TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 04.08.2019
01:30
Hemlock Grove: Brianova pesem
Grozljivka, 3. sezona, 10. del
Izvirnik: Hemlock Grove: Brian's Song
Režija: David Straiton
Igrajo: Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Joel de la Fuente, Kaniehtiio Horn, Dougray Scott
Ocena IMDb: 7,2/10

Peter in Roman se spopadeta, in Roman Petra zabode in ga pokoplje v gozdu. Z njegovega telefona pošlje Annie sporočilo, prepričan, da je ona Petru povedala, da je ubil Destiny. Ranjen gre na inštitut, kjer mu Blinsky pove, da je Pryce mrtev, in mu povije rano. Doma ugotovi, da Nadie še vedno ni. Izdajajoč se za Petra z njegovega telefona spet pošlje sporočilo Annie in se z njo dogovori, da se dobita v skladišču. Peter se prebudi v »vicah«, kjer mu Destiny pove, da mora začeti kopati, če noče, da Roman nadaljuje s svojim morilskim pohodom. Koplje in koplje, pomaga mu krdelo volkov. Olivia ima nočne more, v katerih kot igralka na premieri pozabi svoje besedilo. Prebudi jo Chango. Najti morata novo telo. Olivia napade Romana, a se je ta ubrani. Annie doma najde Petra. Živega. Romana lahko porazi le, če se spremeni v volkodlaka. Annie preda torbo, polno denarja, njegov delež od Andreasovega umazanega posla, in jo zaprosi, naj pazi na Nadio. Sam se poda nad Romana.

Dva fantka mirno spita v domači postelji, ko se jima približa zamaskirani neznanec. Odide enako hitro, kot je prišel – in hišo raznese.

Nedaleč stran poteka romski pogreb. Destiny, ki zamudi nanj, naleti na Petra, ki ga ni videla, odkar je po Lethini smrti zapustil mesto. Na pogrebu policija aretira vse prisotne, tudi Lyndo. Peter se mora vrniti v Hemlock Grove. Romana, ki je v Belem stolpu na poslovnem sestanku, prosi za denar, da plača varščino za Lyndo. Ker ga Roman zavrne, se obrne na preprodajalce droge, ki jim podtakne lažno drogo in se, da jih prepriča, da so zadeti, pred njimi spremeni v volkodlaka, čeprav ni polna luna.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
02:25
Ameriški ultra
Akcija
Izvirnik: American Ultra
Režija: Nima Nourizadeh
Igrajo: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton, Walton Goggins, John Leguizamo
Ocena IMDb: 6,1/10

Mike, „miren sosed“ z na videz večno smolo in brez motivacije in ki živi v majhnem mestu s svojo punco Phoebe, nenadoma doživi velik preobrat.

Čeprav se ne zaveda tega, je Mike izjemno dobro izurjen speči agent - morilec. Ko pa ga dohiti njegova skrivna preteklost, se Mike v hipu znajde sredi smrtonosne vladne operacije in je prisiljen zbrati vso svojo notranjo moč akcijskega junaka, da bi lahko preživel.

Film Ameriški ultra je akcijska komedija hitrega ritma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
04:07
Panorama programa
Izvirnik: Night Loop

Jezik: Hrvaščina
08:00
Ups! Noe je odšel
Animacija
Izvirnik: Ooops! Noah Is Gone
Režija: Toby Genkel
Igrajo: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn, Ava Connolly, Paul Tylak, Alan Stanford
Ocena IMDb: 5,8/10

Bliža se vesoljni potop, toda na srečo je Noe zgradil velikansko barko, na katero so povabljene vse živali.

Na žalost na Noevem seznamu potnikov za njegovo barko ni smešnih nerod nestrijancev, zato se odločni Dave odloči, da se bosta s sinom Finom vkrcala kot slepa potnika. Z izsiljeno pomočjo grimpsovk Hazel in njene hčere Leje res prideta na ladjo, vendar nesreča poskrbi, da Fin in Leja padeta z barke.

Med tem, ko mladiča skušata doseči kopno in sama preživeti med številnimi sestradanimi zvermi, Dave in Hazel iščeta način, kako obrniti ladjo, vendar se morata najprej preko številnih zabavnih nezgod naučiti sodelovati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
09:40
Kuharski mojster
Komedija
Izvirnik: Comme Un Chef
Režija: Daniel Cohen
Igrajo: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué, Julien Boisselier, Salomé Stévenin, Serge Larivière
Ocena IMDb: 6,7/10

Jacky Bonnot je nadarjen kuhar in čeprav si pravi "Mozart za štedilnikom", ostaja amater in dela po cenejših restavracijah.

