TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 12.02.2019
01:10
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 9. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint in Silver sta soočena z obsodbo posadke. Vane uživa v svojem novem položaju na otoku. Max se spre z Bonny. Eleanor je soočena z novim sojenjem.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:05
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint ponudi Dufresnu nasvet. Silver mora prepričati vse, da je nezamenljiv. Od Eleanor zahtevajo, da vrže kapitana. Rackham postane ambiciozen.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
03:00
Hiša duhov
Grozljivka
Izvirnik: Haunted
Režija: Lewis Gilbert
Igrajo: Aidan Quinn, Kate Beckinsale, Anthony Andrews, John Gielgud, Anna Massey, Alex Lowe
Ocena IMDb: 6,2/10

Pri družini Mariell se dogajajo nenavadne stvari.

Profesorja Davida Asha pokličejo v Edbrook, da pomiri Tess, ostarelo varuško družine Mariell. Tess ima privide, Ash pa je avtor knjige, ki je ta fenomen ovrgla, zato je idealna izbira, da jo pomiri in jo prepriča, da je zgolj utrujena in pod stresom. A kmalu po svojem prihodu celo David začne dvomiti v svoj razum; opazovanje nenavadnega obnašanja treh odraslih otrok v družini zadeve le še zaplete. Pravzaprav začne razmišljati, da varuška le ni utrujena in pod stresom.

Jezik: Angleščina
Leto: 1995
04:54
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Stara, spelji se
Komedija
Izvirnik: Duplex
Režija: Danny DeVito
Igrajo: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell, Harvey Fierstein, Justin Theroux, James Remar
Ocena IMDb: 5,9/10

Alex in Nancy sta mlad profesionalen par, ki se prvič podaja v nakup nepremičnine.

Mlada in uspešna newyorška zakonca Alex Rose in Nancy Kendricks iščeta svoj sanjski dom. Ko končno najdeta krasno staro meščansko hišo v Brooklynu, bi se najraje kar takoj vselila. Dvonadstropno stanovanje, ki ima med drugim tudi več kaminov, je naravnost sanjsko. Ima le eno pomanjkljivost - go. Connelly, tečno starko, ki ima po posebnem zakonu pravico do bivanja v zgornjem nadstropju. Ker sklepata, da je stanovalka onemogla in bolna, stanovanje vzameta, toda njuni upi se kmalu razblinijo, saj ugotovita, da je ga. Connelly energična starostnica, ki rada cele dneve gleda televizijo pri polni glasnosti in vadi v godbi na pihala. Sprva le manjša nevšečnost preraste v pravo vojno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
10:55
Prva liga 2
Komedija
Izvirnik: Major League 2
Režija: David S. Ward
Igrajo: Charlie Sheen, Tom Berenger, Corbin Bernsen, Dennis Haysbert, James Gammon, Omar Epps
Ocena IMDb: 5,5/10

Cleveland Indiansi spet igrajo!

Divji Vaughn, Pedro in Willie so najbolj razvpiti člani baseballske ekipe, ki se ji pridruži še novinec Rube. Žal zaradi tega moštvo ni nič bolj uspešno, kar gre v nos upravniku kluba Jakeu Taylorju, ki še vedno verjame v čudež. Drugače je z nesramno bogato lastnico kluba Rachel Phelps, ki se spušča v nove poslovne vode in se ji zdi, da bi lahko s porazi kluba še dobro zaslužila. Da je zmeda še večja, se pojavi zapeljivo dekle, ki se je nekdaj sestajalo z Vaughnom, zdaj pa hodi s privržencem nasprotne ekipe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
12:55
V vrtincu strasti
Drama
Izvirnik: The Deep Blue Sea
Režija: Terence Davies
Igrajo: Ann Mitchell, Jolyon Coy, Karl Johnson, Rachel Weisz, Simon Russell Beale, Tom Hiddleston
Ocena IMDb: 6,3/10

Žena britanskega sodnika v uničevalnem ljubezenskem odnosu.

Strokovnjak za povojno Anglijo Terence Davies režira zgodbo z Rachel Weisz, žensko, katere samouničevalno ljubezensko razmerje ogroža njeno zdravje in odganja morebitne snubce. V sijajnem prikazu tega lika Rachel Weisz igra Hester Collyer, soprogo uglednega višjega sodnika (Simon Russell Beale) ter svobodomiselno žensko, ujeto v nesrečen zakon brez strasti. Srečanje s težavnim nekdanjim pilotom R.A.F. Freddiejem Pageom (Tom Hiddleston) obrne njeno življenje na glavo; njuno strastno spolno razmerje jo čustveno zasvoji in pahne v družbeno osamo. Film je priredba gledališke igre britanskega pisca Terenca Rattigana iz leta 1952, ki se ponaša z eno najboljših ženskih vlog, kdaj napisanih za predstavo v sodobnem gledališču.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
14:50
Odpleši svoje sanje 3
Drama
Izvirnik: Step Up 3D
Režija: Jon M. Chu
Igrajo: Rick Malambri, Adam G. Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth, Kendra Andrews
Ocena IMDb: 6,2/10

Moose se pridruži nadarjenemu moštvu uličnih plesalcev na tekmovanju.

