TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 10.08.2015
01:46
Potegavščina
Njegova mati misli, da bi moral biti bolj ambiciozen in mu kot vzor postavlja bivšega sošolca, ki je nedavno diplomiral iz strojništva ter takoj dobil odlično plačano delo. Poslovodja Dan ponudi Deanu napredovanje, a Dean ni prepričan, če si to želi. Če bo pristal, bo imel večjo plačo in boljši status, ravno tako pa tudi večjo odgovornost in vezanost na posel, a temu Dean ne žali posvetiti vsega svojega življenja. Poleg Deana pa v restavraciji dela še več mladih natakarjev, dostavljalcev in osebja kuhinje. Najbolj ekstravertiran je natakar Monty, ki je zainteresiran za seks v neobičajnih razmerah, tu je potem še Calvin, ki nikakor ne najde dekleta, nevrotična Naomi, zapeljiva Serena in Deanovo dekle Amy ...
03:15
Konec programa
09:00
Zveži me
Poišče Marino, zvezdnico pornografskih filmov, s katero je nekoč spal, in jo poskuša prepričati, naj se poroči z njim. Ker dekle okleva, se jo Ricky odloči zvezati. Toda ali bo na ta način res pridobil njeno naklonjenost?
11:01
Dobrodošli v Sarajevu
V neprebojnih jopičih drvijo po mestu in se s svojim poročanjem trudijo, da bi tudi svet videl nepredstavljive vojne grozote, ki so jim sami priča. Michael Henderson (Dillane) je britanski novinar, ki ga dogajanje v mestu tako pretrese, da postavi pravila objektivnega poročanja na drugo mesto. Ko obišče sirotišnico, ki se nahaja prav na bojni črti, in vidi trpljenje otrok, ki so v vojni izgubili starše, se trdno odloči spraviti otroke iz obleganega mesta. Devetletni deklici Emiri (Nuševič) obljubi, da jo bo spravil v Veliko Britanjo. Šokantne novice zdaj niso več pomembne, saj gre za življenje ali smrt nedolžnih in nebogljenih otrok.
12:44
Filmske novice
13:00
Zakon ulice
Clarence "Tango" Butler pa je policaj na tajni nalogi med dilerji droge in se že počuti kot del njih. Ravno tako pa tudi Sal Procida čuti vse večji odpor do svojega dela.
15:29
Revolver
Tam se je od dvojice neznanih zapornikov v sosednih samicah naučil vseh skrivnosti šaha in prevar. Glede na to, da je za rešetke prispel po zaslugi močnega in ekscentričnega gangsterja Dorothyja Mache (R. Liotta), se Jake odloči poravnati račune z njim. Po tem ko za kockarsko mizo Machi pobere denar in ga javno poniža, se Jake odloči gangsterju maščevati. Macha ni tip človeka, ki bi bil pripravljen oprostiti lastno ponižanje, zato nad Jakea in njegovega brata Billyja (A. Howard), samohranilca deklice Rachel (E. Binysh), pošlje plačanega morilca Sorterja (M. Strong) in svojega človeka Frencha Paula (T. Maynard) ...
17:31
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.
19:31
Zaobljuba
Austin mu sledi in ga najde v majhnem mestu. V strelskem obračunu umre nedolžni opazovalec, morilec pa pobegne. Za kazen si nekdanji šerif naloži, da bo ženi mrtvega farmarja pomagal odbiti posestnika, ki ji skuša ukrasti zemljo zaradi dragocenega vodnega vira.
21:16
Na pol poti
Bistra in odločna Grace ugotovi, da se je njena sebična mama Rhonda odločila, da bo denar raje namenila njeni mlajši sestri Taylor, ki želi postati najstniška lepotna kraljica, kot da bi Grace omogočila študij medicine. Ko Dorian skuje načrt, da bo denar zaslužil s preprodajanjem marihuane, njegova nova prijateljica Grace nevoljno postane njegova voznica, da bi si lahko plačala študij. Dvojica skuje nenavadno vez, ki pa se razvije v trikotnik, ko Gracina sestra Taylor razvije čustva do Doriana in ko Dorian odkrije, kaj čuti do Grace.
22:54
Filmske novice
23:16
Polnočne kronike
Zdaj vlada s svojo jekleno roko svetu Arytha.