TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 06.04.2016
20:20
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
22:55
Nenavadne igre
Oče in sin uživata v jadranju po jezeru, ko se na vratih njihove koče pojavi vljuden mladenič Peter, ki si želi izposoditi nekaj jajc. Ko jih razbije, mu Anna ponudi nove, toda pogovor se zasuče v čudno smer: Peter se iz prijaznega fanta spremeni v cmero, nato pa postane še nasilen. Kmalu se mu pridruži še njegov prijatelj Paul.Ko se George vrne, zahteva, da fanta izgineta, toda odgovorita mu z nasiljem – družino zvežeta in jo začneta mučiti ...
01:00
Vojno območje
Tom je čudaški in težaven 15-letnik, ki se še bolj izolira, ko se njegova družina iz Londona preseli v odmaknjeno skupnost na podeželju. Tom, njegova 18-letna sestra, oče in noseča mama živijo v majhni hiški; včasih se kopajo v kuhinji, na goloto v hiši pa so se že navadili. Toda nekega dne Tom zagleda očeta v neprimernem objemu z Jessie. O tem, kar je videl, se poskuša pogovoriti z njo, a ga ona zavrne. Ko postane napetost v hiši nevzdržna, saj mora poleg vsega mama resno bolnega dojenčka odpeljati v bolnišnico, pa se sooči še z očetom, ki jezno zanika resnico. Zdaj mora Tom poseči po skrajnih ukrepih, da bi ustavil svojega nasilnega in maščevalnega očeta.
02:48
Konec programa
09:00
Zdravnikova vojna
Med bivanjem v Ameriki poskuša zdravnik razkrinkati represivni paragvajski režim, toda zaradi njegove obsedenosti paragvajska vlada grozi njegovi družini.
10:55
Hotel Splendide
Kdo ve, kam peljeta ljubezen in izpiranje debelega črevesa. Bizarna črna komedija režiserja Terencea Grossa spremlja čudaške prigode kuharice Kath (Toni Collette) in njenega nekdanjega ljubimca Ronalda (Daniel Craig). On je lastnik propadajočega letovišča Hotel Splendide, tako kot njegovi starši pred leti, v ceno nastanitve pa sta vključena slaba hrana in redno klistiranje. Po petih letih odsotnosti sklene Kath zakopati bojno sekiro in se vrniti na delo k Ronaldu, toda njena odločitev ima nepričakovane posledice.
12:45
V ringu z Alijem
Ali je prerasel v simbol športa 20. stoletja. Prvič se je izkazal v času poletnih olimpijskih iger leta 1960. Tedaj je še pod rojstnim imenom Cassius Clay osvojil svoje prvo zlato. Kmalu je postal prvi boksar, ki je trikrat zapored zmagal v težki kategoriji. Zaslovel je po edinstvenem borbenem slogu, elegantnem gibanju, »lebdenju«, in nenadnih učinkovitih napadih, ki so spominjali na pik ose. A Muhammad Ali ni bil zgolj vrhunski borec in gibalec. Svojo priljubljenost je izkoristil tudi za radikalno politično delovanje. Javno je nasprotoval vietnamski vojni in se na političnem prizorišču uveljavil kot karizmatični zagovornik v boju za državljanske pravice – glas in heroj zatiranih po svetu.
14:40
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
17:15
Enigma
Nacisti so na svojih podmornicah spremenili svoj šifrirni sistem, zloglasno Enigmo. Tako se britanske oblasti odločijo, da se bodo obrnile na Toma Jericha, briljantnega kriptologa, in ga prosile, naj jim ponovno pomaga razbiti nacistični šifrirni sistem. A kmalu se pojavi sum, da med britanskimi agenti, ki delajo na področju kriptologije, obstaja vohun, nato pa neznano kam izgine tudi Tomova ljubezen, Claire. V želji, da bi razrešil njeno skrivnostno izginotje, se Tom obrne na Clairinega najboljšega prijatelja, Hesterja Wallacea. Skupaj se lotita preiskovanja Clairinega zasebnega življenja in pri tem odkrivata, da je to polno tako osebnih kot tudi mednarodnih prevar.
19:25
Penelopa
Penelopa živi skrita na posestvu svojih staršev in sprejema snubce v upanju, da se bo čimprej našel pravi in tako prekinil dolgoletno prekletstvo. Penelopa je všeč vsakemu snubcu, ki se pojavi na posestvu. No, nekaterim je bolj všeč njena dota, saj je hči premožnih staršev. Vse lepo in prav, toda v trenutku, ko Penelopa razkrije svojo hibo (urok), se snubci razbežijo. Sita vsega, se Penelopa odloči, da bo živela po svoje. Razide se z družino in se sama poda v svet ...
21:20
G.I. Jane
Energična in svojeglava mlada poročnica Jordan O'Neill (Demi Moore) je prva ženska, ki bo poskušala opraviti zahtevno trimesečno vojaško urjenje v mornarskem oporišču Catalano na Floridi. Po prihodu v oporišče kmalu spozna, da zanjo veljajo drugačna merila kot za preostale vojake in da nihče ne pričakuje, da bo urjenje uspešno končala. Trdno se odloči, da bo vsem dokazala, da je kos najzahtevnejšim izzivom, vendar jo na poti do cilja čakajo težke preizkušnje …
23:35
Zapuščena
Štirideset let po letu 1966 filmska producentka Marie Jones svojo hčerko pusti v Kaliforniji, sama pa odpotuje domov, v rusko divjino. Marie je ena izmed dojenčkov v tovornjaku, ki ji je ruski uradnik Andrei Misharin nedavno po telefonu povedal, kje se nahaja kmetija njene družine. Ko Marie prispe v zapuščeno družinsko hišo, tam sreča neznanca Nikolaja. Pove ji, da je njen brat dvojčke in da je prav tako prejel Misharinov klic. Kmalu zatem se v hiši začnejo dogajati srhljive reči, saj Marie in Nikolaja začnejo preganjati duhovi. Ugotovita, da sta postala ujetnika hiše, ki ju ne namerava izpustiti.
01:30
Apollo 18
Decembra 1974 so poslali na Luno s tajno odpravo, ki jo je financiralo obrambno ministrstvo, še dva astronavta. Videli boste resnične posnetke, ki sta jih naredila med to odpravo. Nasa zanika njihovo avtentičnost, drugi pa pravijo, da prikazujejo pravi vzrok, zakaj se nismo več vrnili na Luno.
03:06
Konec programa