TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 04.04.2017
00:10
Poslednji poljub
Komedija
Izvirnik: The Last Kiss
Režija: Tony Goldwyn
Igrajo: Zach Braff, Jacinda Barrett, Casey Affleck, Rachel Bilson, Michael Weston, Eric Christian Olsen
Ocena IMDb: 6,5/10

Bo Michaelu uspelo premagati dvome in težave, ki so se naselili v njegovo ljubezensko življenje?

Michael in Jenna sta par že tri leta, toda v Michaelu naraščajo občutki osamljenosti in duševne izgubljenosti. Ko Jenna oznani, da je noseča, se začneta pripravljati na poroko, a Michaela njuna zveza vedno bolj dolgočasi. Rešilno bilko mu na zaročnem sprejemu ponudi zapeljiva Kim, s katero se počasi zaplete v razmerje, toda ponavadi tudi najbolj zapeljive slaščice niso tisto, kar bi si želeli jesti do konca svojih dni.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
02:03
Konec programa
Režija: Hervé Hadmar
Igrajo: Thierry Lhermitte, Marie Dompnier, Laurent Lucas, Jan Hammenecker, Catherine Mouchet, Roxane Duran

Jezik: Hrvaščina
09:00
Cartagena
Drama
Režija: Alain Monne
Igrajo: Sophie Marceau, Christopher Lambert, Margarita Rosa de Francisco, Rodolfo De Souza, Linnett Hernandez Valdes
Ocena IMDb: 6,8/10

Zgodba o ljubezni med čedno paralizirano žensko in nekdanjim boksarjem.

Alain Monne je kot režiser debitiral z ganljivo dramo, v kateri igrata Sophie Marceau in Christopher Lambert. Govori o Muriel, lepi svobodomiselni ženski, ki jo je tragična nesreča privezala na posteljo, in Léu, pijanem nekdanjem boksarju srednjih let. Slednji si obupno želi službe, a nima formalne izobrazbe, zato se prijavi za delo pri Muriel, ki ga najame kot kuharja in skrbnika, ne glede na to, kako nespametno se to zdi. Toda Léo počasi pridobi Murielino zaupanje. Ona ga uči brati, on pa jo pripravi do tega, da se sooči z življenjem zunaj stanovanja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
11:00
Antitrust
Akcija
Režija: Peter Howitt
Igrajo: Ryan Phillippe, Rachael Leigh Cook, Claire Forlani, Tim Robbins, Douglas McFerran, Richard Roundtree
Ocena IMDb: 6,1/10

Milo Hoffman je mlad računalniški programer, ustvarjen, da se povzpne v sam vrh računalniškega sveta.

Milovo računalniško genialnost so opazili pri gigantski računalški firmi NURV, ki ji predseduje ambiciozni Gary Winston, ki mladeniča osebno povabi k sodelovanju. Milo je najprej neodločen, njegovemu sodelovanju z računalniškim gigantom nasprotujejo njegovi sodelavci, medtem ko je njegovo dekle Alice nad ponudbo navdušeno. To je seveda odločilno za to, da se Milo, skupaj z dekletom, znajde v Seatlu, kjer ju čaka razkošno opremljeno stanovanje, Mila pa na oder postavljena delovna miza sredi programerskega oddelka.

Med sodelavci velja Milo za Garyjevega ljubljenca, zaupal mu je izredno pomembno nalogo v okviru projekta, ki ga družba razvija. Gre za sistem, ki naj bi omogočal svetovno dostopnost zvoka, slike in teksta, kar naj bi se uresničilo v čim krajšem času, vsekakor pa morajo prehiteti konkurenco. Toda metode pridobivanja podatkov niso najbolj legalne in to Milo zelo hitro spozna, ob pomoči privlačne sodelavke Lise se dokoplje do podatkov, ki bi lahko, če bi prišli v javnost, do konca diskreditirali podjetje za katerega delata ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:05
Solomon Kane
Akcija
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak, Christian Dunckley Clark
Ocena IMDb: 6,1/10

Stotnik Solomon Kane je učinkovit morilski stroj v 16. stoletju.

Oborožen s pištolami, mečem in nožem se Salomon s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:05
Kako izgubiti prijatelje in se odtujiti od ljudi
Romantični
Izvirnik: How to Lose Friends and Alienate People
Režija: Robert B. Weide
Igrajo: Kelan Pannell, Janette Scott, Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson, Kelly Jo Charge
Ocena IMDb: 6,5/10

Sidney spektakularno vstopi v visoko družbo pomembnih šefov in zvezdnikov.