Tesno povezana skupina uličnih plesalcev, med katerimi sta tudi Luke (Rick Malambri) in Natalie (Sharni Vinson), v svoje vrste sprejme novega člana – bruca na newyorški univerzi Moosa (Adam G. Sevani). Skupaj se bodo udeležili tekmovanja v uličnem plesu, kjer se bodo pomerili z nekaterim najspretnejšimi plesalci hip hopa na svetu. Uprizorili bodo predstavo, ki bo za vedno spremenila njihova življenja!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
16:50
Družinski človek
Komedija
Izvirnik: The Family Man
Režija: Brett Ratner
Igrajo: Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek, Josef Sommer
Ocena IMDb: 6,8/10

Jack Campbell, uspešni in nadarjeni poslovnež, živi srečno samsko življenje.

Jack ima vse, kar si želi. Vsaj prepričan je v to. A nato se nekega dne prebudi v novo življenje, v življenje, kakršno bi ga živel, če ne bi zapustil svojega dekleta na srednji šoli in se takrat ne bi odpravil v London. Tako je sedaj poročen s Kate, živi v Jerseyju in ima dva otroka. Seveda si v trenutku zaželi, da bi dobil nazaj svoje staro življenje, saj je moral delati kar 13 let, da je dosegel tisto, kar je hotel. Postal je namreč predsednik ugledne investicijske družbe in se vozi v ferrariju. Zdaj pa pričakujejo od njega, da bo kot navadni prodajalec hodil v službo k Big Edu in se prevažal v družinskem avtomobilu, ki se nikoli noče prižgati! Predvsem pa si ne želi tega, da ga zjutraj prebudi kričanje otrok, ki skačejo po njegovi postelji. A počasi prične Jack odkrivati, kaj vse je zamudil v svojem prejšnjem, navidez "popolnem" življenju. Kmalu spozna, da denar morda res veliko pomeni, a da vsekakor ne more nuditi vsega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
19:10
Papirnati mož
Komedija
Izvirnik: Paper Man
Režija: Kieran Mulroney
Igrajo: Lisa Kudrow, Jeff Daniels, Ryan Reynolds, Emma Stone, Kieran Culkin, Hunter Parrish
Ocena IMDb: 6,6/10

Navdihujoča komična drama o nenavadnem prijateljstvu med Richardom in Abby.

Richard (Jeff Daniels) je propadel pisatelj v srednjih letih, ki ni nikoli odrastel, Abby (Emma Stone) pa je 17-letnica, ki jo je družinska tragedija pred leti oropala mladosti. Oba sta negotova in se bojita sprememb, a oba tudi iščeta posebno prijateljstvo, ki bi ju vodilo skozi prihodnost. Že od odroštva se je Richard zanašal na namišljenega prijatelja, zakrinkanega superjunaka po imenu Kapitan Odlični (Ryan Reynolds). Na pobudo svoje žene Claire (Lisa Kudrow) se je Richard med zimo preselil v skupnost Long Islanda, da bi premagal pisateljsko blokado. Tam spozna Abby in jo najame kot tedensko varuško, čeprav nima otrok. Njuno prijateljstvo spodbudi Abbyjina doma pripravljena juha ter njeno občudovanje njegovega dela in poskusov iz origamija. Kmalu se njun zbadljiv in prisrčen odnos poglobi in delita si sanje ter življenjske tegobe. S pomladjo ugotovita, da je treba včasih opustiti namišljene prijatelje iz preteklosti in se soočiti s prihodnostjo ter novimi začetek.

Prisrčna komedija o nenavadnem prijateljstvu propadlega pisatelja in srednješolke iz Long Islanda.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
21:10
Četrta sila
Triler
Izvirnik: Die vierte Macht
Režija: Dennis Gansel
Igrajo: Moritz Bleibtreu, Kasia Smutniak, Max Riemelt, Rade Šerbedžija, Yevgeni Sitokhin, Mark Ivanir
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba govori o dolgoletnem prijateljstvu dveh moških in skrivnostni smrti enega med njiju.

Tabloidni novinar Paul Jensen (Moritz Bleibtreu) zaradi težav v razmerju in v življenju nasploh odleti v Moskvo, da bi spremenil okolje, in začne delati pri ruskem časopisu, ki ga vodi prijatelj njegovega očeta Alexej Onjegin (Rade Šerbedžija). Piše trače o bogatih in slavnih v Rusiji. Zdi se, da je njegovo življenje spet vzcvetelo: njegovi dnevi so ena sama zabava. Spozna prelepo Katjo (Kasia Smutniak) in se zaljubi vanjo. Vidi le njo, ona pa ga nagovarja, naj v svojem časopisu objavlja politično obarvane nekrologe. Kar ima posledice – to povsem spremeni Paulovo življenje. Priča je umoru ženske, ki jo ljubi. Obtožijo ga terorizma in pahnejo v ječo. Skozi pekel gre. Onjegin ga izvleče iz zapora in Paulu se že zdi, da je na varnem. A podcenjeval je svoje prave sovražnike. Začne se tekma s časom.

Država: Nemčija
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
23:15
Školjkarji
Komedija
Izvirnik: Diggers
Režija: Katherine Dieckmann
Igrajo: Paul Rudd, Ken Marino, Ron Eldard, Josh Hamilton, Maura Tierney, Sarah Paulson
Ocena IMDb: 6,4/10

Dve generaciji iskalcev školjk se preživljata z delom in trudita spoprijeti z novostmi, ki pretijo, da bodo spremenile njihov način življenja.

Piše se leto 1976 in Long Island, ki je danes priljubljena turistična destinacija, je majhna in tesno povezana skupnost pridnih delavcev, ki živijo od morja. V času, ko poteka bitka za Belo hišo med Geraldom Fordom in Jimmyjem Carterjem, se morajo lokalni iskalci školjk zoperstaviti bogatim vlagateljem, ki se postopoma polaščajo njihovega morja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006