TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 12.07.2018
01:30
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint odkrije tatu med svojimi vrstami. Rackham se kljub Vanovim nasprotovanjem loti plenjenja. Silver se skriva z Max v bordelu. Eleanor se je znašla pred nemogočo izbiro.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:25
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint odkrije tatu med svojimi vrstami. Rackham se kljub Vanovim nasprotovanjem loti plenjenja. Silver se skriva z Max v bordelu. Eleanor se je znašla pred nemogočo izbiro.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
03:28
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Sanje
Komedija
Izvirnik: The Good Night
Režija: Jake Paltrow
Igrajo: Keith Allen, Steffan Boje, Penélope Cruz, Danny DeVito, Sonia Doubell, Martin Freeman
Ocena IMDb: 5,9/10

Sanjati pomeni verjeti!

Gary (Martin Freeman), nekoč uspešen glasbenik, danes pa skladatelj melodij za oglase, se bori za svojo kariero in ženo Doro (Gwyneth Paltrow), ki ga spravlja ob pamet. Ko pade v krizo srednjih let, se mu zdi, da je prijatelj Paul iz dneva v dan uspešnejši. Garyja se loti depresija, dokler ne spozna Anne (Penélope Cruz), čudovite seksapilne lepotice, ki mu je povsem predana. Anna je ženska iz njegovih sanj – dobesedno! Ker jo lahko Gary vidi le v sanjah, je prisiljen poiskati način, s katerim bi nadaljeval to čudovito zvezo. V iskanju različnih tehnik sanjanja bo srečal številne odštekane like, ki mu bodo dali nov smisel življenja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
11:00
Teorija kaosa
Komedija
Izvirnik: Chaos Theory
Režija: Marcos Siega
Igrajo: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend, Sarah Chalke, Mike Erwin, Constance Zimmer
Ocena IMDb: 6,7/10

Frank Allen je uspešen motivator in pisec knjižne uspešnice o nujnosti natančne razporeditve časa.

Frank je uveljavil metodo pisanja urnikov in spominskih kartic z natančno določenimi dnevnimi opravili. Frank je vedno na varni strani, v spontanost ne verjame, prepričan je v popolno predvidljivost posameznikovega življenja, v dnevno rutino, ki olajšuje življenje. Nekega dne pa Frank spozna, da življenje ne opoteka po urnikih in je največkrat polno presenečenj. Na dan, ko se njegova hčerka poroči, Frank svojemu zetu pove, kaj se je v njegovem življenju in v življenju njegove družine dogajalo, ko so živeli in potem prenehali živeti po njegovi teoriji načrtovanega življenja. Njegova žena Susan in sedemletna hčerka Jesse sta povsem naveličani Frankovih urnikov in načrtovanja življenja. Nekega jutra se Susan odloči, da bo prekinila z moževo rutino in prestavila uro za deset minut nazaj. Teh deset minut povzroči popolni kaos v njihovem življenju. Še posebej to velja za Franka, ki se počuti popolnoma izgubljenega. Spreminja svoj nekdanji slog življenja, več prepušča naključju in sreči in vse manj skrbnemu načrtovanju. Kaos je vse večji in naposled poskuša Frank Alen s pištolo v roki dokončno razrešiti krizne situacije, do katerih spontano prihaja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
12:45
Nepričakovan dar
Biografija
Izvirnik: Amazing Grace
Režija: Michael Apted
Igrajo: Ioan Gruffudd, Romola Garai, Benedict Cumberbatch, Albert Finney, Michael Gambon, Rufus Sewell
Ocena IMDb: 7,5/10

Idealist William Wilberforce si v angleškem parlamentu prizadeva, da bi dosegel konec britanski trgovini s sužnji preko Atlantskega oceana.

S podporo peščice somišljenikov in nepričakovanih pomagačev William Wilberforce vsako jesen v parlamentu predlaga zakon, ki bi prepovedal trgovino s sužnji. Nenehni porazi mu jemljejo pogum, toda prijatelji, med katerimi je nekdanji kapitan ladje za trgovanje s sužnji, ki se je pokesal in je kot duhovnik napisal slavno hvalnico "Amazing Grace", ter nova ljubezen, mu dajejo moč, da vztraja s svojimi predlogi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
15:00
Marijina želja
Drama
Izvirnik: Louder Than Words
Režija: Anthony Fabian
Igrajo: Hope Davis, Adelaide Kane, David Duchovny, Xander Berkeley, Timothy Hutton, Craig Bierko
Ocena IMDb: 6/10

John in Brenda si po tragični smrti njune mlade hčere poskušata opomoči.

