TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 09.05.2019
00:50
Uslužbenec meseca
Komedija
Izvirnik: Employee of the Month
Režija: Greg Coolidge
Igrajo: Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Brian George
Ocena IMDb: 5,5/10

David Walsh, mlad in uspešen moški, v enem dnevu izgubi vse kar je imel in se znajde na samem dnu.

David Walsh (M. Dillon) ima vse – delo v banki, prihodnost, lepo zaročenko Sarah (C. Applegate) in veliko dobrih prijateljev. Toda brazgotine na obrazu so opomin na temno preteklost, ki jo je preživel in pustil daleč za sabo – preteklost, ki preži na njegovo novo uspešno življenje. Ko stopi v šefovo pisarno, David upravičeno pričakuje napredovanje, namesto tega pa dobi odpoved, ker ni izpolnil norme. Istega dne ga zaradi čipkastih hlačk, ki jih je našla v žepu, zapusti še dekle. David obišče edinega človeka, ki mu ne bo obrnil hrbta, prijatelja Jacka (S. Zahn), ki dneve in noči obiskuje striptiz klube, kjer sklepa posle, povezane z drogo. Naenkrat je Davidovo življenje mnogo bolj podobno preteklosti, za katero je mislil, da jo je pustil za sabo. V samo 36 urah je z vrha padel na dno in zdi se, da stvari ne morejo biti hujše. Takrat postanejo še hujše.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
02:35
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Zvesta žena
Komedija
Izvirnik: Committed
Režija: Lisa Krueger
Igrajo: Heather Graham, Casey Affleck, Luke Wilson, Goran Višnjić, Patricia Velasquez, Alfonso Arau
Ocena IMDb: 5,2/10

Joline, ki trdno verjame v svetost zakonske zveze, je osupla, ko njen mož Carl nekega dne kar izgine in kot pojasnilo pusti le nerazločno sporočilo.

Neomajna Joline se iz New Yorka poda za pobeglim možem in ga na koncu najde na divjem zahodu, v El Pasu v Teksasu, spotoma pa ima še celo vrsto srečanj s številnimi pridaniči in čudaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
11:00
Pozabi me!
Komedija
Izvirnik: Get over it
Režija: Tommy O'Haver
Igrajo: Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Sisqó, Shane West, Colin Hanks
Ocena IMDb: 5,8/10

Berka zapusti dolgoletno dekle Allison. S pomočjo prijateljev ji sledi v šolski muzikal. Tam nastane ljubezenski trikotnik v slogu Sna kresne noči.

Berke Landers (Ben Foster) je živel v prepričanju, da je v zadnjih letnikih srednje šole dosegel popolnost. Hodil je namreč s popolnim dekletom Allison (Melissa Sagemiller), v katero je bil zaljubljen že vse od otroštva. Na zunaj je videti, da med njima vlada popolna ljubezen, da sta pojem srednješolskega para. Berku se zdi, da je prvič v njegovem življenju prav vse na pravem mestu ... A kaj, ko se mu to le zdi in bo kmalu ugotovil, da je bila vse le popolna zmota. Že res, da je za Berka njun odnos z Allison podoba popolnosti; da je prepričan, da živi usodno ljubezen, kakršno sta poznala Antonij in Kleopatra, Hepburn in Tracy, Romeo in Julija. A Allison na to gleda precej drugače – pravzaprav komaj čaka, da bi bilo že enkrat vsega konec. In to kmalu tudi uresniči. Tako Allison odleti v naročje vročega lepotca Strikerja (Shane West), Berke pa prične z zlomljenim srcem izgubljeno tavati naokoli. Prijatelji mu poskušajo pomagati, da bi premagal svojo obsedenost z Allison. A prava pomoč pride šele od tam, od koder je nihče ni pričakoval – od male sestre (Kirsten Dunst) Berkovega najboljšega prijatelja, ki bo Berku končno omogočila, da na Allison preprosto pozabi in jo preboli.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
12:40
Tudi to je ljubezen
Romantični
Izvirnik: Management
Režija: Stephen Belber
Igrajo: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward, James Hiroyuki Liao, Woody Harrelson
Ocena IMDb: 5,9/10

Sue, ambiciozna, a nepomembna prodajalka umetnin, se za eno noč prijavi v obcestni motel v Arizoni, katerega lastnika sta starša rahlo čudaškega Mika.

