TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 07.12.2017
00:30
Spartak: Vojna prekletih: Ločene poti
Zgodovinski, 3. sezona, 8. del
Izvirnik: Spartacus: War of the damned: Separate paths
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Spartak in njegovi uporniki uspejo pobegniti in se odločijo za pobeg prek Alp. Kriks dobi dovoljenje, da se s svojo vojsko prostovoljcev, med katerimi je tudi Agron, ne pa tudi njegov ljubimec Nasir, odpravi proti Rimu in ga poskuša zavzeti. Kras medtem obračuna z nezvestim senatorjem Metelom in njegovimi privrženci. Cezar želi, da mu Tiberij pomaga nadzorovati očetovo vročekrvno naravo, toda Tiberij se mu hitro maščuje in ga posili. Kriksova bitka je uspešna, vse dokler ga ne preseneti in stre Krasova vojska.

Epski zaključek serije o legendarnem uporu sužnjev prinaša vojno, kakršne še nismo videli.

Leto dni je minilo, odkar je Spartak izzval upor, ki se mu je pridružilo na tisoče sužnjev. V tem času so pod njegovim vodstvom uporniki izvedli več napadov na rimske vojščake in zmagali. Spartak pove Crixusu, Agronu in Ganniku, da si morajo najti mesto, kjer si bodo lahko ustanovili štab in tam načrtovali svoje nove operacije. Rimski senat medtem ukaže Marku Liciniju Krasu, naj ustvari novo rimsko vojsko in porazi Spartaka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
01:25
Spartak: Vojna prekletih: Mrtvi in umirajoči
Zgodovinski, 3. sezona, 9. del
Izvirnik: Spartacus: War of the damned: The dead and the dying
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Spartak zajame rimske skavte in tako izve, da je general Pompej spet v Italiji, Kriks pa je s svojo vojsko uničen. Kras ne namerava Pompeju prepustiti svoje zaslužene slave, zato z njim komunicira le prek odposlanca. Tiberij rade volje sprejme Cezarjev predlog, naj pred Pompejem zastopa svojega očeta, nazadnje pa postane žrtev Spartakovega napada. Spartak je zajetega Tiberija pripravljen predati njegovemu očetu v zameno za 500 sužnjev, med drugim tudi za Agona, ki se tako izogne križanju. Toda o Tiberijevi usodi nazadnje odločita ženski, Kriksova krvi željna vdova in posiljena Kora.

Epski zaključek serije o legendarnem uporu sužnjev prinaša vojno, kakršne še nismo videli.

Leto dni je minilo, odkar je Spartak izzval upor, ki se mu je pridružilo na tisoče sužnjev. V tem času so pod njegovim vodstvom uporniki izvedli več napadov na rimske vojščake in zmagali. Spartak pove Crixusu, Agronu in Ganniku, da si morajo najti mesto, kjer si bodo lahko ustanovili štab in tam načrtovali svoje nove operacije. Rimski senat medtem ukaže Marku Liciniju Krasu, naj ustvari novo rimsko vojsko in porazi Spartaka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
02:32
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Vzhod je vzhodno
Drama
Izvirnik: East is East
Režija: Damien O'Donnell
Igrajo: Om Puri, Linda Bassett, Jordan Routledge, Archie Panjabi, Emil Marwa, Chris Bisson
Ocena IMDb: 6,9/10

Komična drama o rasnih in kulturnih predsodkih v Angliji v 70. letih.

V Angliji v zgodnjih 70. letih se lastnik lokala z ribami in krompirčkom George Khan trudi, da bi pri svoji družini ohranil tradicionalne pakistanske vrednote in način življenja – a vse kaže, da je njegov trud zaman. Mati njegovih šestih svojeglavih sinov in ene hčere je namreč Angležinja in odrasli so v kulturi Velike Britanije, zato se imajo za polnokrvne Britance. Najstarejši sin raje pobegne od doma, kot da bi moral skleniti dogovorjeno poročno zvezo. Ko podobne očetove namene zase odkrijeta še druga najstarejša fanta, se upreta in povzročita nemir pod domačo streho, ki bo slednjič prisilil vsakogar od njih, da bodo na novo odkrili pravi pomen družine.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
11:05
Sesuti Harry
Komedija
Izvirnik: Deconstructing Harry
Režija: Woody Allen
Igrajo: Judy Davis, Julia Louis-Dreyfus, Stephanie Roth Haberle, Dan Frazer, Joel Leffert, Lynn Cohen
Ocena IMDb: 7,4/10

Pisatelj Harry Block se v življenju ne znajde najbolje.

