TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 07.08.2015
01:31
Življenje je sladko
Severno od Londona živijo Wendy, Andy in njuni dvojčici Natalie in Nicola. Wendy dela v trgovini, vodi aerobiko v osnovni šoli in se šali kot varietejska igralka. Privoli, da bo stregla v novi restavraciji, in ljubeče izkazuje čustva do Andyja, kuharja, ki ves čas odlaga hišna popravila, in s pijanim prijateljem kupi pokvarjen jedilni vagon. Natalie, ki ima kratko in lepo počesano pričesko ter zabaven pristop k življenju, je vodovodarka. Načrtuje, da bo šla za počitnice v Ameriko – kaj dosti več pa ne. In slednjič je tu še Nicola: zoprna, z debelimi očali, cigaretami, razkuštranimi lasmi, živčnimi prsti, bulimična, nezaposlena in nesrečna punca. Film govori o njihovem družinskem življenju.
03:10
Konec programa
09:00
Plačanec
Nekega dne pa mu stopi na pot detektiv Gary Keltie in Nickie mora v zapor, v škotskem podzemlju pa začnejo o njem krožiti legende. Po dolgih letih v zaporu pride Nickie na prostost spremenjen: prezira nasilje, poročil se je z ugledno novinarko Val ter je poznan pisatelj in kipar. Gary preobrazbi ne verjame in zakoncema sledi. Medtem pa mladi Flipper, ki je obseden z Nickiejevo zgodbo, začne izterjevati dolgove na njegov način, zato se pojavi sum, da se je Nickie vrnil k staremu poslu.
10:52
V zakulisju: Minioni
11:16
Miranda
Ko Miranda nenadoma izgine, se odpravi v London, da jo poišče. Tam odkrije, da ima tri identitete. Je plesalka, domina in spletkarka. Katera je pravzaprav Miranda?
12:50
Filmske novice
13:01
Dvojna smola
Ray je pred časom v nesreči, za katero krivi sebe, izgubil ženo in hčerko, in je zaradi tega psihično napet in ta napetost mu od časa do čas povzroča neizmerne bolečine v hrbtu. Ko se, torej, Ray in Jerry ustavita pred Burgejem, je Ray tisti, ki gre po njuno malico. Med čakanjem v skozi okno pripelje z avtomobilom ponoreli možakar in prične streljati v goste. Ray se pri posredovanju zaradi bolečin v hrbtu nesrečno zgrudi, iz rok mu pade celo pištola, ki pa jo proti nasilnežu nadvse uspešno uporabi enajstletni deček.

Za detektivski par je dogodek, ki ga mediji zaradi dečkovega poguma uvrstijo med novice dneva, silno ponižujoč. In šef zagrozi Rayju, da ga bo umaknil z ulice in posadil za pisarniško mizo, če ne bo uredil zdravstvenih težav, do takrat pa bo njegovo delo prevzel ambiciozni detektiv, s katerim je Ray neprestano v sporih.

Na partnerjevo prigovarjanje Ray obišče kiropraktičarko, ki naj bi s svojimi metodami ozdravila Rayjevo hrbtenico. Ray je do alternativnih metod zdravljenja skeptičen, ko pa pride v ordinacijo in se izkaže, da gre za kiropraktičarko, ki se je v Ameriko priselila iz Anglije, vidi Ray situacijo z drugimi očmi. In ne samo, da je zdravljenje uspešno, med Anne in Rayem se vname iskra naklonjenosti in ko postaneta par, se tudi Rayjeve težave s hrbtenico nehajo. Ko pa Ray mimogrede reši še nasilni dogodek, ki se je zgodil v hiši v kateri stanuje, je Ray znova trdno v policijskem sedlu.
15:01
Obujeni prvak
Njegov oče je bil namreč legendarni radijski poročevalec, čigar posnetki so čista klasika. Poleg tega Ericu razpada zakon in boji se, da bo njegov sin odraščal brez očeta. Tako kot je on. Potem pa nekega večera na cesti naleti na nasilneže, ki pretepajo brezdomca. Najprej opazi, da se starec kar dobro brani, vendar vseeno poseže v pretep. Ugotovi, da je rešil možaka z vzdevkom Šampion, s pravim imenom Bob Satterfield, nekdanjo boksarsko legendo, za katero je veljalo prepričanje, da je že zdavnaj pokojna. Bo to novinarska zgodba, ki jo je čakal celo življenje? Vse je odvisno od muhastega Šampiona.
16:53
Filmske novice
16:56
V zakulisju: Iz/sebe
17:15
Kolumbov dan
Skrije se v mestni park in kuje načrt, kako naj preproda ukradeno robo. V parku se spoprijatelji z osamljenim dečkom, hkrati stopi v stik z nekdanjo ženo Alice (Marg Helgenberger) v upanju, da bosta ponovno obnovila zvezo. Pomagati pa mu je pripravljen le njegov prijatelj in prekupčevalec z ukradeno robo (Wilmer Valderrama). A ko poslovni dogovor pade v vodo, poskuša Kilmer zaščititi dečka in zbežati na Florido, kjer naj bi navezal stik s svojo družino.
18:59
Mladi upornik
Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.'
20:30
Filmske novice
20:33
V zakulisju: Vroči Mike XXL
21:00
Prepovedana dežela
Tu naleti na osupljivo najdbo: v njegovih rokah se znajde nič manj kot borilna palica Opičjega kralja, legendarnega kitajskega modreca in vojščaka. A s tem presenečenj za mladega fanta še ni konec. Z izgubljeno relikvijo v rokah nenadoma začne potovati skozi čas, vse do antične Kitajske. Tu ga pričaka enota vojščakov, izurjenih v različnih borilnih veščinah, s katero se bo podal na nevarno pot – najti in osvoboditi mora samega Opičjega kralja.
22:46
Filmske novice
22:59
Stara tolpa, novi načrt
Ker so ravno v tej razstavi njihova najljubša umetniška dela, brez katerih si ne predstavljajo življenja, skujejo načrt, kako bodo pred vkrcanjem tovora na letalo ukradli tri umetnine. Zadeva pa se še dodatno zaplete, ko Rogerjeva žena (Marcia Gay Harden), ki že mesece varčuje za izlet na Florido, za dan odhoda izbere davno dan kraje.