TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 09.08.2017
00:30
Zombiji: Niti blizu Velikega kanjona nismo bili
Akcija, 2. sezona, 10. del
Izvirnik: Z-Nation: We were nowhere near the Grand CanyoN
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,7/10

Skupino loči veliko zombijevsko krdelo. Skupina sreča indijansko pleme, ki se bori samo s sabo.

Druga sezona se nadaljuje tam, kjer se je prva končala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
01:15
Zombiji: Poslovno počivališče
Akcija, 2. sezona, 11. del
Izvirnik: Z-Nation: Corporate retreat
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,7/10

Ko junaki sodelujejo v raznih "team building" igrah, skuša nekdo ubiti Murphyja. Soočeni z možnostjo, da je v njihovih vrstah morilec, se gredo naši junaki nevarno igro ugibanja - z zombiji!

Naši junaki se znajdejo do grla v korporativni politiki, ko se umaknejo v hotel, ki ga je prevzela skupina poslovnežev.

Druga sezona se nadaljuje tam, kjer se je prva končala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
02:08
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Škorpijonovo prekletstvo
Komedija
Izvirnik: The Curse of the Jade Scorpion
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, John Tormey, John Schuck, Elizabeth Berkley, Kaili Vernoff, Brian Markinson
Ocena IMDb: 6,8/10

CW Briggs je v štiridesetih letih 20. stoletja priznani strokovnjak za varnost v New Yorku.

Betty Ann Fitzgerald je nova uslužbenka, katere naloga je preureditev oddelka. Briggs in Fitzgeraldova se težko prenašata, tako vsaj mislita. Briggs se hvali, da lahko reši vsak varnostni primer tako, da vstopi v um kriminalca. Nekega večera pa se s sodelavci odpravi na predstavo. Tam čarovnik Voltan hipnotizira tako njega kot Fitzgeraldovo, da bi ju nato izkoriščal. Že isti večer Briggs opravi zanj rop, toda zjutraj se ničesar ne spomni. Vse skupaj se še bolj zakomplicira, ko mora Briggs raziskati primer. Mu bo uspelo ugotoviti, kdo je ropar?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
11:10
Zvok tišine
Komedija
Izvirnik: Sound of noise
Režija: Ola Simonsson
Igrajo: Bengt Braskered, Sanna Persson, Magnus Börjeson, Marcus Boij, Johannes Björk, Fredrik Myhr
Ocena IMDb: 7,3/10

To je zgodba o policistu Amadeusu Warnebringu, ki je edini, ki v glasbeni družini nima posluha.

Trenutno je na lovu za šesterico barab, ki ustrahuje vse v mestu. Pojavljajo se na raznih kulturnih in javnih krajih, a kljub vsemu spoznavamo tudi zanimive osebne zgodbe vsakega izmed njih. Poleg tega se razkriva tudi zgodba njihovega lovca, policista, ki sovraži glasbo.

Film je prava poslastica za oči in ušesa ter ustvarja nasprotje dolgočasnim, ponavljajočim se zvokom vsakodnevnega življenja.

Država: Švedska
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
13:10
V ringu z Alijem
Biografija
Izvirnik: Facing Ali
Režija: Pete McCormack
Igrajo: George Chuvalo, Henry Cooper, George Foreman, Joe Frazier, Larry Holmes, Ron Lyle
Ocena IMDb: 8,1/10

Muhammad Ali, trikratni svetovni prvak v težki kategoriji, je porazil skoraj vse vrhunske bojevnike zlate dobe boksa.

Ali je prerasel v simbol športa 20. stoletja. Prvič se je izkazal v času poletnih olimpijskih iger leta 1960. Tedaj je še pod rojstnim imenom Cassius Clay osvojil svoje prvo zlato. Kmalu je postal prvi boksar, ki je trikrat zapored zmagal v težki kategoriji. Zaslovel je po edinstvenem borbenem slogu, elegantnem gibanju, »lebdenju«, in nenadnih učinkovitih napadih, ki so spominjali na pik ose. A Muhammad Ali ni bil zgolj vrhunski borec in gibalec. Svojo priljubljenost je izkoristil tudi za radikalno politično delovanje. Javno je nasprotoval vietnamski vojni in se na političnem prizorišču uveljavil kot karizmatični zagovornik v boju za državljanske pravice – glas in heroj zatiranih po svetu.

Dokumentarni film besedo prepusti Alijevim tekmecem oziroma – poražencem, boksarjem, ki jih je Muhammad Ali večkrat ozmerjal pred televizijskim občinstvom in premagal v ringu. Gre za svojevrsten poklon »Največjemu« s strani vrhunskih športnikov, ki o Aliju spregovorijo v poglobljenih intervjujih. Pred kamero stopijo Ken Norton, Earnie Shavers, Joe Frazier, George Foreman, Leon Spinks in Larry Holmes.V film so vključeni številni ekskluzivni intervjuji, ki skupaj z arhivskim materialom z dragocenimi fotografskimi ter filmskimi posnetki iz Alijeve kariere poustvarijo nepozabno rivalstvo med tekmujočimi boksarji, obširna poročila o najpomembnejših zmagah, tragičnih življenjskih dogodkih in neustavljivem športnem duhu »Največjega«.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:10
Umor in margarite
Komedija
Izvirnik: The Matador
Režija: Richard Shepard
Igrajo: Pierce Brosnan, Arlin Miller, Azucena Medina, Jonah Meyerson, Wiveca Bonerais, Greg Kinnear
Ocena IMDb: 6,8/10

Na šestmesečnem potovanju skozi štiri države in ob številnih margaritah film Matador obrača žanr filmov o plačanih morilcih na glavo.

