TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 08.10.2019
01:35
Mačje oko
Grozljivka
Izvirnik: Cat's Eye
Režija: Lewis Teague
Igrajo: Drew Barrymore, James Woods, Alan King, Kenneth McMillan, Robert Hays, Candy Clark
Ocena IMDb: 6,3/10

Tri grozljive zgodbe se vrtijo okoli skrivnostne potepuške mačke, ki skuša najti ogroženo dekletce.

V prvi zgodbi mačko pobere newyorški zdravnik sumljivega slovesa, ki s svojimi poskusnimi metodami ljudi zdravi od odvisnosti kajenja. Njegov zadnji pacient Morrison dojame, da ga, če bo goljufal, čakajo strašne posledice.

V drugi zgodbi mačko pobere milijonar sumljivega slovesa iz Atlantic Cityja Cressner, ki ljubimca svoje žene, tenisača Norrisa, prisili, da hodi po ozki polici ob zunanjem zidu njegovega stanovanja na vrhu zgradbe. In v tretji zgodbi mačka prispe v Wilmington v Severni Karolini, kjer jo najde mlada Amanda; zaščititi jo je treba pred drobnim zlobnim škratom, ki živi izza opaža v njeni spalnici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1985
03:16
Panorama programa
Izvirnik: Night Loop

Jezik: Hrvaščina
10:50
Hiša velikega čarodeja
Animacija
Izvirnik: The House of Magic
Režija: Jeremy Degruson
Igrajo: Cinda Adams, George Babbit, Brianne Brozey, Kathleen Gati, Joey Camen, Grant George
Ocena IMDb: 6,3/10

Muc Blisk se med selitvijo znajde sam na ulici in v iskanju zavetja po naključju zaide v čarobni dvorec upokojenega čarodeja.

Čarodej živi z nenavadnimi stvori, ki mu pomagajo pri čaranju, in vsi hitro sprejmejo novega prišleka. Le zajcu Jožku in miški Mici ni všeč, da nista več v središču pozornosti, in se trudita, da bi muca vrgli iz hiše. Ko stari čarodej pristane v bolnišnici, skuša njegov oholi nečak s prevaro prodati njegov dvorec. Stanovalci dojamejo, da je zadeva resna, in združijo sile, da prevaro preprečijo.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
12:25
Prerokba
Akcija
Izvirnik: Knowing
Režija: Alex Proyas
Igrajo: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, Lara Robinson, D.G. Maloney, Nadia Townsend
Ocena IMDb: 6,2/10

John Koestler poveže skrivnosten seznam števil s preteklimi in prihajajočimi katastrofami. Mu bo uspelo preprečiti zadnjo katastrofo s seznama?

Leta 1959 je skupina učencev dobila nalogo, da narišejo risbe o tem, kako si predstavljajo prihodnost, te pa so zapečatili v časovno kapsulo. Med njimi je bila tudi skrivnostna deklica, ki je na svoj list papirja napisala vrste na videz naključnih številk, za katere je trdila, da so ji jih šepetali nevidni ljudje.

Pol stoletja pozneje nova generacija dijakov proučuje vsebino kapsule in dekličino šifrirano sporočilo konča v rokah mladega Caleba Koestlerja. Calebov oče, profesor astrofizike John Koestler, pride do presenetljivega odkritja: šifrirano sporočilo popolnoma natančno predvidi datume, število žrtev in koordinate vsake večje katastrofe v zadnjih petdesetih letih.

Bolj ko razkriva skrivnostni dokument, bolj postaja Johnu jasno, da so predvidene še tri katastrofe, zadnja pa namiguje na uničenje globalnih razsežnosti. John se skupaj s hčerko in vnukinjo avtorice skrivnostnega sporočila poda v napeto tekmo s časom, da bi preprečil končno katastrofo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:40
Kuharski mojster
Komedija
Izvirnik: Comme un chef
Režija: Daniel Cohen
Igrajo: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué, Julien Boisselier, Salomé Stévenin, Serge Larivière
Ocena IMDb: 6,7/10

Jacky Bonnot je nadarjen kuhar in čeprav si pravi "Mozart za štedilnikom", ostaja amater in dela po cenejših restavracijah.

Ugledni šef kuhinje, Alexandre Lagarde, tudi zvezda televizijskih kuharskih oddaj, je v hudem, usodnem sporu s Stanislasom Matterjem, novim direktorjem skupine, ki ima v lasti njegovo prestižno restavracijo Cargo Lagarde. Matter skuša doseči, da bi Lagarde v naslednji izdaji Michelinovega vodnika izgubil eno od zvezdic.

Tako bi ga lahko zamenjal za mlajšega, bolj ´modernega´ kuharja, ki prisega na kemično, molekularno in za posel precej bolj donosno kuhinjo. Matter svoj načrt začne uresničevati z odpuščanjem Lagardovih sodelavcev, za nameček legendi začne primanjkovati zamisli za jedi, ki bi jih lahko uvrstil na svoj novi jedilnik, katerega naj bi prav kmalu prišli ocenjevati pisci vodnika. Zato mrzlično išče pomočnika.

Lepega dne naleti na Jackyja, ki ima ogromno gastronomskih idej, a je brez restavracije prisiljen kuhati vsakodnevna kosila v obcestnih obedovalnicah. Obožuje ´ visoko kuhinjo´, je samouk, nadarjen, a izjemno trmast. Prav tako kot Alexandre. Le kako bosta dva res neprijetna značaja lahko združila moči za dosego skoraj nedosegljivega cilja? Začetek ni obetaven, ampak saj veste kako pravi star pregovor - nobena jed se ne poje tako vroča, kot se skuha!

