TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 13.07.2019
01:35
Blackthorn
Akcija
Režija: Mateo Gil
Igrajo: Sam Shepard, Eduardo Noriega, Stephen Rea, Magaly Solier, Nikolaj Coster-Waldau, Padraic Delaney
Ocena IMDb: 6,6/10

Nekdanjega nepridiprava čaka divja pustolovščina, kakršne ni že dolgo izkusil.

Legenda pravi, da sta bila legendarna Butch Cassidy in Sundance Kid ubita v spopadu z bolivijsko vojsko leta 1908. V filmu izvemo, da je Cassidy preživel in od tedaj živi mirno življenje pod imenom James Blackthorn. Ker bi pred smrtjo rad še enkrat videl svojo družino, se odloči, da se bo vrnil v ZDA. Na dolgi poti domov pa naleti na mladega ambicioznega kriminalca, zaradi katerega mora spremeniti svoje načrte.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
03:22
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
08:00
Top maček: Na začetku
Animacija
Izvirnik: Top Cat Begins
Režija: Andrés Couturier
Igrajo: Darin De Paul, Ben Diskin, David Hoffman, Chris Edgerly, Marieve Herington, Jason Harris
Ocena IMDb: 4,1/10

Top maček bo osvojil vaša srca s svojo neustavljivo očarljivostjo.

Ste se kdaj vprašali, kako je prebrisani maček začel svojo zgodbo? Zdaj boste izvedeli, kako se je začela zgodba tega legendarnega komičnega junaka. Čaka vas tako nora pustolovščina, da si jo morate ogledati, da bi verjeli.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2015
09:40
Mladi upornik
Romantični
Izvirnik: Youth In Revolt
Režija: Miguel Arteta
Igrajo: Michael Cera, Portia Doubleday, Jean Smart, Zach Galifianakis, Erik Knudsen, Adhir Kalyan
Ocena IMDb: 6,5/10

Zgodba o divjih pustolovščinah mladega Nicka Twispa, ki na počitnicah z družino spozna sanjsko dekle.

Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
11:20
Vulkan
Komedija
Izvirnik: Eyjafjallajökull
Režija: Alexandre Coffre
Igrajo: Valérie Bonneton, Dany Boon, Denis Ménochet, Albert Delpy, Bérangère McNeese, Constance Dollé
Ocena IMDb: 5,5/10

Drugi film Alexandra Coffreja spremlja nekdanja zakonca Valerie in Alaina, ki se ne prebavljata, na skupnem potovanju na poroko njune hčere.

Valerie in Alain ne zmoreta skrivati medsebojnega sovraštva, a sreča njune hčerke, ki si je omislila grški poročni konec tedna, je na prvem mestu. Po izbruhu islandskega vulkana Eyjafjallajökulla pa odpovejo vse polete in v Grčijo bo treba kar lepo po cesti - kar se za Valerie in Alaina sprevrže v smešno pustolovščino.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
13:05
Nekaj sposojenega
Romantični
Izvirnik: Something Borrowed
Režija: Luke Greenfield
Igrajo: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams
Ocena IMDb: 5,9/10

Osamljena tridesetletnica se zaljubi v zaročenca svoje najboljše prijateljice.

Rachel je še vedno samska, na kar jo redno opominja najboljša prijateljica Darcy. Je uspešna odvetnica pri vrhunski pravniški pisarni v New Yorku, velikodušna in zvesta prijateljica ter še vedno samska – kot jo redno opominja njena najboljša prijateljica Darcy. Po kozarčku preveč na zabavi za njen 30. rojstni dan pa se dobra punca Rachel nenadoma znajde v postelji s fantom, v katerega je bila zaljubljena še med časom študija prava: Dexom, ki je po naključju tudi Darcyjin zaročenec.

Ko življenjsko prijateljstvo med Rachel in Darcy trči ob resnično ljubezen, vodi v nepričakovane zaplete in morebitna usodna romantična razkritja. Medtem pa Ethan, zvesti Rachelin zaupnik in glasnik njene vesti, goji lastno skrivnost; Marcus, neustavljivi ženskar, pa ne more odmakniti rok z nobenega dekleta na svojem dosegu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
15:10
Nasmeh Mona Lise
Drama
Izvirnik: Mona Lisa Smile
Režija: Mike Newell
Igrajo: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Ginnifer Goodwin, Dominic West
Ocena IMDb: 6,5/10

Julia Roberts nastopa v vlogi profesorice, ki se zameri vodstvu fakultete, ker dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo.

