TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 11.03.2017
00:40
Prebujenje
Grozljivka
Izvirnik: The awakening
Režija: Nick Murphy
Igrajo: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, Isaac Hempstead Wright, Shaun Dooley, Joseph Mawle
Ocena IMDb: 6,5/10

Medtem ko jo preganja smrt zaročenca vojaka, se Florence ukvarja z razkrinkanjem trditev o nadnaravnih dogodkih.

Florence sprejme povabilo za obisk internata, kjer so nedavno našli mrtvega dijaka, govorice o duhu dečka, ki naj bi bival v šoli, pa povzroči med fanti in njihovimi starši pravo paniko. Florence se takoj loti dela; postavlja pasti, zbira znanstvene dokaze in razkriva skrivnosti ter na videz reši uganko dijakove smrti. Kljub temu pa tik pred svojim odhodom doživi srhljivo srečanje z nadnaravnim, ki izpodbija vsa njena razumska prepričanja ter jo vodi k presenetljivim in bolečim odkritjem.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
02:35
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Pošast v Parizu
Animacija
Izvirnik: Un monstre à Paris
Režija: Bibo Bergeron
Igrajo: Matthieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh, François Cluzet, Ludivine Sagnier, Julie Ferrier
Ocena IMDb: 6,8/10

Mladi dirkalnik Strela McQueen sanja, da bo nekoč prvi prečkal ciljno črto in postal avtomobilistični junak.

Pariz leta 1920. Sramežljivi kino operater Emile in živahni izumitelj Raoul se zapleteta v lov na pošast, ki straši Parižane, a je povsem krotka. Zato združita moči s čudovito kabarejsko pevko Lucille ter z znanstvenikovo iznajdljivo opico, da bi rešili nesrečno pošast, ki je pravzaprav ogromna nenevarna bolha, ki pa jo preganja ambiciozni in neusmiljeni mestni svetnik Maynott. Zgodbo še obogatijo čudovite pesmi!

Po tem, ko so ljubitelje filmov popeljali v kraljestva igrač, žuželk, rib in superjunakov, so se mojstrski scenaristi in tehnični čarodeji v Pixar Animation Studios (Neverjetni, Reševanje malega Nema, Pošasti iz omare) in z oskarjem nagrajeni režiser John Lasseter (Svet igrač, Svet igrač 2, Življenje žuželk) lotili energične komične pustolovščine, postavljene v svet avtomobilov. Avtomobili so nabiti s humorjem, akcijo, čustveno dramo ter osupljivimi novimi tehničnimi dosežki, zato bodo ljubiteljem filmov vseh starosti ponudili visokooktanski užitek.

Sinhronizirani glasovi: Primož Forte, Marko Okorn, Tina Gorenjak, Gojmir Lešnjak, Branko Završan

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2011
09:40
Leonard Cohen: Sem za vse
Dokumentarni
Izvirnik: Leonard Cohen: I'm Your Man
Režija: Lian Lunson
Igrajo: Leonard Cohen, Martha Wainwright, Beth Orton, Jarvis Cocker, Rufus Wainwright, Nick Cave
Ocena IMDb: 6,9/10

Intimni vpogled v pesmi in poezijo ter portret življenja najvplivnejšega trubadurja 20. stoletja.

Leonard Cohen je prišel na sceno leta 1967 in odtlej navdihoval generacijo za generacijo z edinstveno osebnostjo ter čudovito glasbo. Postal je eden najbolj izvirnih avtorjev generacije glasbenikov, ki so zaznamovali 60. leta in celotno zgodovino popularne glasbe po njih. Film je postavljen v januar 2005, ko se je v operi v Sydneyju odvijal legendarni koncert. Koncert je bil posvečen Leonardu Cohenu, priredil ga je znani glasbeni producent Hal Willner. V film so vključeni intervjuji, ki so bili posneti v zaodrju koncerta, ter živi posnetki nastopov glasbenikov. Nastopijo Nick Cave, Teddy Thompson, Jarvis Cocker, The Handsome Family, Julie Christensen in Perla Batalla, posebna je še Cohenova pesem “Tower of Song” v skupinski izvedbi Cohena in U2.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
11:35
11,6
Drama
Režija: Philippe Godeau
Igrajo: François Cluzet, Bouli Lanners, Corinne Masiero, Juana Acosta, Johan Libéreau, Mireille Franchino
Ocena IMDb: 5,8/10

Toni Musulin že deset let dela kot varnostnik oklepnega kombija.

Toni se je nekega dne med prevozom 11,6 milijonov evrov samo odpeljal brez svojih sodelavcev in tako zagrešil rop stoletja. Po letu dni načrtovanja ropa je Toni izkoristil vse majhne napake, ki jih pozna v sistemu. Zapustil je ženo in edinega prijatelja ter izginil z denarjem, da bi se maščeval domišljavemu šefu, ki ga je poniževal.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
13:30
Izguba diamantne solze
Drama
Izvirnik: The Loss of a Teardrop Diamond
Režija: Jodie Markell
Igrajo: Bryce Dallas Howard, Chris Evans, Will Patton, Ann-Margret, Mamie Gummer, Jessica Collins
Ocena IMDb: 5,9/10

Zgodba se odvija v Memphisu, v 20. letih prejšnjega stoletja.

