TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 03.07.2017
01:50
Skovik sove
Drama
Izvirnik: The cry of the owl
Režija: Jamie Thraves
Igrajo: Paddy Considine, Julia Stiles, Karl Pruner, Phillip MacKenzie, Gord Rand, James Gilbert
Ocena IMDb: 6/10

Robert preživlja težke čase, saj je sredi boleče ločitve, poleg tega pa je ravno nehal jemati antidepresive.

V boju z osamljenostjo se Robert zvečer začne zadrževati pred hišo neznanega dekleta. Ne, ker bi bil izprijen, temveč, ker ga njena navidezna sreča pomirja. Ko ga opazovanka zasači, je Robertu izjemno nerodno, vendar ga Jenny s svojim odzivom preseneti. Nekaj dni kasneje ga po razhodu s fantom celo povabi na večerjo. Tu pa Robert začne spoznavati, da morda ni on tisti, ki je čuden. Ko Jennyjin bivši skrivnostno izgine, Robert postane glavni osumljenec.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
03:39
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Nova Francija
Drama
Izvirnik: Nouvelle France
Režija: Jean Beaudin
Igrajo: Noémie Godin-Vigneau, David La Haye, Juliette Gosselin, Sébastien Huberdeau, Gérard Depardieu, Bianca Gervais
Ocena IMDb: 5,4/10

Francois Le Gardeur je pogumni mladi pustolovec.

Francois ima raje tavanje po gozdovih in življenje z ameriškimi Indijanci, z "divjaki", zato zapusti svojo družino. Ko se vrne z lova, pohiti proti domu v Quebecu, toda njegov oče vseeno umre še pred mladeničevim prihodom. Oče mu zapusti dediščino, ki bo mlademu pustolovcu prinesla več bolečine kot sreče. Počasi prihajajo na plano čudni posli, ki bodo na koncu povzročili padec Nove Francije. Dan kasneje spozna Francqois na tamkajšnji tržnici Marie-Loup. Rodi se ljubezen na prvi pogled. Ona je odprta in svobodnega duha, kar pa ni po volji lokalnemu duhovniku (Gerard Depardieu). Meščanom ni povšeči niti njeno prijateljevanje z "divjaki"- govori se, da ima čarovniško moč, saj se kot zdravilka pogosto poslužuje zdravil vračev. Idilo prekine spopad med Angleži in Francozi. Benjamin Franklin obišče britanskega premierja Wiliama Pita, ki je pripravljen napasti. Francois na francoskem dvoru brezuspešno nagovarja kralja k pomoči francoskim Kanadčanom. Želi, da bi se mu pridružila Marie-Loup, toda ta postane žrtev spletk, zato je ponovno srečanje z ljubimcem vse dlje ...

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Francoščina
Leto: 2004
11:30
Šola za pet
Komedija
Izvirnik: Lower Learning
Režija: Mark Lafferty
Igrajo: Jason Biggs, Eva Longoria, Rob Corddry, Monica Potter, Will Sasso, Nat Faxon
Ocena IMDb: 4/10

Na osnovni šoli Geraldine Ferraro so učitelji pijani, leni ali nori, učenci prepuščeni sami sebi, red pa komajda vzdržuje podravnatelj Tom Willoman.

Ko na pregled šole prispe čedna šolska inšpektorica Rebecca Seabrook, s Tomom skujeta načrt, kako znova pridobiti šolske učilnice iz rok pokvarjenega ravnatelja Harperja Billingsa. Kakšna skrivnost ga je v preteklosti spremenila v takšnega tirana? Od kdaj so boksarski dvoboji poučevalna metoda? Koliko škode lahko prizadenejo razkurjeni drugošolci? Odštekana komedija o nevarnostih šolske izobrazbe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
13:20
Klic narave
Komedija
Izvirnik: Nature Calls
Režija: Todd Rohal
Igrajo: Maura Tierney, Patton Oswalt, Rob Riggle, Johnny Knoxville, Kelly Coffield Park, Eddie Rouse
Ocena IMDb: 3,9/10

Ob lastni nesposobnosti razočarani vodja tabornikov Randy Stevens na zabavi svojega brata Kirka ugrabi skupino dečkov.

Odločen, da se bo poklonil častni taborniški tradiciji svojega očeta in potrdil svoje vodilne sposobnosti, pomočnik vodje tabornikov Randy Stevens vdre na zabavo svojega brata Kirka, ki je za rojstni dan svojega posvojenega 10-letnega sina priredil televizijski filmski maraton. Randy prepriča dečke, naj se mu pridružijo na taborniškem izletu konec tedna. A ko se Kirku posveti, kaj namerava Randy, sklene s pomočjo zvestega varnostnika slediti skupini otrok in jih pripeljati nazaj v varno predmestno zavetje. Medtem se govorice o ugrabitvi razširijo po soseski in začne se množično iskanje tabornikov; Randy pa kmalu ugotovi, da bo nespretne ljubitelje sodobne tehnologije težko preobrazil v oboževalce pristnega življenja v naravi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
14:55
Ali
Biografija
Režija: Michael Mann
Igrajo: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight, Mario Van Peebles, Ron Silver, Jeffrey Wright
Ocena IMDb: 6,8/10

Film govori o desetletnem obdobju v življenju ene največjih športnih osebnosti v zgodovini, Muhammada Alija.

