TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 12.05.2016
21:00
Bojevnikova pot
Ko plačanec odkrije, da gre pri njegovem sovražniku pravzaprav za nemočno dojenčico, ga gane njena nedolžnost, zato se odloči spraviti meč in zaživeti znova ter vzgajati deklico na Divjem zahodu. V prašnem, zapuščenem mestu spozna pogumno žensko (Kate Bosworth) in živi mirno, dokler tolpa neusmiljenih odpadnikov ne prisili junaka, da znova izvleče meč. V tem boju med Vzhodom in Zahodom sodelujejo tudi slavni strelec (Geoffrey Rush), sadistični vodja tolpe (Danny Houston), klan morilcev, ki jih je izdal in ki vse mesto spremenijo v bojišče, kjer imajo glavno besedo pištole, meči in pesti. Ta neverjetna mešanica kung fuja in ameriškega Divjega zahoda je nabita z akcijo, nasiljem in napetostjo.
22:55
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
01:30
Malce trčeni: Zlovešči zvonovi
Myronu in Loli ni nič kaj udobno v medsebojni družbi, toda vse se spremeni, ko v ordinacijo prispe paket. Hollywoodski par Jonathan Silverman in Jennifer Finnigan se poskušata znebiti Elizabeth, saj nista prav nič zadovoljna z njenimi nasveti, terapevtko pa obiščeta tudi Cindy Margolis in Rosanna Arquette. Toda ali Elizabeth tokrat sploh koga posluša?
01:55
Malce trčeni: Bliža se poroka
02:31
Konec programa
09:00
(Ne)srečno do konca dni 2: Sneguljčica - Nov ugriz v jabolko
Ko se oče Sneguljčice zaroči z Lady Visokonoso - zloglasno čarovnico, ki želi vladati kraljestvu - postane Sneguljčica trn v njeni peti. Lady s pomočjo Pikapokca in čarobnega jabolka pripravi Sneguljčico do tega, da pove strašne reči o svojih prijateljicah in znancih ter jo s tem prisili, da se zateče v gozd k palčkom. Sneguljčica bo z njihovo pomočjo kmalu spoznala pravi pomen pomoči drugim, saj s skupaj z njimi pomaga prebivalcem Pravljične dežele. Z Mambovo in Munkovo pomočjo dokaže, da zna vladati kraljestvu, hkrati pa znova uravnovesi tehtnico dobrega in zla.
10:35
Obujeni prvak
Ericov oče je bil legendarni radijski poročevalec, čigar posnetki so čista klasika. Ericu razpada zakon in boji se, da bo njegov sin odraščal brez očeta. Tako kot je on. Potem pa nekega večera na cesti naleti na nasilneže, ki pretepajo brezdomca. Najprej opazi, da se starec kar dobro brani, vendar vseeno poseže v pretep. Ugotovi, da je rešil možaka z vzdevkom Šampion, s pravim imenom Bob Satterfield, nekdanjo boksarsko legendo, za katero je veljalo prepričanje, da je že zdavnaj pokojna. Bo to novinarska zgodba, ki jo je čakal celo življenje? Vse je odvisno od muhastega Šampiona.
12:40
Bobby
Dan pred usodnim dogodkom, v torek 4. junija leta 1968 predsedniški kandidat RFK (Robert Francis Kennedy) navsezgodaj zjutraj prispe v hotel Ambassador, kjer naj bi imel volilno kampanijo za predsednika ZDA, ob polnoči pa še govor za svoje privržence in finančne podpornike. Seveda se vse vrti okoli predsedniških volitev. Bobby si je v ostrem boju priboril zmago med demokratskimi predsedniškimi kandidati v Kaliforniji, ki velja za eno najpomembnejših volilnih držav. Toda ob politiki je v hotelu dovolj prostora še za druge, povsem drugačne dogodke, ki slikovito ponazarjajo vzdušje poznih šestdesetih let v ZDA; poroka dveh mladih, zaradi katere se bo on rešil Vietnama, kuhinjsko osebje, ki razpreda o športnih dirkah in bejzbolu, moški, ki vara svojo žensko, spet drugi, ki ga odpustijo zaradi rasističnih izjav, žena volilnega stratega, ki potrebuje par črnih čevljev, dva predstavnika volilnega štaba, ki sta na LSD-ju in še kaj. Ob vsem tem vidimo in slišimo Roberta Kennedyja, ki agitira za boljšo in pravičnejšo družbo.
14:50
Odkriti raj
Pariz, 1880. Paul Gauguin je uspešen finančnik. Živi v Parizu s svojo ženo Mette in njunimi štirimi otroki. Toda ko se njegova strast do slikanja prelevi v poslanstvo, da bi spremenil umetnost, mora Gauguin po poti svoje usode. Pusti službo in svoj udoben način življenja ter privede svojo družino v spiralo revščine in potovanj na Tahiti. Njegova potovanja ga nesejo še dlje od družine in ga naučijo kaj res pomeni žrtvovanje. Kakšno ceno je treba plačati, da se živi svoje sanje?
16:35
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
19:10
Štirje samski očetje
Jacopo, Dom, Ennio in George so Newyorčani z italijanskimi koreninami, štirje samski očetje, ki jih povezuje prestižna International School, kamor hodijo njihovi sinovi, in podobne zakonske nezgode. Štirje navežejo zaupen odnos v pričakovanju, da jim žene ali bivše žene odpustijo grehe.
21:00
Za temnopolta dekleta
Zgodba prinaša izkušnje devetih različnih žensk, Joanne, Tangie, Crystal, Gilde, Kelly, Juanite, Yasmine, Nyle in Alice – katerih življenja se prepletajo; nekatere se poznajo, druge so si še tujke. Bolečina, ljubezen in zločini bodo slednjič povezali devet žensk v isto orbito, kjer bodo našle skupne lastnosti in razumevanje. Vsaka bo povedala resnico kot še nikoli dotlej; in vse bodo vedele, da so popolna človeška bitja, veličastna in božanska v svoji obarvanosti.
23:25
Časovni stroj
Nihče ne ve, da je Stuart izumil časovni stroj v velikosti dlani, s katerim se lahko vrne v preteklost, a le za 10 minut. Sedaj namerava svoj izum uporabiti na blagajni banke. V istem trenutku pa v banko stopi oboroženi kriminalec Winston Briggs in začne se pravi rop. S pomočjo lepe Sarah bo skušal popraviti svojo napako, vendar vse kaže, da mu njegov izum pri tem ne bo nič pomagal …
01:05
Malce trčeni: Govori s seznamom
01:30
Malce trčeni: Zakonski pristan