TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 13.02.2018
00:35
Hrošči
Akcija
Izvirnik: Bug
Režija: William Friedkin
Igrajo: Ashley Judd, Michael Shannon, Harry Connick Jr., Lynn Collins, Brían F. O'Byrne, Neil Bergeron
Ocena IMDb: 6,1/10

Natakarica Agnes ima žalostno preteklost. Zdaj je končno uspela pobegniti nasilnemu možu, ki je bil pred kratkim izpuščen iz zapora.

Agnes živi v puščavskem motelu, kjer se preživlja kot natakarica v bližnjem divjem baru, medtem ko jo še naprej skrbi davno izginotje njenega sina. Že tako ne preveč stabilna Agnes je še bolj pretresena, ko se iz zapora vrne njen nekdanji fant Jerry. Na prvi pogled je prihod skrivnostnega Petra, ki privlači Agnes, dobrodošla sprememba. Toda Peter začne kmalu trditi, da ima pod kožo hrošče, telo pa ima nenadoma polno prask in brazgotin. Kmalu začne Agnes verjeti, da se to dogaja tudi njej.

Film temelji na istoimenski gledališki igri, ki jo je napisal Tracy Letts. Filmsko različico je režiral William Friedkin, v glavnih vlogah pa so zaigrali Ashley Judd, Michael Shannon in Harry Connick Jr.

Jezik: Angleščina
Leto: 2006
02:15
Malce trčeni: Dobre vibracije
Humor, 1. sezona, 9. del
Izvirnik: Head Case: Good Vibes
Režija: Jason Farrand
Igrajo: Alexandra Wentworth, Steve Landesberg, Michelle Arthur , Rob Benedict, Aris Alvarado, Candace Brown
Ocena IMDb: 7,6/10

Dr. Elizabeth Goode tokrat pomaga Joelu Martinu uvideti, da v življenju ni pomembna le glasba. Myrona medtem šokira nepričakovan obisk, srednješolci z Beverly Hillsa pa dobijo prav poseben obisk v okviru poklicnega šolskega dne. Lola mora medtem nadomeščati odsotno Elizabeth, zato ji ne preostane drugega, kot da se zateče k improvizaciji.

Elizabeth Goode je odrezava, nekonvencionalna in obsojajoča terapevtka.

Zaradi svojega neizprosnega značaja je Elizabeth postala ena najbolj priznanih psihiatrinj v Hollywoodu. V njeno ordinacijo se stekajo sami hollywoodski zvezdniki iz sveta filma, športa in glasbe. In čeprav je do njih vse prej kot sočutna in razumevajoča, se vedno znova vračajo na njen terapevtski kavč.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
02:40
Malce trčeni: Z nadzorom staršev
Humor, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: Head Case: Parental Guidance Required
Režija: Jason Farrand
Igrajo: Alexandra Wentworth, Steve Landesberg, Michelle Arthur , Rob Benedict, Aris Alvarado, Candace Brown
Ocena IMDb: 7,6/10

Terapevtko Elizabeth Goode nepričakovano obiščeta njena starša, zaradi česar se njen delavni dan spremeni v čisto zmešnjavo. Vseeno v svojo ordinacijo sprejme glasbenika, igralca in pisatelja Ahmeta Zappo in igralca Grega Grunberga; prvi s seboj prinese bizarno darilo, drugega pa mučijo mokre sanje. Dr. Myron Finkelstein pa se sreča s svojo odtujeno hčerko.

Elizabeth Goode je odrezava, nekonvencionalna in obsojajoča terapevtka.

Zaradi svojega neizprosnega značaja je Elizabeth postala ena najbolj priznanih psihiatrinj v Hollywoodu. V njeno ordinacijo se stekajo sami hollywoodski zvezdniki iz sveta filma, športa in glasbe. In čeprav je do njih vse prej kot sočutna in razumevajoča, se vedno znova vračajo na njen terapevtski kavč.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
03:13
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil božične praznike
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas Vacation
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Gary Valentine, Dean Cain, Paris Hilton, Mario Lopez, Elisa Donovan, Casper Van Dien
Ocena IMDb: 4,2/10

Družini Bannister in njihovemu zvestemu psu Zevsu se obeta nova pustolovščina.

