TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 08.11.2017
01:50
Spartak: Bogovi arene: Oče družine
Akcija, 3. del
Izvirnik: Spartacus: Gods of the arena: Paterfamilias
Režija: Rick Jacobson
Igrajo: John Hannah, Manu Bennett, Peter Mensah, Dustin Clare, Nick E. Tarabay, Lucy Lawless
Ocena IMDb: 8,6/10

Batiat je zadovoljen, ker se je dogovoril, da bo Ganik nastopil kot najboljši gladiator na igrah Kvinta Vara. Ni pa pripravljen na očetovo vrnitev, ko odkrije, da se je spajdašil z Gajo in Lukrecijo. Do sina se vede prezirljivo in izve za težave, ki si jih je Batiat nakopal s Tulijem. Posmehuje se zamisli, da bi Ganik zastopal hišo na igrah in želi razveljaviti vse, kar se je dogovoril mladi Batiat. Tit in Tulij skleneta premirje in dvoboj svojih gladiatorjev v areni. Kriks je eden izmed izbranih. Ko sta oče in sin na poti, se Var vrne v Batiatovo hišo s prijateljem ter pričakuje, da bo pogoščen kot prvič.

Nanizanka spremlja dogajanje v hiši premožnega Rimljana Kvinta.

Spremljamo dogajanje pred prihodom Spartaka, ko je v gladiatorski areni kraljeval nepremagljivi bojevnik keltskega rodu Ganik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
02:45
Spartak: Bogovi arene: Pod masko
Akcija, 4. del
Izvirnik: Spartacus: Gods of the arena: Beneath the mask
Režija: Rick Jacobson
Igrajo: John Hannah, Manu Bennett, Peter Mensah, Dustin Clare, Nick E. Tarabay, Lucy Lawless
Ocena IMDb: 8,6/10

Mladi Batiat težko prenaša očetovo navzočnost v hiši. Oče se ne želi spoprijeti z vplivnim Tulijem in sinu pojasni, da se mora zavedati, kam sodi. Gaja sreča znanca iz Rima in ga predstavi Lukreciji. Pove jima, da je slišal, kakšne užitke nudi Lukrecijin dom. Gaja vidi priložnost za Batiatovo hišo, toda stari Batiat ne bi dovolil takšnega pijančevanja, zato ga prepričajo, naj za nekaj dni odpotuje. Gaja na zabavi izkoristi priložnost, da vpliva na Tulija, Lukrecija pa se potrudi, da je zabava popolna. Za enega od gostov pa se tragično konča.

Nanizanka spremlja dogajanje v hiši premožnega Rimljana Kvinta.

Spremljamo dogajanje pred prihodom Spartaka, ko je v gladiatorski areni kraljeval nepremagljivi bojevnik keltskega rodu Ganik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2017
03:46
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Kralj
Biografija
Režija: Dejan Aćimović
Ocena IMDb: 9/10

Darko Kralj, hrvaški paraolimpijec, je stoodstotni invalid. Evropski, svetovni in olimpijski prvak v suvanju krogle. Svetovni rekorder.

Darko je edini športnik v zgodovini, ki je na največjem svetovnem tekmovanju, Paraolimpijskih igrah 2008 v Pekingu, kar petkrat v enem dnevu postavil svetovni rekord. Prvi sunek je bil dolg 14,10 m, drugi 14,12 m, tretji 14,23 m, četrti 14,32 m in peti 14,43 m. Tak podvig ni uspel še nobenemu športniku v nobeni športni panogi. Njegov trener Ivan Ivančić pravi: 'Moč, tehnika in hitrost so najpomembnejše lastnosti najboljših športnikov. Darko je v vseh treh neprekosljiv. Najhitrejši na svetu je. Ima najboljšo tehniko. Med vsemi suvalci krogle je najmočnejši. Preprosto je najboljši na svetu. ' Leta 1991 je Kralj izgubil levo nogo, potem ko je bil hudo ranjen. Leta 2004 je na spodbudo prijatelja Josipa Slivarja, prav tako stoodstotnega invalida, prvič prijel kroglo. Pod svoje okrilje ga je sprejel Ivan Ivančić, eden največjih svetovnih trenerjev v tej panogi, in skupaj sta se podala na pustolovščino. Leta 2010 je že v svetovnem vrhu. Nedotakljiv! Ta film pripoveduje njegovo življenjsko in športno zgodbo.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2012
10:50
Podzemlje
Triler
Izvirnik: Subway
Režija: Luc Besson
Igrajo: Isabelle Adjani, Christopher Lambert, Richard Bohringer, Michel Galabru, Jean-Hugues Anglade, Jean Bouise
Ocena IMDb: 6,6/10

Fred je Parižan, ki oropa bogato lepotico Helen, jo izsiljuje in se vanjo zaljubi.

