TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 09.11.2016
01:40
Ameriški marinci 3
Akcija
Izvirnik: U.S. Seals 3: Frogman
Režija: Franklin A. Vallette
Igrajo: Tyler Christopher, Bentley Mitchum, John Simon Jones, Gary Murphy, George Stanchev, Atanas Srebrev
Ocena IMDb: 3,4/10

Ameriški marinci so na lovu za smrtonosnim teroristom Casperjem.

Ko izvedo, da terorist Casper namerava Albancem prodati izredno nevarno bombo in jo potem ukrasti nazaj, se pogumni marinci znajdejo v nevarni tekmi s časom. Bombo morajo najti, še preden Casper uresniči svoje smrtonosne načrte in za vedno spremeni obličje našega sveta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
03:23
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Rock legenda
Biografija
Izvirnik: The Runaways
Ocena IMDb: 6,6/10

Glasbena pripoved o odraščanju in oblikovanju dekliške rokovske skupine v sedemdesetih, "The Runaways".

Zgodba spremlja prijateljici Joan Jett in Cherie Currie, ki iz uporniških mladenk iz južne Kalifornije zrasteta v legendarno glasbeno skupino ter vzornici mnogih prihodnjih dekliških skupin. Dekleti padeta pod vpliv rokovskega menedžerja Kima Fowleyja (Michael Shannon), ki nebrzdana dekleta spremeni v rokovsko skupino z nezaslišanim uspehom. Z videzom odločnih deklet in surovim talentom si skupina kmalu ustvari ime v svetu glasbe, posebej njeni glavni članici: Joan je rokovsko srce skupine, medtem ko je Cherie z videzom mešanice Bowieja in Brigitte Bardot njena seksi deklica. Režiserka in scenaristka filma je Floria Sigismondi; zgodba se posebej posveča burnemu odnosu med Joan in Cherie na odru ter zunaj njega, medtem ko začne skupina razpadati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
11:10
Slutnja konca
Drama
Izvirnik: Afterwards
Režija: Gilles Bourdos
Igrajo: Romain Duris, John Malkovich, Evangeline Lilly, Pascale Bussières, Sara Waisglass, Reece Thompson
Ocena IMDb: 5,9/10

Nathan, izjemen newyorški odvetnik, je poslovno izjemno uspešen, zasebno pa je žalosten zaradi ločitve od Claire, njegove edine ljubezni.

Nathan spozna dr. Kaya, skrivnostnega zdravnika, ki se predstavi kot "Sel". Trdi, da čuti, kdaj bodo določeni ljudje umrli, in da je poslan tem ljudem kot pomoč, da uredijo svoje življenje, preden bo prepozno. Nathan mu ne verjame niti besedice, kmalu pa je priča nekaj prizorom, ki potrjujejo zdravnikove trditve.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
13:10
Moja ljubezenska pesem
Komedija
Izvirnik: My Own Love Song
Režija: Olivier Dahan
Igrajo: Renée Zellweger, Nick Nolte, Madeline Zima, Forest Whitaker, Elias Koteas, Annie Parisse
Ocena IMDb: 5,8/10

Jane (Renée Zellweger) se skriva pred življenjem, potem ko jo je nesreča prikovala na invalidski voziček.

Joey (Forest Whitaker) je Janin prijatelj in se pogovarja z duhovi in angeli, ki jih ne vidi nihče drug. Ko v časopisu prebere novico, da bo imel njegov najljubši avtor govor v New Orleansu, prepriča Jane, naj gre z njim na pot. Na potovanju srečata Billie (Madeline Zima), mlado žensko, ki išče pogrešanega moža. Pred popotniki so številne ovire in na cesti srečajo različne primere "angelov" in "hudičev". Jim bo uspelo priti pravočasno na najpomembnejši dogodek v Janeinem življenju?

Dvakratni nominiranec za oskarja, Nick Nolte, Madeline Zima in Elias Koteas so zvezde tega filma.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
15:05
Staten Island
Drama
Izvirnik: Staten island
Režija: James DeMonaco
Igrajo: Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Seymour Cassel, Julianne Nicholson
Ocena IMDb: 5,9/10

Življenja treh prebivalcev newyorške četrti se prepletejo, ko se vsak po svoje trudijo uspeti v življenju.

