TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 13.03.2018
01:00
Doberman
Akcija
Izvirnik: Dobermann
Režija: Jan Kounen
Igrajo: Vincent Cassel, Tchéky Karyo, Monica Bellucci, Antoine Basler, Dominique Bettenfeld, Pascal Demolon
Ocena IMDb: 6,6/10

Karizmatični zlikovec Yann Lepentrec, znan kot Doberman, je vodja roparske tolpe. Po surovem bančnem ropu jim sledi pariška policija.

Film nas popelje v nepopisno surov svet kriminala in mamil, ki mu vladajo možati zločinci in dolgonoge lepotice z orožjem. Karizmatični zlikovec Yann Lepentrec, znan kot Doberman (Vincent Cassel), je vodja dobro organizirane roparske tolpe, Nat la Gitane (Monica Belucci) pa njegovo gluhonemo romsko dekle. Zgodba se začne, ko druščina sredi belega dne izpelje nasilen in krvav bančni rop, medtem ko z pretkanim odvračanjem pozornosti zavedejo policiste. Tolpa se z izkupičkom odpravi v tajno skrivališče na odmaknjenem odpadu sredi podeželja. Ko novica o ropu pride do inšpektorja Christinija (Tchéky Karyo), se sadistični policist zaobljubi, da bo storilce dobil za vsako ceno. Doberman ne bi mogel imeti bolj neusmiljenega nasprotnika, saj je Christini še večji zlobnež brez vsakršne vesti in spodobnosti. Ko se moža slednjič soočita, je njun dvoboj krvav in srhljivo nasilen.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1997
02:49
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Roka pravice: Urbana vojna
Kriminalka, 1. sezona, 12. del
Izvirnik: True justice: Urban warfare
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal , Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
11:00
Nato me je našla
Drama
Izvirnik: Then She Found Me
Režija: Helen Hunt
Igrajo: Helen Hunt, Bette Midler, Colin Firth, Matthew Broderick, Ben Shenkman, Lynn Cohen
Ocena IMDb: 6/10

Newyorška učiteljica se znajde v krizi srednjih let, ko jo zapusti mož in ji umre krušna mati.

April Epner (Hunt), newyorška učiteljica, ki so jo po rojstvu dali v posvojitev, se bliža 40. rojstnemu dnevu. Zelo si želi otroka, še bolj zato, ker sama ni nikoli poznala svoje biološke mame. Toda hitro se pokaže motnja v načrtu: njen simpatičen, a nezrel mož Ben (Matthew Broderick) naznani, da je bil njun zakon napaka, in jo pusti, zlomljeno in zbegano. Da je zmešnjava še večja, se nekako sočasno na njenih vratih znajde še čudaška voditeljica pogovornih oddaj Bernice (Bette Middler), ki ji pove, da je njena biološka mati. Kljub novoodkriti mami in sveži zvezi s Frankom (Colin Firth), ki je oče njenega učenca, začne Aprilino nekoč preprosto življenje uhajati izpod nadzora.

Zabavna in ganljiva filmska zgodba o nenavadni poti do osebne sreče temelji na istoimenskem literarnem prvencu pisateljice Elinor Lipman.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
13:00
Robinson Crusoe
Drama
Režija: Rod Hardy
Igrajo: Pierce Brosnan, William Takaku, Polly Walker, Ian Hart, James Frain, Damian Lewis
Ocena IMDb: 5,9/10

Zgodba po romanu Daniela Defoeja.

Umoril je svojega prijatelja, a tudi tekmeca v ljubezni do brhke Mary. Zato se Robinson Crusoe odloči na ladji pobegniti iz Velike Britanije. A njegovo ladjo zajame divji vihar in razburkani ocean jo uniči, Robinsona pa naplavi na obrežje povsem neznanega otoka. Tu Robinsona čaka težka preizkušnja, saj mora preživeti v nič kaj naklonjenem okolju. A nato nekega dne reši domorodca, ki so ga hoteli njegovi žrtvovati. Robinson je navdušen nad tem, da je končno dobil nekoga, s katerim se bo lahko družil. Domorodcu da celo ime – Petek. In pripravljen ga je tudi braniti pred preostalimi člani njegovega plemena, ki na otok prihajajo zato, da bi bogovom darovali žrtve. Sprva se Robinson do njega vede kot do svojega sužnja, sčasoma pa njun odnos preraste v medsebojno spoštovanje ne glede na velike razlike v kulturi in religiji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
14:45
Prevara
Komedija
Izvirnik: The Hoax
Režija: Lasse Hallström
Igrajo: David Aaron Baker, John Carter, Judi Barton, Raul S. Julia, James Biberi, Richard Gere
Ocena IMDb: 6,7/10

Film so navdihnili resnični dogodki v življenju Clifforda Irvinga.

Gre za karizmatičnega in očarljivega pisca, ki je svet prepričal, da je napisal avtorizirano biografijo samotarskega milijarderja Howarda Hughesa. In s tem povzročil enega največjih literarnih škandalov 20. stoletja. V zgodnjih sedemdesetih se je javnost za Hughesa zelo zanimala, zato bi bila njegova avtobiografija nedvomno velika uspešnica. Irving je s svojo karizmo vse po vrsti prepričal, da se je res srečal s Hughesom, ki mu je zaupal svojo življenjsko zgodbo. Vendar ga je nazadnje prav Hughes postavil na laž.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
17:00
Asterix in Obelix: Misija Kleopatra
Komedija
Izvirnik: Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Režija: Alain Chabat
Igrajo: Alain Chabat, Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Claude Rich
Ocena IMDb: 6,6/10

Asterix in Obelix, neustrašna in nezlomljiva galska junaka, se podata na novo pustolovščino – tokrat daleč od doma.

