TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 06.01.2017
01:20
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Obiskovalci
Komedija
Izvirnik: Les Visiteurs
Režija: Jean-Marie Poiré
Igrajo: Christian Clavier, Jean Reno, Valérie Lemercier, Marie-Anne Chazel, Christian Bujeau, Isabelle Nanty
Ocena IMDb: 7/10

Srednjeveški vitez Godefroy Papincourt se v družbi svojega oprode Jacquouillea namesto v bližnjo preteklost zavihti v daljno prihodnost.

Godefroy pridet v leto 1992, kjer ugotovi, da so ljudje, ki jih srečuje, njegovi potomci. Godefroy ne more verjeti svojim očem, ko spozna Jacquarta, lastnika grada Montmirail, zdaj sicer spremenjenega v luksuzni hotel, ki je na las podoben njegovemu oprodi. Kaj za vraga se je zgodilo z njegovo rodbino, da je "padla tako nizko" in se spečala s hlapci, se ogorčeno sprašuje Godefroy, odločen, da bo raziskal nenavadni tok zgodovine in njene posledice. In medtem ko se Godefroy s pridihom prezira (da o zavisti sploh ne govorimo) sooča z drznimi dejanji svojih potomcev in njihovimi "čudaškimi" navadami ter razvadami, se Jacquouille z veseljem predaja vsem radostim, ki jih človeku ponuja 20. stoletje, in še na misel mu ne pride, da bi se vrnil nazaj v srednji vek ...

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1993
11:15
Obiskovalci 2
Komedija
Izvirnik: Les Visiteurs 2: Les Couloirs du temps
Režija: Jean-Marie Poiré
Igrajo: Christian Clavier, Jean Reno, Muriel Robin, Marie-Anne Chazel, Jean-Luc Caron, Patrick Burgel
Ocena IMDb: 6/10

Kljub ne najbolj prijetni izkušnji se grof iz Montmiraila, odloči za ponovni obisk sedanjosti.

Grof bi rad dobil nazaj družinsko zlatnino in sveto relikvijo, ki bo njegovi bodoči ženi zagotovila plodnost. Spopad med Godefroyevim odbijajočim služabnikom Jacquouillom in njegovim potomcem, jalovim Jacquartom, današnjim lastnikom gradu, njun položaj le še dodatno zaplete.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1998
13:25
Usodna šesta tekma
Komedija
Izvirnik: Game 6
Režija: Michael Hoffman
Igrajo: Michael Keaton, Robert Downey Jr, Ari Graynor, Bebe Neuwirth, Griffin Dunne, Shalom Harlow
Ocena IMDb: 5,9/10

Nicky Rogan je pisec gledaliških iger.

Nickyjevo zadnje delo, za katerega se mnogi strinjajo, da je njegovo najboljše do zdaj, bodo premierno uprizorili na Broadwayu. Vendar pa nekaj ur pred premiero Nickyja prevzamejo dvomi in strahovi, saj ni več prepričan, ali je napisal dobro igro. Zaskrbljen je nad tem, kako jo bo ocenil gledališki kritik Steven Schwimmer, ki je pred kratkim raztrgal delo priznanega dramatika. Odloči se, da se ne bo udeležil premiere in bo raje gledal pomembno bejzbolsko tekmo, kjer igra njegovo priljubljeno moštvo Red Sox. Bodo Red Soxi in njegova gledališka igra na isti večer doživeli polom?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
15:10
Trda igra
Drama
Izvirnik: Hardball
Režija: Brian Robbins
Igrajo: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, Michael B. Jordan
Ocena IMDb: 6,3/10

Moški brez volje in ciljev pristane postati trener, v zameno za posojilo.

Mlad moški, ki preprodaja vstopnice, igra igre na srečo in pije alkohol, pristane, da bo treniral ekipo otrok baseball. To bo počel v okviru projekta v Chicagu, njegov cilj pa je dobiti posojilo od prijatelja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
17:10
Majhni lopovi
Komedija
Izvirnik: Small Time Crooks
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, Carolyn Saxon, Tracey Ullman, Michael Rapaport, Tony Darrow, Sam Josepher
Ocena IMDb: 6,7/10

Odgriznite tudi vi svoj košček slastnega woody-allenovskega humorja!

