TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 03.04.2017
01:55
Neznana divjina
Komedija
Izvirnik: Strange Wilderness
Režija: Fred Wolf
Igrajo: Steve Zahn, Allen Covert, Jonah Hill, Kevin Heffernan, Ashley Scott, Peter Dante
Ocena IMDb: 5,3/10

Da bi preprečil ukinitev svoje TV oddaje o divjih živalih, se nevedni voditelj Peter Gaulke odloči za zadnji poskus, ki naj bi jim dvignil gledanost.

Peter skuje načrt, da bodo našli najbolj izmuzljivo bitje na svetu - Veliko nogo. Vendar pa ob srečanjih z razpoloženimi cariniki, maščevalnimi purani in drugimi nezgodami, ki skoraj ustavijo odpravo, spoznajo, da je narava lahko tudi neusmiljena.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
03:29
Konec programa
Režija: Hervé Hadmar
Igrajo: Thierry Lhermitte, Marie Dompnier, Laurent Lucas, Jan Hammenecker, Catherine Mouchet, Roxane Duran

Jezik: Hrvaščina
09:00
Nenavadna usoda Amélie Poulain
Komedija
Izvirnik: Amélie
Režija: Jean-Pierre Jeunet
Igrajo: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus, Lorella Cravotta, Serge Merlin, Jamel Debbouze
Ocena IMDb: 8,4/10

Amélie živi v svojem lastnem svetu sredi Pariza.

Pod vplivom materine smrti in očetovih hladnih čustev Amélie začnejo zanimati majhne stvari: peka kolačkov, zagrebsti roke v posodo s semeni, razmišljanje, koliko ljudi v mestu v tem trenutku doživlja orgazem. Najame stanovanje na Montmartreju. Skrbi za mačko sosede Philomene, stevardese, medtem ko je ona na poti in brez hudobnih namenov vohuni za sosedom Dufayelom, človekom z izjemno krhkimi kostmi. Dela v kavarni Les Deux Moulins, kjer njena šefica Suzanne sanja o svoji preteklosti v cirkusu, kolegica Gina pa zavrača pozornost svojega ljubosumnega bivšega fanta Josepha. Amélie živi še kar srečno, toda precej nezanimivo življenje. Nekega dne pa Amélie v svojem stanovanju odkrije majhno pločevinasto škatlico, polno spominkov iz otroštva neznanega otroka, ki je nekoč živel tukaj. Vznemirjena se odloči, da bo poiskala lastnika škatlice. Njeno iskanje jo pripelje do hišnice hiše, v kateri živi, ki si nadvse želi, da bi prejela pismo od svojega pobeglega soproga (ki pa je, na žalost, mrtev) in do okrutnega trgovca Collignona, ki uživa v mučenju svojega nedolžnega pomočnika Luciena. Na koncu jo pot pripelje do Dufayela, ki njeno iskanje usmeri na pravo pot. Ob tem odkrije, da je Dufayel hišni filozof in ekscentrični slikar, ki na leto naslika po eno kopijo Renoira in to ponavlja že dvajset let. Amélie na skrivaj vrne škatlo njenemu lastniku Bretodeaju in od daleč opazuje, kako se po tem čudežnem odkritju njegovo življenje spremeni. Njegova sreča jo tako prevzame, da začne iskati druge ljudi, ki bi jim lahko polepšala življenje. Tako napelje Josepha v strastno zvezo z Georgette, prodajalko cigaret, s čimer osvobodi Gino njegove mučne ljubosumnosti. V poskusu, da bi osvobodila svojega očeta negativnih čustev, ukrade njegovega ljubljenega vrtnega palčka in ga pošlje na potovanje s Philomeno ter jo hkrati pregovori, da s svojega potovanja okrog sveta očetu pošilja fotografije. Uspe ji priti v Collignovo stanovanje, kjer naredi nekaj majhnih sprememb, ki groznega človeka pripeljejo do tega, da začne sumiti v svoj zdravi razum. Napiše lažno ljubezensko pismo žalostni hišnici, na katerega podpiše njenega moža. Nekega dne pa, ko se vrača z obiska pri očetu, ki živi v predmestju, zagleda mladeniča, ki zbira zavržene fotografije iz kabin za ekspresne fotografije na postaji Gare du Nord. On zbeži in pri tem izgubi svoj dnevnik. Amélie, ki jo vodi trenutna intuicija, pobere dnevnik in pri listanju ugotovi, da obstaja moški, ki iz neznanega vzroka pušča svoje raztrgane fotografije po vsem Parizu. Lastnik dnevnika želi na vsak način odkriti zakaj, Amélie pa želi odkriti lastnika dnevnika.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2001
11:25
Pes, ki je rešil počitnice
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved the Holidays
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Joey Lawrence, Peyton List, Gary Valentine, Elisa Donovan, Wyatt Griswold, Caitlin Carmichael
Ocena IMDb: 5/10

Bannistrovi se na Zevsovo veliko presenečenje domov vrnejo z novim članom družine, nagajivo psičko Eve.

Oglejte si, kako bo pasji ljubljenček Zevs sprejel svojo novo sestrico in kako se bo soočil z zmedenima roparjema, ki spet poskušata pokvariti družinske praznike.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
13:05
Pisani pajčolan
Romantični
Izvirnik: The Painted Veil
Režija: John Curran
Igrajo: Catherine An, Bin Li, Bin Wu, Alan David, Marie-Laure Descoureaux, Sally Hawkins
Ocena IMDb: 7,5/10

Walter in Kitty Fane v zakonu nista posebno srečna.