Piše se leto 1953. To je čas, ko so vloge žensk v družbi že vnaprej določene. Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
17:20
Ugrabljen
Akcija
Izvirnik: Abduction
Režija: John Singleton
Igrajo: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jake Andolina, Oriah Acima Andrews, Ken Arnold
Ocena IMDb: 5,1/10

Kolikor daleč nazaj se spomni svoje preteklosti, ima srednješolec Nathan Harper (Taylor Lautner) neprijeten občutek, da živi življenje nekoga drugega.

Ko Nathan po naključju naleti na svojo fotografijo iz otroštva na spletni strani pogrešanih oseb, se njegovi najbolj črni strahovi uresničijo: ugotovi, da njegovi starši niso tisto, kar je mislil, in da je vse njegovo življenje spretno načrtovana pretveza za prikritje nekaterih temačnih in nevarnih skrivnosti, ki si jih sploh ne predstavlja. Ko začne sestavljati resnico o svoji pravi identiteti, se nanj spravi ekipa poklicnih morilcev, za pete pa se mu prilepi agent Cie Burton (Alfred Molina). Prisiljen se je zateči k edinemu človeku, ki mu zaupa, sosedi Karen (Lily Collins), v katero je že več let skrivaj zaljubljen. Vsaka sekunda šteje, ko se Nathan in Karen podata v beg pred vojsko morilcev in zveznimi agenti. Njegovi nasprotniki so vse bližje, Nathan pa ugotovi, da bo preživel in skrivnost rešil le tako, da bo nehal bežati in stvari vzel v svoje roke.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
19:15
Iskanje prijatelja za konec sveta
Komedija
Izvirnik: Seeking a Friend for the End of the World
Režija: Lorene Scafaria
Igrajo: Brad Morris, Steve Carell, Nancy Carell, Mark Moses, Roger Aaron Brown, Rob Huebel
Ocena IMDb: 6,7/10

Zemlji se približuje ogromen asteroid. Vsi poskusi, da bi ga uničili, spodletijo, zato bo naš planet čez pičle tri tedne postal razvalina v vesolju.

Skromni in tihi zavarovalniški agent Dodge novico sprejme resignirano, tako kot praktično vse življenske pretrese do sedaj. Njegova žena odreagira histerično in enostavno odvihra skozi vrata. Osamljen možak se odloči, da bo poiskal svojo ljubezen iz mladosti, na potovanju pa se mu pridruži zabavna soseda Penny, ki bi rada še zadnjič videla svojo družino. Na poti spoznata številne nenavadne ljudi in njihove različne načine spopadanja s prihajajočo smrtjo, ob tem pa tudi sama prideta do novih življenjskih in ljubezenskih spoznanj.

Zabaven in domiselen film z (upajmo) neverjetno premiso je združil dva ljubljenca globalnega občinstva – Steva Carella, enega najbolj prepričljivih komikov zadnjega desetletja, in angleško zvezdo s klasičnimi romantičnimi predispozicijami, Keiro Knightley. Na videz nenavadna kombinacija presenetljivo dobro deluje, čeprav je režirala debitantka Lorene Scafaria.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
21:05
Pisma Juliji
Romantični
Izvirnik: Letters To Juliet
Režija: Gary Winick
Igrajo: Amanda Seyfried, Marcia DeBonis, Gael García Bernal, Giordano Formenti, Paolo Arvedi, Dario Conti
Ocena IMDb: 6,6/10

Ambiciozna novinarka Sophie se z ljubimcem Victorjem odpravi na romantične počitnice v Italijo.

Medtem ko je Victor zaposlen s svojo kariero, se Sophie med sprehodom nenadoma znajde na slovitem veronskem dvorišču zaljubljene Julije Capuletove (iz "Romea in Julije"). Med pismi o izgubljenih ali neuslišanih ljubeznih, ki jih Juliji pošiljajo ženske z vsega sveta, Sophie najde pol stoletja staro pismo Claire Smith (Vanessa Redgrave). Ta se je bila še kot najstnica zaljubila v nekega mladega Italijana in ga s pomočjo pisma skušala ponovno poiskati.

Na Sophiejino presenečenje pismo navdihne Claire, zdaj že babico, da v iskanju davno izgubljene ljubezni (Franco Nero) pripotuje v Verono. Poizvedovanju po vsej Toskani se pridruži tudi Clairin vnuk Charlie (Christopher Egan). Trojica spozna, da je za soočenje z ljubeznijo potrebna dobršna mera poguma.

Sophie se nove pustolovščine sprva loti predvsem iz koristoljubnih nagibov, saj naj bi ji pretresljiva ljubezenska zgodba pomagala napredovati v novinarski karieri. Ko pa se zaplete v pomoč Claire pri iskanju njene druge priložnosti, svoj lov na zgodbe prepozna kot beg od zgodb lastnega življenja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010