TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 05.01.2017
01:34
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Past
Kriminalka
Izvirnik: Unstable
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Ashley Scott, Ivan Sergei, George Newbern, Max Charles, Natalia Baron, Jay Pickett
Ocena IMDb: 4,4/10

Mlada ženska z malim otrokom v svoj dom sprejme šarmantnega mladeniča.

Christine živi ločeno od moža Jasona, saj je odkrila, da jo je varal. Živi v njuni skupni hiši s sinom Oliverjem in od Jasona ne želi ničesar, razen tega, da ji prepusti skrbništvo nad otrokom. Ker želi sebi in sinu omogočiti lepo prihodnost, se začne ponovno ukvarjati z nepremičninami. Nekega dne spozna šarmantnega trenerja Nicka, ki išče stanovanje. Zato mu Christine ponudi dom v svoji dvoriščni hiši, ki jo daje v najem. Christine pa niti ne sumi, da šarmantni Nick skriva temačno skrivnost...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
10:55
Uslužbenec meseca
Komedija
Izvirnik: Employee of the Month
Režija: Greg Coolidge
Igrajo: Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Brian George
Ocena IMDb: 5,5/10

David Walsh, mlad in uspešen moški, v enem dnevu izgubi vse kar je imel in se znajde na samem dnu.

David Walsh (M. Dillon) ima vse – delo v banki, prihodnost, lepo zaročenko Sarah (C. Applegate) in veliko dobrih prijateljev. Toda brazgotine na obrazu so opomin na temno preteklost, ki jo je preživel in pustil daleč za sabo – preteklost, ki preži na njegovo novo uspešno življenje. Ko stopi v šefovo pisarno, David upravičeno pričakuje napredovanje, namesto tega pa dobi odpoved, ker ni izpolnil norme. Istega dne ga zaradi čipkastih hlačk, ki jih je našla v žepu, zapusti še dekle. David obišče edinega človeka, ki mu ne bo obrnil hrbta, prijatelja Jacka (S. Zahn), ki dneve in noči obiskuje striptiz klube, kjer sklepa posle, povezane z drogo. Naenkrat je Davidovo življenje mnogo bolj podobno preteklosti, za katero je mislil, da jo je pustil za sabo. V samo 36 urah je z vrha padel na dno in zdi se, da stvari ne morejo biti hujše. Takrat postanejo še hujše.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
13:00
Kdor čaka, dočaka
Romantični
Izvirnik: Waiting For Forever
Režija: James Keach
Igrajo: Rachel Bilson, Tom Sturridge, Richard Jenkins, Blythe Danner, Matthew Davis, Scott Mechlowicz
Ocena IMDb: 6/10

Romantičen film o fantu, ki se odloči, da bo poiskal dekle, v katero se je zaljubil že v otroštvu in je ni nikoli prebolel.

Odkar so mu starši umrli v trčenju vlakov, Will Donner noče odrasti in je postal brezposelni potepuh brez ciljev, razen ene obsedenosti: skrivaj ljubi dekle iz soseščine Emmi Twist, ki ji od daleč sledi skozi vso državo. Ko se Emma, zdaj že igralka, vrne v rodni kraj zaradi svojega zajedljivega in neozdravljivo bolnega očeta, se Will nastani v hiši svojega nesimpatičnega konvencionalnega brata Jima, čigar žena in otrok obožujeta odštekanega strica svobodnega duha. Toda to je tudi trenutek za soočenje z Emmo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
14:50
Obiskovalci
Komedija
Izvirnik: Les Visiteurs
Režija: Jean-Marie Poiré
Igrajo: Christian Clavier, Jean Reno, Valérie Lemercier, Marie-Anne Chazel, Christian Bujeau, Isabelle Nanty
Ocena IMDb: 7/10

Srednjeveški vitez Godefroy Papincourt se v družbi svojega oprode Jacquouillea namesto v bližnjo preteklost zavihti v daljno prihodnost.

Godefroy pridet v leto 1992, kjer ugotovi, da so ljudje, ki jih srečuje, njegovi potomci. Godefroy ne more verjeti svojim očem, ko spozna Jacquarta, lastnika grada Montmirail, zdaj sicer spremenjenega v luksuzni hotel, ki je na las podoben njegovemu oprodi. Kaj za vraga se je zgodilo z njegovo rodbino, da je "padla tako nizko" in se spečala s hlapci, se ogorčeno sprašuje Godefroy, odločen, da bo raziskal nenavadni tok zgodovine in njene posledice. In medtem ko se Godefroy s pridihom prezira (da o zavisti sploh ne govorimo) sooča z drznimi dejanji svojih potomcev in njihovimi "čudaškimi" navadami ter razvadami, se Jacquouille z veseljem predaja vsem radostim, ki jih človeku ponuja 20. stoletje, in še na misel mu ne pride, da bi se vrnil nazaj v srednji vek ...

