TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 13.06.2019
01:15
Moj nori psihiater
Komedija
Izvirnik: Wackness
Režija: Jonathan Levine
Igrajo: Ben Kingsley, Josh Peck, Famke Janssen, Olivia Thirlby, Mary-Kate Olsen, Jane Adams
Ocena IMDb: 7/10

Težavni najstnik in preprodajalec droge Luke Shapiro hodi na redne terapevtske seanse k psihiatru Jeffreyju Squiresu.

Ker Luke nima denarja, ima pa velike zaloge marihuane, svojemu psihiatru namesto plačila redno nosi drogo. Zaplete se, ko se Luke zaljubi v sošolko Stephanie, ki je za nameček Jeffreyjeva hčerka in s katero kmalu začneta skupaj prodajati omamne izdelke. Medtem pa tudi Jeffreyjev zakon in zakon Lukeovih staršev ni posejan z rožicami.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
03:00
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Božiček in jaz
Komedija
Izvirnik: Le père Noël
Režija: Alexandre Coffre
Igrajo: Tahar Rahim, Victor Cabal, Annelise Hesme, Michaël Abiteboul, Philippe Rebbot, Amélie Glenn
Ocena IMDb: 6,3/10

Odlična francoska komedija o lopovu, ki, preoblečen v Božička, vdira v domove in jih oropa.

Kot vsak otrok tudi šestletni Antoine sanja o srečanju z Božičkom. Velika želja se mu nekega dne uresniči, saj se na njegovem balkonu znajde prav on! Simpatični dedek pa ne nosi vreče z darili, temveč vanjo stlači vse, kar najde in kar je nekaj vredno.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2014
10:40
Navidezni zločini
Drama
Izvirnik: Imaginary Crimes
Režija: Anthony Drazan
Igrajo: Harvey Keitel, Fairuza Balk, Kelly Lynch, Vincent D'Onofrio, Diane Baker, Chris Penn
Ocena IMDb: 6,5/10

Ovdovel oče skuša po svojih najboljših močeh poskrbeti za najstniški hčerki.

Ray Weiler je vdovec in oče dveh najstnic, maturantke Sonye in njene mlajše sestre Grete. Ray si stalno izmišlja načrte, kako bi na hitro obogatel, a ti načrti vedno propadejo. Obožuje hčerki, pri tem pa se zaveda, da ni ravno vzoren oče. Seveda se tega zavedata tudi hčerki, ki imata pogosto opravka z izterjevalci dolgov in besnimi investitorji, ki so vložili denar v enega od propadlih Rayevih načrtov. Ray je svojo hči Sonyo vpisal v drago privatno šolo, nima pa denarja, da bi jo plačal, prepričan pa je, da mu bo najnovejše poslovno tveganje prineslo nekaj pravega denarja. Gospod Webster, Sonyin profesor, odkrije v njej pravi pisateljski talent in ji svetuje vpis na fakulteto. Sonya ve, da bo oče nasprotoval njeni odločitvi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
12:40
Samo prijatelja
Romantični
Izvirnik: Just friends
Režija: Roger Kumble
Igrajo: Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris, Chris Klein, Chris Marquette, Giacomo Beltrami
Ocena IMDb: 6,2/10

Chris ima vse, kar si mlad fant lahko zaželi: čeden videz, uspešno kariero in polno denarja. A ni bilo vedno tako.

