TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 08.08.2015
00:30
V zakulisju: Terminator: Genisys
01:00
Brazgotina
Na poti se spominja travmatične izkušnje iz mladosti, ko je njo in njeno prijateljico Susie ugrabil in mučil psihopatski morilec. Ko nekdo ubije Olympijine prijatelje, Joan pove policiji, da se je morilec vrnil, vendar ji nihče ne verjame.
02:19
Konec programa
09:00
Dvojnik
Film pripoveduje zgodbo o z ognjem obsedenem serijskem morilcu (Jean-Claude Van Damme) in nedavno upokojenem policistu (Michael Rooker), ki je odločen, da bo prvega zaustavil na njegovem morilskem pohodu in ga spravil v zapor. Ko na prizorišču zadnjega zločina najdejo njegov las, se neka tajna vladna organizacija odloči, da bo morilca klonirala in ga uporabila za lov na pravega morilca. A ko njegov dvojnik telesno odraste, je duševno še vedno na stopnji otroka. Zato je v trenutku, ko se prične spominjati morilčeve preteklosti, zmeden in nepripravljen na tako brutalne spominske podobe. Agentom uide, a le zato, ker hoče morilca najti tudi sam in nato z njim obračunati.
11:01
Smrklje
V tej družinski komediji se prvič v igranem filmu sploh pojavijo izjemno priljubljene, elegantne in modne lutke Bratz. Štiri mladenke, o katerih govori filmska zgodba, odlikujejo poštenost, tovarištvo in – kar je najpomembnejše – iskreno prijateljstvo. Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) in Cloe (Skyler Shaye) so že od nekdaj "NPZ" – najboljše prijateljice za zmeraj. Nerazdružljive so, odkar so se spoznale. Hkrati ves čas ohranjajo in spodbujajo medsebojne razlike – svoje edinstvene osebnosti, talente in čudovite modne sloge. Toda ko začnejo obiskovati šolo Carry Nation High, se morajo znajti v povsem drugačnem svetu: v pravi šolski džungli, kjer prvič odkrijejo, da v življenje najstnikov spadajo tudi težave z razporejanjem v družbene skupine, kar še dodatno spodbuja starejša dijakinja Meredith Baxter Dimly. A ko se dekleta zavedo, da je začelo vsako vleči v svojo smer, se še tesneje povežejo skupaj in se kot "Bratz" uprejo vrstniškemu pritisku. V zameno se naučijo, da prava moč leži v tem, da se postaviš za svoje prijatelje, da si ostaneš zvest in da slediš svojim sanjam in ambicijam.
12:44
Filmske novice
13:01
Mladi upornik
Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.'
14:34
V zakulisju: Minioni
14:42
V zakulisju: Iz/sebe
15:00
Prepovedano kraljevstvo
Tu naleti na osupljivo najdbo: v njegovih rokah se znajde nič manj kot borilna palica Opičjega kralja, legendarnega kitajskega modreca in vojščaka. A s tem presenečenj za mladega fanta še ni konec. Z izgubljeno relikvijo v rokah nenadoma začne potovati skozi čas, vse do antične Kitajske. Tu ga pričaka enota vojščakov, izurjenih v različnih borilnih veščinah, s katero se bo podal na nevarno pot – najti in osvoboditi mora samega Opičjega kralja.
16:44
Filmske novice
17:00
Stara tolpa, novi načrt
Ker so ravno v tej razstavi njihova najljubša umetniška dela, brez katerih si ne predstavljajo življenja, skujejo načrt, kako bodo pred vkrcanjem tovora na letalo ukradli tri umetnine. Zadeva pa se še dodatno zaplete, ko Rogerjeva žena (Marcia Gay Harden), ki že mesece varčuje za izlet na Florido, za dan odhoda izbere davno dan kraje.
18:33
V zakulisju: Mož z agencije U.N.C.L.E.
19:00
Prikazen
20:43
Filmske novice
21:00
Družinska pravila
Za seboj sta mu pustila družinsko hišo, razdraženo črevesje ter brata Jaya in sestro Ido, za katera je moral od zdaj naprej skrbeti sam. Dvajset let kasneje je Jay brezdomec, ki se težko vklaplja v družbo in je bil pred kratkim za nameček še ranjen, Ida pa je brezposelna in vajena spati z neznanci. Morrie je medtem poročen z Betty, ki namerava imeti otroke šele potem, ko bo Morrie napredoval v službi, zaradi česar se morata nenehno prilizovati njegovemu šefu, ki je za nameček njun sosed. Ko Morrie pripelje ranjenega Jaya domov, kjer naj bi si ta opomogel, se tudi Ida odloči obiskati svojega starejšega brata. Jayev in Idin prihod sosedje pospremijo z nelagodjem, po obisku čudaške ženske pa pridejo še policisti, ki bi se radi pogovorili z Jayem. In kaj se dogaja z Morriejevim razdraženim črevesjem?
22:28
Filmske novice
22:31
V zakulisju: Nore počitnice: Nova generacija
23:00
Kljubovanje
Leta 1941 so v Vzhodni Evropi pobili na tisoče Židov. Da bi ušli smrti, so trije bratje pobegnili v gozd, ki ga poznajo še od otroštva. Tam začnejo svoj obupani boj z nacisti. Daniel Craig, Liev Schreiber in Jamie Bell so naredili izjemne portrete treh bratov, katerih boj za preživetje je imel mnogo večje posledice - pot, s katero so maščevali smrt svojih bližnjih - z rešitvijo tisočih drugih.