TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 03.02.2017
00:20
Strup za ženske
Drama
Izvirnik: The Libertine
Režija: Laurence Dunmore
Igrajo: Johnny Depp, Paul Ritter, John Malkovich, Stanley Townsend, Francesca Annis, Rosamund Pike
Ocena IMDb: 6,4/10

Rochester je bil razvpit ženskar, pijanec, pesnik in gledališki pisec, ki se je norčeval iz aristokracije.

Film, ki je nastal po istoimenski drami, pripoveduje burno življenjsko zgodbo Johna Wilmonta, drugega grofa Rochestrskega, v času vladavine angleškega kralja Karla II. sredi 17. stoletja. Ko pa je začel osvajati igralko v igri, ki jo je pripravljal za francoskega ambasadorja, je padel pri kralju v nemilost in njegova usoda je bila zapečatena ...

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
02:23
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Kurir
Komedija
Izvirnik: Coursier
Režija: Hervé Renoh
Igrajo: Michaël Youn, Géraldine Nakache, Jimmy Jean-Louis, Didier Flamand, Catalina Denis, Natalia Dontcheva
Ocena IMDb: 5,9/10

Sam je dostavljavec pošiljk na motociklu. Da bi rešil odnos z Nadio, mora na poroko.

Od etnično pestrega mesta do oblikovalske prestolnice, od Montmartra do Elizejskih poljan in od umazanih pločnikov do prestižnih umetniških galerij - pazite se! Dostavljavec pošiljk Sam ima poslanstvo. Na svojem motociklu krši vsa prometna pravila, da bi upravičil sloves hitre storitve svojega delodajalca. A kolikor že se trudi, nikoli ni deležen pohvale, ne prekosi svojih izkušenih sodelavcev in ne uspe pobegniti očetu policistu, ki ga kaznuje za vsak prekršek. Vse, kar ima, je dekle Nadia, in še ta ga bo zapustila, če ga ne bo na poroko njene sestre. Težava je le, da mora Sam dostaviti pomembno pošiljko in njegov dan se iz slabega sprevrže v še slabšega.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
11:00
Mesto na cilju
Drama
Izvirnik: The City of Your Final Destination
Režija: James Ivory
Igrajo: Nicholas Blandullo, Sofía Viruboff, James Martin, Omar Metwally, Alexandra Maria Lara, Susana Salerno
Ocena IMDb: 6,4/10

28-letni podiplomski študent Omar Razaghi dobi štipendijo, da bi napisal biografijo latinskoameriškega pisatelja Julesa Gunda.

Omar se mora sestati z Gundovim bratom, vdovo in mlado ljubico, da bi dobil dovoljenje za pisanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
13:10
Smrtonosni val
Akcija
Izvirnik: Point break
Režija: Kathryn Bigelow
Igrajo: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey, Lori Petty, John C. McGinley , James Le Gros
Ocena IMDb: 7,2/10

Johnny Utah (K. Reeves) je neizkušen agent FBI, ki mu naložijo zahtevno nalogo - zadolžen je za preiskavo serije bančnih ropov.

Od nekdanjega partnerja Angela Pappasa (G. Busey) Johnny izve, da so roparji zamaskirani v ameriške predsednike, da so v zadnjem letu izvedli okoli 27 ropov in da ne puščajo sledi. Johnny iz posnetkov varnostnih kamer sklepa, da gre za skupino surferjev. Tako tudi sam postane surfer in spozna bivšo punco glavnega surferja, privlačno Tyler Ann Endicott (L. Petty), prek nje pa še Bodhija (P. Swayze), s katerim postaneta dobra prijatelja ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
15:20
Ljubezen v času kolere
Drama
Izvirnik: Love in the Time of Cholera
Režija: Mike Newell
Igrajo: Benjamin Bratt, Gina Bernard Forbes, Giovanna Mezzogiorno, Javier Bardem, Marcela Mar, Juan Ángel
Ocena IMDb: 6,4/10

Polnih 53 let, sedem mesecev in 11 dni je Florentino Ariza čakal na romantično križarjenje po reki v družbi Fermine Daze.