Chris ima hude spomine na srednjo šolo, ko je bil sramežljiv, saj se je boril z odvečnimi kilogrami in je bil zato tarča posmeha. Edina svetla točka v njegovem življenju je bila takrat prijateljica Jamie, najbolj priljubljeno dekle na šoli, v katero se je na smrt zaljubil. Končno je le zbral pogum in ji priznal svoja čustva, a je od presenečene Jamie dobil odgovor, da ga ima tudi ona rada, vendar le kot brata. Nič čudnega, da je ponižan prekinil vse stike z njo. Sedaj pa je Chris popolnoma drug moški.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
14:25
Glasba mojega srca
Drama
Izvirnik: Music of the Heart
Režija: Wes Craven
Igrajo: Meryl Streep, Cloris Leachman, Henry Dinhofer, Michael Angarano, Robert Ari, Aidan Quinn
Ocena IMDb: 6,8/10

Roberta Guaspari-Tzavaras je učiteljica na osnovni šoli v Harlemu, kjer je glavna prioriteta disciplina, visoka umetnost pa je zadnja briga.

Roberta je prepričana, da bo glasbena izobrazba učencem dala neprecenljive veščine, potrebne za uspešno odraslo življenje. Kljub nezanimanju šolskega vodstva in okrnjenim finančnim prilivom, ki jo prisilijo v iskanje zunanjih sponzorjev in ogrozijo njeno službo, se Roberta ne vda v boju, da bi lahko svoje učence učila igrati violino. Otroke, ki sicer morda nikoli ne bi slišali za imena velikanov, kot sta Bach in Mozart, navduši za poslušanje klasične glasbe in jih popelje na recital v Carnegie Hall. V stranskih, a ključnih vlogah nastopajo in blestijo Angela Bassett, Cloris Leachman in Aidan Quinn, v svojih resničnih življenjskih vlogah pa nastopijo violinski virtuozi Isaac Stern, Itzhak Perlman in Mark O'Connor.

V stranskih, a ključnih vlogah nastopajo in blestijo Angela Bassett, Cloris Leachman in Aidan Quinn, v svojih resničnih življenjskih vlogah pa nastopijo violinski virtuozi Isaac Stern, Itzhak Perlman in Mark O'Connor.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
16:40
Tudi to je ljubezen
Romantični
Izvirnik: Management
Režija: Stephen Belber
Igrajo: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward, James Hiroyuki Liao, Woody Harrelson
Ocena IMDb: 5,9/10

Sue, ambiciozna, a nepomembna prodajalka umetnin, se za eno noč prijavi v obcestni motel v Arizoni, katerega lastnika sta starša rahlo čudaškega Mika.

Med nočnim dežurstvom Mike prinese Sue "steklenico vina na račun uprave", kar je običajno njegova iztočnica za zapeljevanje gostij. Ponavadi sicer neuspešen trik, se tokrat kot po čudežu udejani v aferi za eno noč. Afero Sue in Mike seveda dojemata vsak po svoje. Ona kot napako in popolno neracionalno dejanje, on kot znamenje neke višje instance, da je končno našel sorodno dušo, s katero bo živel do konca (skupnih) dni. Sue se po hitrem postopku odjavi iz sobe in odide domov v Maryland, na drug konec države. Mike ji sledi, a ko se nenapovedan pojavi na vratih njene pisarne, ugotovi, da ona v svojem skrbno načrtovanem življenju nima časa zanj. Večina fantov bi tu nekje odnehala, odšla domov in pozabila na dekle. Ampak, kot se nakaže že na začetku filma, je Mike rahlo poseben patron …

Zabavna komedija je začinjena s precej črnim humorjem in nenavadnimi liki, med katerimi najbolj izstopa Woody Harrelson v vlogi jogurtnega mogotca, uspešnega poslovneža v srednjih letih, ki pa je s srcem še vedno nekje v punk rocku. In v skladu z vrednotami subkulture tudi živi, milijoni gor ali dol.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
18:25
Ugrabljen
Akcija
Izvirnik: Abduction
Režija: John Singleton
Igrajo: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jake Andolina, Oriah Acima Andrews, Ken Arnold
Ocena IMDb: 5,1/10

Kolikor daleč nazaj se spomni svoje preteklosti, ima srednješolec Nathan Harper (Taylor Lautner) neprijeten občutek, da živi življenje nekoga drugega.