Sidney Young je nepomembni, domišljavi novinar, ki sanja o slavi, denarju, lepoticah in drugih mikavnih rečeh, ki pa so zanj za zdaj nedosegljive. Potrt se iz Londona preseli v New York, kjer postane urednik slovite modne revije Vanity Fair. Sidney tako spektakularno vstopi v visoko družbo, bogati, znani in slavni pa so zdaj na njegovem dosegu. A kljub temu Sidney kmalu dobi odpoved in njegova slava utone v pozabo. Po vrnitvi v London začne pisati o svojem razočaranju nad svetom, ki mu je hotel tako močno pripadati in ki bi mu jedel iz roke, če ne bi usoda želela drugače. Zguba in hinavec je tako vendarle odkril način, kako se maščevati nedotakljivim – o svoji izkušnji je napisal knjigo!

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
17:15
Narobe svet
Komedija
Izvirnik: Wrong
Režija: Quentin Dupieux
Igrajo: Jack Plotnick, Eric Judor, Alexis Dziena, Steve Little, William Fichtner, Regan Burns
Ocena IMDb: 6,2/10

Dolph Springer se nekega jutra prebudi in dojame, da je izgubil ljubezen svojega življenja – psa Paula.

Med iskanjem in trudom, da dobi psa nazaj (in s tem tudi svoje življenje), Dolph docela spreminja življenje vseh okoli sebe: nimfomanske raznašalke pic, s tekom zasvojenega soseda, ki stremi za popolnostjo, oportunističnega vrtnarja francosko-mehiškega porekla in odštekanega detektiva za domače ljubljenčke. Pri tem Dolph najde nekaj še bolj dragocenega – svoj razum.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
19:05
Večerja z bedakom
Komedija
Izvirnik: Le diner de cons
Režija: Francis Veber
Igrajo: Thierry Lhermitte, Jacques Villeret, Francis Huster, Daniel Prévost, Alexandra Vandernoot, Catherine Frot
Ocena IMDb: 7,7/10

Premožni založnik Pierre Brochanat s svojimi prijatelji vsako sredo organizira skupno večerjo.

Na večerjo premožnega Pierra Brochanata mora vsak prijatelj pripeljati novega gosta. To ne bi bilo nič posebnega, če ne bi šlo za svojevrstno tekmovanje. Druščina namreč tekmuje, kdo bo na večerjo pripeljal najbolj neumnega povabljenca. Gostje morajo med večerjo čim več govoriti, pripovedovati o sebi in o svojem življenju, in ko se povabljenci razidejo, druščina izbira, kateri izmed povabljenih se je izkazal za najbolj neumnega. Ko Pierre povabi kot svojega gosta Francoisa Pignona, je prepričan, da ima zmago tako rekoč v žepu. Francois dela v notranji kontroli, v prostem času pa izdeluje makete in poskuša na ta način pozabiti na ljubljeno ženo, ki ga je pred dvema letoma zapustila. Možakar skratka naj ne bi bil posebno bister. Toda ko Pierra zagrabi v hrbtu in se komajda premika, ostane sam s Francoisom, ki mu poskuša na vsak način pomagati, pri tem pa je tako neroden, da so Pierrove bolečine hujše in hujše. In tako je za Pierra prihajajoča noč, ki jo bo moral preživeti s Francoisom, prava nočna mora.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1998
20:45
Templjar
Akcija
Izvirnik: Ironclad
Režija: Jonathan English
Igrajo: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance
Ocena IMDb: 6,2/10

Zgodba tega zgodovinskega akcijskega filma se odvija leta 1215.

Angleški baroni so se uprli osovraženemu kralju Ivanu in ga prisilili, da podpiše Veliko listino svoboščin, ki določa, da so vsi državljani svobodni. Kljub temu pa mesec dni po podpisu Listine kralj potepta svojo besedo in zbere vojsko danskih plačancev z namenom, da se maščuje baronom in znova vzpostavi tiranijo. Na poti mu je utrdba v Rochesterju, ki je postala simbol zgodovinskega boja upornikov za pravico in svobodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:00
Spartak: Kri in pesekl: Razkritja
Zgodovinski, 1. sezona, 12. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: Revelations
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Pred odločitvijo želi Glaber videti legendarnega Spartaka v boju. To pripelje do velikega preobrata, ki ga je sprožil Kriks, kar bi lahko usodno vplivalo na vse Batiatove načrte.

Glaber pride v Kapuo, da bi se z Batiatom dogovoril za podporo za njegovo hišo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011