TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 10.04.2018
01:00
Tekken
Akcija
Režija: Dwight H. Little
Igrajo: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ian Anthony Dale, Cung Le, Darrin Dewitt Henson
Ocena IMDb: 4,8/10

Iz pepela uničene civilizacije je gladiatorski boj zamenjal vojno, neusmiljeni borci pa se borijo za globalno prevlado.

Film se dogaja leta 2039, ko svetu ne vladajo več vlade, temveč vplivne korporacije. Najvplivnejša med njimi je Tekken. Iz porušene družbene ureditve pa vstane mlad bojevnik, ki želi sodelovati na turnirju, da bi maščeval materino smrt. Turnir na izključevanje se konča le, ko ostane le še en borec, to leto pa se odvija na območju korporacije Tekken. Mladi upornik bo skušal uresničiti svojo usodo in zrušiti vodjo Jeklenih pesti.

Film je posnet po priljubljeni istoimenski video igrici.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
02:38
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Križarjenje
Komedija
Izvirnik: Boat Trip
Režija: Mort Nathan
Igrajo: Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Roselyn Sanchez, Vivica A. Fox, Maurice Godin, Roger Moore
Ocena IMDb: 4,9/10

Jerry in Nick sta najboljša prijatelja. Veliko imata skupnega, celo to, da je trenutno ljubezensko življenje obeh prav na dnu.

Jerry je svojo zaročenko povabil na polet z balonom, saj jo je hotel zgoraj, med oblaki, zasnubiti. To je sicer tudi naredil, a še prej jo je pobruhal, saj mu je med poletom postalo slabo. Da bi čim prej pozabila na svoje ljubezenske polomije in krenila novim avanturam naproti, se Jerry in Nick odpravita na križarjenje z ladjo. Pri tem pa se jima še sanja ne, v kaj se zares podajata. Med dogovarjanjem v turistični agenciji je namreč Nick nevede užalil skrivno ljubezen turističnega agenta, fanta, ki je prav tako delal v tisti agenciji, in v želji po maščevanju jima je ta prodal križarjenje na ladji za homoseksualce. Nad prihajajočo avanturo in možnostjo novih ljubezenskih pustolovščin navdušena Jerry in Nick sprva niti opazita ne, da gre za prav posebno križarjenje, kar ju vodi do številnih komičnih zapletov, a nato se jima vendarle prične svitati, kje sta pristala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
11:00
Muhasti frizerji
Romantični
Izvirnik: Blow Dry
Režija: Paddy Breathnach
Igrajo: Alan Rickman, Natasha Richardson, Rachel Griffiths, Rachael Leigh Cook, Josh Hartnett, Bill Nighy
Ocena IMDb: 6,3/10

V angleškem mestecu Keighley se odvija tekmovanje frizerjev.

Konkurenca v tekmovnaju med frizerju je neusmiljena. Ray Robertson se je pripravljen poslužiti vseh umazanih trikov, da bi zmagal. Tekmecev se ne boji, ima samo eno veliko skrb. Keighley je domače mesto legendarnega frizerja Phila Allena. Phil ni tekmoval že deset let, odkar ga je zapustila žena Shelly, ki je pobegnila z manekenko Sandro. Tako je Phil ostal sam s sinom Brianom, s katerim vodita salon. Shelly, ki je na smrt bolna, si zdaj želi, da bi se skupaj s Philom, Brianom in Sandro udeležila tekmovanja ter seveda zmagala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
12:50
Miroljubni bojevnik
Drama
Izvirnik: Peaceful Warrior
Režija: Victor Salva
Igrajo: Scott Mechlowicz, Nick Nolte, Amy Smart, Tim DeKay, Ashton Holmes, Paul Wesley
Ocena IMDb: 7,3/10

Ganljiva zgodba o moči človeškega duha.

Dan je precej napihnjen in aroganten študent, tudi lokalna gimnastična zvezda, ki hoče na vsak način postati državni prvak. Je precej nemirnega značaja, zato odvečno energijo sprošča tudi z nočnimi teki. Nekega dne tako na bencinski črpalki naleti na Sokrata, črpalkarja, ki ima, kot vse kaže, odgovore na vprašanja, ki mučijo mladega športnika. Poleg tega je videti, kot da je možak sposoben na čudežen način premagovati zemeljsko težnost! Se v tem skriva tehnika, do bistva katere bi rad prodrl vsak nadarjen atlet? Sčasoma Sokrat postane neke vrste duhovni vodja mladega Dana, ki začne pod njegovim vodstvom odkrivati (in premagovati) frustracije, ki ga ovirajo na poti do njegovega cilja. Oba čaka huda preizkušnja, ko si Dan v prometni nesreči zlomi nogo in ga čaka dolga rehabilitacija. Državno prvenstvo pa je tik pred vrati …

Film je posnet po avtobiografski knjižni uspešnici Dana Millmana.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
15:05
Naj umolkne glasba
Drama
Izvirnik: Heart of the country
Režija: John Ward
Igrajo: Jana Kramer, Gerald McRaney, Randy Wayne, Shaun Sipos, Anne Hawthorne, Sydney Penny
Ocena IMDb: 5,9/10

Zgodba o dekletu, ki je zapustila družino in se preselila v velemesto. Zdaj pa se vrača domov, saj nekaj njenem življenju primanjkuje.