Harry je odličen pisatelj, ki mu namerava njegova bivša univerza podeliti nagrado. Vendar bo težko našel koga, ki ga bo pripravljen spremljati na slovesno podelitev. Punca Fay ga je pravkar pustila in se bo poročila z njegovim prijateljem Larryjem. Njegov najboljši prijatelj Richard se boji, da ga bo infarkt. Bivša žena Joan mu ne dovoli, da s seboj vzame njunega sina, njegova bivša svakinja Lucy pa bi ga najraje kar ubila. Harry se zato odloči, da bo najel prostitutko Cookie, ugrabil svojega sina in Richarda prisilil, da se z njim odpravi na podelitev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
13:00
Dušim se!
Komedija
Izvirnik: Smother
Režija: Vince Di Meglio
Igrajo: Diane Keaton, Dax Shepard, Liv Tyler, Ken Howard, Jerry Lambert, Selma Stern
Ocena IMDb: 4,7/10

Kaj bi storili, če bi se k vam priselila mati in nikakor ne bi hotela oditi?

Ko Noaha Cooperja odpustijo kot fizioterapevta, misli, da dan ne bi mogel biti slabši. Toda kmalu bo odkril, da to ni še nič, saj je v njegov dom pravkar stopila njegova mama s svojimi petimi psi. Noah je zdaj čisto iz sebe: poiskati si mora novo službo, miriti svojo ženo, ki si na vsak način želi otroka, ter, najhuje od vsega, tolažiti mora svojo mamo, ki ves čas tečnari ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
14:50
Prdoprašek doktorja Proktorja
Družinski
Izvirnik: Doktor Proktors prompepulver
Režija: Arild Fröhlich
Igrajo: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Kristoffer Joner, Atle Antonsen, Arve Guddingsmo Bjørn, Even Guddingsmo Bjørn
Ocena IMDb: 5,5/10

Nekoč je živela lepa princeska, ki je živela v palači, obkroženi z velikim vrtom z najlepšimi vrtnicami in orhidejami.

To je povsem drugačna zgodba, ki govori o prdcu! Pozabite na predsodke, saj gre za zgodbo o pravici, prijateljstvu in dveh nadobudnih mladih junakih, ki pomagata ekscentričnemu profesorju in, seveda, prdcu. Toda ne kakršnemukoli prdcu, temveč tistemu, ki v hlačah naredi veliko luknjo in majhne fante pošlje naravnost v vesolje in nazaj! Vse se začne, ko se rdečelasi Bulle preseli v Topovsko ulico, kjer spozna sosedo Lise in prismuknjenega znanstvenika, doktorja Proktorja, izumitelja čudodelnih napojev.

Prdoprašek doktorja Proktorja je posnet po priljubljeni knjigi za otroke slavnega norveškega avtorja kriminalk Joja Nesba.

Država: Norveška
Jezik: Norveščina
Leto: 2014
16:35
Umor Johna Lennona
Kriminalka
Izvirnik: The killing of John Lennon
Režija: Andrew Piddington
Igrajo: Jonas Ball, Mie Omori, Krisha Fairchild, Gail Kay Bell, Gunter Stern, Tom Zolandz
Ocena IMDb: 6,3/10

Dramatizacija morilskega načrta Marka Chapmana, ki je ubil Johna Lennona.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
18:45
Življenjsko razpotje
Kriminalka
Izvirnik: Holy Rollers
Režija: Kevin Asch
Igrajo: Jesse Eisenberg, Justin Bartha, Ari Graynor, Danny A. Abeckaser, Mark Ivanir, Elizabeth Marvel
Ocena IMDb: 5,9/10

Mladenič iz ortodoksne judovske družine postane razpečevalec ekstazija pod mentorstvom prijatelja z zvezami v izraelskem mamilarskem kartelu.