Fisher Willow je hčerka lastnika plantaže, ki ne prenaša ozkoglednih ljudi in je nagnjena k zmerjanju okolice. Ko se po zaključku študija vrne domov, se zaljubi v revnega Jimmyja, sina alkoholika in neuravnovešene matere, ki dela v trgovini na plantaži njenega očeta. Da bi ugodila svoji nergavi teti, ki upravlja z družinskim premoženjem, skuša Jimmyja predstaviti kot snubca iz visoke družbe. Toda ko izgubi dragocen diamant, se njuno razmerje znajde v novi nevarnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
15:25
Ulični Ples 3D
Muzikal
Izvirnik: Streetdance 3D
Režija: Max Giwa
Igrajo: Nichola Burley, Richard Winsor, Ukweli Roach, Frank Harper, George Sampson, Charlotte Rampling
Ocena IMDb: 5,9/10

Energična plesna drama o skupini uličnih plesalcev in članov Kraljeve baletne šole, ki morajo sodelovati.

Iskre letijo, ko trčita svet uličnega plesa in klasični balet - v razgibanem, navdušujočem in prelomnem 3D filmu. Medtem ko trenirajo za britansko prvenstvo, je skupina uličnih plesalcev prisiljena vaditi s klasičnimi baletniki. Povsem različni plesalci se takoj znajdejo v sporu, dokler ne ugotovijo, da bodo morali za nastop na svetovnem prvenstvu sodelovati. Pod režijsko taktirko dua Max & Dania prinaša zgodba predstavo zmagovalcev oddaje Britain's Got Talent "Diversity" in državnih prvakov "The Surge" ter zmagovalca leta 2008 Georga Sampsona kot prisrčnega Eddieja. V filmu se prvič pojavijo Nichola Burley kot Carly, varovanec Matthewa Bourna Richard Winsor kot Thomas in priznana igralka Charlotte Rampling kot Helena.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
17:15
Prepovedano kraljevstvo
Akcija
Izvirnik: The forbidden kingdom
Režija: Rob Minkoff
Igrajo: Jet Li, Michael Angarano, Jackie Chan, Juana Collignon, Morgan Benoit, Jack Posobiec
Ocena IMDb: 6,6/10

Ameriški najstnik, ki je obseden s hongkonškimi kung-fu filmi, se odpravi v zastavljalnico.

Najstnik v zastavljalnici naleti na osupljivo najdbo: v njegovih rokah se znajde nič manj kot borilna palica Opičjega kralja, legendarnega kitajskega modreca in vojščaka. A s tem presenečenj za mladega fanta še ni konec. Z izgubljeno relikvijo v rokah nenadoma začne potovati skozi čas, vse do antične Kitajske. Tu ga pričaka enota vojščakov, izurjenih v različnih borilnih veščinah, s katero se bo podal na nevarno pot – najti in osvoboditi mora samega Opičjega kralja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
19:15
Trda igra
Drama
Izvirnik: Hardball
Režija: Brian Robbins
Igrajo: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, Michael B. Jordan
Ocena IMDb: 6,3/10

Moški brez volje in ciljev pristane postati trener, v zameno za posojilo.

Mlad moški, ki preprodaja vstopnice, igra igre na srečo in pije alkohol, pristane, da bo treniral ekipo otrok baseball. To bo počel v okviru projekta v Chicagu, njegov cilj pa je dobiti posojilo od prijatelja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
21:15
Iz Pariza z ljubeznijo
Akcija
Izvirnik: From Paris With Love
Režija: Pierre Morel
Igrajo: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Bing Yin, Amber Rose Revah
Ocena IMDb: 6,5/10

Operativec tajne službe na ameriški ambasadi v Franciji se grdo ušteje ...

Osebni tajnik ameriškega ambasadorja v Franciji James Reece (Jonathan Rhys Meyers) v Parizu živi lagodno življenje s čednim francoskimi dekletom, a je njegova strast v občasnih operacijah za CIO. James si želi postati polnopraven tajni agent in doživeti pravo akcijo. Ko mu dodelijo prvo resno nalogo, je ves iz sebe od veselja – dokler ne spozna svojega partnerja, posebnega agenta Charlieja Waxa (John Travolta). Obešenjaški cinik s prstom na sprožilcu je prispel v Pariz, da bi preprečil teroristični napad. Ko povzroči pravo strelsko razdejanje v mestnem podzemlju, si James srčno zaželi svoje uradniške službe, a kmalu ugotovi, da je tudi sam tarča zločinske organizacije in da ni poti nazaj. Wax je njegovo edino upanje, da bo sploh preživel naslednjih 48 ur.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:00
Krik 4
Grozljivka
Izvirnik: Scream 4
Režija: Wes Craven
Igrajo: Lucy Hale, Roger Jackson, Shenae Grimes-Beech, Dane Farwell, Anna Paquin, Kristen Bell
Ocena IMDb: 6,2/10

Nadaljevanje filmske serije spremlja Sidney, ki se vrne v svoje mesto ter obišče stare znance, nato pa se prikaže vsem dobro znan lik Ghostface.

V filmu "Krik 4" se Sidney Prescott, zdaj pisateljica knjige o samopomoči, vrača domov v Woodsboro. Tam se znova poveže s šerifom Deweyjem in Gale Weathers, ki sta zdaj poročena, tu pa sta tudi njena sestrična Jill in teta Kate. Žal je njen prihod povod za vrnitev Ghostfacea, s čimer so Sidney, Gale, Dewey, Jill, njihovi prijatelji in vse mestece Woodsboro znova v nevarnosti.

Petnajst let po tem, ko je "Krik" začel pohod s srhljivim telefonskim klicem, ki je za vselej spremenil zgodovino horor filmov, se režiser Wes Craven, scenarist Kevin Williamson in zvezde Neve Campbell, Courteney Cox ter David Arquette vračajo v priljubljeni filmski seriji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011