TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 11.05.2016
21:00
Morilska igra
Da bi morilci pobegnili iz temnice, morajo rešiti eno smrtonosno uganko za drugo. Toda kdo jo jih je zaprl tja in zakaj?
22:35
Nancy želi umreti
Raje, kot da bi se ubila, Nancy prek spleta najame neznanca, ki naj bi to opravil namesto nje. Ko sreča svojega morilca, se Nancy nepričakovano vanj zaljubi. Bo čedni neznanec opravil svoje delo ali bo Nancy dopustila ljubezni, da premaga željo po smrti?
00:35
Malce trčeni: Srečanje
Elizabeth tokrat preseneti obisk njenega očeta Oliverja. Plavolasa igralka Monica Potter ima medtem težave, ker jo ves čas zamenjujejo z drugo igralko, David Alan Grier pa s seboj v ordinacijo prinese same čenče. Po še enem incidentu v ordinaciji se Elizabeth odloči, da bo svoje kolege odpeljala na zabavni izlet v posebno letovišče Oliverjevega prijatelja Pata Jenningsa.
01:05
Malce trčeni: Najboljši načrti
Tokrat Elizabeth na pomoč pokliče producentka in igralka, bolj znana kot Stingova žena, Trudy Styler, ki ima nadvse edinstven problem. Moškost plavolasega ženskarja Jasona Lewisa se znajde na preizkušnji, igralec Christopher Lloyd pa med seanso izgine neznano kam. Lola medtem vneto pripravlja večer za samske.
01:42
Konec programa
09:00
Nekoč v predmestju
Tradicionalni vestern, ki se dogaja v okolju sodobne Anglije. Dek in Shirley živita skupaj z njeno hčerjo, 12-letno Marlene, katere oče je nepomembni slepar Jimmy. Izginil je pred leti in odtlej ga nihče ni videl. Pošteni, a ne preveč brihtni in dolgočasni Dek tako zelo ljubi Shirley, da se je pripravljen javno ponižati in jo nepričakovano prositi za roko na državni televiziji. Tako kot vsi, ki jih je kdaj spoznala, je tudi Jimmy priča televizijski poročni ponudbi in se vrne v rodni kraj, prepričan, da njegov nerodni tekmec nima nobene možnosti proti romantičnemu napadu velike ljubezni Shirleyjinega življenja. Medtem ko naj bi Shirley podlegla osvajanju očarljivega Jimmyja, pa ta ni računal na neverjetno uporništvo njene hčere Marlene, svoje sestre Carol, njenega odtujenega moža Charlieja, njunih sinov Emersona in Laka, Caroline hčere Donnem, njenega fanta Donuta in tako naprej. Tudi ni predvidel junaškega izziva prijaznega in zaljubljenega Deka v zadnji minuti.
11:15
Izgubljena hči
Od takrat je minilo že polnih petnajst let, zato se vse bolj zapira vase in beži tudi pred tistimi, ki so ji bili nekoč blizu. Odtuji se tudi od svojega moža Douga in njunega sina Chrisa. Čeprav se oba na vso moč trudita, da bi porušila zid njene samote in izključenosti, jima to ne uspe. Ko pa Julia spozna Louise, mlado in zmedeno dekle, katere preteklost je zavita v tančico skrivnosti, se v Juliji prebudi nerazumno pričakovanje, da je Louise morda njena izgubljena hči.
13:25
Državna policija
Serijskemu morilcu so dnevi šteti, ko postane ena od njegovih žrtev alžirska diplomatka. To pomeni, da se iz Alžirije v francosko prestolnico odpravita najsposobnejša moža najuspešnejše državne policije v vsej Afriki: inšpektor Nerh-Nerh (Ramzy Bedia) in njegova desna roka Kabyle (Eric Judor). S svojimi neortodoksnimi preiskavami zmedeta francoske kolege in na vsakem koraku širita kaos, zaradi svojih nevsakdanjih talentov pa sta tudi vse bliže zmešanemu morilcu, ki ga prisilita v končni, nori obračun, kjer nihče ne izbira sredstev. je 15 uživala v prestižni vlogi čudovite, zveste pomočnice svojega ljubeznivega in umetniško nadarjenega soproga.
