TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 13.11.2018
00:45
Ostajam s teboj
Komedija
Izvirnik: Me quedo contigo
Režija: Artemio Narro
Igrajo: Anajosé Aldrete Echevarria, Iván Arana, Beatriz Arjona, Ximena Gonzalez-Rubio, Flor Eduarda Gurrola, Diego Luna
Ocena IMDb: 4,3/10

Kar se začne kot nedolžna komedija, postane nasilna drama, ki vzbudi dvom o naravi moči, živalskosti naše vrste in zamenjavi prirojenih vlog.

Natalia je mlada Španka, ki pride v Mexico City na vabilo svojega fanta Estebana. Ta je zaradi dela odsoten in njegovi prijateljici Ana in Sofia prepričata Natalio, da odpotujejo iz mesta k Valeriji domov, kjer naj bi praznovale neke vrste dekliščino.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2014
02:29
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil božične praznike
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas Vacation
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Gary Valentine, Dean Cain, Paris Hilton, Mario Lopez, Elisa Donovan, Casper Van Dien
Ocena IMDb: 4,3/10

Družini Bannister in njihovemu zvestemu psu Zevsu se obeta nova pustolovščina.

Med božičnimi prazniki jih Bannisterjeve obišče predrzni stric Randy s svojim muhastim kodrom Belle, tu pa sta tudi stara znanca, kradljivca nakita, ki sta očitno odločena, da Bannistrovim pokvarita božič. Lahko Zevs v božičnem času razreši zločin, reši Belle in se za nameček odpravi še na smučanje?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
10:55
Angelski slapovi
Triler
Izvirnik: Seraphim falls
Režija: David Von Ancken
Igrajo: Pierce Brosnan, Liam Neeson, Anjelica Huston, Michael Wincott, Xander Berkeley, Ed Lauter
Ocena IMDb: 6,7/10

Ameriška državljanska vojna se je končala, ampak polkovnik Carver hoče poravnati še osebno maščevanje.

Carver hoče ubiti Gideona, pa naj stane, kar hoče. Po petih letih ga končno najde in obstreli. Gideon preživi in zdaj je on na vrsti za povračilni udarec. Počasi desetka Carverjevo moštvo in se pripravlja na odločilni spopad – boj mož na moža med glavnima nasprotnikoma.

Izjemno napet in vizualno atraktiven film oživlja enega najbolj eminentnih ameriških filmskih žanrov – vestern. Seveda so vesterni nove dobe bistveno bolj grobi, umazani in brutalno realistični, kot so bili v zlati dobi štiridesetih in petdesetih let prejšnjega stoletja. Prav zato je Pierce Brosnan, nekdaj elegantni agent 007, v vlogi Giedona skoraj neprepoznaven. Film je zelo korektno zrežiral debutant David Von Ancken, ki je sicer bolj doma v TV formi. Za kamero je tako usmerjal ekipi TV serij Kaliforniciranje in Na kraju zločina: New York.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
13:05
Beli oleander
Drama
Izvirnik: White Oleander
Režija: Peter Kosminsky
Igrajo: Amy Aquino, John Billingsley, Elisa Bocanegra, Darlene Bohorquez, Solomon Burke Jr., Scott Allan Campbell
Ocena IMDb: 7,2/10

Petnajstletna Astrid je prisostvovala aretaciji svoje mame Ingrid.

Astridina mama je nekompromisna in zapeljiva ženska obtožena umora svojega fanta, ki jo je zapustil. Ta dogodek spremeni njuni življenji. Astrid je naenkrat prepuščena sami sebi. Zamenja ogromno skrbniških domov in skrbnikov. Naučiti se mora vsega o preživetju v nepopustljivem in pogosto krutem svetu, v katerem mora živeti. Trudi se ustvariti lastno identiteto v okolju, ki se neprestano spreminja. Izza rešetk je Ingrid edini vpliv in stalnica njenega življenja. Tako v dobrem kot zlem ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
15:10
Smrklje
Komedija
Izvirnik: Bratz: The Movie
Režija: Sean McNamara
Igrajo: Logan Browning, Janel Parrish, Nathalia Ramos, Skyler Shaye, Chelsea Kane, Anneliese van der Pol
Ocena IMDb: 2,9/10

Štiri najstnice, ki prihajajo iz različnih družbenih in ekonomskih okolij, zapustijo srednješolske skupine.