Ray, mali, zanikrni slehernik, hoče hitro priti do denarja. S kolegoma Dennyjem (Michael Rapaport ) in Bennyjem (Jon Lovitz) hoče oropati banko, zato poleg nje najamejo poslovni prostor, da bi izkopali rov. Da zadeva ne bi bila sumljiva, Rayeva žena Frenchy (Tracey Ullman) tam začne peči piškote po svojih receptih in prodaja postane nesluteni hit. Združba nazadnje ne obogati z ropom, temveč s Frenchyjinimi piškoti. Sedaj so vsi bajno bogati, le obnašati se ne znajo, zato si Frenchy omisli zasebnega učitelja, Angleža Davida (Hugh Grant), ki naj bi jih - socialnemu stanu primerno - podučil v bontonu ter v vseh pogledih razsvetlil in omikal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
19:00
Izguba diamantne solze
Drama
Izvirnik: The Loss of a Teardrop Diamond
Režija: Jodie Markell
Igrajo: Bryce Dallas Howard, Chris Evans, Will Patton, Ann-Margret, Mamie Gummer, Jessica Collins
Ocena IMDb: 5,9/10

Zgodba se odvija v Memphisu, v 20. letih prejšnjega stoletja.

Fisher Willow je hčerka lastnika plantaže, ki ne prenaša ozkoglednih ljudi in je nagnjena k zmerjanju okolice. Ko se po zaključku študija vrne domov, se zaljubi v revnega Jimmyja, sina alkoholika in neuravnovešene matere, ki dela v trgovini na plantaži njenega očeta. Da bi ugodila svoji nergavi teti, ki upravlja z družinskim premoženjem, skuša Jimmyja predstaviti kot snubca iz visoke družbe. Toda ko izgubi dragocen diamant, se njuno razmerje znajde v novi nevarnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:00
Teksaška polja smrti
Kriminalka
Izvirnik: The Texas Killing Fields
Režija: Ami Canaan Mann
Igrajo: Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz, Jason Clarke, Annabeth Gish
Ocena IMDb: 5,7/10

Souder, detektiv oddelka za umore v Texas Cityju in njegov partner detektiv Heigh, ki je premeščen iz New Yorka, iščeta morilca.

Morilec iznakazi svoje žrtve in odvrže trupla v bližnje močvirje, ki mu tamkajšnji prebivalci pravijo Polja smrti. Čeprav močvirje ni več v njuni pristojnosti, pa detektiv Heigh ne more kar tako pozabiti srhljivih umorov in kljub partnerjevim opozorilom preiskuje zločine. Kmalu morilec spremeni način ubijanja in telefonira detektivoma ter ju skuša speljati na napačno sled, da bi ostal korak pred njima. Ko pa izgine deklica Anne, ki jo je detektiv Heigh ravno peljal domov, policista tekmujeta s časom, da bi čim prej ujela morilca in ji rešila življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
22:55
Povej mi
Biografija
Izvirnik: Talk To Me
Režija: Kasi Lemmons
Igrajo: Don Cheadle, Chiwetel Ejiofor, Bruce McFee, Mike Epps, Peter MacNeill, Adam Gaudreau
Ocena IMDb: 7,4/10

Zdoba o radijski osebnost Ralphu "Peteyju" Greenu, ki je v 60-ih zaslovel s svojo pogovorno oddajo in postal aktivist.

Nekdanji zapornik Petey Greene šele v zaporu najde smisel življenja - govorjenje! Postane zaporniški DJ, ki po odsluženi kazni s pomočjo dekleta Vernell (Taraji P. Henson) pride na radijsko postajo WOL. Edini črnski urednik na postaji, visoko izobraženi Dewey Hughes (Chiwetel Ejiofor) je Greenov edini zagovornik, ki je prepričan, da bosta ravno njegova neposrednost in posebna življenjska izkušnja pritegnila poslušalce. Ko Peteyjev glas, humor in duh burijo radijske valove, slišijo poslušalci poleg izjemne glasbe tudi človeka, ki govori o rasi in vplivu ter jih nagovori, kot jih je do zdaj le redko kdo. Petey kmalu oostane maskota postaje ter s svojo osebnostjo prekaša slavna DJ-ja, Nighthawka in Sunny Jimma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007