Med nočnim dežurstvom Mike prinese Sue "steklenico vina na račun uprave", kar je običajno njegova iztočnica za zapeljevanje gostij. Ponavadi sicer neuspešen trik, se tokrat kot po čudežu udejani v aferi za eno noč. Afero Sue in Mike seveda dojemata vsak po svoje. Ona kot napako in popolno neracionalno dejanje, on kot znamenje neke višje instance, da je končno našel sorodno dušo, s katero bo živel do konca (skupnih) dni. Sue se po hitrem postopku odjavi iz sobe in odide domov v Maryland, na drug konec države. Mike ji sledi, a ko se nenapovedan pojavi na vratih njene pisarne, ugotovi, da ona v svojem skrbno načrtovanem življenju nima časa zanj. Večina fantov bi tu nekje odnehala, odšla domov in pozabila na dekle. Ampak, kot se nakaže že na začetku filma, je Mike rahlo poseben patron …

Zabavna komedija je začinjena s precej črnim humorjem in nenavadnimi liki, med katerimi najbolj izstopa Woody Harrelson v vlogi jogurtnega mogotca, uspešnega poslovneža v srednjih letih, ki pa je s srcem še vedno nekje v punk rocku. In v skladu z vrednotami subkulture tudi živi, milijoni gor ali dol.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
14:30
Ugrabljen
Akcija
Izvirnik: Abduction
Režija: John Singleton
Igrajo: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jake Andolina, Oriah Acima Andrews, Ken Arnold
Ocena IMDb: 5,1/10

Kolikor daleč nazaj se spomni svoje preteklosti, ima srednješolec Nathan Harper (Taylor Lautner) neprijeten občutek, da živi življenje nekoga drugega.

Ko Nathan po naključju naleti na svojo fotografijo iz otroštva na spletni strani pogrešanih oseb, se njegovi najbolj črni strahovi uresničijo: ugotovi, da njegovi starši niso tisto, kar je mislil, in da je vse njegovo življenje spretno načrtovana pretveza za prikritje nekaterih temačnih in nevarnih skrivnosti, ki si jih sploh ne predstavlja. Ko začne sestavljati resnico o svoji pravi identiteti, se nanj spravi ekipa poklicnih morilcev, za pete pa se mu prilepi agent Cie Burton (Alfred Molina). Prisiljen se je zateči k edinemu človeku, ki mu zaupa, sosedi Karen (Lily Collins), v katero je že več let skrivaj zaljubljen. Vsaka sekunda šteje, ko se Nathan in Karen podata v beg pred vojsko morilcev in zveznimi agenti. Njegovi nasprotniki so vse bližje, Nathan pa ugotovi, da bo preživel in skrivnost rešil le tako, da bo nehal bežati in stvari vzel v svoje roke.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
16:30
Psst! ... Nikomur niti besede
Komedija
Izvirnik: Keeping Mum
Režija: Niall Johnson
Igrajo: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Tamsin Egerton, Toby Parkes
Ocena IMDb: 6,8/10

Komedija o družinskih težavah vikarja.

Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) je tako predan svojemu duhovniškemu poklicu, da skrb za družino prepušča ženi Glorii. Ta mora tako sama skrbeti za njuna otroka, 17-letno Holly in njenega mlajšega brata Peteyja. Gloria je povsem nemočna in otrok ne obvladuje, od življenja odmaknjeni vikar pa ne opazi, da se njegova hčerka sestaja s povsem neprimernimi fanti, Petey pa je pred tem, da preneha hoditi v šolo, saj ga sošolci zasmehujejo in izsiljujejo. Vse skupaj se še bolj zaplete, ko Glorii začne dvoriti učitelj golfa, a na srečo v hišo za pomočnico pride stroga Grace Hawkins, ki vzame niti v svoje roke in začne v družini vzpostavljati red.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
18:30
Asterix in Obelix: Misija Kleopatra
Komedija
Izvirnik: Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Režija: Alain Chabat
Igrajo: Alain Chabat, Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Claude Rich
Ocena IMDb: 6,6/10

Asterix in Obelix, neustrašna in nezlomljiva galska junaka, se podata na novo pustolovščino – tokrat daleč od doma.