15:20
(Ne)srečno do konca dni 2: Sneguljčica - Nov ugriz v jabolko
Ko se oče Sneguljčice zaroči z Lady Visokonoso - zloglasno čarovnico, ki želi vladati kraljestvu - postane Sneguljčica trn v njeni peti. Lady s pomočjo Pikapokca in čarobnega jabolka pripravi Sneguljčico do tega, da pove strašne reči o svojih prijateljicah in znancih ter jo s tem prisili, da se zateče v gozd k palčkom. Sneguljčica bo z njihovo pomočjo kmalu spoznala pravi pomen pomoči drugim, saj s skupaj z njimi pomaga prebivalcem Pravljične dežele. Z Mambovo in Munkovo pomočjo dokaže, da zna vladati kraljestvu, hkrati pa znova uravnovesi tehtnico dobrega in zla.
16:50
Cmok Cmok (Bang Bang)
Vse se spremeni, ko Felixova stara kriminalna združba izda nalog za njegov umor.
18:50
Bobby
Dan pred usodnim dogodkom, v torek 4. junija leta 1968 predsedniški kandidat RFK (Robert Francis Kennedy) navsezgodaj zjutraj prispe v hotel Ambassador, kjer naj bi imel volilno kampanijo za predsednika ZDA, ob polnoči pa še govor za svoje privržence in finančne podpornike. Seveda se vse vrti okoli predsedniških volitev. Bobby si je v ostrem boju priboril zmago med demokratskimi predsedniškimi kandidati v Kaliforniji, ki velja za eno najpomembnejših volilnih držav. Toda ob politiki je v hotelu dovolj prostora še za druge, povsem drugačne dogodke, ki slikovito ponazarjajo vzdušje poznih šestdesetih let v ZDA; poroka dveh mladih, zaradi katere se bo on rešil Vietnama, kuhinjsko osebje, ki razpreda o športnih dirkah in bejzbolu, moški, ki vara svojo žensko, spet drugi, ki ga odpustijo zaradi rasističnih izjav, žena volilnega stratega, ki potrebuje par črnih čevljev, dva predstavnika volilnega štaba, ki sta na LSD-ju in še kaj. Ob vsem tem vidimo in slišimo Roberta Kennedyja, ki agitira za boljšo in pravičnejšo družbo.
21:00
Bojevnikova pot
Ko plačanec odkrije, da gre pri njegovem sovražniku pravzaprav za nemočno dojenčico, ga gane njena nedolžnost, zato se odloči spraviti meč in zaživeti znova ter vzgajati deklico na Divjem zahodu. V prašnem, zapuščenem mestu spozna pogumno žensko (Kate Bosworth) in živi mirno, dokler tolpa neusmiljenih odpadnikov ne prisili junaka, da znova izvleče meč. V tem boju med Vzhodom in Zahodom sodelujejo tudi slavni strelec (Geoffrey Rush), sadistični vodja tolpe (Danny Houston), klan morilcev, ki jih je izdal in ki vse mesto spremenijo v bojišče, kjer imajo glavno besedo pištole, meči in pesti. Ta neverjetna mešanica kung fuja in ameriškega Divjega zahoda je nabita z akcijo, nasiljem in napetostjo.
22:55
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
01:30
Malce trčeni: Zlovešči zvonovi
Myronu in Loli ni nič kaj udobno v medsebojni družbi, toda vse se spremeni, ko v ordinacijo prispe paket. Hollywoodski par Jonathan Silverman in Jennifer Finnigan se poskušata znebiti Elizabeth, saj nista prav nič zadovoljna z njenimi nasveti, terapevtko pa obiščeta tudi Cindy Margolis in Rosanna Arquette. Toda ali Elizabeth tokrat sploh koga posluša?
01:55
Malce trčeni: Bliža se poroka