TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 01.07.2017
01:25
Highland Park
Komedija
Režija: Andrew Meieran
Igrajo: Billy Burke, Danny Glover, Parker Posey, Rockmond Dunbar, Kimberly Elise, John Carroll Lynch
Ocena IMDb: 5,7/10

Učitelj dobi na loteriji in z denarjem obnovi krajevno knjižnico.

Danny Glover in Billy Burke igrata v navdihujoči drami o prizadevnem srednješolskem osebju in učiteljih, ki po mnogih desetletjih zadenejo visok dobitek na loteriji. Opogumljeni z nenadnim bogastvom se brezkompromisno zoperstavijo častihlepnemu mestnemu županu v želji, da bi svojo šolo in vse mesto spremenili na boljše.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
03:08
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Opice v vesolju
Animacija
Izvirnik: Space Chimps
Režija: Kirk De Micco
Igrajo: Andy Samberg, Cheryl Hines, Jeff Daniels, Patrick Warburton, Kristin Chenoweth, Kenan Thompson
Ocena IMDb: 4,5/10

Gre za animirano vesoljsko komedijo, kjer v vlogi astronavtov "blestijo" šimpanzi.

Ko vesoljska sonda agencije NASA, vredna 5 milijard dolarjev, izgine v vesoljski črvini, pošljejo na reševalno misijo Hama III., vnuka prvega šimpanzjega astronavta. Vendar je Ham svobodomiselni cirkuški artist, ki ga bolj zanimajo norčije v breztežnosti kot junaška obveza njegove ugledne dediščine. Kosmati prvak postane junak proti svoji volji in spozna, kaj je to pogum, ko skupaj z drugimi člani posadke – odločno poročnico Luno in poveljnikom Titanom – tvegajo življenje, da bi miroljubne prebivalce daljnjega planeta rešili pred zlobnim diktatorjem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
09:35
Vonj po uspehu
Komedija
Izvirnik: The Smell of Success
Režija: Michael Polish
Igrajo: Billy Bob Thornton, Téa Leoni, Mark Polish, Ed Helms, Kyle MacLachlan, Pruitt Taylor Vince
Ocena IMDb: 5,3/10

Po smrti gospe Rose, vdovec ne vidi več smisla v življenju in svojem podjetju, zato se Rose's Manure Company znajde na robu propada.

Odtujena hčerka Rosemary pomaga očetu, a pa ni ravno prepričana, da je kos temu delu, vendar je odločena, da bo naredila posel spet dobičkonosen. Rosemary pa ne ve, da konkurenca načrtuje prevzem podjetja, zato mora zaupati svojemu najboljšemu prodajalcu, Patricku Fitzpatricku, da zagotovi, da bo podjetje spet vodilno na svojem področju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
11:20
Penelopa
Fantazijski
Izvirnik: Penelope
Režija: Mark Palansky
Igrajo: Richard E. Grant, Catherine O'Hara, Nick Prideaux, Michael Feast, Christina Ricci, Ronni Ancona
Ocena IMDb: 6,8/10

Družina Wilhern je že vrsto let pod urokom. Ve se, da bo urok izgubil moč šele tedaj, ko bo njihova hči Penelopa našla pravo ljubezen.

Penelopa živi skrita na posestvu svojih staršev in sprejema snubce v upanju, da se bo čimprej našel pravi in tako prekinil dolgoletno prekletstvo. Penelopa je všeč vsakemu snubcu, ki se pojavi na posestvu. No, nekaterim je bolj všeč njena dota, saj je hči premožnih staršev. Vse lepo in prav, toda v trenutku, ko Penelopa razkrije svojo hibo (urok), se snubci razbežijo. Sita vsega, se Penelopa odloči, da bo živela po svoje. Razide se z družino in se sama poda v svet ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
13:20
Iz Pariza z ljubeznijo
Akcija
Izvirnik: From Paris with love
Režija: Pierre Morel
Igrajo: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Bing Yin, Amber Rose Revah
Ocena IMDb: 6,5/10

Operativec tajne službe na ameriški ambasadi v Franciji se grdo ušteje ...

Osebni tajnik ameriškega ambasadorja v Franciji James Reece (Jonathan Rhys Meyers) v Parizu živi lagodno življenje s čednim francoskimi dekletom, a je njegova strast v občasnih operacijah za CIO. James si želi postati polnopraven tajni agent in doživeti pravo akcijo. Ko mu dodelijo prvo resno nalogo, je ves iz sebe od veselja – dokler ne spozna svojega partnerja, posebnega agenta Charlieja Waxa (John Travolta). Obešenjaški cinik s prstom na sprožilcu je prispel v Pariz, da bi preprečil teroristični napad. Ko povzroči pravo strelsko razdejanje v mestnem podzemlju, si James srčno zaželi svoje uradniške službe, a kmalu ugotovi, da je tudi sam tarča zločinske organizacije in da ni poti nazaj. Wax je njegovo edino upanje, da bo sploh preživel naslednjih 48 ur.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
15:05
Gozdna druščina
Komedija
Izvirnik: Furry Vengeance
Režija: Roger Kumble
Igrajo: Brendan Fraser, Ricky Garcia, Eugene Cordero, Patrice O'Neal, Jim Norton, Brooke Shields
Ocena IMDb: 3,8/10

Neznansko zabavna družinska komedija z Brendanom Fraserjem v glavni vlogi.