Od leta 1964, ko je osvojil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji pod imenom Cassius Clay, pa vse do leta 1974, ko se kot Muhammad Ali bori proti Georgu Foremanu v antologijski borbi poimenovani "Rumble". Gre za ključno desetletje v Alijevem življenju, med katerim si je v vrhuncu profesionalne kariere prislužil prepoved boksanja, ker se ni hotel boriti v Vietnamu. Do trenutka, ko je američko vrhovno sodišče odločilo v njegovo korist, je Ali izgubil svoja najboljša leta. Ko se je boril proti Foremanu v Zairu, je štel 32 let, njegov nasprotnik pa 24.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
17:40
Griffin in Phoenix
Romantični
Izvirnik: Griffin and Phoenix
Režija: Ed Stone
Igrajo: Amanda Peet , Dermot Mulroney, Sarah Paulson, Blair Brown, Alison Elliott, Lois Smith
Ocena IMDb: 7,1/10

Griffin in Phoenix je zgodba o ljubezni in življenju.

Ko se njegovo življenje nepričakovano obrne, se deloholični Griffin odloči osredotočiti na dobre plati namesto na slabe in namerava v življenju karseda uživati. Tako spozna lepo Phoenix, ki se hoče izogniti razmerjem in kakršni koli zabavi v življenju. A kemija med junakoma je prevelika, ko pa odkrijeta tudi, da delita podobno skrivnost, končno najdeta uteho drug v drugem ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
19:40
Je kdo tu?
Drama
Izvirnik: Is Anybody There?
Režija: John Crowley
Igrajo: Bill Milner, Anne-Marie Duff, Ralph Riach, Linzey Cocker, Elizabeth Spriggs, Leslie Phillips
Ocena IMDb: 6,8/10

Zgodba, ki se dogaja v zaspanem britanskem mestecu sredi 80-ih in pripoveduje o vase zaprtem desetletniku Edwardu.

Edwardovi starši so hišo spremenili v dom za ostarele. Medtem ko se njegova mama bori, da bi posel preživel, oče pa se sooča s krizo srednjih let, postaja Edward vse bolj obseden s posmrtnim življenjem in umrlimi prebivalci njihovega doma. Sledi jim z mikrofonom in skuša ujeti zvok duše, ki odhaja v onostranstvo.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:30
Alibi
Komedija
Izvirnik: The Alibi
Režija: Matt Checkowski
Igrajo: Jerry O'Connell, Jon Polito, Deborah Kara Unger, Steve Coogan, Ken Kerman, Aimee Garcia
Ocena IMDb: 6,4/10

Ray Elliot se ukvarja s tržnimi raziskavami, kar pa je samo krinka za podjetje, ki daje alibi osebam, ki varajo svoje zakonce.

Ray se odloči, da ne bo dajal alibija osebam, ki so zagrešile kriminalno dejanje. Vseeno pa Ray prekrši pravilo in vzame primer Wendella, razvratnega sina njegove bogate stranke, ki v mazohistični seksualni igrici ubije svojo ljubimko.

Zvezdniška igralska zasedba s Cooganom in Romijnovo vključuje še Selmo Blair, Jamesa Brolina, Sama Elliota, Johna Leguizama, Jamesa Mardsena, Jerryja O'Connella, Jamie King, Henryja Rollinsa in Deobrah Karu Unger.

Država: Nizozemska
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
23:15
Ledeni morilec
Akcija
Izvirnik: The mechanic
Režija: Dolph Lundgren
Igrajo: Dolph Lundgren, Ben Cross, Ivan Petrushinov, Olivia Lee, Raicho Vasilev, Assen Blatechki
Ocena IMDb: 5,7/10

Nikolai Cherenko je bivši pripadnik elitne ruske vojaške enote.

Nikolai zdaj uživa v mirnem družinskem življenju, daleč od vojne in ubijanja. Ko v mafijskem obračunu izgubi družino, odpotuje v Ameriko, da bi tam zaživel na novo kot mehanik. Nekega dne se na njegovem pragu pojavi bogata Rusinja in mu ponudi visoko plačilo, da bi rešil njeno ugrabljeno hčerko. Nikolai najprej zavrne ponudbo, potem pa odkrije, da je za ugrabitev kriv človek, ki je ubil tudi njegovo ženo in sina. V želji po maščevanju se Nikolai vrne nazaj v Rusijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005