Ugledni šef kuhinje, Alexandre Lagarde, tudi zvezda televizijskih kuharskih oddaj, je v hudem, usodnem sporu s Stanislasom Matterjem, novim direktorjem skupine, ki ima v lasti njegovo prestižno restavracijo Cargo Lagarde. Matter skuša doseči, da bi Lagarde v naslednji izdaji Michelinovega vodnika izgubil eno od zvezdic.

Tako bi ga lahko zamenjal za mlajšega, bolj ´modernega´ kuharja, ki prisega na kemično, molekularno in za posel precej bolj donosno kuhinjo. Matter svoj načrt začne uresničevati z odpuščanjem Lagardovih sodelavcev, za nameček legendi začne primanjkovati zamisli za jedi, ki bi jih lahko uvrstil na svoj novi jedilnik, katerega naj bi prav kmalu prišli ocenjevati pisci vodnika. Zato mrzlično išče pomočnika.

Lepega dne naleti na Jackyja, ki ima ogromno gastronomskih idej, a je brez restavracije prisiljen kuhati vsakodnevna kosila v obcestnih obedovalnicah. Obožuje ´ visoko kuhinjo´, je samouk, nadarjen, a izjemno trmast. Prav tako kot Alexandre. Le kako bosta dva res neprijetna značaja lahko združila moči za dosego skoraj nedosegljivega cilja? Začetek ni obetaven, ampak saj veste kako pravi star pregovor - nobena jed se ne poje tako vroča, kot se skuha!

Država: Španija
Jezik: Francoščina
Leto: 2012
11:15
Deček v črtasti pižami
Drama
Izvirnik: The Boy in the Striped Pajamas
Režija: Mark Herman
Igrajo: Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill, Vera Farmiga, Cara Horgan
Ocena IMDb: 7,8/10

8-letni Bruno je nesrečen, ko se mora iz Berlina preseliti na odročno lokacijo, kamor so premestili njegovega očeta, oficirja v Hitlerjevi Nemčiji.

Zdolgočaseni deček nekega dne odkrije nenavadno taborišče, kjer se prebivalci naokoli sprehajajo v črtastih pižamah. Ob ograji spozna fanta istih let, s katerim se hitro spoprijatelji. Toda sčasoma je Bruno priča vedno bolj zaskrbljujočim prizorom, ki se ne skladajo s tem, kar so mu o Judih in taborišču povedali starši. Tako začne sumiti, da se na drugi strani ograje dogaja nekaj zloveščega, hkrati pa tudi prvič podvomi v dobroto lastnega očeta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
13:05
Ljubezen med svetovoma
Drama
Izvirnik: Upside Down
Režija: Juan Solanas
Igrajo: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall, Blu Mankuma, Nicholas Rose, James Kidnie
Ocena IMDb: 6,4/10

Odkar sta se Adam (Jim Sturgess) in Eden (Kirsten Dunst) zaljubila, ima njuna ljubezen vesoljno majhne možnosti.

Ljubimcev Adama in Eden ne deli zgolj družbeni in politični položaj, temveč tudi nenavaden kraj, kjer živita. Sta namreč prebivalca planetov dvojčkov, ki imata nasprotno težnost: njega vleče k spodnjemu revnemu planetu, njo pa na bogati, izkoriščevalski svet, ki leži zgoraj. Njuna globoka, vendar prepovedana ljubezen, doživi tragičen konec, ko ju ujame medplanetarna mejna policija in se Eden na videz smrtonosno ponesreči.

Toda ko Adam deset let pozneje izve, da je preživela in da dela v ogromni korporaciji, katere stolpa povezujeta planeta, se odpravi na nevarno nalogo vdora v podjetje zgornjega sveta, da bi se znova srečal s svojo ljubeznijo.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
15:05
Mud
Drama
Režija: Jeff Nichols
Igrajo: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, Ray McKinnon
Ocena IMDb: 7,4/10

Najstnika najdeta na otoku v Mississippiju begunca, ki mu obljubita, da mu bosta pomagala znova najti njegovo ljubezen ter pobegniti.

Ellis je 14-letnik, odločen, da bo prijatelju Mudu, nevarnemu, vendar karizmatičnemu zločincu, pomagal pobegniti pred zakonom in resnim lovcem na glave.

Zvezde filma Mud so Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepard in Reese Witherspoon.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
17:30
Gospodarica orlov
Dokumentarni
Izvirnik: The Eagle Huntress
Režija: Otto Bell
Igrajo: Daisy Ridley, Aisholpan Nurgaiv, Rys Nurgaiv
Ocena IMDb: 7,5/10

V izjemnem prikazu zadnjih meja neukročene narave v mongolski stepi spoznamo 13-letno kazaško dekle Aisholpan, ki želi postati prva lovka z orlom.