Država: Španija
Jezik: Francoščina
Leto: 2012
16:15
Deški zbor
Drama
Izvirnik: Boychoir
Režija: François Girard
Igrajo: Dustin Hoffman, Kathy Bates, Eddie Izzard, Kevin McHale, Debra Winger, Josh Lucas
Ocena IMDb: 6,7/10

Oskarjevec Dustin Hoffman v navdušujoči zgodbi o talentu in notranjem boju, v katerem moramo sami zmagati!

Stet, neukrotljiv enajstletnik iz manjšega teksaškega mesta, po smrti svoje matere pristane v deškem šolskem zboru. V novem okolju je popolnoma izgubljen in razpet med različnimi interesi. V njem zavzema pomembno mesto dirigent Carvelle, s katerim je Stet najprej v navzkrižju.

A mojster dobro ve, koga je vzel v zbor: Stet je edinstven glasbeni talent in Carvelle ga spodbuja k iskanju svoje glasbene ustvarjalnosti. Vendar je Stet tudi samosvoja, odločna osebnost in mora veliko tega narediti sam. Toda vztrajni učitelj bo naredil vse, da bi Stet zapel na ves glas in s srcem ter dušo vzljubil glasbo, ki mu je namenjena.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
18:10
Kronika podzemlja: Mesto kosti
Akcija
Izvirnik: The Mortal Instruments: City of Bones
Režija: Harald Zwart
Igrajo: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Jemima West, Robert Sheehan, Robert Maillet
Ocena IMDb: 5,9/10

Filmska upodobitev prve knjižne uspešnice avtorice Cassandre Clare iz serije Kronika podzemlja.

Clary Fray je na videz povsem običajno dekle, ki neke noči ob obisku nočnega kluba odkrije obstoj nadnaravnega sveta in spozna resnico o svojem poreklu. Ko zlobni demon ugrabi njeno mamo, je pripravljena narediti vse, da bi jo rešila.

Clary sprejme svoje krvno nasledstvo in se poda na neverjetno pustolovščino, na kateri s pomočjo skrivnostnega lovca na sence, v katerega se počasi zaljubi, in svojega najboljšega prijatelja, s katerim je nenehno v sporu, postane oseba, za kakršno se je njena mama bala, da bo postala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
20:30
Zgodilo se je na Manhattnu
Romantični
Izvirnik: Maid in Manhattan
Režija: Wayne Wang
Igrajo: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Tyler Posey, Frances Conroy
Ocena IMDb: 5,2/10

Marisa Ventura je mati samohranilka desetletnega sina in marljiva sobarica v enem izmed luksuznih newyorških hotelov.

Sanja o boljšem življenju, da bi napredovala v službi in spoznala svojega sanjskega moškega. Nekega dne naleti na čednega, obetavnega in bogatega politika Chrisa Marshalla, ki se poteguje za mesto v senatu. Chris jo pomotoma zamenja za gostjo hotela in dogodki pripeljejo tako daleč, da skupaj preživita romantičen večer. Med njima se rodijo čustva, toda Mariso muči občutek, da zaradi svojega porekla ni dovolj dobra za svojo novo simpatijo.

V romantični komediji Zgodilo se je na Manhattnu se v vihar čustev zapleteta Jennifer Lopez in Ralph Fiennes.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
22:25
Zamrznjeni
Kriminalka, 1. sezona, 2. del
Izvirnik: Glacé
Ocena IMDb: 6,3/10

Potem ko so na krvavi glavi obglavljenega konja našli Hirtmannovo dlako, Servaz klone. Kaj, če se Hirtmann igra z njimi iz svoje celice? Diane se prvič sooči s Hirtmannom in mu razkrije, kdo je in zakaj v resnici biva v zaporu.

Servaza in Zieglerjevo preiskava pripelje do Garaudyja, lokalne javne osebnosti. Čeprav mu ni do tega, se mora Servaz naposled soočiti s Hirtmannom, ki predvidi, da bo storilec še tisti večer umrl …

Saint-Martin-de-Comminges, mestece v Pirenejih. Tišino prebode zvok žičnice, ki se vzpenja prodi hidroelektrarni na vrhu s snegom prekrite planine.

Dva delavca sedita v tišini gondole. Ko se začneta bližati vrhu, gondola obstane. Prizor, ki se razkrije pred njima, jima vzame sapo: s kabla žičnice visi konjska glava.

Preiskave se loti Martin Servaz s pravosodne policije v Toulousu. Pri tem združi moči z Irène Ziegler s policije. Medtem mlada psihiatrinja Diane Berg začne službovati v strogo varovanem psihiatričnem zaporu Warnier, v katerem je zaprt nevarni množični morilec Julian Hirtmann.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2016
23:15
Teksaška polja smrti
Kriminalka
Izvirnik: The Texas Killing Fields
Režija: Ami Canaan Mann
Igrajo: Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz, Jason Clarke, Annabeth Gish
Ocena IMDb: 5,7/10

Souder, detektiv oddelka za umore v Texas Cityju in njegov partner detektiv Heigh, ki je premeščen iz New Yorka, iščeta morilca.

Morilec iznakazi svoje žrtve in odvrže trupla v bližnje močvirje, ki mu tamkajšnji prebivalci pravijo Polja smrti. Čeprav močvirje ni več v njuni pristojnosti, pa detektiv Heigh ne more kar tako pozabiti srhljivih umorov in kljub partnerjevim opozorilom preiskuje zločine.

Kmalu morilec spremeni način ubijanja in telefonira detektivoma ter ju skuša speljati na napačno sled, da bi ostal korak pred njima. Ko pa izgine deklica Anne, ki jo je detektiv Heigh ravno peljal domov, policista tekmujeta s časom, da bi čim prej ujela morilca in ji rešila življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011