Egipt, ki mu je poveljevala Kleopatra, je podjarmil rimski imperij. Še huje, Kleopatra se je odločila, da bo svoje srce oddala Juliju Cezarju. Ker ima dovolj njegovih sarkastičnih pripomb, stavi z njim: če ji uspe v treh mesecih sredi puščave zgraditi najveličastnejšo palačo, bo javno priznal, da so Egipčani narod vseh narodov. Kleopatra nalogo zaupa arhitektu Edifisu. Če mu bo uspelo, ga bo zasula z zlatom, drugače ga bo vrgla krokodilom. Postavljenega roka se brez čudeža ne bo dalo ujeti. Čudež pa se pojavi v obliki Asterixa, Obelixa in njunega zvestega prijatelja, druida Getafixa – čuvaja čarobnega napoja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2002
19:05
Usodna krogla
Drama
Izvirnik: Franklyn
Režija: Gerald McMorrow
Igrajo: Eva Green, Ryan Phillippe, Sam Riley, Bernard Hill, James Faulkner, Stephen Walters
Ocena IMDb: 6,2/10

Preest je zamaskirani maščevalec, ki na temačnih ulicah futurističnega Vmesnega mesta išče svojega največjega sovražnika.

Esser je zlomljen oče, ki po neskončnih londonskih ulicah išče izgubljenega sina. Milo je tridesetletnik zlomljenega srca, ki išče pot k novi ljubezni. Emilia je čudovita študentka, katere umetniški projekti so vse bolj zapleteni in smrtonosni. To je zgodba o štirih izgubljenih dušah, katerih usodo bo zapečatila ena sama krogla.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:00
Zmagovalka
Drama
Izvirnik: The Prize Winner of Defiance, Ohio
Režija: Jane Anderson
Igrajo: Julianne Moore, Woody Harrelson, Laura Dern, Trevor Morgan, Ellary Porterfield, Simon Reynolds
Ocena IMDb: 7,3/10

Kelly in Evelyn Ryan živita v Defianceu v Ohiu skupaj s svojimi desetimi otroki.

Na prvi pogled se zdi življenje družine Ryan idilično. Kelly je pel šansone, vendar je v prometni nesreči ostal brez glasu. Pustil je službo v tovarni, s katero je komaj plačeval račune. Evelyn, gospodinja in mama se prijavi na tekmovanja in začne osvajati nagrade, toda njeni uspehi niso dovolj, da bi se družina pobrala. Kelly postaja vse bolj negotov in vse pogosteje sega po steklenici ter zapravlja dragoceni denar za hrano in dom. Bo lahko Evelyn, optimistična in polna ljubezni, še vedno obdržala družino skupaj?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:50
Bela kraljica: Ljubezen in smrt
Drama, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: The White Queen: Love And Death
Režija: Colin Teague
Igrajo: Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson, Amanda Hale, Faye Marsay, Max Irons, Ben Lamb
Ocena IMDb: 7,8/10

Nekdo se poroči iz ljubezni, drug zaradi politične koristi, medtem ko Anne in Margaret skleneta kupčijo, kraljica Elizabeta pa izkusi bolečino dvakrat strtega srca.

Osupljiv portret enega najbolj burnih obdobij v britanski zgodovini.

Zgodovinska drama prinaša osupljiv portret enega najbolj burnih obdobij v britanski zgodovini: zgodbo o ljubezni in poželenju, zapeljevanju in izdaji, izdajah in umorih. Na edinstven način spremljamo skozi oči treh različnih, enako vztrajnih žensk, ki se obupano potegujejo za krono kraljice: Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort in Anne Neville. Ženejo se za oblastjo in si bodo s spletkami, manipulacijo in zapeljevanjem utrle pot do prestola. Piše se leto 1464, preden so deželi zavladali Tudorji, in v Angliji divja vojna med različnimi pretendenti za kraljevi položaj; grenki spor med dvema stranema iste rodbine, hišo York in hišo Lancaster, ter tremi odločnimi ženskami

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
23:50
Truplo
Triler
Izvirnik: Body
Režija: Dan Berk
Igrajo: Helen Rogers, Alexandra Turshen, Lauren Molina, Larry Fessenden, Adam Cornelius, Dan Brennan
Ocena IMDb: 5,3/10

Na božični večer tri študentke vdrejo v čudovit dvorec in se tam udomačijo. Ko jih odkrije skrbnik posestva, se zgodi grozljiva tragedija.

Morbidno mračen in izkrivljen psihološki triler se v celoti dogaja na nepozaben božični večer, ko se tri študentke odločijo vdreti v čudovit odmaknjen dvorec in se tam udomačiti za mladostniško zabavo v troje. Vendar objestna dekleta odkrije skrbnik posestva in njihova praznična pustolovščina se nepričakovano grozljivo izjalovi. Po tem, ko se zaradi njihovega nepremišljenega odziva zgodi tragedija, se morajo soočiti z nekaterimi strašljivimi odločitvami. Nenadoma se znajdejo v hitchcockovski nočni mori, napetost in sumničavost naraščata, vrstijo se prevare in manipulacija – naposled ne gre zaupati nikomur, za vsakim vogalom pa jih čaka novo grozljivo presenečenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015