TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 07.10.2019
01:15
Blackthorn
Akcija
Režija: Mateo Gil
Igrajo: Sam Shepard, Eduardo Noriega, Stephen Rea, Magaly Solier, Nikolaj Coster-Waldau, Padraic Delaney
Ocena IMDb: 6,5/10

Nekdanjega nepridiprava čaka divja pustolovščina, kakršne ni že dolgo izkusil.

Legenda pravi, da sta bila legendarna Butch Cassidy in Sundance Kid ubita v spopadu z bolivijsko vojsko leta 1908. V filmu izvemo, da je Cassidy preživel in od tedaj živi mirno življenje pod imenom James Blackthorn.

Ker bi pred smrtjo rad še enkrat videl svojo družino, se odloči, da se bo vrnil v ZDA. Na dolgi poti domov pa naleti na mladega ambicioznega kriminalca, zaradi katerega mora spremeniti svoje načrte.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
03:03
Panorama programa
Izvirnik: Night Loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Skrivna afera
Komedija
Izvirnik: Waking Up In Reno
Režija: Jordan Brady
Igrajo: Natasha Richardson, Holmes Osborne, Billy Bob Thornton, Patrick Swayze, Charlize Theron, Billy O'Sullivan
Ocena IMDb: 5,5/10

Roy in Candy ter Lonnie in Darlene sta zakonska para, ki se odločijo odpotovati skupaj na dopust.

Dva zakonska para se na pot odpravijo v novem terencu, uživajo na poti, dokler ne pride do težav na predstavi orjaških avtomobilov. Lonnie Earl se je zagrel za Candy in situacija postane "vroča", ko priplavajo na površje dokazi za njuno tajno razmerje.

Odlična zasedba, komični prizori in veliko igralniškega blišča in seveda ljubezenski pripetljaji, so vezivo tega duhovitega »road« filma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
10:55
Dekle iz Jerseyja
Komedija
Izvirnik: Jersey Girl
Režija: Kevin Smith
Igrajo: Betty Aberlin, Matt McFarland, Sarah Stafford, Paulie Litt, Christian Fan, Victor Chavez
Ocena IMDb: 6,2/10

Ollie Trinkie je uspešen newyorški publicist, ki se mu življenje po smrti žene obrne na glavo.

Ollie ima vse, dobro službo, popolno ženo in prekrasno stanovanje na Manhattnu. Ko pa mu žena pri porodu umre in kariera zastane, se v dobro svoje sedemletne hčerke Gurtie ponižno odreče hitremu manhattanskemu življenju. Preseli se k očetu v New Jersey, najde novo ljubezen in spozna, kaj je v življenju res pomembno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
12:50
Igra usode
Romantični
Izvirnik: Serendipity
Režija: Peter Chelsom
Igrajo: John Cusack, Kate Beckinsale, Jeremy Piven, Bridget Moynahan, Eugene Levy, Lilli Lavine
Ocena IMDb: 6,9/10

Bosta Jonathan in Sara vendarle znova našla drug drugega?

Jonathan Trager in Sara Thomas se srečata v nabito polni veleblagovnici v predbožičnih dneh leta 1990. Med njima preskoči iskrica in kmalu preživita prijeten večer na Manhattnu, čeprav ju doma čakata partnerja in ne da bi se predstavila drug drugemu.

Na koncu večera se morata posloviti in Jonathan predlaga izmenjavo telefonskih številk. Sara mu nasprotuje, češ da bo že usoda odločila, ali se bosta spet videla. Če sta si usojena, se bosta pač že srečala.

Čez nekaj let sta Jonathan in Sara tik pred poroko, a vsak s svojim partnerjem. Pred tem pa začneta o svoji odločitvi resno dvomiti in naredita vse, da bi se našla. Ali bosta lahko prevarala usodo in vzela srečo v svoje roke?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:20
Ljubezen in milost
Drama
Izvirnik: Love & Mercy
Režija: Bill Pohlad
Igrajo: Paul Dano, John Cusack, Elizabeth Banks, Paul Giamatti, Jake Abel, Kenny Wormald
Ocena IMDb: 7,4/10

Glasbena biografska drama govori o Brianu Wilsonu, izjemnem glasbeniku, čigar glasba je zaznamovala celotno generacijo šestdesetih let.

Prvič razkrivamo kaos, norost in neverjetno zgodbo enega največjih glasbenih genijev naše dobe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
18:35
Prerokba
Akcija
Izvirnik: Knowing
Režija: Alex Proyas
Igrajo: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, Lara Robinson, D.G. Maloney, Nadia Townsend
Ocena IMDb: 6,2/10

John Koestler poveže skrivnosten seznam števil s preteklimi in prihajajočimi katastrofami. Mu bo uspelo preprečiti zadnjo katastrofo s seznama?

