TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 03.08.2017
00:05
Zombiji: Snov 47
Akcija, 2. sezona, 4. del
Izvirnik: Z-Nation: Batch 47
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,6/10

Cassandra in Murphy se odpravita v botanični laboratorij iskat tako imenovano zeliščno zdravilo.

Druga sezona se nadaljuje tam, kjer se je prva končala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
00:50
Zombiji: Zombi otrok
Akcija, 2. sezona, 5. del
Izvirnik: Z-Nation: Zombaby!
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,6/10

Skupina zabrede v težave, ko skuša odpeljati Sereninega in Murphyjevega otroka na varno. Toda ali se sploh splača reševati tega otroka?

Druga sezona se nadaljuje tam, kjer se je prva končala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
01:44
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil božične praznike
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas Vacation
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Gary Valentine, Dean Cain, Paris Hilton, Mario Lopez, Elisa Donovan, Casper Van Dien
Ocena IMDb: 4,2/10

Družini Bannister in njihovemu zvestemu psu Zevsu se obeta nova pustolovščina.

Med božičnimi prazniki jih Bannisterjeve obišče predrzni stric Randy s svojim muhastim kodrom Belle, tu pa sta tudi stara znanca, kradljivca nakita, ki sta očitno odločena, da Bannistrovim pokvarita božič. Lahko Zevs v božičnem času razreši zločin, reši Belle in se za nameček odpravi še na smučanje?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
11:00
Iskanje komedije v muslimanskem svetu
Komedija
Izvirnik: Looking for Comedy in the Muslim World
Režija: Albert Brooks
Igrajo: Albert Brooks, Penny Marshall, Victoria Burrows, Paul Jerome, Emma Lockhart, Amy Ryan
Ocena IMDb: 5,4/10

Cenjen ameriški komik Albert Brooks se vrne domov v depresivnem stanju.

Na avdiciji so komika Alberta Brooksa zavrnili, ker je preveč podoben Židom in premalo Jamesu Stewartu. Doma ga pričaka žena, ki mu pokaže obvestilo ameriške vlade, da naj se takoj zglasi v Washingtonu. Tam izve, da je bil razglašen za vodjo projekta: Iskanje komedije v muslimanskem svetu. Za en mesec mora odpotovati v Indijo in Pakistan. Albert odpotuje tja, ne da bi sploh kaj vedel o njihovi kulturi in jezikih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
12:55
Ljubim te, Phillip Morris
Komedija
Izvirnik: I Love You Phillip Morris
Režija: Glenn Ficarra
Igrajo: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Antoni Corone, Brennan Brown
Ocena IMDb: 6,6/10

Steven Russell živi povprečno življenje kot srečno poročeni član krajevnih varuhov reda.

Film prinaša malo verjetno, vendar resnično zgodbo o fantastičnem potovanju karizmatičnega obsojenca - od poslovneža v majhnem mestu do velikega gospodarskega kriminalca z nenehnimi težavami z zakonom, ki je v imenu ljubezni kar štirikrat pobegnil iz teksaških zaporov. Steven Russell (Jim Carey) je orglar v lokalni cerkvi, srečno poročen z Debbie (Leslie Mann) in prostovoljni policist. Po hudi prometni nesreči doživi razodetje: je homoseksualec in bo poslej živel polno življenje, četudi na napačni strani zakona. V ekstravagantnem slogu se loti poslovnih goljufij, dokler ne pristane v državni ječi, kjer spozna svojo ljubezen, rahločutnega sojetnika Phillipa Morrisa (Ewan McGregor). Odločitev, da ga reši zapora in z njim zaživi popolno življenje, ga vodi v vse bolj zamotane položaje - skozi čudaško pripoved o tem, kaj se zgodi, ko trčijo pravni sistem, svobodni duh in nesmrtna ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:50
Igričar
Akcija
Izvirnik: Gamer
Režija: Mark Neveldine
Igrajo: Gerard Butler, Amber Valletta, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Logan Lerman, Alison Lohman
Ocena IMDb: 5,8/10

Triler je postavljen v bližnjo prihodnost, kjer so igre in zabava prerasli na povsem novo raven: v spletnih igrah lahko igričarji vodijo žive ljudi.