Ko Nathan po naključju naleti na svojo fotografijo iz otroštva na spletni strani pogrešanih oseb, se njegovi najbolj črni strahovi uresničijo: ugotovi, da njegovi starši niso tisto, kar je mislil, in da je vse njegovo življenje spretno načrtovana pretveza za prikritje nekaterih temačnih in nevarnih skrivnosti, ki si jih sploh ne predstavlja. Ko začne sestavljati resnico o svoji pravi identiteti, se nanj spravi ekipa poklicnih morilcev, za pete pa se mu prilepi agent Cie Burton (Alfred Molina). Prisiljen se je zateči k edinemu človeku, ki mu zaupa, sosedi Karen (Lily Collins), v katero je že več let skrivaj zaljubljen. Vsaka sekunda šteje, ko se Nathan in Karen podata v beg pred vojsko morilcev in zveznimi agenti. Njegovi nasprotniki so vse bližje, Nathan pa ugotovi, da bo preživel in skrivnost rešil le tako, da bo nehal bežati in stvari vzel v svoje roke.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
20:20
Hemlock Grove: Spust
Grozljivka, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Hemlock Grove: Catabasis
Režija: David Straiton
Igrajo: Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Joel de la Fuente, Kaniehtiio Horn, Dougray Scott
Ocena IMDb: 7,2/10

Roman je jezen na Petra, ker je z Letho; a jezi se tudi nase. Med vožnjo je njuhal kokain in se v bližini inštituta z avtom zaletel. V zgradbo vstopi tako, da hipnotizira čuvaje. Lynda Rumancek izve za Petrovo razmerje z Letho Godfrey. Shelley Romana odpelje na podstrešje, kjer ta v komi vidi »lepo Shelley«, lepo vizijo svoje sestre. Pove mu, da je ravnokar doživel »Spust«, obredni spust v podzemlje, da izpolni nalogo ali da porazi nasprotnika. Opozori ga, de se bo moral spopasti z zmajem. Dr. Chasseurjeva šerifu pojasni, da je v vse vpleten tudi inštitut, da je mlin prizorišče vrste umorov in da je Olivia Godfrey upir. Roman se v svoji viziji sooči s svojim mrtvim očetom JR-om.

Srednješolska navijačica Brooke Bluebell se ni prikazala na zmenek. Njeni poslednji trenutki so zabeleženi na posnetku, medtem ko jo ubija neznanec.

Brookino truplo najdejo v gozdovih Hemlock Grova, v mestu pa niso prepričani, kdo jo je ubil – ali kaj. Osumljencev je malo morje, od someščanov do novega prišleka Petra, ki svoji mami omenja Godfreyjeve. Sumi, da je Roman Godfrey upir, vampir. Tisti večer se Peter vrne na prizorišče zločina, da bi našel kakšne sledi. Vidi svečo in meduzo na nebu, kakršno je videl v sanjah. Zmoti ga Roman, ki se pojavi iz teme in ga vpraša, kakšen je bil občutek »ubiti to dekle« …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
21:10
Šanghaj
Drama
Izvirnik: Shanghai
Režija: Mikael Håfström
Igrajo: John Cusack, Li Gong, Yun-Fat Chow, David Morse, Ken Watanabe, Franka Potente
Ocena IMDb: 6,4/10

Američan se zaradi smrti prijatelja vrne v Šanghaj.

Ameriški častnik mornariške obveščevalne službe odpotuje v skorumpirani Šanghaj pod japonsko oblastjo tik pred napadom na Pearl Harbor; potem ko so tam ubili njegovega prijatelja. Odločen je preiskati umor in najti storilca. Med preiskavo se zaljubi in odkrije, da se je njegov prijatelj zapletel v mrežo skrivnostne politične zarote, ki jo skuša prikriti tudi vlada.