Leta 1959 je skupina učencev dobila nalogo, da narišejo risbe o tem, kako si predstavljajo prihodnost, te pa so zapečatili v časovno kapsulo. Med njimi je bila tudi skrivnostna deklica, ki je na svoj list papirja napisala vrste na videz naključnih številk, za katere je trdila, da so ji jih šepetali nevidni ljudje.

Pol stoletja pozneje nova generacija dijakov proučuje vsebino kapsule in dekličino šifrirano sporočilo konča v rokah mladega Caleba Koestlerja. Calebov oče, profesor astrofizike John Koestler, pride do presenetljivega odkritja: šifrirano sporočilo popolnoma natančno predvidi datume, število žrtev in koordinate vsake večje katastrofe v zadnjih petdesetih letih.

Bolj ko razkriva skrivnostni dokument, bolj postaja Johnu jasno, da so predvidene še tri katastrofe, zadnja pa namiguje na uničenje globalnih razsežnosti. John se skupaj s hčerko in vnukinjo avtorice skrivnostnega sporočila poda v napeto tekmo s časom, da bi preprečil končno katastrofo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
20:45
Kuharski mojster
Komedija
Izvirnik: Comme un chef
Režija: Daniel Cohen
Igrajo: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué, Julien Boisselier, Salomé Stévenin, Serge Larivière
Ocena IMDb: 6,7/10

Jacky Bonnot je nadarjen kuhar in čeprav si pravi "Mozart za štedilnikom", ostaja amater in dela po cenejših restavracijah.

Ugledni šef kuhinje, Alexandre Lagarde, tudi zvezda televizijskih kuharskih oddaj, je v hudem, usodnem sporu s Stanislasom Matterjem, novim direktorjem skupine, ki ima v lasti njegovo prestižno restavracijo Cargo Lagarde. Matter skuša doseči, da bi Lagarde v naslednji izdaji Michelinovega vodnika izgubil eno od zvezdic.

Tako bi ga lahko zamenjal za mlajšega, bolj ´modernega´ kuharja, ki prisega na kemično, molekularno in za posel precej bolj donosno kuhinjo. Matter svoj načrt začne uresničevati z odpuščanjem Lagardovih sodelavcev, za nameček legendi začne primanjkovati zamisli za jedi, ki bi jih lahko uvrstil na svoj novi jedilnik, katerega naj bi prav kmalu prišli ocenjevati pisci vodnika. Zato mrzlično išče pomočnika.

Lepega dne naleti na Jackyja, ki ima ogromno gastronomskih idej, a je brez restavracije prisiljen kuhati vsakodnevna kosila v obcestnih obedovalnicah. Obožuje ´ visoko kuhinjo´, je samouk, nadarjen, a izjemno trmast. Prav tako kot Alexandre. Le kako bosta dva res neprijetna značaja lahko združila moči za dosego skoraj nedosegljivega cilja? Začetek ni obetaven, ampak saj veste kako pravi star pregovor - nobena jed se ne poje tako vroča, kot se skuha!

Država: Španija
Jezik: Francoščina
Leto: 2012
22:20
Zamrznjeni
Kriminalka, 1. sezona, 1. del
Izvirnik: Glacé
Ocena IMDb: 6,3/10

Saint-Martin-de-Comminges, mestece v Pirenejih. Tišino prebode zvok žičnice, ki se vzpenja prodi hidroelektrarni na vrhu s snegom prekrite planine.

Dva delavca sedita v tišini gondole. Ko se začneta bližati vrhu, gondola obstane. Prizor, ki se razkrije pred njima, jima vzame sapo: s kabla žičnice visi konjska glava.

Preiskave se loti Martin Servaz s pravosodne policije v Toulousu. Pri tem združi moči z Irène Ziegler s policije. Medtem mlada psihiatrinja Diane Berg začne službovati v strogo varovanem psihiatričnem zaporu Warnier, v katerem je zaprt nevarni množični morilec Julian Hirtmann.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2016
23:10
Pogrešane
Vestern
Izvirnik: The Missing
Režija: Ron Howard
Igrajo: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood, Jenna Boyd, Aaron Eckhart, Val Kilmer
Ocena IMDb: 6,5/10

Maggie in njen odtujeni oče združita moči, da bi našla njeno ugrabljeno hčerko.

Zgodba se dogaja v 19. stoletju v Novi Mehiki. Maggie Gilkeson se življenje obrne na glavo, ko ji ugrabijo eno od hčerk. Prav takrat se v njenem življenju nenadoma pojavi njen odtujeni oče Samuel Jones, ki ga že dolga leta ni videla. Maggie je prisiljena požreti svoj ponos in sprejeti njegovo pomoč, če hoče še kdaj videti svojo hčerko.

V filmu režiserja Rona Howarda igrata oskarjevca Tommy Lee Jones in Cate Blanchett.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003