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1993
16:55
Obiskovalci 2
Komedija
Izvirnik: Les Visiteurs 2: Les Couloirs du temps
Režija: Jean-Marie Poiré
Igrajo: Christian Clavier, Jean Reno, Muriel Robin, Marie-Anne Chazel, Jean-Luc Caron, Patrick Burgel
Ocena IMDb: 6/10

Kljub ne najbolj prijetni izkušnji se grof iz Montmiraila, odloči za ponovni obisk sedanjosti.

Grof bi rad dobil nazaj družinsko zlatnino in sveto relikvijo, ki bo njegovi bodoči ženi zagotovila plodnost. Spopad med Godefroyevim odbijajočim služabnikom Jacquouillom in njegovim potomcem, jalovim Jacquartom, današnjim lastnikom gradu, njun položaj le še dodatno zaplete.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1998
19:05
Usodna šesta tekma
Komedija
Izvirnik: Game 6
Režija: Michael Hoffman
Igrajo: Michael Keaton, Robert Downey Jr, Ari Graynor, Bebe Neuwirth, Griffin Dunne, Shalom Harlow
Ocena IMDb: 5,9/10

Nicky Rogan je pisec gledaliških iger.

Nickyjevo zadnje delo, za katerega se mnogi strinjajo, da je njegovo najboljše do zdaj, bodo premierno uprizorili na Broadwayu. Vendar pa nekaj ur pred premiero Nickyja prevzamejo dvomi in strahovi, saj ni več prepričan, ali je napisal dobro igro. Zaskrbljen je nad tem, kako jo bo ocenil gledališki kritik Steven Schwimmer, ki je pred kratkim raztrgal delo priznanega dramatika. Odloči se, da se ne bo udeležil premiere in bo raje gledal pomembno bejzbolsko tekmo, kjer igra njegovo priljubljeno moštvo Red Sox. Bodo Red Soxi in njegova gledališka igra na isti večer doživeli polom?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
20:45
Trda igra
Drama
Izvirnik: Hardball
Režija: Brian Robbins
Igrajo: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, Michael B. Jordan
Ocena IMDb: 6,3/10

Moški brez volje in ciljev pristane postati trener, v zameno za posojilo.

Mlad moški, ki preprodaja vstopnice, igra igre na srečo in pije alkohol, pristane, da bo treniral ekipo otrok baseball. To bo počel v okviru projekta v Chicagu, njegov cilj pa je dobiti posojilo od prijatelja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
22:45
Zombiji: Full metal zombiji
Akcija, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Z-nation: Full Metal Zombie
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,6/10

Kaj je hujše od zombijev? Zombiji vojaki. Razkrijemo tudi skrivnostno preteklost Deset tisočih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:45
Ko je ni bilo
Kriminalka
Izvirnik: While she was out
Režija: Susan Montford
Igrajo: Kim Basinger, Lukas Haas, Craig Sheffer, Jamie Starr, Leonard Wu, Luis Chávez
Ocena IMDb: 4,8/10

Kim Basinger (L.A. Confidential, 8 Mile) igra Dello, povprečno gospodinjo iz predmestja, ki je med nakupom v trgovini priča hladnokrvnemu umoru.

Della skuša pobegniti, vendar se nori psihopat, ki ga igra Lukas Haas (Brick, TV-serija „Entourage“), s svojimi trije pomočniki odpravi za Dello, ki se skrije v nedokončano stanovanjsko naselje ob gozdu. Brez mobilnika, ki se ji je izpraznil, in brez vidnega izhoda, oborožena samo z orodjem, ki ga je kupila, in z željo po preživetju mora Della nekako enega za drugim ubiti štiri morilce, če želi še kdaj videti svojo družino.

Tudi Craig Sheffer igra v tej napeti filmski pustolovščini producenta Guillerma del Tora in Dona Murphyja. Režiserka Susan Montford pa „izpolni film z zabavnimi domislicami in zelo spretno povečuje napetost.“ (LA Weekly)

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008