Sam Gold (Jesse Eisenberg iz Socialnega omrežja) nejevoljno sledi poti, ki mu jo je izbrala njegova družina: uči se namreč za rabina in čaka na dogovorjeno poroko znotraj brooklynske ortodoksne židovske skupnosti. Ko očarljivi sosed Yosef (Justin Bartha, Prekrokana noč) začuti, da si Sam ne želi takšne prihodnosti, ga prosi, naj pretihotapi zanj pošiljko "zdravil" iz Evrope v ZDA za prijatelja iz Izraela. Sam kmalu pokaže šefom svoje sposobnosti, ti pa ga z veseljem vpeljejo v nočno življenje Manhattna in Amsterdama. Sam tone vse globlje v svet zabav in lahko zasluženega denarja, začne poskušati droge in se zaljubi v čudovito Rachael (Ari Graynor, Skrivnostna reka). Ko pa se obseg posla poveča, začne Samovo dvojno življenje uničevati njegovo družino.

Življenjsko razpotje je film, navdihnjen z resničnimi dogodki konec 90-ih, ko so hasidski Židje večkrat sprejeli vlogo kurirjev za tihotapljenje ekstazija iz Evrope v ZDA.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
20:30
3096 dni: Resnična zgodba o Nataschi Kampusch
Drama
Izvirnik: 3096 Days
Režija: Sherry Hormann
Igrajo: Antonia Campbell-Hughes, Thure Lindhardt, Amelia Pidgeon, Trine Dyrholm, Dearbhla Molloy, Roeland Wiesnekker
Ocena IMDb: 6,4/10

Dunaj, 2. marec 1998. Natascha je stara deset let, ko jo na poti v šolo v beli kombi potisne Wolfgang Priklopil, nezaposleni komunikacijski inženir.

Priklopil je pod svojo hišo zgradil skrito sobo, v katero je zaprl ugrabljeno deklico Natascho. Dva krat tri metra velik prostor bo naslednjih osem let in pol Nataschina zaporniška celica: branje pravljic, priljubljeni piškoti in poljubi za lahko noč se bodo izmenjevali z nasiljem, ponižanjem in nenehnim stradanjem. Toda ta zapor ne bo zlomil Natasche, temveč jo bo le okrepil. Vsak dan, vsak dih je majhna zmaga in znak upora. Leta 2006 je Nataschi uspelo pobegniti, Wolfgang Priklopil pa je storil samomor.

Država: Nemčija
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
22:30
Valentinovo jamskega človeka
Triler
Izvirnik: The Caveman's Valentine
Režija: Kasi Lemmons
Igrajo: Samuel L. Jackson, Colm Feore, Ann Magnuson, Damir Andrei, Aunjanue Ellis, Tamara Tunie
Ocena IMDb: 6/10

Bivši glasbenik in družinski oče sedaj živi v nikogaršnji deželi na robu Manhattna.

Romulus, psihično moteni samotar, ki živi v votlini sredi newyorškega parka, je sicer nadarjen skladatelj in oče mestne policistke. Na Valentinovo nek mladenič zmrzne na drevesu v bližini njegove votline. Policija primer razglasi za nezgodo, toda Romulus verjame nekdanjemu fantu umrlega, ki trdi, da je fanta ubil avantgardni fotograf David Leppenraub. Romulus, ki ga preganjajo prividi njegove soproge v njunih mladih letih, se odloči, da morilca sam prime. Uspe dobiti vabilo na Leppenraubovo posestvo, kjer naj bi odigral svojo skladbo. Lahko možakar ostane toliko priseben, da razkrinka morilca in hkrati zakrpa svoj odnos s hčerko?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Nemščina
Leto: 2001