Med božičnimi prazniki jih Bannisterjeve obišče predrzni stric Randy s svojim muhastim kodrom Belle, tu pa sta tudi stara znanca, kradljivca nakita, ki sta očitno odločena, da Bannistrovim pokvarita božič. Lahko Zevs v božičnem času razreši zločin, reši Belle in se za nameček odpravi še na smučanje?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
11:00
Mali Nikec
Komedija
Izvirnik: Le petit Nicolas
Režija: Laurent Tirard
Igrajo: Maxime Godart, Valérie Lemercier, Kad Merad, Sandrine Kiberlain, François-Xavier Demaison, Michel Duchaussoy
Ocena IMDb: 7,2/10

Mali Nicholas živi brezskrbno in radostno življenje s svojimi šolskimi prijateljčki in ljubečima staršema v urejeni in varni soseski.

Fantič ima bogato domišljijo, je odprte glave in ušes in ko prisluhne pogovoru med očetom in mamico o prihajajočem otročičku, ga popade groza. Spomni se na Tom Thumba in njegovo usodo, ko je moral prepustiti svoje mesto novorojenčku. Mali Nicholas je tako prepričan, da njegova starša načrtujeta, kako ga bosta peljala v zaraščen gost, ga tam zapustila in tako napravila prostor za novorjenčka. Seveda Nicholas ni slišal celega razgovora, da se starša pogovarjata o možnosti za drugega otroka enkrat v prihodnosti. Kakorkoli že, Nicholas je vedno bolj paničen, za pomoč poprosi svoje prijateljčke, s pomočjo katerih bi se novorojenčka znebili.

V filmu so številne komične situacije, ki jih zakuhajo domiselni otroci, saj je njihova domišljija brez meja. Film je nastal po v Franciji izredno priljubljenem stripu, ki ga podpisujeta Jean-Jacques Sempe in Ren Coscinny. Ustvarjalcem filma pa je uspel prisrčen in humorja poln prikaz otroškega domišljijskega sveta in njihovih reakcij in strahov.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
12:50
Robinson Crusoe
Drama
Režija: Rod Hardy
Igrajo: Pierce Brosnan, William Takaku, Polly Walker, Ian Hart, James Frain, Damian Lewis
Ocena IMDb: 5,9/10

Zgodba po romanu Daniela Defoeja.

Umoril je svojega prijatelja, a tudi tekmeca v ljubezni do brhke Mary. Zato se Robinson Crusoe odloči na ladji pobegniti iz Velike Britanije. A njegovo ladjo zajame divji vihar in razburkani ocean jo uniči, Robinsona pa naplavi na obrežje povsem neznanega otoka. Tu Robinsona čaka težka preizkušnja, saj mora preživeti v nič kaj naklonjenem okolju. A nato nekega dne reši domorodca, ki so ga hoteli njegovi žrtvovati. Robinson je navdušen nad tem, da je končno dobil nekoga, s katerim se bo lahko družil. Domorodcu da celo ime – Petek. In pripravljen ga je tudi braniti pred preostalimi člani njegovega plemena, ki na otok prihajajo zato, da bi bogovom darovali žrtve. Sprva se Robinson do njega vede kot do svojega sužnja, sčasoma pa njun odnos preraste v medsebojno spoštovanje ne glede na velike razlike v kulturi in religiji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
14:40
Polnoč v Parizu
Romantični
Izvirnik: Midnight In Paris
Režija: Woody Allen
Igrajo: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kurt Fuller, Mimi Kennedy, Michael Sheen, Nina Arianda
Ocena IMDb: 7,7/10

Par se med obiskom Pariza povsem spremeni.

Družina se poslovno odpravi v romantični Pariz, mlada zaročenca pa bosta deležna izkušenj, ki bodo za vselej spremenile njuno usodo. Inez se osredotoča na turistično podobo mesta, pisatelj Gil pa med polnočnimi sprehodi išče navdih za svojo novo knjigo in si želi, da bi se preselil tja. Nenavadno odkritje ga popelje v osrčje zlate dobe večnega mesta romantike, kjer spozna številne literarne in druge umetniške ikone. Toda nova življenjska spoznanja vedno bolj bremenijo Gilov odnos z Inez.

Režiser usodnih ljubezenskih zgodb Ljubezen v Barceloni in Zadnji udarec sledi mladima ameriškima zaročencema Gilu in Inez na službeni poti v Parizu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
16:25
Lars ima punco
Komedija
Izvirnik: Lars And The Real Girl
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty
Ocena IMDb: 7,4/10

Zablodeli mladenič začne nenavadno razmerje z lutko, ki jo kupi na spletu.