V tej družinski komediji se prvič v igranem filmu sploh pojavijo izjemno priljubljene, elegantne in modne lutke Bratz. Štiri mladenke, o katerih govori filmska zgodba, odlikujejo poštenost, tovarištvo in – kar je najpomembnejše – iskreno prijateljstvo. Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) in Cloe (Skyler Shaye) so že od nekdaj "NPZ" – najboljše prijateljice za zmeraj. Nerazdružljive so, odkar so se spoznale. Hkrati ves čas ohranjajo in spodbujajo medsebojne razlike – svoje edinstvene osebnosti, talente in čudovite modne sloge. Toda ko začnejo obiskovati šolo Carry Nation High, se morajo znajti v povsem drugačnem svetu: v pravi šolski džungli, kjer prvič odkrijejo, da v življenje najstnikov spadajo tudi težave z razporejanjem v družbene skupine, kar še dodatno spodbuja starejša dijakinja Meredith Baxter Dimly. A ko se dekleta zavedo, da je začelo vsako vleči v svojo smer, se še tesneje povežejo skupaj in se kot "Bratz" uprejo vrstniškemu pritisku. V zameno se naučijo, da prava moč leži v tem, da se postaviš za svoje prijatelje, da si ostaneš zvest in da slediš svojim sanjam in ambicijam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
17:10
Kolumbov dan
Kriminalka
Izvirnik: Columbus day
Režija: Charles Burmeister
Igrajo: Val Kilmer, Bobb'e J. Thompson, Richard Edson, Marg Helgenberger, Ivana Milicevic, Lobo Sebastian
Ocena IMDb: 5,4/10

Ropar John (Val Kilmer) mora v samo enem dnevu popraviti vse, kar je šlo narobe v največjem ropu njegovega življenja.

John se skrije v mestni park in kuje načrt, kako naj preproda ukradeno robo. V parku se spoprijatelji z osamljenim dečkom, hkrati stopi v stik z nekdanjo ženo Alice (Marg Helgenberger) v upanju, da bosta ponovno obnovila zvezo. Pomagati pa mu je pripravljen le njegov prijatelj in prekupčevalec z ukradeno robo (Wilmer Valderrama). A ko poslovni dogovor pade v vodo, poskuša Kilmer zaščititi dečka in zbežati na Florido, kjer naj bi navezal stik s svojo družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
18:55
Bitka v Seattlu
Drama
Izvirnik: Battle in Seattle
Režija: Stuart Townsend
Igrajo: André Benjamin, Jennifer Carpenter, Isaach De Bankolé, Woody Harrelson, Martin Henderson, Joshua Jackson
Ocena IMDb: 6,7/10

Film o dogodkih pred, med in po protestih, ki so se v zgodovino zapisali kot prvi v množici povsem spontanih uporov proti korporativnemu kapitalizmu.

30. 11. 1999 se je v ameriškem mestu Seattle začela ministrska konferenca članic Svetovne trgovinske organizacije (WTO). Na ulicah mesta je delegate pričakala pisana množica protestnikov, ki so dvignili svoj glas proti globaliziranemu kapitalizmu in čedalje večjim neenakostim, ki jih ta sistem prinaša v vse pore družbe. Protestniki so sprva zablokirali mestno četrt, kjer je bilo prizorišče srečanja. Mirni protesti so se zaradi pretirane uporabe policijske sile in nekaj preveč zagretih aktivističnih akcij sprevrgli v nasilje, zaradi katerega se je mesto kmalu znašlo v popolnem kaosu.