Aisholpan je navdušena nad lovljenjem orlov, tako kot njen oče. Prepričana je, da ji bo uspelo postati najboljša, saj ni naučena obupati. Lov divjadi z udomačenimi orli je že 12 generacij del izročila njene družine, toda ona želi postati prvo dekle, ki bi nadaljevala sveto tradicijo. Poleg zahtevnega treninga z velikanskimi orli se mora spopadati s predsodki nomadske družbe, njena borba pa se ne konča na tekmovanjih, saj je njeno vsakdanje življenje v divji pokrajini polno nevarnosti in nepričakovanih izzivov. Prav tako se pridno uči v šoli, da bi nekoč postala zdravnica.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
19:10
Samomorilec
Triler
Izvirnik: Man on a Ledge
Režija: Asger Leth
Igrajo: Sam Worthington, Mandy Gonzalez, William Sadler, Barbara Marineau, J. Smith-Cameron, Anthony Mackie
Ocena IMDb: 6,6/10

Nekdanji policist, ki je končal v zaporu, grozi, da se bo vrgel v smrt z vrha stolpnice na Manhattnu.

Pobegli kaznjenec Nick se odloči z grožnjo samomorilskega skoka z nebotičnika pritegniti pozornost Newyorčanov. Izkušena pogajalka Lydia ga skuša prepričati, naj ne stori usodnega koraka, toda Nick želi, da svet izve resnico o zlobnem poslovnežu Davidu, ki naj bi ga po krivem obdolžil kraje dragocenega diamanta. Vendar v ozadju napetih pogajanj poteka skrivni načrt, s katerim želi Nick na lastno pest poravnati odprte račune in se maščevati nasprotnikom.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
21:00
Kaj ženske ljubijo
Romantični
Izvirnik: What Women Want
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda, Ashley Johnson, Mark Feuerstein
Ocena IMDb: 6,4/10

Nick Marshall je velik osvajalec ženskih src, ima pa tudi nenavadno sposobnost - sliši ženske misli!

Mel Gibson v svoji prvi romantični komediji igra Nicka Marshalla, uspešnega strokovnjaka za marketing, okorelega ločenca in moškega šovinista, ki uživa v poslušanju Sinatre in verjame, da mu svet, še posebej ženski del, leži pod nogami. Nick doživi bolečo streznitev, ko mesto kreativnega direktorja namesto njega dobi Darcy Maguire (Helen Hunt), zunanja sodelavka in predvsem - ženska.

Medtem ko skuša ponovno zlepiti svoj razbiti moški ego, doživi nesrečo, ki mu odpre oči in ušesa, bolj, kot si je lahko kdajkoli predstavljal. Po nesreči se namreč zbudi s strašnim glavobolom in presenetljivim spoznanjem, da lahko sliši ženske misli. Na svoje veliko začudenje kmalu spozna, ne samo, da ženske nanj ne gledajo kot na božje darilo, temveč ga imajo za vase zavarovanega zoprneža. Vendar pa Nick kmalu uvidi, da lahko na novo pridobljeno čudežno sposobnost izkoristi v svoj prid - na poslovnem in osebnem področju.

Film je prejel nekaj odmevnih filmskih nagrad, med drugim je bil tudi nominiran za zlati globus (2001).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
23:15
Talci
Triler
Izvirnik: Trespass
Režija: Joel Schumacher
Igrajo: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Liana Liberato, Cam Gigandet, Jordana Spiro
Ocena IMDb: 5,3/10

Kaj se zgodi, ko se nekdo, ki ima vse – čudovito soprogo, najstniško hčer in razkošno hišo – sooči z nevarnostjo, da vse izgubi?

Kyle Miller je uspešen trgovec z diamanti, ki živi z ženo in hčerko v luksuzni rezidenci na čudoviti lokaciji zunaj mesta. Kyle je obnovo dvorca zaupal svoji ženi Sarah, medtem ko je sam večino časa preživel na službenih potovanjih. Med sprejemanjem velikih odločitev in ukvarjanjem s svojo kljubovalno najstniško hčerko Avery Sarah pogosto zmoti mlad in lep delavec, za katerega se izkaže, da je član tolpe, ki že več mesecev opazuje Kyla in njegovo družino. Ko zakrinkani roparji vdrejo v graščino, nastopi večer groze, v katerem se razkrijejo številne skrivnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011