Na resničnih dogodkih osnovana zgodba spremlja Johna (David Duchovny) in Brendo (Hope Davis), ki se težko pobirata po tragični smrti njune mlade hčere Marie. Medtem ko se soočata z otopelim žalovanjem, skleneta udejanjiti željo deklice o tem, da bi bili vsi otroci deležni primerne nege in zdravja. S pomočjo svoje skupnosti pod vodstvom dobrega prijatelja Brucea (Timothy Hutton) ustanovita vrhunsko otroško bolnišnico in jo poimenujeta po umrli hčeri; zdravstvena ustanova bo naposled vsej družini pomagala do ozdravitve čustvenih ran. Namesto da bi ju tragedija razdvojila, se lahko John in Brenda slednjič veselita nove pridobitve, ki bo pomagala tisočim otrok in družinam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:45
Miroljubni bojevnik
Drama
Izvirnik: Peaceful Warrior
Režija: Victor Salva
Igrajo: Scott Mechlowicz, Nick Nolte, Amy Smart, Tim DeKay, Ashton Holmes, Paul Wesley
Ocena IMDb: 7,3/10

Ganljiva zgodba o moči človeškega duha.

Dan je precej napihnjen in aroganten študent, tudi lokalna gimnastična zvezda, ki hoče na vsak način postati državni prvak. Je precej nemirnega značaja, zato odvečno energijo sprošča tudi z nočnimi teki. Nekega dne tako na bencinski črpalki naleti na Sokrata, črpalkarja, ki ima, kot vse kaže, odgovore na vprašanja, ki mučijo mladega športnika. Poleg tega je videti, kot da je možak sposoben na čudežen način premagovati zemeljsko težnost! Se v tem skriva tehnika, do bistva katere bi rad prodrl vsak nadarjen atlet? Sčasoma Sokrat postane neke vrste duhovni vodja mladega Dana, ki začne pod njegovim vodstvom odkrivati (in premagovati) frustracije, ki ga ovirajo na poti do njegovega cilja. Oba čaka huda preizkušnja, ko si Dan v prometni nesreči zlomi nogo in ga čaka dolga rehabilitacija. Državno prvenstvo pa je tik pred vrati …

Film je posnet po avtobiografski knjižni uspešnici Dana Millmana.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
18:55
Moja grška avantura
Komedija
Izvirnik: My Life In Ruins
Režija: Donald Petrie
Igrajo: Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Alexis Georgoulis, Alistair McGowan, Harland Williams, Rachel Dratch
Ocena IMDb: 5,9/10

Georgia (Nia Vardalos), nezadovoljna Američanka grškega porekla, se je preselila v Grčijo.

Georgia v Grčiji kot turistična vodnica odkriva ne samo lepoto svoje stare domovine, temveč tudi svoj "kefi", kar v grščini pomeni "duh". Njeni turisti bi raje kupovali majice, kot poslušali njene pripovedi o zgodovini. V histeričnem spopadu osebnosti in kultur se zdi, da ji gre vse narobe; vse dokler ji nekega dne izkušeni popotnik Irv (Richard Dreyfuss) ne pokaže, kako se je treba zabavati. Georgia tako najde tudi ljubezen, kjer jo najmanj pričakuje …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
20:45
V deželi krvi in medu
Drama
Izvirnik: In The Land Of Blood And Honey
Režija: Angelina Jolie
Igrajo: Zana Marjanović, Goran Kostić, Rade Šerbedžija, Vanessa Glodjo, Nikola Djuričko, Branko Djurić
Ocena IMDb: 4,4/10

Zgodba se odvija v Bosni v času vojne, ki je v devetdesetih pretresla ozemlje nekdanje Jugoslavije.