Nocojšnji film skozi zgodbe različnih protagonistov podoživlja dogodke pred, med in po protestih, ki so se v zgodovino zapisali kot prvi izmed množice povsem spontanih uporov proti diktatu korporativnega kapitalizma. Na srečo v Seattlu ni bilo žrtev. V Genovi, leta 2001, med srečanjem voditeljev G8, žal ni bilo več tako. V filmu, v katerem je nastopilo kar nekaj zvezd svetovnega formata, tako spremljamo zgodbe aktivista Djanga, šokiranega župana Jima, pripadnika posebne policijske enote Dala in njegove noseče žene, ki je ujeta v kaosu. Režiser je fiktivne prizore spretno kombiniral z dokumentarnimi posnetki in ustvaril povsem spodoben pomnik na dogodke, ki so zasejali dvom v pravilnost samo enega pogleda na svet.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
20:45
Afera za dve noči
Romantični
Izvirnik: Two Night Stand
Režija: Max Nichols
Igrajo: Analeigh Tipton, Miles Teller, Jessica Szohr, Scott Mescudi, Berto Colon, Josh Salatin
Ocena IMDb: 6,4/10

Po obžalovanja vredni strastni noči tujca zaradi snežnega meteža ostaneta ujeta v stanovanju. Prisiljena sta, da se spoznata bolj kot sta si želela.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
22:25
Ash proti zlobnim mrtvecem: V pasti
Grozljivka, 2. sezona, 6. del
Izvirnik: Ash Vs Evil Dead: Trapped Inside
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving
Ocena IMDb: 8,5/10

Jezna množica stisne Asha in njegove pomagače v kot v Brockovi hiši. Ruby skuša spraviti Baala nazaj v pekel. Ash končno dokaže someščanom, da ni morilec, temveč junak. Potem pa se prikaže slavni nemrtvi.

Ash je lovec na pošasti, ki se je zadnjih 30 let izogibal odgovornosti. Ko mrtvaška kuga zagrozi človeštvu, se je prisiljen soočiti s svojimi demoni.

Prihaja druga sezone serije, ki prinaša nadaljevanje kultne filmske klasike "Zlobni mrtveci" režiserja Sama Raimija iz osemdesetih let. Priljubljeni Bruce Campbell se vrača v osrednji vlogi trgovskega uslužbenca Asha, ostarelega zapeljivca ter z motorno žago na roki opremljenega lovca na pošasti, ki se je zadnjih 30 let izogibal odgovornosti, zrelosti in grozi Zlobnih mrtvecev. Ko mrtvaška kuga zagrozi človeštvu, se je prisiljen soočiti s svojimi demoni – tistimi osebnimi in dobesednimi. Vse kaže, da usoda nima nobenega namena, da bi iz zlobnih krempljev izpustila svojega nenavadnega junaka. Bruceu Campbellu v vlogi Asha se pridruži še Lucy Lawless kot skrivnostna Ruby, ki je prepričana, da je prav Ash razlog za vnovični izbruh zla. Ray Santiago je Pablo Simon Bolivar, idealistični priseljenec, ki postane Ashev zvesti pomočnik. Dana DeLorenzo pa upodobi divjo Kelly Maxwell, čemerno mladenko, ki skuša ubežati lastni preteklosti. V drugi sezoni se vrača krvava akcija, ko Ash zapusti Jacksonville in se vrne v domači Elk Grove v Michiganu. Tam se sooči z Ruby. Nekdanja sovražnika skleneta zavezništvo, medtem ko se Elk Grove spremeni v gnezdo zla.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
22:55
Najboljši oče na svetu
Komedija
Izvirnik: World's Greatest Dad
Režija: Bobcat Goldthwait
Igrajo: Robin Williams, Daryl Sabara, Morgan Murphy, Naomi Glick, Dan Spencer, Geoff Pierson
Ocena IMDb: 6,9/10

Učitelj poezije in oče samohranilec odkrije, da tisto, po čemer hrepeni, ni nujno to, kar ga osrečuje.

Lance Clayton je od nekdaj sanjal o karieri bogatega in slavnega pisatelja, a se je moral na koncu sprijazniti z manj ugledno službo srednješolskega učitelja poezije. Njegovo zasebno življenje je podobno nezavidljivo: Lanceov edinec Kyle je neznosen tepec, ki se z očetom sploh ne pogovarja. Lance hodi na zmenke s prisrčno učiteljico umetnosti Claire, ki pa je resna zveza ne zanima, kot tudi ne javno priznanje njune romance. Lanceov ustaljeni vsakdan prekine čudaška nesreča, ki se izkaže za največjo tragedijo in največjo priložnost njegovega življenja. Kar naenkrat ima na dosegu roke slavo, bogastvo in priljubljenost, ki si jo je vedno želel. Če bi vsaj lahko živel z zavedanjem, kako je prišel do vsega tega ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009