TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 02.07.2017
00:50
Ne živimo več tukaj
Drama
Izvirnik: We Don't Live Here Anymore
Režija: John Curran
Igrajo: Mark Ruffalo, Laura Dern, Peter Krause, Naomi Watts, Sam Charles, Ginger Broatch
Ocena IMDb: 6,4/10

Zakaj si želimo nekaj, česar ne moremo imeti?

Jackov in Terryjin zakon zadnje čase ne deluje najbolje. Terry meni, da ni dobra mama in gospodinja, zaradi česar je zelo živčna. Jack je zaljubljen v Edith, prelepo ženo svojega najboljšega prijatelja Hanka. Zdi se, da tudi Edith ni ravnodušna do njega. Tako se spustita v ljubezensko afero, ki ima nepričakovane posledice ...

Jezik: Angleščina
Leto: 2004
02:28
Konec programa
Režija: Jean-Baptiste Léonetti
Igrajo: Michael Douglas , Jeremy Irvine, Hanna Mangan Lawrence, Ronny Cox, Patricia Bethune, Jadelyn Dawn Wilkins

Jezik: Hrvaščina
08:00
Gnomeo in Julija
Animacija
Izvirnik: Gnomeo & Juliet
Režija: Kelly Asbury
Igrajo: James McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen, Michael Caine, Matt Lucas, Jim Cummings
Ocena IMDb: 6/10

V največji ljubezenski zgodbi vseh časov nastopajo ... vrtni palčki.

Shakespearova zgodba je deležna korenite preobrazbe. V režiji Kellyja Asburyja (Shrek 2) in klasične ter izvirne glasbe Eltona Johna sta glasove osrednjima likoma Gnomeu in Juliji posodila James McAvoy ter Emily Blunt. Zaljubljenca se skušata ogniti tragediji in poiskati pot za srečno ljubezen, a se ujameta v precep sporov med sosednjima vrtovoma družin Montague ter Capulet. Bosta med plastičnimi plamenci in dirkami s kosilnicami uspela premostiti težave?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
09:40
Zamenjava
Komedija
Izvirnik: La doublure
Režija: Francis Veber
Igrajo: Gad Elmaleh, Alice Taglioni, Daniel Auteuil, Kristin Scott Thomas, Richard Berry, Virginie Ledoyen
Ocena IMDb: 6,6/10

Milijonar Pierre ima poleg premožne žene Christine tudi razmerje z Elen, prelepim supermodelom.

Ko Pierra nekega dne na ulici izsledi paparac in fotografijo objavi v časopisu, se znajde v težavah. Obupani Pierre, ki mu grozi ločitev, poišče moškega, Francoisa po imenu, ki je bil po naključju prav tako na objavljeni fotografiji, ter mu v zameno, da se pretvarja, da sta z Elen par, ponudi veliko vsoto denarja.

V simpatični komediji, polni preobratov, v stranskih vlogah igrata dva prvokategornika evropske kinematografije – Daniel Auteuil (Osmi dan, Kraljica Margot) in Kristin Scott Thomas (Angleški pacient, Gosford park). Film si je v francoskih kinematografih v letu 2006 ogledalo več kot 3 milijone gledalcev.

Država: Italija
Jezik: Francoščina
Leto: 2006
11:20
Rokerke
Komedija
Izvirnik: Bandslam
Režija: Todd Graff
Igrajo: Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, Scott Porter, Ryan Donowho, Charlie Saxton
Ocena IMDb: 6,4/10

Najstnik Will Burton živi za glasbo.

Ko dobi mama Willa Burtona službo v New Jerseyju, mora on v novo šolo, kjer kmalu spozna, da rock'n'roll še vedno prevladuje med tamkajšnjimi mladimi. Kmalu se spoprijatelji s sošolko Sam, na njuno neverjetno presenečenje pa bo priljubljena Charlotte prav Willa izbrala za člana glasbene skupine, ki bo tekmoval na priljubljenem "Bandslamu". V vso zgodbo se bo vpletel tudi Charlottin nekdanji fant Ben, ki hoče s svojim "Bruce Springsteen wannabe" bendom Glory Dogs zmagati na tekmovanju. Will bo prvič v življenju sodeloval pri nečem velikem in poskušal spremeniti življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
13:25
Asterix in Obelix: Misija Kleopatra
Komedija
Izvirnik: Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Režija: Alain Chabat
Igrajo: Alain Chabat, Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Claude Rich
Ocena IMDb: 6,6/10

Asterix in Obelix, neustrašna in nezlomljiva galska junaka, se podata na novo pustolovščino – tokrat daleč od doma.

Egipt, ki mu je poveljevala Kleopatra, je podjarmil rimski imperij. Še huje, Kleopatra se je odločila, da bo svoje srce oddala Juliju Cezarju. Ker ima dovolj njegovih sarkastičnih pripomb, stavi z njim: če ji uspe v treh mesecih sredi puščave zgraditi najveličastnejšo palačo, bo javno priznal, da so Egipčani narod vseh narodov. Kleopatra nalogo zaupa arhitektu Edifisu. Če mu bo uspelo, ga bo zasula z zlatom, drugače ga bo vrgla krokodilom. Postavljenega roka se brez čudeža ne bo dalo ujeti. Čudež pa se pojavi v obliki Asterixa, Obelixa in njunega zvestega prijatelja, druida Getafixa – čuvaja čarobnega napoja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2002
15:25
Šola za pet
Komedija
Izvirnik: Lower Learning
Režija: Mark Lafferty
Igrajo: Jason Biggs, Eva Longoria, Rob Corddry, Monica Potter, Will Sasso, Nat Faxon
Ocena IMDb: 4/10

Na osnovni šoli Geraldine Ferraro so učitelji pijani, leni ali nori, učenci prepuščeni sami sebi, red pa komajda vzdržuje podravnatelj Tom Willoman.