Avtorica televizijske nanizanke "Pod rušo" Nancy Oliver je napisala scenarij kot prisrčno komedijo, v kateri igra nominiranec za oskarja Ryan Gosling. Lars Lindstrom je ljubezniv mladenič, ki se zaradi čustvenega bremena iz preteklosti drži sam zase. Po več letih samote povabi na obisk Bianco, prijateljico, ki jo je spoznal prek spleta. Bianco predstavi svojemu bratu Gusu (Paul Schneider) in njegovi ženi Karen (Emily Mortimer), ki sta osupla. Ne vesta dobro, kaj naj rečeta Larsu ali Bianci, ki je v resnici plastična lutka velikosti človeka, on pa z njo ravna, kot bi bila živa. Posvetujeta se z družinsko zdravnico Dagmar (Patricia Clarkson) in ta jima pojasni, da gre za Larsovo zablodo. Zakaj jo je ustvaril, ni znano, vendar je najbolje, če mu ustrežeta. Lars in vsi okrog njega se podajo na nenavadno čustveno potovanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
18:25
Legenda o Baggerju Vanceu
Drama
Izvirnik: The Legend of Bagger Vance
Režija: Robert Redford
Igrajo: Will Smith, Matt Damon, Charlize Theron, Bruce McGill, Joel Gretsch, J. Michael Moncrief
Ocena IMDb: 6,7/10

Rannulph Junah (Matt Damon) je golfist in ameriški junak, ki je ljubil življenje, dokler ni postal žrtev grozot 1. svetovne vojne.

Rannulph Junah stopi na svojo duhovno pot, da bi našel kakršen koli smisel v nesmiselnem zapravljanju dragocenega časa, ki nam je naklonjen. Pred vrnitvijo v domače mesto ravno v času gospodarske krize je begal celih 10 let. Tam je znova srečal ognjeno Adele, ljubezen svojega življenja, žensko, kateri je s svojim izginotjem strl srce. Jezna zaradi njegovega vedenja, hkrati pa na skrivaj pripravljena storiti vse za ponovno ljubezen z njim, se Adele domisli načina, da ga znova pridobi. Vztraja pri tem, da Rannulph zastopa svoje mesto v veličastnem turnirju golfa, s katerim bi rešila svoj hotelirski posel, hkrati pa želi Rannulphu vrniti vero v življenje. Njemu ponudi pomoč Bagger Vance (Will Smith), skrivnostni tujec, ki ga vodi na poti ponovnega odkrivanja samega sebe, ko išče popolni udarec v življenju in pri golfu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
20:45
Šefova hčerka
Komedija
Izvirnik: My Boss's Daughter
Režija: David Zucker
Igrajo: Mark Aisbett, Ashton Kutcher, Jon Abrahams, Tara Reid, Molly Shannon, Terence Stamp
Ocena IMDb: 4,7/10

Le še eno je huje od peklenskega šefa – da se zaljubiš v njegovo peklensko privlačno hčerko.

Mladi Tom Stansfield ima eno oko na napredovanju pri pasjem šefu Jacku Taylorju, drugo pa na njegovi izredno privlačni hčerki Lisi. Ponudbo, da pazi šefovo vilo, pograbi z obema rokama. Tako se bo prikupil šefu in morda osvojil Lisino srce. A Tom je delal račun brez krčmarja. Sprva miren večer se sprevrže v zmedo. Nezaželeni gosti spremenijo hišo v norišnico. Tomu grozi, da bo izgubil pamet in službo ter morda celo dekle svojih sanj.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
22:25
Zlo za petami
Grozljivka
Izvirnik: It follows
Režija: David Robert Mitchell
Igrajo: Bailey Spry, Carollette Phillips, Loren Bass, Keir Gilchrist, Maika Monroe, Lili Sepe
Ocena IMDb: 6,9/10

S pomočjo svojih prijateljev poskuša Jay razvozlati skrivnost svojega prekletstva, ki ji je tik za petami, še preden bo prepozno.

Po strastni noči s svojim novim fantom Hughom začne 19-letna Jay doživljati nenavadne vizije. Obenem ima nenehno občutek, da ji nekdo – ali nekaj – sledi in jo poskuša ubiti.

Ena od najboljših grozljivk zadnjih let!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014