TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 09.08.2015
01:30
30 dni teme
Ko izginejo še zadnji sončni žarki, mesto napade skupina vampirjev, lačna krvi, ki si želi neprekinjeno orgijo užitkov. Le majhna šerifova (Josh Hartnett) ekipa stoji med preživelimi in gotovim uničenjem.
03:18
Konec programa
09:00
Past za Rdečo kapico
Kosmati in pernati policaji živalskega sveta raziskujejo napad v babičini hiši - lovčev napad na volka, ki se je izdajal za babico, je kot kaže naključen, seznam obtožb pa je dolg: vlom, kršenje javnega reda in miru, namen pohrustanja deklice in nezakonito mahanje s sekiro. Toda videz vara. Ko nališpani detektiv Niko Salto, šef policije z vrhunskim vohom, Grizli in policaj Bill Štrk zaslišujejo osumljene, odkrijejo, da ima vsak izmed njih povsem drugačno zgodbo, prav tako noro in kosmato. In ne samo to. Kot kaže, je zločin povezan z zloglasnim lopovom, ki krade recepte za slaščice. Osumljenci ne pokažejo pravega obraza, vsak se skriva za svojo masko. Deklica je zelo pametna, volka nihče ne razume, babica živi skrivno življenje, ki si ga nihče ne predstavlja, zakompleksani lovec ima svoje tihe želje. Policijo čaka težko delo, saj se primer vse bolj zapleta. Na koncu vendarle razkrijejo zločinca, medtem ko morajo deklica, volk, babica in lovec združiti moči in sami poiskati srečen konec pravljice.
10:24
V zakulisju: Minioni
10:32
V zakulisju: Nore počitnice: Nova generacija
11:01
Snežna reka: McGregor Saga
11:46
Snežna reka: McGregor Saga
12:36
Filmske novice
12:39
V zakulisju: Vroči Mike XXL
13:01
Prikazen
15:01
Družinska pravila
Za seboj sta mu pustila družinsko hišo, razdraženo črevesje ter brata Jaya in sestro Ido, za katera je moral od zdaj naprej skrbeti sam. Dvajset let kasneje je Jay brezdomec, ki se težko vklaplja v družbo in je bil pred kratkim za nameček še ranjen, Ida pa je brezposelna in vajena spati z neznanci. Morrie je medtem poročen z Betty, ki namerava imeti otroke šele potem, ko bo Morrie napredoval v službi, zaradi česar se morata nenehno prilizovati njegovemu šefu, ki je za nameček njun sosed. Ko Morrie pripelje ranjenega Jaya domov, kjer naj bi si ta opomogel, se tudi Ida odloči obiskati svojega starejšega brata. Jayev in Idin prihod sosedje pospremijo z nelagodjem, po obisku čudaške ženske pa pridejo še policisti, ki bi se radi pogovorili z Jayem. In kaj se dogaja z Morriejevim razdraženim črevesjem?
16:27
Filmske novice
16:31
V zakulisju: Iz/sebe
16:33
V zakulisju: Mož z agencije U.N.C.L.E.
17:00
Zveži me
Poišče Marino, zvezdnico pornografskih filmov, s katero je nekoč spal, in jo poskuša prepričati, naj se poroči z njim. Ker dekle okleva, se jo Ricky odloči zvezati. Toda ali bo na ta način res pridobil njeno naklonjenost?
19:01
Zakon ulice
Clarence "Tango" Butler pa je policaj na tajni nalogi med dilerji droge in se že počuti kot del njih. Ravno tako pa tudi Sal Procida čuti vse večji odpor do svojega dela.
21:13
Filmske novice
21:30
30 dni teme
Ko izginejo še zadnji sončni žarki, mesto napade skupina vampirjev, lačna krvi, ki si želi neprekinjeno orgijo užitkov. Le majhna šerifova (Josh Hartnett) ekipa stoji med preživelimi in gotovim uničenjem.
23:25
Filmske novice
23:44
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.