Ko na pregled šole prispe čedna šolska inšpektorica Rebecca Seabrook, s Tomom skujeta načrt, kako znova pridobiti šolske učilnice iz rok pokvarjenega ravnatelja Harperja Billingsa. Kakšna skrivnost ga je v preteklosti spremenila v takšnega tirana? Od kdaj so boksarski dvoboji poučevalna metoda? Koliko škode lahko prizadenejo razkurjeni drugošolci? Odštekana komedija o nevarnostih šolske izobrazbe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
17:15
Reka poje mi
Drama
Izvirnik: A River Runs Through It
Režija: Robert Redford
Igrajo: Craig Sheffer, Brad Pitt, Tom Skerritt, Brenda Blethyn, Emily Lloyd, Edie McClurg
Ocena IMDb: 7,3/10

Zgodba spremlja brata Paula in Normana, sinova prezbiterijanskega duhovnika iz Montane v 20. letih.

V priredbi klasičnega romana Normana Macleana z oskarjem nagrajeni igralec in režiser Robert Redford sijajno upodobi veličastje divjine zvezne države Montane in moralno moč neke ameriške družine. Craig Sheffer je mladi Norman, Brad Pitt pa njegov brat Paul, svojeglavi upornik, ki nenehno izziva ves svet. Sinova prezbiterijanskega duhovnika preživljata jutra v šoli in pri verouku, njuni popoldnevi pa so namenjeni muharjenju na postrvi v reki Blackfoot. Med odraščanjem se brata vsak po svoje upirata svojemu strogemu očetu. Norman je tisti odgovorni sin in svoje frustracije prelije v pisno ustvarjanje ter življenje mirnega, discipliniranega profesorja. Paul postane uporniški, neukrotljivi novinar ter slednjič podleže igram na srečo in alkoholu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1992
19:35
Klic narave
Komedija
Izvirnik: Nature Calls
Režija: Todd Rohal
Igrajo: Maura Tierney, Patton Oswalt, Rob Riggle, Johnny Knoxville, Kelly Coffield Park, Eddie Rouse
Ocena IMDb: 3,9/10

Ob lastni nesposobnosti razočarani vodja tabornikov Randy Stevens na zabavi svojega brata Kirka ugrabi skupino dečkov.

Odločen, da se bo poklonil častni taborniški tradiciji svojega očeta in potrdil svoje vodilne sposobnosti, pomočnik vodje tabornikov Randy Stevens vdre na zabavo svojega brata Kirka, ki je za rojstni dan svojega posvojenega 10-letnega sina priredil televizijski filmski maraton. Randy prepriča dečke, naj se mu pridružijo na taborniškem izletu konec tedna. A ko se Kirku posveti, kaj namerava Randy, sklene s pomočjo zvestega varnostnika slediti skupini otrok in jih pripeljati nazaj v varno predmestno zavetje. Medtem se govorice o ugrabitvi razširijo po soseski in začne se množično iskanje tabornikov; Randy pa kmalu ugotovi, da bo nespretne ljubitelje sodobne tehnologije težko preobrazil v oboževalce pristnega življenja v naravi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
21:05
Ali
Biografija
Režija: Michael Mann
Igrajo: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight, Mario Van Peebles, Ron Silver, Jeffrey Wright
Ocena IMDb: 6,8/10

Film govori o desetletnem obdobju v življenju ene največjih športnih osebnosti v zgodovini, Muhammada Alija.

Od leta 1964, ko je osvojil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji pod imenom Cassius Clay, pa vse do leta 1974, ko se kot Muhammad Ali bori proti Georgu Foremanu v antologijski borbi poimenovani "Rumble". Gre za ključno desetletje v Alijevem življenju, med katerim si je v vrhuncu profesionalne kariere prislužil prepoved boksanja, ker se ni hotel boriti v Vietnamu. Do trenutka, ko je američko vrhovno sodišče odločilo v njegovo korist, je Ali izgubil svoja najboljša leta. Ko se je boril proti Foremanu v Zairu, je štel 32 let, njegov nasprotnik pa 24.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
23:50
3096 dni: Resnična zgodba o Nataschi Kampusch
Drama
Izvirnik: 3096 Days
Režija: Sherry Hormann
Igrajo: Antonia Campbell-Hughes, Thure Lindhardt, Amelia Pidgeon, Trine Dyrholm, Dearbhla Molloy, Roeland Wiesnekker
Ocena IMDb: 6,4/10

Dunaj, 2. marec 1998. Natascha je stara deset let, ko jo na poti v šolo v beli kombi potisne Wolfgang Priklopil, nezaposleni komunikacijski inženir.

Priklopil je pod svojo hišo zgradil skrito sobo, v katero je zaprl ugrabljeno deklico Natascho. Dva krat tri metra velik prostor bo naslednjih osem let in pol Nataschina zaporniška celica: branje pravljic, priljubljeni piškoti in poljubi za lahko noč se bodo izmenjevali z nasiljem, ponižanjem in nenehnim stradanjem. Toda ta zapor ne bo zlomil Natasche, temveč jo bo le okrepil. Vsak dan, vsak dih je majhna zmaga in znak upora. Leta 2006 je Nataschi uspelo pobegniti, Wolfgang Priklopil pa je storil samomor.

Država: Nemčija
Jezik: Angleščina
Leto: 2013