Sully Halverson (Ethan Hawke) je čistilec greznic, ki si obupano želi, da bi njegov nerojeni sin imel boljše možnosti v življenju. Jasper Sabiano (Seymour Cassel), gluhonemi delavec v prehranski industriji, želi pobegniti gangsterjem, ki so se polastili njegovega življenja in službe. Parmie Tarzo (Vincent D'Onofrio) je lokalni mafijski šef z ambicijo uničenja konkurence in sanjami o zloglasnem slovesu. Možem je skupno dvoje: želijo si boljše prihodnosti in živijo v četrti Staten Island, pozabljeni soseski New Yorka. Potem ko se bodo njihova življenja prepletla, nič več ne bo tako kot prej.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
16:55
Gainsbourg: Življenje junaka
Biografija
Izvirnik: Gainsbourg: A Heroic Life
Režija: Joann Sfar
Igrajo: Eric Elmosnino, Lucy Gordon, Laetitia Casta, Doug Jones, Anna Mouglalis, Mylène Jampanoï
Ocena IMDb: 6,9/10

Drzen življenjepis slovitega francoskega pevca Sergea Gainsburga.

V najboljši maniri filmov "Življenje v rožnatem" in "Amelie" se biografija Sergea Gainsbourga posveča življenju enega največjih francoskih upornikov, slavnega šansonjerja in razvpitega pisca besedil judovskega rodu (Eric Elmosnino). Kot Lucien Ginsburg je bil rojen judovskim staršem ruskega porekla; zgodba spremlja njegovo otroštvo v nacistični Franciji od začetkov nepomembnega džezovskega glasbenika do pop-zvezdnika. Na poti intimno spozna nekatere najlepše ženske tistega časa, med njimi Juliette Greco (Anna Mouglalis), Brigitte Bardot (Laetitia Casta) in Jane Birkin (Lucy Gordon). V nadrealističnem slogu in glasbeni spremljavi nekaterih njegovih največjih uspešnic film odlično prikaže duh šestdesetih let v Parizu.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
19:20
Peklenski vihar
Avantura
Izvirnik: White Squall
Režija: Ridley Scott
Igrajo: Jeff Bridges, Caroline Goodall, John Savage, Scott Wolf, Jeremy Sisto, Ryan Phillippe
Ocena IMDb: 6,6/10

Resnična zgodba o skupini ameriških najstnikov, ki se s šolsko jadrnico odpravijo na potovanje, na katerem naj bi pridobili nove izkušnje.

Chuck Gieg je zaključil srednjo šolo in se je odločil, da gre na jadrnico Albatross. Jadrnica nezrelim mladeničem služi kot plavajoča šola, kjer se ne izobražujejo samo v šolskih predmetih, ampak jih pripravljajo tudi na življenje. Chuck se pridruži posadki, da bi na Karibskem morju umiril svoje telo in duha. Učencem na ladji zapoveduje kapetan Sheldon, predava pa jim njegova soproga Alice in ekscentrik McCrea. Sheldon učencem da vedeti, da na ladji za njih nimajo milosti, ne bodo pa prenašali nediscipline in razvajenosti. Mladeniči bodo hitro ugotovili, zakaj je temu tako. Morje namreč, poleg številnih lepot, s seboj nosi tudi mnoge nevarnosti, zato je vsak član posadke odgovoren za svoje sopotnike. Ko pa se na povratku domov srečajo s katastrofalno nevihto, bodo učenci hitro spoznali resničnost kapitanovih besed.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
21:45
Okrožje 9
Znanstvena fantastika
Izvirnik: District 9
Režija: Neill Blomkamp
Igrajo: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, Sylvaine Strike, Elizabeth Mkandawie, John Sumner
Ocena IMDb: 8/10

Leto 1982. Nad Johannesburgom v Južnoafriški republiki se pojavi velikanska vesoljska ladja z izmučenimi Nezemljani, ki se jih oprime vzdevek Škampi.

Po 28 letih od pristanka Nezemljanov začetno navdušenje nad njimi skopni, njihov begunski tabor pa se je sčasoma spremenil v vojaški geto po imenu Okrožje 9, kjer Nezemljani živijo v bednih pogojih kot ujetniki. Leta 2010 vojaško podjetje Multi-National United dobi nalogo, da na čelu z agentom Wikusom van der Merwom begunce na silo izseli s tamkajšnjega področja. Med opravljanjem naloge je Wikus izpostavljen nenavadni nezemeljski kemikaliji. Da bi preživel, se mora opreti na pomoč svojih novih prijateljev Škampov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
23:50
Mojstri zabave: Seminar za samske Pepper McMasters
Humor, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: Party Down: Pepper Mcmasters Singles Seminar
Režija: Bryan Gordon
Igrajo: Adam Scott, Ken Marino, Ryan Hansen, Martin Starr, Lizzy Caplan, Megan Mullally
Ocena IMDb: 8,3/10

So starejši samski moški še vedno seksi? Odgovor se skriva v živahni voditeljici seminarja, alkoholu, travi, striptizetah in tabletah za odločne.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009