Tehnologija nadziranja uma se je razširila, zahvaljujoč multimilijarderju Castlu (Michael C. Hall), čigar najnovejša igra „Klavci“ omogoča milijonom, da uresničijo svoje divje fantazije z vodenjem pravih zapornikov kot like v igrici, kjer se borijo do smrti. Zapornik Kable (Gerard Butler) je obsojen na smrt ločen od svoje družine in se je prisiljen boriti v igri, medtem ko ga nadzira 17-letni igričar Simon. Kable mora preživeti dovolj dolgo, da bi lahko pobegnil in rešil svet pred Castlovo smrtonosno tehnologijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Nemščina
Leto: 2009
16:45
Hotel milijon dolarjev
Triler
Izvirnik: The Million Dollar Hotel
Režija: Wim Wenders
Igrajo: Jeremy Davies, Milla Jovovich, Mel Gibson, Jimmy Smits, Peter Stormare, Amanda Plummer
Ocena IMDb: 5,9/10

Drama triler se dogaja leta 2000 v Los Angelesu.

Na robu Hollywooda se nahaja hotel, zatočišče zavrženih in tistih, ki bežijo pred zakonom. V njem se je pred kratkim zgodil zločin: ubili so sina nekega milijarderja. Mel Gibson igra policijskega preiskovalca, po karakterju zelo podobnega vlogi, kakršno je imel v štirih filmih "Smrtonosno orožje" ...

Wim Wenders je za film prejel berlinskega srebrnega medveda (2000).

Film je posnet po zamisli pevca znamenite skupine U2, Bona, ki prav tako igra eno od pomembnejših stranskih vlog. Skupina U2 je tudi napisala in posnela glasbo za ta film, pa tudi videospot, s čimer se je vključila v reklamno kampanjo za film.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
19:00
Solomon Kane
Akcija
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak, Christian Dunckley Clark
Ocena IMDb: 6,1/10

Stotnik Solomon Kane je učinkovit morilski stroj v 16. stoletju.

Oborožen s pištolami, mečem in nožem se Salomon s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
21:00
Nepričakovan dar
Biografija
Izvirnik: Amazing Grace
Režija: Michael Apted
Igrajo: Ioan Gruffudd, Romola Garai, Benedict Cumberbatch, Albert Finney, Michael Gambon, Rufus Sewell
Ocena IMDb: 7,5/10

Idealist William Wilberforce si v angleškem parlamentu prizadeva, da bi dosegel konec britanski trgovini s sužnji preko Atlantskega oceana.

S podporo peščice somišljenikov in nepričakovanih pomagačev William Wilberforce vsako jesen v parlamentu predlaga zakon, ki bi prepovedal trgovino s sužnji. Nenehni porazi mu jemljejo pogum, toda prijatelji, med katerimi je nekdanji kapitan ladje za trgovanje s sužnji, ki se je pokesal in je kot duhovnik napisal slavno hvalnico "Amazing Grace", ter nova ljubezen, mu dajejo moč, da vztraja s svojimi predlogi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
23:10
Trikrat pokopani Melquiades Estrada
Drama
Izvirnik: The Three Burials Of Melquiades Estrada
Režija: Tommy Lee Jones
Igrajo: Tommy Lee Jones, Barry Pepper, Julio Cedillo, Dwight Yoakam, January Jones, Melissa Leo
Ocena IMDb: 7,4/10

Ameriški graničarji poskušajo preprečiti prihod ilegalnih mehiških prebežnikov.

Graničarjem se pridruži mladi Mike Northon s svojo privlačno ženo, ki se počuti ob meji zelo osamljeno, njen brezobzirni in brezčutni mož pa zanjo ne najde prav nikakršnega razumevanja. Northon na eni svojih patrol povsem po nepotrebnem ustreli mehiškega delavca Meliquadesa Estrado in njegovo smrt prikrije. Policija je pri preiskavi uboja neučinkovita in Peter Perkins, delodajalec in prijatelj umorjenega, se preiskave loti sam. Odkrije, da je storilec graničar Mike Northon, Perkins Northona ugrabi, uklene z lisicami, posadi na konja in se z njim in s truplom pokojnega odpravi čez mejo v Mehiko. Estradi je namreč obljubil, da ga bo, če umre v Ameriki, pokopal v njegovem rodnem kraju v Mehiki. Dva moška in truplo potujejo po brezpotjih, za petami so jima graničarji in Mike Northon je vse prej kot pripravljen, da kot ujetnik z negotovo prihodnostjo spremlja Perkinsa in truplo ubitega. Toda Pete Perkins je neizprosen, za Northona naj bo to kazen. Toda izkušnja trdega potovanja za Northona ni le kazen, zanj je to tudi možnost spreobrnitve in zavedanja samega sebe in svojih napak.

Znani scenarist Guillermo Arriaga (filma Pasja ljubezen in 21 gramov) je napisal scenarij za nenavaden road movie. Film se ponaša z vrsto mednarodnih priznanj, med drugimi z dvema cannskima zlatima palmama , za moško vlogo jo je dobil Tommy Lee Jones, za scenarij pa Guillermo Arriaga.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005