Faith je zapustila družinsko hišo in se preselila v New York, da bi postala pevka. No, namesto, da bi si ustvarjala kariero, se je Faith v New Yorku zaljubila v Luka Carradayja, potomca bogate in ugledne družine, in se z njim poročila. Luke se odloči, da se bo osamosvojil in zapustil očetovo podjetje, vendar to družina vidi kot izdajstvo. Mladi par sicer živi na veliki nogi, čeprav je Faith zaskrbljena. Kmalu težave na Wall Streetu dohitijo tudi Lika, čeprav zatrjuje, da ni nič skrivil. Faith se odpravi iz New Yorka, saj ne ve, kaj do Luka čuti. Vendar, bo kmalu ugotovila, kako zelo ga potrebuje, ko zdravnik Lee njenemu očetu diagnosticira hudo bolezen...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:50
Umor Johna Lennona
Kriminalka
Izvirnik: The killing of John Lennon
Režija: Andrew Piddington
Igrajo: Jonas Ball, Mie Omori, Krisha Fairchild, Gail Kay Bell, Gunter Stern, Tom Zolandz
Ocena IMDb: 6,3/10

Dramatizacija morilskega načrta Marka Chapmana, ki je ubil Johna Lennona.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
19:00
Lars ima punco
Komedija
Izvirnik: Lars And The Real Girl
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty
Ocena IMDb: 7,4/10

Zablodeli mladenič začne nenavadno razmerje z lutko, ki jo kupi na spletu.

Avtorica televizijske nanizanke "Pod rušo" Nancy Oliver je napisala scenarij kot prisrčno komedijo, v kateri igra nominiranec za oskarja Ryan Gosling. Lars Lindstrom je ljubezniv mladenič, ki se zaradi čustvenega bremena iz preteklosti drži sam zase. Po več letih samote povabi na obisk Bianco, prijateljico, ki jo je spoznal prek spleta. Bianco predstavi svojemu bratu Gusu (Paul Schneider) in njegovi ženi Karen (Emily Mortimer), ki sta osupla. Ne vesta dobro, kaj naj rečeta Larsu ali Bianci, ki je v resnici plastična lutka velikosti človeka, on pa z njo ravna, kot bi bila živa. Posvetujeta se z družinsko zdravnico Dagmar (Patricia Clarkson) in ta jima pojasni, da gre za Larsovo zablodo. Zakaj jo je ustvaril, ni znano, vendar je najbolje, če mu ustrežeta. Lars in vsi okrog njega se podajo na nenavadno čustveno potovanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
21:00
Temnejše od noči
Grozljivka
Izvirnik: Mas Negro Que La Noche
Režija: Henry Bedwell
Igrajo: Zuria Vega, Adriana Louvier, Eréndira Ibarra, Ona Casamiquela, Margarita Sanz, Lucía Guilmáin
Ocena IMDb: 4,1/10

Brezskrbna dekleta hitro pozabijo na svojo odgovornost.

Potem ko po svoji ekscentrični teti podeduje veliko staro hišo, mlada Greta v svoj novi dom povabi tudi tri prijateljice. Njihova edina obveznost je ta, da morajo poskrbeti za tetino ljubljeno črno mačko. Njihova malomarnost pa nazadnje v hiši obudi demone, ki veselo in brezskrbno poletje hitro spremenijo v grozljiv boj za preživetje.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2014
23:00
3096 dni: Resnična zgodba o Nataschi Kampusch
Drama
Izvirnik: 3096 Days
Režija: Sherry Hormann
Igrajo: Antonia Campbell-Hughes, Thure Lindhardt, Amelia Pidgeon, Trine Dyrholm, Dearbhla Molloy, Roeland Wiesnekker
Ocena IMDb: 6,4/10

Dunaj, 2. marec 1998. Natascha je stara deset let, ko jo na poti v šolo v beli kombi potisne Wolfgang Priklopil, nezaposleni komunikacijski inženir.

Priklopil je pod svojo hišo zgradil skrito sobo, v katero je zaprl ugrabljeno deklico Natascho. Dva krat tri metra velik prostor bo naslednjih osem let in pol Nataschina zaporniška celica: branje pravljic, priljubljeni piškoti in poljubi za lahko noč se bodo izmenjevali z nasiljem, ponižanjem in nenehnim stradanjem. Toda ta zapor ne bo zlomil Natasche, temveč jo bo le okrepil. Vsak dan, vsak dih je majhna zmaga in znak upora. Leta 2006 je Nataschi uspelo pobegniti, Wolfgang Priklopil pa je storil samomor.

Država: Nemčija
Jezik: Angleščina
Leto: 2013