Fred se v podzemni svet pariškega metroja zateče pred silaki poslovneža dvomljivega slovesa, ki mu je Fred ukradel nekatere zaupne dokumente. Ta podzemni svet je pravzaprav njegov dom, kjer živi s svojimi prijatelji, prav tako malimi tatovi, kakor je on sam. Preživljajo se z malimi tatvinami. Tako Fred nekega dne oropa sef lepe mlade ženske Helen, v katero pa se tudi zagleda. In čeprav živi v tem brutalnem, nasilnem podzemnem svetu, ki ga razsvetljuje le utripajoča svetloba neonskih napisov, ima tudi Fred svoje sanje. Rad bi osnoval svojo rokersko skupino in se poročil z žensko, ki jo je oropal pomembnih dokumentov, zdaj pa od nje izsiljuje denar.

Divja, barvita kriminalka, ki je v svet ponesla ime francoskega režiserja Luca Bessona, avtorja uspešnic, kot so Nikita, Leon in Peti element.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1985
12:50
Madeži
Drama
Izvirnik: Fleke
Režija: Aldo Tardozzi
Igrajo: Iskra Jirsak, Nika Misković, Živko Anočić, Goran Grgić, Sanja Vejnović
Ocena IMDb: 6,8/10

Ko se ji prvi spolni odnos spremeni v poskus posilstva, 17-letna Lana, dekle iz povprečne zagrebške družine, pobegne od fanta Igorja.

V nočnem klubu Lana sreča sovrstnico Ireno, težavno dekle, ki išče mamila. Niz okoliščin, od policijske racije dalje, povežejo Lano in Ireno v potepanju skozi zagrebško noč.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2011
14:45
Muhasti frizerji
Romantični
Izvirnik: Blow Dry
Režija: Paddy Breathnach
Igrajo: Alan Rickman, Natasha Richardson, Rachel Griffiths, Rachael Leigh Cook, Josh Hartnett, Bill Nighy
Ocena IMDb: 6,3/10

V angleškem mestecu Keighley se odvija tekmovanje frizerjev.

Konkurenca v tekmovnaju med frizerju je neusmiljena. Ray Robertson se je pripravljen poslužiti vseh umazanih trikov, da bi zmagal. Tekmecev se ne boji, ima samo eno veliko skrb. Keighley je domače mesto legendarnega frizerja Phila Allena. Phil ni tekmoval že deset let, odkar ga je zapustila žena Shelly, ki je pobegnila z manekenko Sandro. Tako je Phil ostal sam s sinom Brianom, s katerim vodita salon. Shelly, ki je na smrt bolna, si zdaj želi, da bi se skupaj s Philom, Brianom in Sandro udeležila tekmovanja ter seveda zmagala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
16:35
Cartagena
Drama
Režija: Alain Monne
Igrajo: Sophie Marceau, Christopher Lambert, Margarita Rosa de Francisco, Rodolfo De Souza, Linnett Hernandez Valdes
Ocena IMDb: 6,8/10

Zgodba o ljubezni med čedno paralizirano žensko in nekdanjim boksarjem.

Alain Monne je kot režiser debitiral z ganljivo dramo, v kateri igrata Sophie Marceau in Christopher Lambert. Govori o Muriel, lepi svobodomiselni ženski, ki jo je tragična nesreča privezala na posteljo, in Léu, pijanem nekdanjem boksarju srednjih let. Slednji si obupno želi službe, a nima formalne izobrazbe, zato se prijavi za delo pri Muriel, ki ga najame kot kuharja in skrbnika, ne glede na to, kako nespametno se to zdi. Toda Léo počasi pridobi Murielino zaupanje. Ona ga uči brati, on pa jo pripravi do tega, da se sooči z življenjem zunaj stanovanja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
18:25
Marijina želja
Drama
Izvirnik: Louder Than Words
Režija: Anthony Fabian
Igrajo: Hope Davis, Adelaide Kane, David Duchovny, Xander Berkeley, Timothy Hutton, Craig Bierko
Ocena IMDb: 6/10

John in Brenda si po tragični smrti njune mlade hčere poskušata opomoči.