Zgodovinska drama spremlja ameriškega izseljenca, ki se zaradi preiskave smrti prijatelja vrne v Šanghaj tik pred napadom na Pearl Harbor.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:05
Šola za prvake
Humor, 2. sezona, 22. del
Izvirnik: Community
Režija: Tristram Shapeero
Igrajo: Joel McHale, Danny Pudi, Donald Glover, Gillian Jacobs, Alison Brie, Ken Jeong
Ocena IMDb: 8,5/10

Jeff, ki se je vrnil v odvetniške vode, hitro spozna, da je ponovno delo odvetnika veliko težje, kot je pričakoval.

Potem ko se izkaže, da ima lažno diplomo, odvetnika Jeffa Wingerja suspendirajo in mu ukažejo, naj pridobi zakonito izobrazbo. Ker bi rad doštudiral na najlažji možni način, se Jeff vpiše na državni kolidž Greendale, ki ga obiskujejo srednješolske zgube, ločene gospodinje in upokojenci. Čeprav Jeff nima namena študirati, ga v to prisili srečanje s seksi sošolko Britto. Ko jo namreč povabi, da bi skupaj študirala španščino, Britta k pouku povabi pisano druščino študentov, prek katerih Jeff sčasoma spozna, da mu ne preostane drugega, kot da se potrudi in zaviha rokave.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:30
Šola za prvake
Humor, 2. sezona, 23. del
Izvirnik: Community
Režija: Tristram Shapeero
Igrajo: Joel McHale, Danny Pudi, Donald Glover, Gillian Jacobs, Alison Brie, Ken Jeong
Ocena IMDb: 8,5/10

Jeff, ki se je vrnil v odvetniške vode, hitro spozna, da je ponovno delo odvetnika veliko težje, kot je pričakoval.

Potem ko se izkaže, da ima lažno diplomo, odvetnika Jeffa Wingerja suspendirajo in mu ukažejo, naj pridobi zakonito izobrazbo. Ker bi rad doštudiral na najlažji možni način, se Jeff vpiše na državni kolidž Greendale, ki ga obiskujejo srednješolske zgube, ločene gospodinje in upokojenci. Čeprav Jeff nima namena študirati, ga v to prisili srečanje s seksi sošolko Britto. Ko jo namreč povabi, da bi skupaj študirala španščino, Britta k pouku povabi pisano druščino študentov, prek katerih Jeff sčasoma spozna, da mu ne preostane drugega, kot da se potrudi in zaviha rokave.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:55
Greben
Grozljivka
Izvirnik: The reef
Režija: Andrew Traucki
Igrajo: Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering, Zoe Naylor, Kieran Darcy-Smith, Mark Simpson
Ocena IMDb: 5,8/10

Pet prijateljev naj bi predalo jahto novemu lastniku, a na poti doživijo brodolom na čereh.

Kate, njen brat Matt in njegovo dekle Suzie se pred Velikim koralnim grebenom sestanejo s Katejinim nekdanjim ljubimcem Lukom. S prijateljem Warrenom po vsem svetu predajata ladje novim lastnikom. Luke jim ponudi tedenski oddih na jadrnici, ki naj bi jo odpeljal v Indonezijo. Na morju se vnovič zaiskri ljubezen med Kate in Lukom, a jo hitro skrhajo stara nesoglasja. Ob zori naslednjega dne doživijo nesrečo; brodolomci si mrzlično prizadevajo ostati na potapljajoči razbitini. Na vrhu trupa vidijo, da je ladijski gredelj odtrgan. Luke oceni, da je zanje najbolje, če bi odplavali do najbližjega otoka. Naj tvegajo ali naj raje ostanejo? Eden med njimi noče v morje, drugi štirje pa se odločijo za plavanje do otoka. Kmalu ugotovijo, da v vodi nanje preži velikanski morski pes. Po resnični zgodbi zasnovan triler o preživetju pri gledalcu sproži vprašanje, kaj bi sam naredil v podobnem položaju.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2010