Nekega večera se Danny in Julian srečata v hotelskem baru. Kmalu doživita skupno izkušnjo, ki bo oba spremenila za vedno. Plačanec Julian in običajen ameriški poslovnež Danny bosta odkrila, da drug drugega na nepredstavljiv način potrebujeta, čeprav nimata prav nič skupnega.

Naključno srečanje med trgovskim potnikom Dannyjem in osamljenim plačanim morilcem Julianom se razvije v trdno prijateljstvo. To oba moška privede do dejanj, ki so se še pred kratkim zdela nemogoča.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
17:05
Mladi upornik
Romantični
Izvirnik: Youth In Revolt
Režija: Miguel Arteta
Igrajo: Michael Cera, Portia Doubleday, Jean Smart, Zach Galifianakis, Erik Knudsen, Adhir Kalyan
Ocena IMDb: 6,5/10

Zgodba o divjih pustolovščinah mladega Nicka Twispa, ki na počitnicah z družino spozna sanjsko dekle.

Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
18:50
Nato me je našla
Drama
Izvirnik: Then She Found Me
Režija: Helen Hunt
Igrajo: Helen Hunt, Bette Midler, Colin Firth, Matthew Broderick, Ben Shenkman, Lynn Cohen
Ocena IMDb: 6/10

Newyorška učiteljica se znajde v krizi srednjih let, ko jo zapusti mož in ji umre krušna mati.

April Epner (Hunt), newyorška učiteljica, ki so jo po rojstvu dali v posvojitev, se bliža 40. rojstnemu dnevu. Zelo si želi otroka, še bolj zato, ker sama ni nikoli poznala svoje biološke mame. Toda hitro se pokaže motnja v načrtu: njen simpatičen, a nezrel mož Ben (Matthew Broderick) naznani, da je bil njun zakon napaka, in jo pusti, zlomljeno in zbegano. Da je zmešnjava še večja, se nekako sočasno na njenih vratih znajde še čudaška voditeljica pogovornih oddaj Bernice (Bette Middler), ki ji pove, da je njena biološka mati. Kljub novoodkriti mami in sveži zvezi s Frankom (Colin Firth), ki je oče njenega učenca, začne Aprilino nekoč preprosto življenje uhajati izpod nadzora.

Zabavna in ganljiva filmska zgodba o nenavadni poti do osebne sreče temelji na istoimenskem literarnem prvencu pisateljice Elinor Lipman.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
20:45
Okrožje 9
Znanstvena fantastika
Izvirnik: District 9
Režija: Neill Blomkamp
Igrajo: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, Sylvaine Strike, Elizabeth Mkandawie, John Sumner
Ocena IMDb: 8/10

Leto 1982. Nad Johannesburgom v Južnoafriški republiki se pojavi velikanska vesoljska ladja z izmučenimi Nezemljani, ki se jih oprime vzdevek Škampi.

Po 28 letih od pristanka Nezemljanov začetno navdušenje nad njimi skopni, njihov begunski tabor pa se je sčasoma spremenil v vojaški geto po imenu Okrožje 9, kjer Nezemljani živijo v bednih pogojih kot ujetniki. Leta 2010 vojaško podjetje Multi-National United dobi nalogo, da na čelu z agentom Wikusom van der Merwom begunce na silo izseli s tamkajšnjega področja. Med opravljanjem naloge je Wikus izpostavljen nenavadni nezemeljski kemikaliji. Da bi preživel, se mora opreti na pomoč svojih novih prijateljev Škampov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
22:50
Brüno
Komedija
Režija: Larry Charles
Igrajo: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Clifford Bañagale, Chibundu Orukwowu, Chigozie Orukwowu, Josh Meyers
Ocena IMDb: 5,8/10

Filmska ekipa, ki je na spoznavanju ZDA sledila novinarju Boratu, se tokrat z avstrijskim modnim strokovnjakom Brünom odpravi na modne steze.

Homoseksualni mladenič s svojim nenavadnim obnašanjem povsod vzbudi veliko nejevolje in zgražanja, zato se odloči svojo raziskavo razširiti tudi na druge medijske osebnosti in aktualne družbene pojave, kar povzroči pravi kaos zmešnjav in obilico občih nesramnosti.

Nominiranec za oskarja in dobitnik zlatega globusa Sacha Baron Cohen ("Borat", "Da Ali G Show", "Talladega Nights") prinaša komedijo, ki je sprožila več razburjenja in kontroverznosti kot vsi njegovi prejšnji projekti. Medtem ko Brüno potuje po svetu v iskanju slave, postanejo vsi, ki jih srečuje – zvezdniki, politiki, judje, teroristi in rokoborci v kletkah – stopnice na njegovi poti do zvezd, kar ima noro smešne posledice. Zato se pripravite na zabavno potovanje z bolečinami v trebuhu od smeha.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009