Na resničnih dogodkih osnovana zgodba spremlja Johna (David Duchovny) in Brendo (Hope Davis), ki se težko pobirata po tragični smrti njune mlade hčere Marie. Medtem ko se soočata z otopelim žalovanjem, skleneta udejanjiti željo deklice o tem, da bi bili vsi otroci deležni primerne nege in zdravja. S pomočjo svoje skupnosti pod vodstvom dobrega prijatelja Brucea (Timothy Hutton) ustanovita vrhunsko otroško bolnišnico in jo poimenujeta po umrli hčeri; zdravstvena ustanova bo naposled vsej družini pomagala do ozdravitve čustvenih ran. Namesto da bi ju tragedija razdvojila, se lahko John in Brenda slednjič veselita nove pridobitve, ki bo pomagala tisočim otrok in družinam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
20:15
Upokojeni, oboroženi, nevarni
Akcija
Izvirnik: Red
Režija: Robert Schwentke
Igrajo: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Karl Urban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon
Ocena IMDb: 7,1/10

Nekdanji agent Cie Frank Moses živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže oborožena skupina, ki ga namerava ubiti.

Življenje upokojenega agenta Cie Franka Mosesa se nenadoma povsem spremeni. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu, Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe, Marvin in Victoria. Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prebrisanost, prekaljenost in sposobnost moštvenega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
22:20
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: Black Sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,2/10

Flint odkrije tatu med svojimi vrstami. Rackham se kljub Vanovim nasprotovanjem loti plenjenja. Silver se skriva z Max v bordelu. Eleanor se je znašla pred nemogočo izbiro.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:15
Trikrat pokopani Melquiades Estrada
Drama
Izvirnik: The Three Burials Of Melquiades Estrada
Režija: Tommy Lee Jones
Igrajo: Tommy Lee Jones, Barry Pepper, Julio Cedillo, Dwight Yoakam, January Jones, Melissa Leo
Ocena IMDb: 7,4/10

Ameriški graničarji poskušajo preprečiti prihod ilegalnih mehiških prebežnikov.

Graničarjem se pridruži mladi Mike Northon s svojo privlačno ženo, ki se počuti ob meji zelo osamljeno, njen brezobzirni in brezčutni mož pa zanjo ne najde prav nikakršnega razumevanja. Northon na eni svojih patrol povsem po nepotrebnem ustreli mehiškega delavca Melquiadesa Estrado in njegovo smrt prikrije. Policija je pri preiskavi uboja neučinkovita in Peter Perkins, delodajalec in prijatelj umorjenega, se preiskave loti sam. Odkrije, da je storilec graničar Mike Northon. Perkins Northona ugrabi, uklene z lisicami, posadi na konja in se z njim in s truplom pokojnega odpravi čez mejo v Mehiko. Estradi je namreč obljubil, da ga bo, če umre v Ameriki, pokopal v njegovem rodnem kraju v Mehiki. Dva moška skupaj s truplom potujeta po brezpotjih, za petami so jima graničarji. Mike Northon, kot ujetnik z negotovo prihodnostjo, pa nikakor ni pripravljen spremljati Perkinsa in truplo ubitega. Toda Pete Perkins je neizprosen, za Northona naj bo to kazen. A izkušnja trdega potovanja za Northona ni le kazen, zanj je to tudi možnost spreobrnitve in zavedanja samega sebe in svojih napak.

Znani scenarist Guillermo Arriaga (filma Pasja ljubezen in 21 gramov) je napisal scenarij za nenavaden road movie. Film se ponaša z vrsto mednarodnih priznanj, med katerimi izstopata dve zlati palmi: za moško vlogo jo je dobil Tommy Lee Jones, za scenarij pa Guillermo Arriaga.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005