Fermina je Florentinova ljubezen iz mladih dni, ponosna lepotica, ki so ji pred pol stoletja prepovedali poroko z njim, zato se je omožila z doktorjem Juvenalom Urbinom.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
17:50
Pravi prijatelj
Romantični
Izvirnik: The Best Man
Režija: Stefan Schwartz
Igrajo: Stuart Townsend, Raphael Schwartz, Jacob Moriarty, Callum Williams, Seth Green, Steve John Shepherd
Ocena IMDb: 6,1/10

Olly in Murray sta najboljša prijatelja in sostanovalca, ki se skupaj odpravita na poroko v London.

Olly naj bi bil poročna priča svojemu prijatelju Jamesu, toda kaj, ko se nazadnje tudi sam zaljubi v nevesto. Za nameček ga Murry pri tem še spodbuja in se še sam zaplete z nevestino sestro. Olly je odločen, da se ne bo spustil v razmerje, toda ko izve, da je James svojo zaročenko že nekajkrat prevaral, ni več tako prepričan v svojo krepostno odločitev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
19:40
Spomini bedaka
Drama
Izvirnik: Flashbacks of a Fool
Režija: Baillie Walsh
Igrajo: Emile Robert, Scoutt Lowe, Daniel Craig, Julie Ordon, Gina Athans, Erich Conrad
Ocena IMDb: 6,8/10

Ostareli hollywoodski zvezdnik Joe Scott živi sebično uživaško življenje, medtem ko njegova asistentka Ophelia le nemo opazuje njegove izpade.

Vse se spremeni, ko Joeju umre njegov najboljši prijatelj iz otroštva Boots in začne obujati spomine na sedemdeseta leta, ki jih je preživel v rodnem obmorskem britanskem mestecu. Joe, ki je bil takrat najstnik, je bil v razmerju s svojo sošolko Ruth, obenem pa ga je zapeljevala Evelyn, starejša prijateljica njegove mame. Zaradi tragičnih posledic, ki jih ima njegova prevara, se Joe, ki ga peče slaba vest, odloči oditi od doma. Toda na stara leta se mora Joe spet soočiti s svojimi strahovi in spomini ter obiskati Ruth, ki se je poročila z Bootsem in je zdaj ostala revna vdova.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:45
Krik 4
Grozljivka
Izvirnik: Scream 4
Režija: Wes Craven
Igrajo: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
Ocena IMDb: 6,2/10

Nadaljevanje filmske serije spremlja Sidney, ki se vrne v svoje mesto ter obišče stare znance, nato pa se prikaže vsem dobro znan lik Ghostface.

V filmu "Krik 4" se Sidney Prescott, zdaj pisateljica knjige o samopomoči, vrača domov v Woodsboro. Tam se znova poveže s šerifom Deweyjem in Gale Weathers, ki sta zdaj poročena, tu pa sta tudi njena sestrična Jill in teta Kate. Žal je njen prihod povod za vrnitev Ghostfacea, s čimer so Sidney, Gale, Dewey, Jill, njihovi prijatelji in vse mestece Woodsboro znova v nevarnosti.

Petnajst let po tem, ko je "Krik" začel pohod s srhljivim telefonskim klicem, ki je za vselej spremenil zgodovino horor filmov, se režiser Wes Craven, scenarist Kevin Williamson in zvezde Neve Campbell, Courteney Cox ter David Arquette vračajo v priljubljeni filmski seriji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:45
Skrajnost
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Push
Režija: Paul McGuigan
Igrajo: Colin Ford, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning, Robert Tsonos, Brandon Rhea
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba se odvija v svetu psihološkega vohunstva, s telekinezo, napovedovanjem prihodnosti, ustvarjanjem nove realnosti in ubijanjem brez dotika.

Vsak posameznik lahko postane smrtonosno orožje - ali pa tarča. Nick (Chris Evans – Sunshine, Fantastični štirje) in najstnica Cassie z neverjetnimi močmi (Dakota Fanning – Vojna svetov) se zoperstavita ilegalni vladni agenciji v boju, ki ga lahko dobita le, če spremenita prihodnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009