Kitty svojemu možu zdravniku ni zvesta in ko Walter izve za njeno varanje, se odloči za nenavaden način maščevanja. Ko na kitajskem podeželju izbruhne epidemija kolere, se prostovoljno prijavi in skupaj z ženo iz Shangaja odpotuje na okuženo podeželsko okolje. Walter je prepričan, da utegne nevarnost bolezni strezniti njegovo radoživo ženo. Kitty seveda odhodu močno nasprotuje, nikakor ne bi spremljala svojega moža na njegovi nevarni misiji, toda ko ji Walter zagrozi, da jo bo osramotil in javno razkril njeno nezvestobo, ji ne preostane nič drugega, kot da na nevarno pot pristane. Toda njuno prebivanje na s kolero okuženem področju se izkaže kot koristno in njun propadajoči zakon se prične na novo sestavljati. Oba se pričneta spreminjati, Kitty daje skrb za osirotele otroke drugačen smisel njenemu življenju, Walter pa se prične v stikih z bolniki zavedati, da ga njegova angleška aroganca ne bo pripeljala daleč in da mu, če ne bo spremenil svojega odnosa, ne bo uspelo ustaviti epidemije.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
15:20
Cartagena
Drama
Režija: Alain Monne
Igrajo: Sophie Marceau, Christopher Lambert, Margarita Rosa de Francisco, Rodolfo De Souza, Linnett Hernandez Valdes
Ocena IMDb: 6,8/10

Zgodba o ljubezni med čedno paralizirano žensko in nekdanjim boksarjem.

Alain Monne je kot režiser debitiral z ganljivo dramo, v kateri igrata Sophie Marceau in Christopher Lambert. Govori o Muriel, lepi svobodomiselni ženski, ki jo je tragična nesreča privezala na posteljo, in Léu, pijanem nekdanjem boksarju srednjih let. Slednji si obupno želi službe, a nima formalne izobrazbe, zato se prijavi za delo pri Muriel, ki ga najame kot kuharja in skrbnika, ne glede na to, kako nespametno se to zdi. Toda Léo počasi pridobi Murielino zaupanje. Ona ga uči brati, on pa jo pripravi do tega, da se sooči z življenjem zunaj stanovanja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
17:05
Antitrust
Akcija
Režija: Peter Howitt
Igrajo: Ryan Phillippe, Rachael Leigh Cook, Claire Forlani, Tim Robbins, Douglas McFerran, Richard Roundtree
Ocena IMDb: 6,1/10

Milo Hoffman je mlad računalniški programer, ustvarjen, da se povzpne v sam vrh računalniškega sveta.

Milovo računalniško genialnost so opazili pri gigantski računalški firmi NURV, ki ji predseduje ambiciozni Gary Winston, ki mladeniča osebno povabi k sodelovanju. Milo je najprej neodločen, njegovemu sodelovanju z računalniškim gigantom nasprotujejo njegovi sodelavci, medtem ko je njegovo dekle Alice nad ponudbo navdušeno. To je seveda odločilno za to, da se Milo, skupaj z dekletom, znajde v Seatlu, kjer ju čaka razkošno opremljeno stanovanje, Mila pa na oder postavljena delovna miza sredi programerskega oddelka.

Med sodelavci velja Milo za Garyjevega ljubljenca, zaupal mu je izredno pomembno nalogo v okviru projekta, ki ga družba razvija. Gre za sistem, ki naj bi omogočal svetovno dostopnost zvoka, slike in teksta, kar naj bi se uresničilo v čim krajšem času, vsekakor pa morajo prehiteti konkurenco. Toda metode pridobivanja podatkov niso najbolj legalne in to Milo zelo hitro spozna, ob pomoči privlačne sodelavke Lise se dokoplje do podatkov, ki bi lahko, če bi prišli v javnost, do konca diskreditirali podjetje za katerega delata ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
19:05
Solomon Kane
Akcija
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak, Christian Dunckley Clark
Ocena IMDb: 6,1/10

Stotnik Solomon Kane je učinkovit morilski stroj v 16. stoletju.

Oborožen s pištolami, mečem in nožem se Salomon s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
21:00
Kako izgubiti prijatelje in se odtujiti od ljudi
Romantični
Izvirnik: How to Lose Friends and Alienate People
Režija: Robert B. Weide
Igrajo: Kelan Pannell, Janette Scott, Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson, Kelly Jo Charge
Ocena IMDb: 6,5/10

Sidney spektakularno vstopi v visoko družbo pomembnih šefov in zvezdnikov.

Sidney Young je nepomembni, domišljavi novinar, ki sanja o slavi, denarju, lepoticah in drugih mikavnih rečeh, ki pa so zanj za zdaj nedosegljive. Potrt se iz Londona preseli v New York, kjer postane urednik slovite modne revije Vanity Fair. Sidney tako spektakularno vstopi v visoko družbo, bogati, znani in slavni pa so zdaj na njegovem dosegu. A kljub temu Sidney kmalu dobi odpoved in njegova slava utone v pozabo. Po vrnitvi v London začne pisati o svojem razočaranju nad svetom, ki mu je hotel tako močno pripadati in ki bi mu jedel iz roke, če ne bi usoda želela drugače. Zguba in hinavec je tako vendarle odkril način, kako se maščevati nedotakljivim – o svoji izkušnji je napisal knjigo!

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
23:05
Spartak: Kri in pesek: Stare rane
Akcija, 1. sezona, 11. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: Old Wounds
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Spartak se bori s čustvenimi in telesnimi ranami, sanje pa mu razkrijejo nekatere vznemirljive reči.

Batiat ugrabi magistrata zaradi dogodkov ob sinovem rojstnem dnevu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011