calabro
Ocena IMDb: 5,2/10

Da bi pobegnila pred svojim nasilnim možem, se Alexandra odloči, da bo hlinila svojo in hčerino smrt ter zaživela novo življenje z novo identiteto.

Osem let po pobegu mati in hči živita srečno in mirno življenje v Palm Springsu, toda kaj, ko njen mož naposled izve, da sta njegova žena in hčerka živi. Z mislijo na maščevanje ju začne zalezovati, s tem pa se njuno življenje spet spremeni v pekel.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:45
Nogometna vročica
Romantični
Izvirnik: Fever Pitch
Režija: David Evans
Igrajo: Luke Aikman, Bea Guard, Neil Pearson, Ruth Gemmell, Colin Firth, Richard Claxton
Ocena IMDb: 6,7/10

Romantična komedija o moškem, ženski in nogometnem moštvu.

Odkar je bil kratkohlačnik v severnem Londonu, je Paul Ashworth zvest navijač nogometnega moštva Arsenal. Kot otrok je hodil na tekme z očetom, posebej po ločitvi staršev, in odtlej je športna sezona ekipe Arsenal ena njegovih redkih čustvenih opor. Sredi svojih tridesetih je Paul učitelj angleščine v državni šoli in ljubezensko se je zapletel s sodelavko Sarah. Sicer je čedna, brihtna in v vsakem pogledu sijajen ulov, vendar ji ni mar za nogomet. To se boleče izkaže prav v času, ko Arsenalu po 18 letih uspe zmagoviti prodor v ligo prvakov, Paul pa skuša kupiti hišo blizu njihovega stadiona, da bi lažje obiskoval njihove tekme. Sarah zanosi, usoda njunega odnosa pa je na preizkušnji, ko postavi Paula pred odločitev o tem, koga bolj ljubi: njo in njunega otroka ali moštvo Arsenal?

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
18:45
Zakaj sva se poročila
Drama
Izvirnik: Why Did I Get Married?
Režija: Tyler Perry
Igrajo: Tyler Perry, Sharon Leal, Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Richard T. Jones
Ocena IMDb: 5,6/10

Med izletom na zasnežene gore Kolorada se osem poročenih prijateljev in nekdanjih univerzitetnih sošolcev zbere na letnem 7-dnevnem srečanju.

Sproščenega vzdušja med prijatelji je konec, ko se skupina sooči z nezvestobo enega para. Skrivnosti se razkrijejo in pari se začnejo vzajemno spraševati o lastnih vrednotah. Med koncem tedna možje in žene vzamejo v precep svoje zakone in raziščejo pojme predanosti, prevare in odpuščanja, medtem ko iščejo pravo pot iz zakonske krize.

Po uspehu svojih prejšnjih filmov "Diary of a Mad Black Woman", "Madea's Family Reunion" ter "Daddy's Little Girls" se Tyler Perry vrača s četrtim celovečercem "Zakaj sem se poročil?" Prvič pred kamero po premiernem igralskem nastopu v komediji "Madea's Family Reunion" se Perry pojavi v družbi soigralcev zvenečih imen, med katerimi so Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Sharon Leal, Tasha Smith, Michael Jai White, Denise Boutte in Lamann Rucker. Filmska priredba istoimenske Perryjeve gledališke uspešnice prinaša intimno zgodbo o težavnosti trajnega ljubezenskega odnosa v sodobnem času. Scenarist in režiser filma je Tyler Perry, producent pa Reuben Cannon.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
21:00
Šofer gospodične Daisy
Komedija
Izvirnik: Driving Miss Daisy
Režija: Bruce Beresford
Igrajo: Morgan Freeman, Jessica Tandy, Dan Aykroyd, Patti LuPone, Esther Rolle, Joann Havrilla
Ocena IMDb: 7,4/10

Zgodba je o vdovi, ekscentrični gospodični Daisy in njenem vdanem, redkobesednem temnopoltem šoferju Hoku.

Druženje vdove Daisy in njenega šoferja, ki se postopoma spreminja v trdno prijateljstvo in tesno navezanost, spremljamo skozi več kot dvajset let. Ta leta pomenijo nekatere temeljite miselne spremembe ameriškega juga, v teh letih se rasna nestrpnost umirja in prav ljudje, kakršna je Daisy, imajo za to veliko zaslug. Daisy je bila vse življenje v spopadu z okoljem, posebna in spoštovanja vredna ženska. Tako ponosna je, da noče v svojem življenju nobene opore. Tudi od poročenega sina ne. Sin spoštuje njeno samostojnost, toda ko se Daisy nekega dne pripeti, da z avtomobilom doživi manjšo nesrečo, ji sin najame temnopoltega šoferja Hoka Colburna. Za Daisy je Hoke najprej nekaj motečega. Zaveda se sicer, da potrebuje pomoč, toda tega noče priznati. Zaradi tega Hokovo podporo najprej odklanja, toda postopoma se na svojega šoferja naveže in Hoke postaja vse bolj Daisyjin družabnik, prijatelj. Pravzaprav sta si zelo podobna, oba moti nestrpnost okolja. Hoke čuti to nestrpnost, ker je temnopolt in Daisy zaradi svoje židovske vere. Kakor je Hoke dobrodušen in razumevajč, je Daisy pravzaprav sebična ženska in počne marsikaj predvsem zaradi sebe same. Daisy je do okolja, kadar je to v nasprotju z njenimi prepričanji, agresivna, Hoke pa je dobrodušno humoren ob šikanah rasistično nastrojenega belopoltega življa. Daisy in Hoke se skupaj starata in ko mora Daisy v dom za ostarele in Hoka ne potrebuje več, je prav Hoke tisti, s katerim lahko Daisy deli svoje starostne strahove in tegobe. S Hokom je delila več življenja, kot s komerkoli drugim in njen sin je seveda prvi, ki to lahko v celoti razume.

Film Šofer gospodične Daisy se ponaša s tremi oskarji (med njimi je oskar za najboljši film) in s kar štirimi nominacijami za oskarje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
22:50
Spartak: Kri in pesek: Usluge
Akcija, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: Party Favors
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Ilitija pregovori Numerija, naj spremeni odločitev.

Numerij, magistratov sin, slavi rojstni dan. Gostija je v Batiatovi hiši. Kriks in Spartak se bosta borila v predstavitvenem dvoboju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010