V deželi krvi in medu pripoveduje o Danijelu (Goran Kostić) in Ajli (Zana Marjanović), o paru z različnih strani v tem krutem sporu. Danijel je vojak, ki se bori na srbski strani, Alja pa je Bošnjakinja, zaprta v taborišču, ki mu poveljuje Danijel. Par se je poznal že pred vojno, ki je prekinila njuno možno ljubezensko zvezo. Ko začne oboroženi spor krojiti življenje vsem, postane njun odnos temačnejši, njuni vzgibi in povezava dvoumni, njuna zvestoba pa negotova. „V deželi krvi in medu“ prikazuje izjemno čustveno, moralno in telesno ceno, ki jo morajo v vojni plačati posamezniki in tudi narodi. Scenarij in režija Angelina Jolie.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Bosanščina
Leto: 2011
23:05
Ash proti zlobnim mrtvecem: Iz prahu v prah
Grozljivka, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Ash vs evil dead: Ashes to Ashes
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving
Ocena IMDb: 8,5/10

Ash se vrne tja, kjer se je vsa nočna mora, povezana z zlobnimi mrtveci, tudi začela. Toda da bi premagal zlo, mora najprej premagati nočne more iz svoje preteklosti. Za nameček odkrije, da njegova roka misli s svojo glavo, za nameček pa ima tudi novo telo. To bo enega izmed Ashevih zaveznikov drago stalo.

Ash je lovec na pošasti, ki se je zadnjih 30 let izogibal odgovornosti. Ko mrtvaška kuga zagrozi človeštvu, se je prisiljen soočiti s svojimi demoni.

Polurna serija v desetih delih Ash proti zlobnim mrtvecem je nadaljevanje kultne filmske klasike Zlobni mrtveci iz osemdesetih let režiserja Sama Raimija. Priljubljeni Bruce Campbell se vrača v osrednji vlogi trgovskega uslužbenca Asha, ostarelega zapeljivca ter z motorno žago na roki opremljenega lovca na pošasti, ki se je zadnjih 30 let izogibal odgovornosti, zrelosti in grozi Zlobnih mrtvecev. Ko mrtvaška kuga zagrozi človeštvu, se je prisiljen soočiti s svojimi demoni – tistimi osebnimi in dobesednimi. Vse kaže, da usoda nima nobenega namena, da bi iz zlobnih krempljev izpustila svojega nenavadnega junaka. Campbellu v glavni vlogi se pridružuje Lucy Lawless kot Ruby: skrivnostna ženska, ki je prepričana, da je prav Ash vzrok za izbruh zlobe; Ray Santiago je Pablo Simon Bolivar, idealistični priseljenec, ki postane Ashev zvesti pomočnik; Dana DeLorenzo upodobi Kelly Maxwell, muhasto in divjo mladenko, ki beži pred svojo preteklostjo; Jill Marie Jones pa je Amanda Fisher, nesrečna državna policistka iz Michigana, ki mora poiskati našega antijunaka Asha ter dokazati njegovo odgovornost pri surovem umoru svojega sodelavca.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
23:35
Nočni čuvaj
Grozljivka
Izvirnik: Nightwatch
Režija: Ole Bornedal
Igrajo: Ewan McGregor, Patricia Arquette, Josh Brolin, Lauren Graham, Nick Nolte, Brad Dourif
Ocena IMDb: 6,2/10

Študent se zaposli kot nočni čuvaj v mrtvašnici, misleč, da bo imel tam mir za učenje. Vendar se zaplete v umor ter postane celo glavni osumljenec.

Univerzitetni študent prava Martin se ne meni za svarila prijateljev, temveč se honorarno zaposli kot nočni čuvaj v mrtvašnici, misleč, da bo imel tam mir in možnost za učenje. A v srhljivi ustanovi se začnejo vrstiti čudaški dogodki in očitno so nekako povezani s serijskim morilcem, ki pustoši po državi. Primer preiskuje inšpektor Thomas Cray, ki je mladeniču sprva naklonjen; a Martinovo dekle kmalu ugotovi, da je njen zaročenec postal glavni osumljenec za zadnji umor, ki ga je zagrešil skrivnostni psihopat. Pri razpletu uganke bo imel posebno vlogo Martinov najboljši prijatelj Jens, s katerim sta sklenila čudaško stavo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997