Častihlepni nepremičninski posrednik Dan Sanders (Fraser) se z družino preseli na podeželje Oregona, da bi nadziral izvedbo velikanskega gradbenega projekta, ki pa ogroža domove gozdnih živalic. Te si ne želijo vdora ljudi in pripravijo maščevalni načrt: spokojno novogradnjo spremenijo v bojišče epskih razsežnosti. Pod vodstvom iznajdljivega rakuna se skupina živali izkaže za trši oreh, kot je naš junak pričakoval. Gre za boj moža proti naravi, v katerem bo frčala dlaka!

Jezik: Angleščina
Leto: 2010
16:55
Rokerke
Komedija
Izvirnik: Bandslam
Režija: Todd Graff
Igrajo: Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, Scott Porter, Ryan Donowho, Charlie Saxton
Ocena IMDb: 6,4/10

Najstnik Will Burton živi za glasbo.

Ko dobi mama Willa Burtona službo v New Jerseyju, mora on v novo šolo, kjer kmalu spozna, da rock'n'roll še vedno prevladuje med tamkajšnjimi mladimi. Kmalu se spoprijatelji s sošolko Sam, na njuno neverjetno presenečenje pa bo priljubljena Charlotte prav Willa izbrala za člana glasbene skupine, ki bo tekmoval na priljubljenem "Bandslamu". V vso zgodbo se bo vpletel tudi Charlottin nekdanji fant Ben, ki hoče s svojim "Bruce Springsteen wannabe" bendom Glory Dogs zmagati na tekmovanju. Will bo prvič v življenju sodeloval pri nečem velikem in poskušal spremeniti življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
19:00
Asterix in Obelix: Misija Kleopatra
Komedija
Izvirnik: Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Režija: Alain Chabat
Igrajo: Alain Chabat, Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Claude Rich
Ocena IMDb: 6,6/10

Asterix in Obelix, neustrašna in nezlomljiva galska junaka, se podata na novo pustolovščino – tokrat daleč od doma.

Egipt, ki mu je poveljevala Kleopatra, je podjarmil rimski imperij. Še huje, Kleopatra se je odločila, da bo svoje srce oddala Juliju Cezarju. Ker ima dovolj njegovih sarkastičnih pripomb, stavi z njim: če ji uspe v treh mesecih sredi puščave zgraditi najveličastnejšo palačo, bo javno priznal, da so Egipčani narod vseh narodov. Kleopatra nalogo zaupa arhitektu Edifisu. Če mu bo uspelo, ga bo zasula z zlatom, drugače ga bo vrgla krokodilom. Postavljenega roka se brez čudeža ne bo dalo ujeti. Čudež pa se pojavi v obliki Asterixa, Obelixa in njunega zvestega prijatelja, druida Getafixa – čuvaja čarobnega napoja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2002
21:00
Templjar
Akcija
Izvirnik: Ironclad
Režija: Jonathan English
Igrajo: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance
Ocena IMDb: 6,2/10

Zgodba tega zgodovinskega akcijskega filma se odvija leta 1215.

Angleški baroni so se uprli osovraženemu kralju Ivanu in ga prisilili, da podpiše Veliko listino svoboščin, ki določa, da so vsi državljani svobodni. Kljub temu pa mesec dni po podpisu Listine kralj potepta svojo besedo in zbere vojsko danskih plačancev z namenom, da se maščuje baronom in znova vzpostavi tiranijo. Na poti mu je utrdba v Rochesterju, ki je postala simbol zgodovinskega boja upornikov za pravico in svobodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:10
Manijak
Grozljivka
Izvirnik: Maniac
Režija: Franck Khalfoun
Igrajo: Nora Arnezeder, Brian Ames, America Olivo, Genevieve Alexandra, Liane Balaban, Jan Broberg
Ocena IMDb: 6,1/10

Ko so se mestne ulice že zdele varne, se serijski morilec s fetišem na skaple vrača na lov.

Frank je zadržani lastnik trgovine z lutkami, ki se mu spremeni življenje, ko ga mlada umetnica Anna prosi za pomoč pri svoji razstavi. Prijateljstvo se vedno bolj razvija, Frankova obsedenost pa raste in vse bolj se zaveda, da je Anna v njem sprostila dolgo potlačeni nagon po ubijanju.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2012