Egipt, ki mu je poveljevala Kleopatra, je podjarmil rimski imperij. Še huje, Kleopatra se je odločila, da bo svoje srce oddala Juliju Cezarju. Ker ima dovolj njegovih sarkastičnih pripomb, stavi z njim: če ji uspe v treh mesecih sredi puščave zgraditi najveličastnejšo palačo, bo javno priznal, da so Egipčani narod vseh narodov. Kleopatra nalogo zaupa arhitektu Edifisu. Če mu bo uspelo, ga bo zasula z zlatom, drugače ga bo vrgla krokodilom. Postavljenega roka se brez čudeža ne bo dalo ujeti. Čudež pa se pojavi v obliki Asterixa, Obelixa in njunega zvestega prijatelja, druida Getafixa – čuvaja čarobnega napoja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2002
20:30
Ljubezen brez naslova
Drama
Izvirnik: Shelter
Režija: Paul Bettany
Igrajo: Adolfo Mendez-Nouel, Anthony Mackie, Kevin Hoffman, Teddy Cañez, Steve Cirbus, Alok Tewari
Ocena IMDb: 6,5/10

Ko razkrivamo zgodbo dveh brezdomcev, dojamemo, kako vedno bolj potrebujeta drug drugega, da bi si lahko ustvarila prihodnost.

Hannah in Tahir se zaljubita kot brezdomca na newyorških ulicah. V zavetišču raziskujejo, kako sta se znašla tam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
22:30
Šola za prvake
Humor, 1. sezona, 7. del
Izvirnik: Community
Režija: Dan Harmon
Igrajo: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover
Ocena IMDb: 8,5/10

Jeff, ki se je vrnil v odvetniške vode, hitro spozna, da je ponovno delo odvetnika veliko težje, kot je pričakoval.

Potem ko se izkaže, da ima lažno diplomo, odvetnika Jeffa Wingerja suspendirajo in mu ukažejo, naj pridobi zakonito izobrazbo. Ker bi rad doštudiral na najlažji možni način, se Jeff vpiše na državni kolidž Greendale, ki ga obiskujejo srednješolske zgube, ločene gospodinje in upokojenci. Čeprav Jeff nima namena študirati, ga v to prisili srečanje s seksi sošolko Britto. Ko jo namreč povabi, da bi skupaj študirala španščino, Britta k pouku povabi pisano druščino študentov, prek katerih Jeff sčasoma spozna, da mu ne preostane drugega, kot da se potrudi in zaviha rokave.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
22:55
Šola za prvake
Humor, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Community
Režija: Dan Harmon
Igrajo: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover
Ocena IMDb: 8,5/10

Jeff, ki se je vrnil v odvetniške vode, hitro spozna, da je ponovno delo odvetnika veliko težje, kot je pričakoval.

Potem ko se izkaže, da ima lažno diplomo, odvetnika Jeffa Wingerja suspendirajo in mu ukažejo, naj pridobi zakonito izobrazbo. Ker bi rad doštudiral na najlažji možni način, se Jeff vpiše na državni kolidž Greendale, ki ga obiskujejo srednješolske zgube, ločene gospodinje in upokojenci. Čeprav Jeff nima namena študirati, ga v to prisili srečanje s seksi sošolko Britto. Ko jo namreč povabi, da bi skupaj študirala španščino, Britta k pouku povabi pisano druščino študentov, prek katerih Jeff sčasoma spozna, da mu ne preostane drugega, kot da se potrudi in zaviha rokave.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009